Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2673 . 2674 . 2675 . 2676 . 2677 . 2678 . 2679 . 2680 . 2681 . 2682 . 2683 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2013 09:37
- Nahlásit

cernej caj
nevím, co je horší
asi je to jedno, realistu ani pesimistu na rozdíl od optimisty žádný katastrofy nepřekvapěj

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2013 09:38
- Nahlásit

venku azuro a sluníčko, jakože to nemůže bejt takhle o víkendu???

birma
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2013 10:16
- Nahlásit

cernej caj
jestli sis vsimla, ta prvni u toho snad i prede
Prcek je debil, přede spokojeně i na veterině, hlavně, že se mu někdo věnuje

denyk
jestli jim ona předtím nedala sedativa

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2013 10:45
- Nahlásit

jeden ze života

Nejlepší způsob jak svolat rodinu je vypnout wifi router a vyčkat v místnosti, kde je umístěn.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2013 10:48
- Nahlásit

Maya
vis jak by to bylo u nas? nikdo by se nehl, ale vseci by volali me at prijedu

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2013 11:03
- Nahlásit

cernej caj
neříkej, že by se ani nešli podívat, já tomu taky nerozumím, ale jestli router bliká nebo ne ještě poznám
jo, vykopnutej ze zásuvky jsme ho už měli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2013 11:51
- Nahlásit

hra az se budete nudit

Maya
oni me volaj aji kdyz si vykopnou kabel od internetu z pocitace, takze..

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2013 12:31
- Nahlásit

cernej caj
to je dobrá hra, 70% 35 z 50, ale ke konci už je to spíš jak pucle

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2013 12:42
- Nahlásit

na svetikrmiv je ke kočičímu Britu škrabadlo zdarma, ale je to takový to placatý, ne to stojací lehací

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2013 15:26
- Nahlásit

tak úkol na anglině zase nic, a to jsme ještě přetáhli, tak jsem mu to ani nedávala na konci, si myslím, že jsem vás otravovala zbytečně
dneska vysvětlování významového a výslovnostního rozdílu mezi uh-uh a uh-huh mě taky nějak minulo
a tramp je prej dě...a a vod tý doby nemůžu z hlavy vyhnat spojení Lady a Tramp, budu to muset doma přebít nějakou písní

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2013 15:30
- Nahlásit

Maya
udu to muset doma přebít nějakou písní
http://www.youtube.com/watch?v=WDiinA3ql5o

brut
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2013 17:40
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Mám za sebou naprosto úžasný víkend, který má ale dohru v tom, že jsem naprosto vyčerpaná a tělo odmítá spolupracovat. Dneska jsem zrušila rehabku, abych si víc odpočinula a nepřidělala svému tělu ještě nějaký problém. Naštěstí přijela mladá a pomáhá mi, dneska večer dorazí synek a tak si myslím, že do konce týdne budu zase v pohodě, když je tu budu mít alespoň chvíli pohromadě

V sobotu jsme byli s Aluškou pást krávy a musím říct, že to byla bomba! Vidět její nadšení, štěstí v očičkách a chuť se kterou se pustila do pasení byla nádhera... Vidět na vlastní oko, jak pracují a jak si umí poradit, jak se bez sebemenšího strachu krávě zakousne do paty, stálo za moje brodění ve změklém písku a postávání ve větru .... Až budou fotky, tak Vám sem ráda alespoň výběr nejzajímavějších dám, aby jste se mohly kouknout na Alu práci

Taky Brutík si užíval. Nejdřív byl s Vilémem a "princeznou Nuri", což je 4 měsíční australácká hyperaktivka na výletě, kde si s ní dokonce hrál a nechal si líbit drobné štěněcí vylomeninky. Pak byl vyhledávat prasátka..... měl za úkol je najít a vyštěkat. Byl úžasný, protože se choval přesně tak, jak se od nich očekává. Jen díky své velikosti a věku ( bohužel, už není tak "pružný" ) jsem ho nepustila ke kravám a to i na radu majitele ranče. Ale u prasátek si všechno vynahradil.
Pak jsme jeli ke kamarádce pro nějaké věci, co synek potřebuje domů a tam jsem si pomazlila nejen malého dvojnohého uličníka a jeho o kousek starší sestřičku, ale i nádhernou a moc milou fletí holčičku ...
Domů jsme dorazili těsně před půlnocí, utahaní, ale šťastní. Nebyl to promarněný den...

V neděli bylo v Praze v Šárce australácké ( a nejen jejich) venčení, kam jsem se vypravila jen s Alu. Brut byl s Vilémem na procházce tady, šli fotit vypuštěnou Suchomastskou přehradu a užili si vycházky do sytosti. Venčení bylo skvělé ... tolik australáků pohromadě, žádná bitka, žádný průšvih , jako svačinka vynikající domácí sýry, babiččiny posvícenské koláčky a mňamozní "jablečník" .... Prostě paráda a když k tomu připočtu objednané skvělé počasí ... tak co víc si přát

Bohužel, pondělí už tak úžasné nebylo, protože se mi rozležely všechny namožené svaly, rozbolelo mě celé tělo a to včetně kebule... Nicméně, ani dneska, kdy už se tu třetí den poflakuju a opatrně našlapuju, bych nevyměnila ani minutku ...

Jo a ještě v sobotu si Aluška za odměnu odvezla krásný, kožený obojek, který vyrobila panička Aluščiny sestřičky Avery , moc jí sluší ...

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2013 20:05
- Nahlásit

brut
to jste se teda měli suprově koukám, tak snad ti brzo bude líp

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2013 06:56
- Nahlásit

Maya
a tramp je prej dě...a tohle nechapu??

brut
jééé, fotečkýýýý to je alu moc šikovná, musí to být fakt skvělé takhle vidět v akci
Tak aspoň sis tu únavu z víkendu zas vykompenzovala těma zážitkama a srazem

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2013 08:12
- Nahlásit

cernej caj
tohle nechapu??
nechci tady psát kompletní sprostý slova, aby mě tu nezabanovali
whore je ku.va a tramp je dě.ka
už chápeš?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2013 08:18
- Nahlásit

Maya
ahaaa, uz jooo ja furt nevedela co to ma byt za slovo

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2013 08:48
- Nahlásit

cernej caj
no jsme se naučili vůbec zajímavý slova, akorát že já asi je asi nebudu pamatovat, až na některý jako tramp nám pouštěl písničky z filmu Chicago, kterej sem teda neviděla
třeba prej floozy je flundra, to je skoro stejný, asi teda původ z angliny nebo co

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2013 08:50
- Nahlásit

Maya
Hlavne uz nikdy nereknu, ze du trempovat teda a co potom trempove (trampove)

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2013 09:46
- Nahlásit

cernej caj
trampové to maj blbý
ale schválně jsem si to dala do slovníku na seznamu a jako fakt jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2013 09:50
- Nahlásit

Maya
tak ono to asi vzniklo v US z "povalec" a kdovi, jaky teda meli povaleci jeste jiny nazvy a co vlastne delali

kde je esuska furt? ma dovcu? je doma s blanimurou?

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2013 10:02
- Nahlásit

cernej caj
kde je esuska furt
nevím, tak už mě to napadlo, že tu dlouho nebyla, tak snad je OK

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2013 10:09
- Nahlásit

Maya
no a já se učila, jak mají chudou sprostoslovní zásobu.
Já se trapně prokousávám slovesnýma časama v Aj (díky Fifi, pomohlo, já když hledám sama, tak nepoznám, jestli ta stránka je kvalitní a třeba vedlejší věty jsem se musela přeučovat), abych se dostala k trpnýmu rodu
brut
díky za panenky, já jsem nějako podzimně rozplizlá a nějak nic nezvládám

birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2013 10:34
- Nahlásit

cernej caj
kde je esuska furt?
neni OK, nezvládá komunikaci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2013 10:46
- Nahlásit

birma
to se jí nedivím, díky za zprávu.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2013 11:25
- Nahlásit

birma
tak snad se dá brzy alespoň trochu do kupy

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2013 11:42
- Nahlásit

a hele, spešl protikočičí rukavice
http://www.youtube.com/watch?v=PqaZ8QMoqzw

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2013 11:46
- Nahlásit

Maya
ale vzpomela sem si diky te rukavici na ten trik, jak mas kocce kolikek sepnout kuzi za krkem a ona ztuhne... to by se ti mozna podarilo vostrihat drapy

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2013 11:54
- Nahlásit

cernej caj
ty jo, to je fakt, na to jsem úplně zapomněla, zkusím ho dneska drapnout někde za krkem, i když teda předpokládám, že najít to místo asi nebude zrovna jednoduchý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2013 11:57
- Nahlásit

Maya
tak su zvedava

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2013 12:49
- Nahlásit

nutne potrebuju poradit, co pro rodice k vanocum, fakt me nic nenapada

<< 1 ... 2673 . 2674 . 2675 . 2676 . 2677 . 2678 . 2679 . 2680 . 2681 . 2682 . 2683 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání