Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2691 . 2692 . 2693 . 2694 . 2695 . 2696 . 2697 . 2698 . 2699 . 2700 . 2701 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 08:16
- Nahlásit

Maya
jojo, su ráda, že sme je nechala udělat

tak mu budeš moc říkat Já ti to říkala

birma
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 09:01
- Nahlásit

cernej caj
no a zapomela sem...
ty sou parádní

Fajka
Důkladně mě prohlídla essi nemám blešky, a taky mě řádně vomyla, abych byla čisťoučká je prostě boží
žjůůů takový zážitky závidim pani

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 09:08
- Nahlásit

birma
bych chtela teda blanimiru videt, ale obavam se, ze dalsi pecka moc nepude v uvahu pristi rok

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 09:36
- Nahlásit

Maya
vidělas Blanici? a fotky nemáš?
asi to byl fakt osud a Ešusovic maj štěstí že jí maj

nenám fotky jednak jsme neměli foťák a druhák jsme u nich byli už za tmy a ještě k tomu byla děsná mlha takže by stejnak ani fotit nešlo..

Blanička je šťastný stvoření prostě

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 09:37
- Nahlásit

birma
žjůůů takový zážitky závidim p
však vy to máte k sobě blíž, tak se určo taky potkáte

cernej caj
chtela teda blanimiru videt, ale obavam se, ze dalsi pecka moc nepude v uvahu pristi
uvidíte pani..třá na otočku jen tak na výlet to dáte neházejte flintu do vofsa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 09:42
- Nahlásit

Fajka
taková otačka na 5 hodin jízdy jedna cesta je dost nerentabilní

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 10:11
- Nahlásit

cernej caj
škoda, že jsem tohle nenašla když si ještě neměla tu zimní bundu

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 10:14
- Nahlásit

cernej caj
taková otačka na 5 hodin jízdy jedna cesta je dost nerentabilní
psali včera že brzo budou jezdit vlaky Praha Brno za hoďku, tak stačí jen počkat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 10:23
- Nahlásit

Maya

koupila sem vcera tu dlouhou cestu tatinkovi.

jenze pecka neni v praze

birma
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 10:26
- Nahlásit

cernej caj
jenze pecka neni v praze
Ale Petra s Blandírou jsou Třeba je ukecáme, ať se k nám přidaj na jeden den třeba na tom dubnovym čundru, to nebude od Prahy zas tak daleko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 10:43
- Nahlásit

birma
ajo jako takhle mysleno, no to jooo.
ja taky musim ke slonum kamaradum konecne nekdy zajet, uz to bude v lednu snad 2 roky co sem tam nebyla

ten duben myslis to polabi, co jsi posilala? brzo bude cas namyslet trasu na ten konec unora/zacatek brezna

birma
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 10:44
- Nahlásit

cernej caj
ten duben myslis to polabi, co jsi posilala?
jj
brzo bude cas namyslet trasu na ten konec unora/zacatek brezna
jooooooooooooooooooooo

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 11:07
- Nahlásit

PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Zdravím baby,

MOC DÍKUJU FAJFKOVEJM, ŽE NÁS PŘEPADLI. BYLO TO NEJLEPČÍ PŘEPADENÍ NA SVĚTĚ.

FAJFKOVI FOR PRESIDEEENT!!!

Jsem totiž kapek na šrot. V práci se to vyhrotilo, odcházím jinam. Tedy ne úplně, ale na jiné oddělení. Čímž se zbavím tý svině růžový a podrazáckýho šéfa, ale přijdu o práci, která mě celkem bavila. No tak za všechno se platí. Ale!! Na druhou stranu jsem se dozvěděla, že se za mě postavilo veškerý vysoký vedení, čehož si hrozně moc vážím. A byl to jedinej záchytnej bod v těhle sračkách, abych si nepřipadala jako ten nejhorší xindl. NO a sečetlo se to s Ešousovým odchodem a sejmulo mě to víc, než bych čekala. No a když bylo nejhůř, přepadli mě Hajlendři!!

MOC DÍKY FAJFKOVI!!!!

Blanka je poděs a Fajfku si úplně adoptovala. Dokonce jí i pokousala!!! A to je co říct, zatím ještě nikoho nepokousala hned z první. Fajfku vymyla dočista dočista, myslím, že už nikdá nemusí do vany

Jest to jeden z mála mých vstupů zde na nějakou dobu, neb v práci to teď bude na pikaču a doma moc nestíhám. Ale budu se snažit jo?. Jdu péct chléb, uklidit cukroví, co jsem včera polejvala do dvou v noci a pak jedu za pakůpkami. Nemám ještě úplně všechno zařízený a Jéžišek už ťuká na dveře. I když - včera mi jedna malá holčička od psí známý tvrdila, že Jéžišek teda nepříjde, vůbec!! pravda, byla prej právě před chvílí vzbuzená a tudíž velmi nerudná ve věku dvou let je to dost pochopitelné

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 11:14
- Nahlásit

PetraK
to jsme tuuze rádi fakt strašně moc !!

Vopatruj se, vopatrujte sebe, vopatruj Brtníka a hlavně vopatrujte skvělou nejlepčí Blaničku !

, co jsem včera polejvala do dvou v noci
dyby jsme tě nezdržovali tak si nemusela krzeva nás baboucet do noci

a cukroví bylo báječný aj bez polevy!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 11:17
- Nahlásit

PetraK
zdarec, ty jo, tak s tou prací je to teda blbý, ale zase lepší horší práce, ale v klidu a bez stresů, neboj, oni budou ještě litovat, žes odešla

birma
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 11:25
- Nahlásit

PetraK
že se za mě postavilo veškerý vysoký vedení, čehož si hrozně moc vážím
no vidíš, to má vypovídací hodnotu!
byla prej právě před chvílí vzbuzená a tudíž velmi nerudná ve věku dvou let je to dost pochopitelné
po probuzení je to snad pochopitelný v každym věku

Maya
PetraK
oni budou ještě litovat, žes odešla
taky bych řekla

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 11:26
- Nahlásit

Fajka
to jsme tuuze rádi fakt strašně moc !!

bylo to moc prima!!! fakt moc díkuju.

dyby jsme tě nezdržovali tak si nemusela krzeva nás baboucet do noci

kulový, mohla jsem klidně polejvat dneska, ale právě, že mě to vaše navštívení nakoplo, tak jsem šla polejvat. Poleva už byla hotová, takže jsem si jenom hrála se zdobením.

cukroví bylo báječný aj bez polevy!!!

tohle miluju nejvíc. zde recepis:

IŠLOVÉ DORTÍČKY:

20 dkg hladké mouky
20 dkg másla
10 dkg - klidně i míň - moučkového cukru
10 dkg - loupaných, jemně mletých mandlí
citronová šťáva -tak z půlky citronu (já dávám i trošku víc, chutná mi to, že to je tak pěkně navinulý

Mouku, cukr na vále lehce promíchám nožem, aby se spojily suchý věci, pak přidám na kousky nakrájený máslo a opatrně leju šťávu z citronu. pak lehce propracovávám, aby se to spojilo. Když je těsto spojený, ochutná a případně pridám ještě šťávu, když mi to přijde málo navinulý. Pak zapracuju ty mandle - nasypuje na vál - postupně a těsto v nich dál ještě propracovávám. Hotový mrsknu do lednice a druhý den včas vyndám a přes igelit vyválím, vykrajuju, peču - není třeba péct dlouho a spíš tak na 150°. pak slepuju rybízovou nebo nějakou kyselou marmeládou. Udělám si plevu ze ztuženého tuku, trošky moučkového cukru, kakaa a čekuládky na vaření, namáčím to v tom a zdobím oloupanou mandlí nebo do běla vyloupanými vlašáky. Mňááááááám.

Jdu na ten nákup.

Maya
ale zase lepší horší práce, ale v klidu a bez stresů,

to bez debaty, jen se ještě musím zbavit toho stresu co ve mně zůstal, zatím mi to moc nejde teda. brrr.

neboj, oni budou ještě litovat, žes odešla
no jsem zvědavá, až pan řídící bude něco potřebovat, kdo mu to promptně zařídí tak, že se nebude muset o nic starat.

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 11:28
- Nahlásit

PetraK
bylo to moc prima!!! fakt moc díkuju.

jo bylo, děsně rádi jsme vás šecky viděli !

, mohla jsem klidně polejvat dneska, ale právě, že mě to vaše navštívení nakoplo, tak jsem šla polejvat. Poleva už byla hotová, takže jsem si jenom hrála se zdobením
super !

miluju nejvíc. zde recepis:

IŠLOVÉ DORTÍČKY:

aaaaaaaaa díííkujuuuuuu!!! udělám je vo víkendu takyyyyyy ty se vánoc asi nedožijou

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 11:29
- Nahlásit

PetraK

ty jo. to je jak v tom "na pos* i hazl spadne" zrovna když Ešus, tak pracovní průser....
ale! ty se nedáš.
a práce v prostředí bez blbejch lidí bude možná ve výsledku lepší než to, co tě bavilo, ale s růžovkou... a esi se teda aji šéf vybarvil..

cernej caj

týýjo!! to jsou ALE BOTY !!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 11:30
- Nahlásit

PetraK
jo a musim se smát, když si vzpomenu jak si se s Bláňou přikrosila před dům a zkoumala auta ... essi si jako Brtník nedělal srandu a fakt tam jsme ...
a pak Bláňa jak nás přepadla
super

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 11:32
- Nahlásit

PetraK
no jsem zvědavá, až pan řídící bude něco potřebovat, kdo mu to promptně zařídí tak, že se nebude muset o nic starat.

jo přesně! když je takovej tak mu tu růůůžofku mooooc přeju!
jsem přející tvooooor

a tobě se časem uleví když o ní nebudeš muset furt zakopávat..uvidíš

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 11:33
- Nahlásit

PetraK

tak držím palce, uvidíš, jak to půjde, snad to bude lepší, než to vypadá. a s tím vedením, to taky potěší

ten stres se casem podda, pokud bude prace v pohode po tyhle strance, tak to chce ale cas, to nepude ze dne na den

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 11:34
- Nahlásit

Vero
diky

Fajka
jo přesně! když je takovej tak mu tu růůůžofku mooooc přeju! jojo, jeste bude skemrat a prosit na kolenou

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 11:45
- Nahlásit

Fajka
, děsně rádi jsme vás šecky viděli !

a já doufám,ž e dáme repete třeba v tom Oldřichově!! snad to vyjde, uvidím.

udělám je vo víkendu takyyyyyy

tohle těsto miluju od dětství .i proto, že se může jíst i za syrova, nejsou v tom vejce, takže toho vždycky kus užeru

Brtník nedělal srandu a fakt tam jsme ...
a pak Bláňa jak nás přepadla

já doufala, že to auto nepřehlídnu

yž je takovej tak mu tu růůůžofku mooooc přeju!

no budou tam mít co chtěli.

časem uleví když o ní nebudeš muset furt zakopávat..uvidíš
jo, já vím, jen prostě musím počkat, až to vyhnije. A hlavně nebudu zakopávat o šéfa, to jsem ráda jako dost, po tom co předvedl.
cernej caj
ten stres se casem podda, pokud bude prace v pohode po tyhle strance, tak to chce ale cas, to nepude ze dne na den

jo, joo, jo. no bude to vyhnívat dýl, než kdyby to přišlo samostatně. Znám se, u mě má všechno postupně padající křivku, takže jak pozitivní, tak negativní emoce vydrží dlouho, než odezní. U těch negativních to moc přínosný teda není
Vero
a esi se teda aji šéf vybarvil..
jo, to je na tom to nejhorší, to mě sejmulo hodně. Navíc fakt věděl, že na tom nejsem úplně cajk.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 11:50
- Nahlásit

PetraK
aspon to mas na obe polarity... ja posledni dobou uz mam jen krivku tech negativnich a ty pozitivni sou pryc hooodne rychle

ale hlavne, aby byla prace, aby to slo lepsim smerem a bylo svetlo na konci tunelu

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 11:51
- Nahlásit

PetraK
U těch negativních to moc přínosný teda není
přínosný je, že křivka je padající

Navíc fakt věděl, že na tom nejsem úplně cajk.
dovedeš si to nějak vysvětlit, proč?

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 11:52
- Nahlásit

PetraK
repete třeba v tom Oldřichově!! snad to vyjde, uvidím
jo budem se těšit, určo se zase nějaká příležitost najde !

že se může jíst i za syrova, nejsou v tom vejce, takže toho vždycky kus užeru
to sem neměla vědět!!!! buch ví essi zbyde něco do trouby a nebo skončí všecko v TROUBĚ i bez pečení

jo, já vím, jen prostě musím počkat, až to vyhnije. A hlavně nebudu zakopávat o šéfa, to jsem ráda jako dost, po tom co předvedl.

určitě to bude lepší, uvidíš!

cernej caj
jojo, jeste bude skemrat a prosit na kolenou
pěkná představa.... ručičky zvedat k nebesům a křičet
Růůůžofku ne!!! růůžofku ne!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 11:57
- Nahlásit

Fajka
Růůůžofku ne!!! růůžofku ne!!!
jen aby, jestli udělal takovou votočku, tak jestli voni tam nejsou techtle i mechtle
ale to už bude stejně PetraK asi fuk

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 12:10
- Nahlásit

Maya
votočku, tak jestli voni tam nejsou techtle i mechtle
nooo to mě nenapadlo ..i když podle vyprávění je tak strašná že si snad vo ní šef nemůže dobrovolně ani koště vopřít...tak nevim

nic..letím... juknu možno večer.. tak tu nezlobte a někdo vopčas přiložte a udržujte oheň v krbu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 12:23
- Nahlásit

Maya
ty mas teda fantazii... to me nenapadlo ze stejnyho duvodu jak Fajku to proste by snad dle vypraveni ani neslo

<< 1 ... 2691 . 2692 . 2693 . 2694 . 2695 . 2696 . 2697 . 2698 . 2699 . 2700 . 2701 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání