Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2673 . 2674 . 2675 . 2676 . 2677 . 2678 . 2679 . 2680 . 2681 . 2682 . 2683 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2013 20:12
- Nahlásit

maya
tak ale orientacne to staci, ne?

birma
sikovni ste, fotky az z pc. tak pristi rok ta sumava, jo.?

worick
z tech krkavcu bych se teda poto...

birma
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2013 20:18
- Nahlásit

cernej caj
tak pristi rok ta sumava, jo.?
jo!

worick
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2013 20:27
- Nahlásit

cernej caj
z tech krkavcu bych se teda poto.. - no kurňa, je to fakt velký pták, když ho máš kousek nad hlavou a nevíš, co ho napadne a ten zoban Už mi hlavou šrotovalo, co budu dělat, jestli mi na psa zaútočí, když tam na louce nebyla ani blbá větev třeba. Až doma mi samozřejmě došlo, že v tašce nosím pepřák a taky bych je místo holýma rukama,
mohla mlátit alespoň tím somradlem

sikovni ste, fotky az z pc. tak pristi rok ta sumava, jo.? - za Šumavu lobuju už alespoň tři roky, naposled při tom, jak vyšel článek v magazínu MF. Sice jsem ho Tomovi přečetla, s tím, jaková je to nádhera, ale lobing se mi moc nepovedl protože to bylo o nějaké té nejvzácnější části, kam může jen pár lidí za dva roky a konec...no a on mi na to řekl, že si můžou nasr... a ať si to narvou do špic, že neví, proč by se tam pajdal tou jejich roklinou, když je podobných míst dost všude jinde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2013 20:43
- Nahlásit

birma
tak fotecky supr

musim rict, ze dneska sem fakt trochu obrecela tu schovavajici se zimni bundu, pac autobus mel poruchu a tech 10minut cekani, co sem prisla driv, by me tak nevadilo. tech dalsich 15 jeste taky slo. ale tech dalsich 20 uz zapricinilo, ze mi ze zmrlych ruk vypadla salckarta pomale pod autobus, kdyz sem ji lovila z kapsy no jeste, ze je kolem ty nuly

worick
nerikej, ze byste nejeli na dovcu takhle na prodlouzenej vikend aspon... ne treba do tech uplne raritnich casti, ale celkove...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2013 20:44
- Nahlásit

birma
ja se fakt tesim na to jaro. V tom breznu bychom mohli zacit sezonu tou vysocinou s chatickama a pak se uz jen rozjedem

a uprimne doufam, ze jestli muz bude konecne taky vyspanej a trochu v pohode z normalniho pracovniho tydne, ze i nejaka muzodovolena se pristi rok zadari...

birma
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2013 20:46
- Nahlásit

cernej caj
V tom breznu bychom mohli zacit sezonu tou vysocinou s chatickama a pak se uz jen rozjedem
naprosto souhasím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2013 20:58
- Nahlásit

birma
nejradsi bych pristi dva mesice preskocila

birma
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2013 20:59
- Nahlásit

cernej caj
nejradsi bych pristi dva mesice preskocila
kterej si chceš nechat, prosinec nebo únor?
Já jsem po dnešku taky celá nažhavená na trajdání, zvlášť když vidim, jak to toho holomka baví

worick
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2013 21:02
- Nahlásit

cernej caj
nerikej, ze byste nejeli na dovcu takhle na prodlouzenej vikend aspon.. - víš co? Tom je teď svým pánem, pracuje víceméně když chce...ale když vzpomenu výlet na víc dní, hned mám na talíři,,a kočky co"?! Jako tcháni by jim najíst dali, i by je pustili do baráku z baráku...ale kočice na ně nejsou moc zvyklé, spíš před nima zdrhají a hlavně...mají svůj režim kdy, kam, jak...a je pravda, že vůbec nevíme jak by zareagovali, že tu nejme my...a dokonce že by nebyli doma ani kluci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2013 21:04
- Nahlásit

birma
radsi unor ale zas nebyla bych vybirava

no to se ti fakt nedivím. Mě pořád hlavou šrotuje ten teplejší spacák, protože zatím to se spaním pod nulou 2x nevidím, takže ani chladnější březen nebo říjen, kdyby šla teplota jen mírně pod nulu tak asi umrznu definitivně...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2013 21:06
- Nahlásit

worick
myslíš, že kočičáci by měli takovej problém, kdyby prostě byli 3 dny zavřený doma s jídlem a záchodem?

birma
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2013 21:08
- Nahlásit

cernej caj
radsi unor
hele já vánoce ráda ale
Mě pořád hlavou šrotuje ten teplejší spacák, protože zatím to se spaním pod nulou 2x nevidím
nestraš, bude nad nulou prostě!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2013 21:14
- Nahlásit

birma
tak ja mam vanoce taky rada, ale zase realne... ted si nemuzu dovolit pribrat z tech tun cukrovi, co kdyz neoblecu pak saty?

birma
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2013 21:16
- Nahlásit

cernej caj
co kdyz neoblecu pak saty?
však máš sukni na gumu a vršek žabičkovej
A kdybys přibrala, tak holt budeš muset začít se psama běžkovat, nebo dáme ty čundry v březnu dva

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2013 21:21
- Nahlásit

birma
no jo, to máš recht, ona ta guma v pase měla svůj ůčel

nebo dáme ty čundry v březnu dva

birma
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2013 22:30
- Nahlásit

Táááák děti, po velkém nakopnutí od Fifinky, jsem se nakopla i sama a světlo světa spatřily Adamovy osobní stránky. A to jsem si říkala, že takovou hovadinu, abych něco takového vytvářela, už nikdy neudělám

worick
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2013 22:35
- Nahlásit

cernej caj
myslíš, že kočičáci by měli takovej problém, kdyby prostě byli 3 dny zavřený doma s jídlem a záchodem?
- to by teda nevydrželi, jelikož kocour v noci doma nechce být nikdy a záchod doma nemají...chodí ven oni jsou spíš kočky venkovní (i když Gucci se teď v zimě moc ven nechce - jen vyčůrat a za chvilku už je zase doma )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2013 09:32
- Nahlásit

worick
jasny, jak zigul spis, ale nechat je zas 3 dny venku doma nejde, ze...

birma
tak to su zvedava, to se mrknu ja mela dycky chut napsat nejaky takovy stranky ale su rada kdyz zvladnu napsat 3 vety k fotkam

ferina vcera vecer zvracela, ale pak ji bylo uz lip, tak to vypadalo nadejne, v noci pozvracela celou postel, takze praci a prevlikaci kolecko ve 2 v noci... no a dneska vypada fakt, ze ji je spatne, dokonce se nechala ucesat na zadku bez mrknuti oka, uvarila sem ji trosku rejze, ale to nechtela...

muzu ji udelat i neco lepsiho nez rejzi nebo proste pockat, dokud nebude mit chut si ji dat? pripadne mam ji udelat cernej caj?

birma
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2013 09:35
- Nahlásit

cernej caj
ja mela dycky chut napsat nejaky takovy stranky
masochisto
muzu ji udelat i neco lepsiho nez rejzi nebo proste pockat, dokud nebude mit chut si ji dat? pripadne mam ji udelat cernej caj?
bych jí dala hladovku, ať si žaludek odpočine

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2013 09:39
- Nahlásit

birma
jaky máš default kodovani stranky? ja mam rozbitou diakritiku obcas, zkus si tam dat windows-1250 nebo iso-8859-2. Což neznamená, že ty to máš špatně, jen možná nemáš definovanou znakovou sadu v kodu a pak si browser veme nějakou defaultni a rozbije to...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2013 09:44
- Nahlásit

birma
ok, hladovku si dala sama, takze to budu jen hlidat. Nemam sajn, co sezrala, ale dneska sem na stole nasla volne lozenou ohlodanou kost, kdovi co tatka prinesl za jidlo pro chlapy, co z toho zbylo a jestli to nasla? cmuchala vcera pod stolem, ale byla sem v koupelne tak jestli neco shodila ci spadlo a ona to sezrala, to fakt netusim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2013 09:46
- Nahlásit

birma
a mas to hezky udelany

birma
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2013 11:39
- Nahlásit

cernej caj
ja mam rozbitou diakritiku obcas, zkus si tam dat windows-1250 nebo iso-8859-2.
dík, já jsem věděla, že určitě něco v tom kódu vynechám už by to mělo šlapat
a mas to hezky udelany
kuju
Nemam sajn, co sezrala, ale dneska sem na stole nasla volne lozenou ohlodanou kost, kdovi co tatka prinesl za jidlo pro chlapy, co z toho zbylo a jestli to nasla? cmuchala vcera pod stolem, ale byla sem v koupelne tak jestli neco shodila ci spadlo a ona to sezrala, to fakt netusim
tak snad se rychle srovná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2013 17:37
- Nahlásit

birma
no uvidime, odpoledne uz vypadala lip. rano ale vypadala fakt zdrchane a nechalla si ucesat sthniska bez toho, ze by se vubec hla. chudatko maly. ale je uz veselejai, tak uvidime, co rekne na ryzi vecer

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2013 06:49
- Nahlásit

Hezké pondělí, výletnice
no hezké, zasejc mám na kerku vejplaty, že?

Já o víkendu moc nevýletovala, jen tak procházky se psem,
měla jsem totiž domáci práci ze vstříkolisů-orejpávala jsem
planžetou přetoky na plastových trubičkách 5500ks /10hodin,
no docela zábava ale každá kojunka se hodí

cernej caj
co ferina, je to lepší?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2013 07:25
- Nahlásit

denyk
to je teda bohuliba cinnost, slo to od ruky? asi jo pri tom mnozstvi

ferinka nezrala ani rano, nechtela ryzi ani zkusmo granulku ze vic voni a vypada porad jak pichly kolo jak rika muz. kez bych mela normalne takhle klidnyho psa co sedi, lezi, a neni I u lezeni jak z divokych vajec... tak zkusime dneska, nejhur zitra stopro veta, dneska ho muz zkusi stihnout ale nevime, zda to bude realny. ale rikam si, ze kdyz uz nezere druhej den... aspon nezvracel a uz

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2013 07:35
- Nahlásit

cernej caj
asi bych taky raději skočila k vetovi

to je teda bohuliba cinnost, slo to od ruky? asi jo pri tom mnozstvi
tak já jsem to dlouho nedělala, ale od dítěte jsem "domácí práci" dělala, takže vím co to obnáší, ikdyž to kdysi byla zajímavější práce, když jsem vytvářela postavičky, nebo kytky z hedvábí a různých látek, byla to větší zodpovědnost, patlačka
s lepidlem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2013 08:15
- Nahlásit

denyk
si taky s tim vetem rikam, kdyz se moc nelepsi...
tak ti to prijde docela nydny, jo. to ses dobra, ze to vydrzis delat.

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2013 08:30
- Nahlásit

Rumštáááájn
cernej caj
používám utf-8, ale nevim proč . Netopejr řekl, změň kódování, tak jsem ho změnila
Prosím Tě, co je lepší, windows8 nebo 7?
Strávila jsem víkend s dětma u mamči a nepohádaly jsme se! Ani jednou. Zasloužim si klik a piškotek.
V sobotu jsme byly na jarmarku na Toulcáku (www.toulcuvdvur.cz), hoky odsud maj boží panenku aq kočičku. Jenom mi dost zkazilo dojem, že Lucku v hospůdce polila nějaká paní limonádou (skoro 0,5l). To, že to paní vyřešila pouhým "já se moc omlouvám" a otřením Lucky, když ta měla mokrou mikinu, kalhoty i punčocháče, bych přežila (já bych asi nabídla zajištění odvozu nebo náhradní oblečení, naštěstí se tam prodávalo), ale namíchla mě obsluha, která místo toho, aby mlčela (moc lidí, pochopila bych to) nebo nabídla pomoc (třeba místo k převlečení Lucky, mi řekla "vyřešte si to s paní"
cernej caj
tak držim ferince palce, ať jí to rychle přejde

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2013 08:54
- Nahlásit

cernej caj
kdyz se moc nelepsi
držím palečky ať je to jen nějaká "blbost"

kachna_
nepohádaly jsme se!
to jste dobré, my se většinou hádáme už s pozdravem

"vyřešte si to s paní"
tak to je dost trapný
nebyl třeba na toaletě sušák na ruce? Ten by to vyřešil raz dva
a Luciášek by byla v suchu

<< 1 ... 2673 . 2674 . 2675 . 2676 . 2677 . 2678 . 2679 . 2680 . 2681 . 2682 . 2683 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání