| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 13:00
- Nahlásit
cernej caj
pro rodice k vanocum
mě taky nic nenapadá, tak jedinej nápad kterej asi budu realizovat je dárková poukázka k Baťovi
loni jsem jim koupila digirámeček a předloni radiobudík, ale letos už mi tahle elektronická inspirace došla
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 13:08
- Nahlásit
Hezké odpoledne,
dnes trochen pracuju....teda mrkla jsem na inzerci a našla jsem
krásnou ušatou ufónku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 13:11
- Nahlásit
denyk
kupuješ si netopejra?
na mě má moc málo chlupů
krásný přívěsek jsem našla
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 13:12
- Nahlásit
cernej caj
co pro rodice k vanocum, fakt me nic nenapada
čéče já jsem snad jediný čélověk, který s výběrem dárků neměl nikdy problém...
Jelikož si pamatuju jen "důležitý" věci, tak sonduju celoročně u lidí, se kterýma se navzájem zrovna obdarováváme a nemám s tím problém-teda když třá někdo zrovna netouží po novém autě, že
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 13:14
- Nahlásit
denyk
ta je husta
no a kdyz furt slichas "ja nic nechcu" ale pritom vis, ze cokoli pod 500 nebude brano jako ze je mas dostatecne rad, tak napytel
Maya
to vypada moc hezky ten pav.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 13:14
- Nahlásit
Maya
kupuješ si netopejra?
však Bukáč když běží tak je taky netopejr
a bylo by blbý mít jednu holoprtku a druhýho chlupáče,
hádali by se kdy je dobře venku, jestli v zimě, nebo v létě
krásný přívěsek jsem našla
hezkej, jen mně se nelíbí v něm ty kolečka vod hodinek,
je to nějakej styl ale už si ...jo něco..punk, že?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 13:15
- Nahlásit
Hele a mrkněte na ty její další fotky
http://www.sbazar.cz/Home4Pets/detail/4041071-viki nka-fena-stene-4-5-mesicu-spic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 13:15
- Nahlásit
denyk
no u nás je problém ten, že můžeš sondovat jak chceš a jedinej výsledek je, že nikdo nic nechce a nic nepotřebuje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 13:17
- Nahlásit
denyk
to by mě zajímalo, co má z toho špice?
tak vezmeš si jí?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 13:18
- Nahlásit
umřel Bodie z Profíků, teda ten seriál jsem viděla snad milionkrát, asi jako teď Vraždy v Midsomeru
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 13:20
- Nahlásit
denyk
steampunk mozna? a je to supr, me se to libi
ja profiky nikdy nesledovala, aj se me oba pletly, ale mela sem pomucku "bodý rovný" jako vlasy, ten druhej byl kudrnajtej tusim? ale kamoska to obreci, ta je milovala (taky jina vekova kategorie) a ma 3 morcaky, jmenem bodie, doyle a ten treti??
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 13:21
- Nahlásit
cernej caj
00 nebude brano jako ze je mas dostatecne rad, tak napytel
ani ne tak na pytel jako na pěst
Maya
že nikdo nic nechce a nic nepotřebuje
ale tak jdeš třá s někým po městě ve výloze je něco a ten dotyčný řekne jé to je hezký
Neba třřeba něco v telce někoho zaujme...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 13:21
- Nahlásit
denyk
eda mrkla jsem na inzerci a našla jsem krásnou ušatou ufónku
ufónka krásná, ale ani by mě nehlo dát útulku za vořecha tři litry. Něco jinýho by bylo, že bych se jim to rozhodla dát jako dar, ale takhle fakt ne.
Maya
umřel Bodie z Profíků
ten seriál jsem milovala
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 13:23
- Nahlásit
u nás mjí úspěch kalendáře s fotkama
|
denyk
Člen |
- Nahlásit
Maya
o Boddiem jsem četla, to bejvalej vyvěsí černou vlajku....
když byl malej, chtěl bejt jako on
co má z toho špice?
třeba povahu
myslela jsem na kámošku, že by pro ní byla ideál a já bych jí hlídala, nebo pro kámoše Tondu .
|
birma
Člen |
- Nahlásit
denyk
ale tak jdeš třá s někým po městě ve výloze je něco a ten dotyčný řekne jé to je hezký
Neba třřeba něco v telce někoho zaujme...
třeba my slavíme vánoce s rodinou s níž se už bohužel vídáme většinou jenom na ty vánoce. Takže výlohy i telka odpadaj. A vymyslet něco, co udělá radost a zároveň si to nekoupěj (protože cokoliv co chtěj, to maj), je dost umění
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 13:25
- Nahlásit
birma
njn já jsem zase člověk, že když se rozhodnu, tak
mi na penězích nějak nezáleží...vlastně mi na nich nezáleží celej život, proto žádný furt nemám
cernej caj
jj steampunk
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 13:33
- Nahlásit
kachna_
u nas nejsou kam dat a navic nasi dostanou kalendar prvniho roku vnucky... ja to nicim teda asi neprebiju
denyk
.vlastně mi na nich nezáleží celej život, proto žádný furt nemám... hm, hm... těší mě, že nejsu jediná
u nás třeba i blbý, že parfémy, halenky, to všechno si mamka koupí sama, pracuje s lidma a musí nějak vypadat a zas každej rok náušnice atd dávat taky nejde, a co potřebují si koupí a 30 000 zas za dárek, co by se jim líbil dát taky nemůžu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 13:37
- Nahlásit
cernej caj
jmenem bodie, doyle a ten treti??
Kauli, ani netuším jak se to psalo
nebo že by MI5?
a co potřebují si koupí
asi tak nějak, u nás navíc spojený s tím, že jako důchodci fakt ani nic moc nechtěj, na knížky blbě viděj, jako ještě mamce se dá, ta je i přes tu techniku, ale s tátou je to děs
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 13:38
- Nahlásit
denyk
á jsem zase člověk, že když se rozhodnu, tak
mi na penězích nějak nezáleží...vlastně mi na nich nezáleží celej život, proto žádný furt nemám
To jsme na tom podobně Tady je problém, že oni maj fakt všechno, takže je třeba vymýšlet jako dárky věci, o kterých sami nevědí, že je chtěj, třeba protože nevědí, že něco takovýho existuje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 13:40
- Nahlásit
birma
, třeba protože nevědí, že něco takovýho existuje
přesně a nebo věci, o kterých si myslej, že by je nechtěli a nakonec jsou tím nadšený, u nás to byl ten digirámeček, prej že ne, že k tomu musí bejt kabel atd. atd. a pak z něj byli vopupínkovaný, stejný to bylo s meteostanicí, stačí teploměr bla bla, teď už by bez ní nebyli
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 13:42
- Nahlásit
cernej caj
ja to nicim teda asi neprebiju
kalendářem s tvýma psama, to bys je dostala né?
birma
s těma prachama víš, já to myslela v souvislosti na tu feňuli a na ten útulek-jak jsi psala, že 3 litry je hodně
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 13:51
- Nahlásit
denyk
birma
ono je to o tom, že Home4Pets není útulek ale OS, který sse dost vozí psy ze slovenských karanténních sstanic a mají je tady v domácích depozitech, proto ty 3 litry
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 14:00
- Nahlásit
denyk
s těma prachama víš, já to myslela v souvislosti na tu feňuli a na ten útulek-jak jsi psala, že 3 litry je hodně
jo takhle, no tak prstě v tomhle chci mít možnost volby - i kdybych jim chtěla dát 10 litrů, tak to dám jako dar a ne protože si řeknou o xy za psa...
Maya
vozí psy ze slovenských karanténních sstanic
no tak to tuplem, to mi je hodně proti srsti
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 14:06
- Nahlásit
cernej caj
asi dostanou kalendar prvniho roku vnucky... ja to nicim teda asi neprebiju
Ale jooo, hřebíkem, kramlí...
Niíc mě nenapadá, vnouče jim asi pořídit nechceš .
Co poukaz na masáže?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 14:07
- Nahlásit
Maya
Home4Pets není útulek ale OS, který sse dost vozí psy ze slovenských karanténních sstanic a mají je tady v domácích depozitech
jasný já tomu vůbec nerozumím
birma
no tak to tuplem, to mi je hodně proti srsti
proč?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 14:09
- Nahlásit
kachna_
Niíc mě nenapadá, vnouče jim asi pořídit nechceš nechci
s masážema u našich taky těžký, ale už sem vymyslela jeden pro nase spolecnej
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 14:12
- Nahlásit
cernej caj
mamča je u nadšená z bezdrátový myšky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 14:13
- Nahlásit
kachna_
tak tu by u nás někdo brzo ztratil
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 14:14
- Nahlásit
denyk
proč?
protože u nás praskaj útulky ve švech, zainteresovaní trnou, kdy se i u nás začne ve velkym utrácet, peníze na pořádnou péči o zvířata v útulcích nejsou a pak někdo dělá samaritány a tahá sem ještě zvířata ze zahraničí, navíc ze zemí, kde je prokázanej výskyt vztekliny. Fakt mi to přijde na hlavu. Kdybychom měli vyřešený svoje problémy, tak budiž, ale takhle je to podle mě kravina největší, jen aby se někdo mohl poplácat po rameni, jakej je to zachránce.
tady něco k situaci u nás (kopíruju z FB):
SMUTNÁ SITUACE PO CELÉ ČR!
Jistě jste si povšimli v poslední době, kolik se v ČR roztrhlo případů s týranými psy,množírnami a kauzami kde jsou desítky zubožených psů, koček, koní a dalších zvířat. Kdybychom se měli o tomto problému rozepsat, tak to bude na celý den Je však opravdu nejvyšší čas zvýšit aktivitu. Už se nejedná jenom o problém přecpaných útulků, ale máme obrovské obavy, aby počátkem této zimy nezačlo docházet k utrácení zvířat ať už nehumánně ze strany lidí nebo nedej Bůh ze strany úřadů. Téměř každý týden nám volají starostové nebo veteriny s prosbou o pomoc při řešení závažných kauz, každý den je něco takového v televizi, podívejte se co řeší ostatní spolky! Psi nejsou kam dávat, do neziskových organizací nechodí dostatek peněz na veterinární péči a veřejnost neustále brojí proti naprosto nutným kastracím psů. Připadáme si jak v zemi šílenců!
Z letošního roku můžeme vyjmenovat několik posledních kauz, které jsme přijali - kauza romů - 16 psů, Kunštát 28 psů, Třtěnice přes 50 psů (v řešení dva roky), Nymburk 13 psů, množírna křížených border colií přes 15, Vyškov 11 psů, Měňany 17 psů, Bílovec 21 psů, z předchozích let Nemotice 85 psů...a seznam pokračuje. A to jsou případy jenom našeho sdružení. Nyní řeší závažný případ Liga na ochranu zvířat, další velkou kauzu přijal útulek Řepnice, Moravskoslezský spolek. A bude to pokračovat.
Minulý týden nám volali starostové a jsou na světě DALŠÍ TŘI KAUZY! JEDNA O ČTYŘICETI A VÍCE PSECH K PŘEVZETÍ CCA ZA TÝDEN!!! Další kauza 20 psů a ještě 13 psů KAM S NIMI? Bylo kontaktováno mnoho útulku, všichni hlásí stop stav! A to víme ještě o dalších místech, na což už skutečně nemáme místo, peníze ani čas. Všechny kastrace, očkování, čipy, krmivo atd. platíme z toho, co nám dají tady hodní lidé z internetu! A bohužel nezbývá vůbec kapacita na kastrační programy koček, což je také naší prácí a není na to čas ani síla.
Počet psů v našem azylu stoupl přes 170 psů, bohužel přijatí psi musí projít karanténou , jsou bázliví,nemocní atd. takže trvá cca 2-4 měsíce, než se pejsek vůbec může dát do nabídky a dalších 3-8 měsíců čeká na domov. Nyní tady čeká 80 psů na převýchovu, než se dají do stavu k adopci a lidé stále nakupují štěňata, množí a množí a vykřikují, že kastrace jsou špatně a obcházejí útulky obloukem. Pokud se nezapojíme všichni, skutečně dojde k tomu, že útulky začnou utrácet neudatelné psy, úřady poutrácí všechno co o.s. nepřijmou jako tomu málem bylo v námi řešených případech a jako jsme zachránili těch 40 pejsků, že jsme je neodmítli, protože jsme byli poslední možnost kdo neřekl NE.
Prosíme, vezměte toto všechno na vědomí a pomozte,pomozte osvětou lidmi, že je potřeba brát si psy z útulků hlavně z neziskovek které neberou nalezence ale psy z velkých kauz, že je potřeba opravdu přispívat a pomáhat inzercí. Přece tu situaci musíme nějak zvládnout!!!!
|