| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2013 09:37
- Nahlásit
cernej caj
nevím, co je horší
asi je to jedno, realistu ani pesimistu na rozdíl od optimisty žádný katastrofy nepřekvapěj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2013 09:38
- Nahlásit
venku azuro a sluníčko, jakože to nemůže bejt takhle o víkendu???
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2013 10:16
- Nahlásit
cernej caj
jestli sis vsimla, ta prvni u toho snad i prede
Prcek je debil, přede spokojeně i na veterině, hlavně, že se mu někdo věnuje
denyk
jestli jim ona předtím nedala sedativa
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2013 10:45
- Nahlásit
jeden ze života
Nejlepší způsob jak svolat rodinu je vypnout wifi router a vyčkat v místnosti, kde je umístěn.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2013 10:48
- Nahlásit
Maya
vis jak by to bylo u nas? nikdo by se nehl, ale vseci by volali me at prijedu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2013 11:03
- Nahlásit
cernej caj
neříkej, že by se ani nešli podívat, já tomu taky nerozumím, ale jestli router bliká nebo ne ještě poznám
jo, vykopnutej ze zásuvky jsme ho už měli
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2013 11:51
- Nahlásit
hra az se budete nudit
Maya
oni me volaj aji kdyz si vykopnou kabel od internetu z pocitace, takze..
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2013 12:31
- Nahlásit
cernej caj
to je dobrá hra, 70% 35 z 50, ale ke konci už je to spíš jak pucle
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2013 12:42
- Nahlásit
na svetikrmiv je ke kočičímu Britu škrabadlo zdarma, ale je to takový to placatý, ne to stojací lehací
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2013 15:26
- Nahlásit
tak úkol na anglině zase nic, a to jsme ještě přetáhli, tak jsem mu to ani nedávala na konci, si myslím, že jsem vás otravovala zbytečně
dneska vysvětlování významového a výslovnostního rozdílu mezi uh-uh a uh-huh mě taky nějak minulo
a tramp je prej dě...a a vod tý doby nemůžu z hlavy vyhnat spojení Lady a Tramp, budu to muset doma přebít nějakou písní
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2013 15:30
- Nahlásit
Maya
udu to muset doma přebít nějakou písní
http://www.youtube.com/watch?v=WDiinA3ql5o
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2013 17:40
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Mám za sebou naprosto úžasný víkend, který má ale dohru v tom, že jsem naprosto vyčerpaná a tělo odmítá spolupracovat. Dneska jsem zrušila rehabku, abych si víc odpočinula a nepřidělala svému tělu ještě nějaký problém. Naštěstí přijela mladá a pomáhá mi, dneska večer dorazí synek a tak si myslím, že do konce týdne budu zase v pohodě, když je tu budu mít alespoň chvíli pohromadě
V sobotu jsme byli s Aluškou pást krávy a musím říct, že to byla bomba! Vidět její nadšení, štěstí v očičkách a chuť se kterou se pustila do pasení byla nádhera... Vidět na vlastní oko, jak pracují a jak si umí poradit, jak se bez sebemenšího strachu krávě zakousne do paty, stálo za moje brodění ve změklém písku a postávání ve větru .... Až budou fotky, tak Vám sem ráda alespoň výběr nejzajímavějších dám, aby jste se mohly kouknout na Alu práci
Taky Brutík si užíval. Nejdřív byl s Vilémem a "princeznou Nuri", což je 4 měsíční australácká hyperaktivka na výletě, kde si s ní dokonce hrál a nechal si líbit drobné štěněcí vylomeninky. Pak byl vyhledávat prasátka..... měl za úkol je najít a vyštěkat. Byl úžasný, protože se choval přesně tak, jak se od nich očekává. Jen díky své velikosti a věku ( bohužel, už není tak "pružný" ) jsem ho nepustila ke kravám a to i na radu majitele ranče. Ale u prasátek si všechno vynahradil.
Pak jsme jeli ke kamarádce pro nějaké věci, co synek potřebuje domů a tam jsem si pomazlila nejen malého dvojnohého uličníka a jeho o kousek starší sestřičku, ale i nádhernou a moc milou fletí holčičku ...
Domů jsme dorazili těsně před půlnocí, utahaní, ale šťastní. Nebyl to promarněný den...
V neděli bylo v Praze v Šárce australácké ( a nejen jejich) venčení, kam jsem se vypravila jen s Alu. Brut byl s Vilémem na procházce tady, šli fotit vypuštěnou Suchomastskou přehradu a užili si vycházky do sytosti. Venčení bylo skvělé ... tolik australáků pohromadě, žádná bitka, žádný průšvih , jako svačinka vynikající domácí sýry, babiččiny posvícenské koláčky a mňamozní "jablečník" .... Prostě paráda a když k tomu připočtu objednané skvělé počasí ... tak co víc si přát
Bohužel, pondělí už tak úžasné nebylo, protože se mi rozležely všechny namožené svaly, rozbolelo mě celé tělo a to včetně kebule... Nicméně, ani dneska, kdy už se tu třetí den poflakuju a opatrně našlapuju, bych nevyměnila ani minutku ...
Jo a ještě v sobotu si Aluška za odměnu odvezla krásný, kožený obojek, který vyrobila panička Aluščiny sestřičky Avery , moc jí sluší ...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2013 20:05
- Nahlásit
brut
to jste se teda měli suprově koukám, tak snad ti brzo bude líp
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 06:56
- Nahlásit
Maya
a tramp je prej dě...a tohle nechapu??
brut
jééé, fotečkýýýý to je alu moc šikovná, musí to být fakt skvělé takhle vidět v akci
Tak aspoň sis tu únavu z víkendu zas vykompenzovala těma zážitkama a srazem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 08:12
- Nahlásit
cernej caj
tohle nechapu??
nechci tady psát kompletní sprostý slova, aby mě tu nezabanovali
whore je ku.va a tramp je dě.ka
už chápeš?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 08:18
- Nahlásit
Maya
ahaaa, uz jooo ja furt nevedela co to ma byt za slovo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 08:48
- Nahlásit
cernej caj
no jsme se naučili vůbec zajímavý slova, akorát že já asi je asi nebudu pamatovat, až na některý jako tramp nám pouštěl písničky z filmu Chicago, kterej sem teda neviděla
třeba prej floozy je flundra, to je skoro stejný, asi teda původ z angliny nebo co
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 08:50
- Nahlásit
Maya
Hlavne uz nikdy nereknu, ze du trempovat teda a co potom trempove (trampove)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 09:46
- Nahlásit
cernej caj
trampové to maj blbý
ale schválně jsem si to dala do slovníku na seznamu a jako fakt jo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 09:50
- Nahlásit
Maya
tak ono to asi vzniklo v US z "povalec" a kdovi, jaky teda meli povaleci jeste jiny nazvy a co vlastne delali
kde je esuska furt? ma dovcu? je doma s blanimurou?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 10:02
- Nahlásit
cernej caj
kde je esuska furt
nevím, tak už mě to napadlo, že tu dlouho nebyla, tak snad je OK
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 10:09
- Nahlásit
Maya
no a já se učila, jak mají chudou sprostoslovní zásobu.
Já se trapně prokousávám slovesnýma časama v Aj (díky Fifi, pomohlo, já když hledám sama, tak nepoznám, jestli ta stránka je kvalitní a třeba vedlejší věty jsem se musela přeučovat), abych se dostala k trpnýmu rodu
brut
díky za panenky, já jsem nějako podzimně rozplizlá a nějak nic nezvládám
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 10:34
- Nahlásit
cernej caj
kde je esuska furt?
neni OK, nezvládá komunikaci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 10:46
- Nahlásit
birma
to se jí nedivím, díky za zprávu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 11:25
- Nahlásit
birma
tak snad se dá brzy alespoň trochu do kupy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 11:42
- Nahlásit
a hele, spešl protikočičí rukavice
http://www.youtube.com/watch?v=PqaZ8QMoqzw
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 11:46
- Nahlásit
Maya
ale vzpomela sem si diky te rukavici na ten trik, jak mas kocce kolikek sepnout kuzi za krkem a ona ztuhne... to by se ti mozna podarilo vostrihat drapy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 11:54
- Nahlásit
cernej caj
ty jo, to je fakt, na to jsem úplně zapomněla, zkusím ho dneska drapnout někde za krkem, i když teda předpokládám, že najít to místo asi nebude zrovna jednoduchý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 11:57
- Nahlásit
Maya
tak su zvedava
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 12:49
- Nahlásit