| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 09:02
- Nahlásit
V sobotu jedu za kámoškama do Pardubic
no a v neděli u Litoměřic vyzvednu čokoládku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 09:33
- Nahlásit
kachna
utf8 taky dobry, je univerzalnejsi ale nekdy muze zlobit protoze pouziva nejak dvojbajtovej zapis a obcas to asi miuze nejak rozhodit. mejsu si jista, jestli tam nektery pismena nemusis psat nejak pres alt, nevim.
ja osobne lobuju za win 7 ale zas pro beznyho uzivatele to asi muze byt jedno, ono na word a maily a filmy je to jedno. mebo proste pouzivani os jako takovho.
denyk
to je nekterej z tech psu pro co jedete?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 09:35
- Nahlásit
kachna
utf8 taky dobry, je univerzalnejsi ale nekdy muze zlobit protoze pouziva nejak dvojbajtovej zapis a obcas to asi miuze nejak rozhodit. mejsu si jista, jestli tam nektery pismena nemusis psat nejak pres alt, nevim.
ja osobne lobuju za win 7 ale zas pro beznyho uzivatele to asi muze byt jedno, ono na word a maily a filmy je to jedno. mebo proste pouzivani os jako takovho.
denyk
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 09:37
- Nahlásit
cernej caj
je, jen musíme nějakou vybrat, fenku čokoládovou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 09:37
- Nahlásit
jinak toulcak znam, s lukovakama sm tam hodne jezdili pomhat cistit botic a tak, to me I dovela mrzi ze sis z tama odnesla takovou negativni zkusenost.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 09:56 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
a tak já tam chodim častějc, a že maj prodavačku v jídelně tupaňu obecnoumě spíš jenom naštvalo, jinak se to prostě nedá srovnat s vysloveně komerčníma akcema, jen je tam na mě moc lidí už.
Mimichodem, moje dítě má novou hračku, dalo jí jméno Eninka (nevím,kde na to přišla).
Eninka je obří šiška
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 10:11
- Nahlásit
denyk
tak dobre vyberte
kachna
siska eninka ale tak to je jeste dobry jmeno
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 11:30
- Nahlásit
rumštajn
cernej caj
tak držím ferině packy, ať to nic není a nemá v žaludku předmět...
holky. nemáte někdo zkušenost s odvlhčovačema vzduchu? na nadměrnou vlhkost a plísně.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 11:37
- Nahlásit
Blanička Ešusová
Všecko nejlepčí k dnešnímu svátečku přejí všicky od Fajkýšů!!
Posílají pusinu a něco málo do bříška!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 11:49
- Nahlásit
Vero
kachna mi radilapustit ventilator a mit otevrenou tuventilacni skviru. jinak sem tu davala par stran zpet el. vysouceć a to mela kamoska a byla spokojena. ja to ted foma fest resim, jdyz mi zplesnivelo par veci a xa kravbici s knihama se udelal plesnivej roh... ale jen mslo a protiplisnovy savo snaf dobry
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 11:50
- Nahlásit
a blance taky prejem, bex fajky ani nevim ty svatky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 12:14
- Nahlásit
zdravím!
včera jsem se zapomněla podelit o zážitek - na Adama na procházce zaútočila kočka byla dost urputná, nakonec jsem jí odkopla, ale chvíli mi trvalo, než jsem se z toho šoku vzpamatovala ..
cernej caj
držím palce, ať je Ferince dobře a nic to není.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 12:15
- Nahlásit
cernej caj
když otevřu mikroventilaci, tak mám průvan a protopím víc, než vydělám...
ten vysoušeč zkusím najít, kámoška to používá za jakým účelem konktrétně?
vida, že je Blanky, jsem si ani nevšimla, tak se připojuju
a taky, ať se jí panička dá do kupy....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 12:35
- Nahlásit
U nás je nádherně
Díky za připomenutí Blankosvátku, takže babičce Blaničce
hodně zdraví vinšuju ....
Vero
a taky, ať se jí panička dá do kupy....
k tomuto se taky podepisuju
birma
na procházce zaútočila kočka
příště vem skřipec a znehybni jí
cernej caj
tak dobre vyberte
určitě to bude ta, co mi první počůrá nohu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 12:57
- Nahlásit
denyk
příště vem skřipec a znehybni jí
ty bláho, ta vypadala, jak kdyby měla vzteklinu, kdybych jí zkoušela znehybnit, tak mám ruce na cáry
určitě to bude ta, co mi první počůrá nohu
to bude pro tebe?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 13:03
- Nahlásit
birma
tak mám ruce na cáry
umím si to dokonale představit, kočky umí divy
to bude pro tebe?
pro kamaráda, já mám jen cestu, tak jí vyberu
ale chci aby si na sebe s Bukísem zvykli, abych jí mohla hlídat
a hlavně brát ven na ty naše toulky cestou necestou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 13:20
- Nahlásit
birma
no ty vado. hlavne zes ji odkopla teda...
vero
kamoska bydlela v byte ve sklepe, ze vsech stran hlina a z kedne strany jen vykopana dira, schodiste a pidu terSka at maj kam dat aspon jedno vokno a vlkost tam meli desnou ale pomahalo jim to udrzet v mezich, ze se jim obcas zmensil I ten vlhkej flek na zdi kdyz zrovna nebylo obdobi destu. ja chcu koupit neco, co tu vlhkost meri a idealne nejaky vysousec, ale ne do zasuvky... jinak asi ten vetrak nejaky, rozhybe vzduch, to by me bez kachny ani nenapadlo.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 13:29
- Nahlásit
kachna_
moje dítě má novou hračku, dalo jí jméno Eninka
jupíííí, to je jasný, proč zrovna Eninka...protože to je krsáááásnýýý jméno přeci
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 14:06
- Nahlásit
cernej caj
idealne nejaky vysousec, ale ne do zasuvky
mužík chce napřed vyzkoušet nějaký tabletky, než budem krmit elektrárnu... nevím no.
... jinak asi ten vetrak nejaky, rozhybe vzduch
jenže aji prach
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 14:20
- Nahlásit
Vero
Mamča tím i vysouší prádlo. Ten náš starý vysoušeč bere 300W/hod a vytáhne 18l/24hod.
Blanička
Hodně štěstí, zdraví, dlouhá léta.
Posíláme velkého hudlana a tohle ti musí koupit panička
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 14:30
- Nahlásit
kachna_
Mamča tím i vysouší prádlo.
čím?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 14:37
- Nahlásit
Vero
čím?
vysoušečem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 15:45
- Nahlásit
vero
taky chcu zkusit tabletkovej napred
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 16:42
- Nahlásit
Pripojuji se s pranim Blanokridle k svatku, tumas, babco, at si pochutnas.
birma
a procházce zaútočila kočka
To by se libilo perdelum...
A pekne se ti stranky plni, pani, hezky to tam mate.
kachna_
Eninka je obří šiška
cernej caj
Taky drzim palce, at se Feri da do kupy, ja bych ficela k vetovi asi, jak se znam...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 17:03
- Nahlásit
cernej caj
taky chcu zkusit tabletkovej napred
a dáváš tomu šanci? já moc ne ani
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 18:58
- Nahlásit
rumštajn
dneska na úřadě paráda, šla jsem tam pozdějc a byla jsem za čtvr hoďky venku
birma
stránky moc pěkný, hoď si je pod člena, ať to nemusím furt hledat
cernej caj
zas epidemie nebo co? Kim se včera snad podruhý v životě zesral až na paty, ani umejt to nešlo, jsem mu to musela ostříhat, co kde sežral netuším
co Ferina, byli jste na tý veterině, Kim už dneska v pohodě, tak k vetovi snad nemusíme
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 20:04
- Nahlásit
Vero
ja nevim, ale radsi dam kontrolnich 120kc za pristroj s jednou tabletkou, nez zrovna 2000 za elektricej...kdyz to nebude fungovat, nebude me to mrzet a kdyz jo, tak to bude rozhodne lepsi, nez neco, co je furt v zasuvce...
jo a jinak...
hlasim, ze otacky vrteni ocasu vyrazne vyssi nez rano a dokonce i tou rejzi nepohrdla, takze k vetovi sme nejeli (on ten nas je az dve hodinky v podvecer, takze ono pokud to nevypada echt akutne, tak si radsi pockame do vecera na nej, nez jezdit do hustopec)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 20:16
- Nahlásit
Fujtabl ve spolek,
taky u vás bylo takový azůro dneska?
uplně k naštvání vo víkendu hnusobně a když dřepíme v práci tak nádhera
cernej caj
nevim, ale radsi dam kontrolnich 120kc za pristroj s jednou tabletkou, nez zrovna 2000 za elektricej...kdyz to nebude fungovat, nebude me to mrzet a kdyz jo, tak to bude rozhodne lepsi, nez neco, co je furt v zasuvce...
nechci ti do toho kecat ale měli jsme ten tabletovej (a byl tak říkajíc "na hovno" (pardon ale líp se vyjádřit nedá
a ten elektrickej funguje skvěle. Dle našich zkušeností ten tabletovej ti nějakou vodu sice vysráží ale jen minipidi zlomek toho co ten elektrickej. Krom toho to málo co ti tabletovej vysráží ti problém s vlhkostí a plísní moc nepořeší (naše zkušenost teda) a když si propočtu kolik vody pobere ten elektrickej tak ve výsledku je ten provoz levnější než na ty tablety
krom toho není nutný aby elektrickej běžel pořád pokud tam nemáš jak v prádelně ..necháš ho pár dní běžet a pak ho pustíš třeba jednou za týden a stačí. My už máme tři a na střídačku běží ve sklepě a jeden v koupelně a kdyby jsme je ve sklepě neměli tak tam bude ale sakra vlhko a černo
podle mě se fakt ve výsledku vyplatí ten elektrickej.
kachna_
jééé nemáš nějakou eninku (šišku ) navíc?
jsou z borovice limba a mě letos umřela byla už víc jak desetiletá a těšila sem se na ty obr šišky a přesně ve chvíli kdy už je měla začít mít tak si umře
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 20:37
- Nahlásit
Fajka
jééé nemáš nějakou eninku (šišku ) navíc?
Ja mam sisku ze sekvoje ze skotska, aj seminka, chces? Vejde se vam?
taky u vás bylo takový azůro dneska?
Krasave bylo! klasika pri pondeli.
Jak si dari Fajfkova a dochtour, sem naivne koukla na web a vy ste ustrnuli nekdy v breznu, ci co?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2013 20:41
- Nahlásit
fajka
jeee supr, ze si to napsala, protoze nikoho s tim tabletakem sem nesehnala ale s el. jsi treti, ze tri, jdo tochvali. me teda neplesnivi zdi ale kondenzuje voda ve skrinich co sou u nezaizolovany tenkyvenkovni zdi, ze tam je tenteplej versus studenej...
|