Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2664 . 2665 . 2666 . 2667 . 2668 . 2669 . 2670 . 2671 . 2672 . 2673 . 2674 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2013 14:02
- Nahlásit

cernej caj
80 ti nestaci ?
je něco divnýho na tom, že nechci ani prťavou ani obr televizi?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2013 14:04
- Nahlásit

Maya
80 se ti zdá malá?

ale tak jo, chápu že pokud chceš něco mezi, je to naprd. Tak nekupuj chytrou, kup si hloupou a máš to...

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2013 14:28
- Nahlásit

cernej caj
80 se ti zdá malá?
no jakože v širokoúhlým formátu se mi to fakt malý zdá, to je tak telka do kuchyně, ale nevím, asi to půjdu ještě omrknout někam do krámu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2013 15:27
- Nahlásit

Maya
my mame v praci 126cm a musim rict, ze na to vidim pres celej kancl a to je ode me ta telka dobrych 8 metrů

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2013 19:15
- Nahlásit

Rumstajn, kdepak je Esuska, netopi a taak moc by to bylo potreba, tu uz padaj bily sracicky... Tak Esusko, vyhrabej se z nory a zatop nam, pls!
Maya
kterej debil pošahanej vymyslel, že smart tv se budou vyrábět jen v úhlopříčce 80 cm a pak až 100 cm? A co jako ty cm mezi tím?????
Cece, ty furt jen neco nakupujes na netu, ne?

denyk
Každý den mám pro co žít. ?
Chci si nechat vyrobit vánoční dárek (pro sebe ) a
chtěla jsem si tam nechat vyrýt tuto, větu, abych jí měla každodenně na očích

A proc to prekladat, dyk i v cj to zni krasne. Ale jinak teda treba: Every day makes my life worth living. nebo I find/have something to live for every day. Nebo nekdo neco este prihodi.
kachna_
Není někde prosím tě dobře udělaný přehled časů?
Ja nevim, zkus googlit, mne vyjelo treba tohle - je to jen zaklad ale.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2013 21:49
- Nahlásit

Fifi
ece, ty furt jen neco nakupujes na netu, ne?
prachy se musej točit ne?
ale to se jen zdá při tom zařizování, už jen telku a koberečky a nějaký drobnosti a bude konec utrácení
cernej caj
my mame v praci 126cm a
no naši maj 104 a zdá se mi obrovská, tak jsem tak nějak předpokládala, že já pořídím něco jako 90 nebo 95 a to neexistujeeee

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2013 21:51
- Nahlásit

kachna_
přehled časů je ztráta času, to já znám už dávno a stejně ani po 20 letech studia angličtiny nevím kterej kdy použít
když máme doplnit časy do nějakýho souvislýho textu, tak jsem v koncích

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2013 22:14
- Nahlásit

Maya
přehled časů je ztráta času
Pravdu dis.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 07:00
- Nahlásit

Maya
prachy se musej točit ne?
nechces nejaky otacet u nas? sem objednala z toho thao.cz kalhoty pro kamosku a jeji segru mam za to ze dobirkou a prisla mi upominka, ze sem jeste nezaplatila... no a prej vyroba kalhot trva 4 tydny, ja to chcu k vanocum a az do vyplaty proste na tom uctu dost penez mit nebudu

a kdybyste byli zimni bunda, kam byste se dali? protoze ja ji proste nemuzu najit a nemuzu rict, ze v ty tenky bunde co nosivam od jara do podzimu by me bylo nejak teplo

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 08:51
- Nahlásit

cernej caj
no tak jestli ty kalhoty nejdřív vyráběj, tak to ti na dobírku asi nevezmou, ale jestli máš ty prachy mimo účet, tak to můžeš zaplatit složenkou ne?
já teda nevím jak tvoje zimní bunda, ale moje bývá obvykle v nějaký skříni, já mívám problém zase s botama, protože ty obvykle uklidím pokaždý někam jinam
ale dneska sníh a jedny kozačky jsem našla, tak jsem nemusela mrznout v polobotkách
jinak nějaký erupce na slunci bo co, včera o hodinu pozdějc doma kvůlivá bouračkám a dneska o hodinu pozdějc v práci kvůlivá tomu samýmu, jako děs běs na silnicích a to tady Prahéé ani žádnej sníh nejni

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 08:56
- Nahlásit

cernej caj
nechces nejaky otacet u nas?
no to neee, moje poslední zbytky padnou na tv a router, akorát ten router se pořád nemůžu rozhodnout jakej, ale už jsem si zjistila, že za pětikilo mi to přijedou domů zapojit, co budu dělat až zjistím potom, že mi to přes ty dvě zdi nefachá, tak to fakt netuchám, to si budu moct smart tv založit do rámečku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 09:17 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
já právě nenašla v žádný skříni ani v žádný krabici... ještě snad jestli nejsou v jihlavě ale nevím, co by tam dělali, tak to fakt nechápu...

blbý je, že já v hotovosti nemám už žádný peníze ale včera sem zas platila ty prstýnky, tak holt do výplaty utrum

to si natahnes kabel venkem oknem

edit krasavci sou od vcera doma (to se sakra neda vubec vyfotit

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 09:40
- Nahlásit

cernej caj
jsou krásný ty prstýnky, tak ty jsou samo přednější, holt kalhoty když tak dáš k nějaký jiný příležitosti

to si natahnes kabel venkem oknem
na vobtočení baráku kabelem bych nemusela mít novej router a za ty prachy bych si mohla pořídit něco užitečnějšího, třeba novou varnou konvici

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 09:46
- Nahlásit

Tak už se, Petro, vrať...

cernej caj
fakt moc krásný prstýnky máte, by se málem jeden vdal jen kvůli tomu.
a jako bunda bych byla ve skříni nebo v nějakým báglu a výletových krámech.

Maya
mi připomínáš, že už dva měsíce máme scíplou telku a tejden varnou konev...

denyk

nejlíp to podle mě zní česky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 10:13
- Nahlásit

Vero
a budete kupovat novou? nebo jen nejaka drobna zavada?

ja nevim, ale evidentne nemam bundu nikde v pokoji, ve skrinich, v posteli... zbyva uz jen jedna posledni krabice prozkoumat, kde pravdepodobne stejne neni a pak se spolihat na to, ze sem je z neznamyho duvodu nechala v jihlave... ja uz fakt potrebuju nutne bydlet jako clovek, dyt ta bunda ma za sebou jedinou sezonu a uz je po ni

Maya
no nebo zas trapne mesic po vanocich jako loni, kdyz sem pro banana chtela banana plysovyho z billy a oni jim dosly plysaci mesic pred vanocema

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 10:17
- Nahlásit

cernej caj
a budete kupovat novou? nebo jen nejaka drobna zavada?

nemáme tuchy, co jí je, nikde jsme s tím ještě ani nebyli. pokud myslíš tu telku. konvici budeme mít novou. mužomaminka nás chce obdarovat nejnovějším konvicovým výkřikem módy prej. tak jsem zvědavo.

ja uz fakt potrebuju nutne bydlet jako clovek
nejsem si jistá, esi to pomůže, aby ti ten němec neschovával věci?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 10:27
- Nahlásit

Vero
mužomaminka nás chce obdarovat nejnovějším konvicovým výkřikem módy
tak to su dost zvedava

nejsem si jista, zda je to tim nemcem pac ono kdyz mas 2 policky aktivne pouzivany a jinak vse nepotrebny strcis kamkoli, kam se to zrovna vleze a nezavazi, pak se ti stane snadno, ze nemuzes nic najit

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 10:43
- Nahlásit

Vero
obdarovat nejnovějším konvicovým výkřikem módy prej. tak jsem zvědavo.
co je to za zázrak nevíš?
já nedávno překvapeně zjistila, že varný konvice se dělají i keramický a porcelánový
jako pěkný, ale myslím, že to musí bejt neprakticky těžký, tudíž já zůstanu u plastu
cernej caj
pak se ti stane snadno, ze nemuzes nic najit
celkem chápu, vloni jsem stěhovala všechno do jedný mísnosti a teď když to stěhuju zpátky tak nacházím věcí

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 10:45
- Nahlásit

cernej caj
vse nepotrebny strcis kamkoli, kam se to zrovna vleze a nezavazi
to někteří děláme aji v lidským bydlení ale
(jasně, já to chápu)

Maya
tudíž já zůstanu u plastu
od toho jsem upustila, nemám plast ráda. měli jsme nerezovou a byla moc příjemná. tak jsem zvědavá na ten zázrak, co má být ještě lepší. byla bych radši asi vítala zasejc tu nerezku jako správná konzerva.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 10:50
- Nahlásit

Vero
to někteří děláme aji v lidským bydlení ale
takze nemam kam spechat ani proc se tesit, dik

ja az jednou bucu mit kuchyn budu chtit klasickou jak byvaly ty stary smaltovany konvice na sporak

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 10:58
- Nahlásit

cernej caj
jakože budeš vohřívat vodu na sporáku? to tě brzo přejde
Vero
já zase nemám ráda nerez a kovy vůbec
jakože mě by se líbílo něco takovéhodlo, ale fakt myslím, že to musí bejt těžký http://www.mall.cz/rychlovarne-konvice/professor-c z-125-k

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 11:00
- Nahlásit

tady to je asi ten zázrak techniky, ale nevim, vodu ohřeje stejně i konvice za pětikilo
http://www.mall.cz/rychlovarne-konvice/delonghi-kb z-2001-gy-scultura

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 11:00
- Nahlásit

Maya
sem to tak delala dokud sem se pred 4ma rokama neodstehovala... takze 25 let ohrivas na sporaku a 4 v konvici... no to snad sem nezapomela jeste, jak se to dela

tak ta konvice je skvela.

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 11:07
- Nahlásit

Maya
mě by se líbílo něco takovéhodlo
ta je hezká. píšou 1,5 kg...

zázrak techniky
hm, to mě vyloženě nadšením nenaplňuje...ale nechám se překvapit. hlavně aby to ohřívalo vodu.

cernej caj
25 let ohrivas na sporaku
ohřívala jsem na sporáku taky 25 let... a dneska se k tomu vracím, jen když mi scípne konev, prostě jsem už na to líná. rychlovarka je prostě pohodlnější. navíc pak není tak mokrá kuchyň/dveře na balkon od páry, což vzhledem k boji s plísní je taky důležitý...

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 11:30
- Nahlásit

cernej caj
tak já taky ohřívala léta na sporáku, ale prostě ta úspora času u varný je nenahraditelná a nemusíš se bát od toho odejít a mají i varný pískací jestli ti to tak chybí
http://www.mall.cz/rychlovarne-konvice/morphyricha rds-blue-43855

zajímavý video, podle všecho to vypadá, že ty myši nebo co to loví, loví sluchem, fakt zajímavý http://www.youtube.com/watch?v=D2SoGHFM18I

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 11:48
- Nahlásit

Vero
jo tak to s tou plisni, to urcite. my s tim nikdy problem nemeli, ale to neznamena, ze nebude...

my tam tu piskaci cast nemeli

a du se chlubit oznamkem, sem vcera snad udelala posledni verzi

Maya
to video je luxusni!! fakt supr a jak se ta liska prevratila me rozesmalo dost

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 12:13
- Nahlásit

Maya
oví, loví sluchem, fakt zajímavý
tak to je kráááásný! supr... a zajímavý s tím sluchem, myslela bych, že bude vyčichávat.

birma

moc krásný cvičící video, jste velicí bourci, den ode dne větší

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 12:14
- Nahlásit

cernej caj
oznamko fajn, ty tlapičky jsou milý.

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 12:23
- Nahlásit

cernej caj
oznamko pěkný, psí i muzikantský co?
pak si to necháš někde natisknout?

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 12:23
- Nahlásit

jinak nevíte někdo, jak ostříhat kočce dráápy aniž by člověk dostál úhony?

<< 1 ... 2664 . 2665 . 2666 . 2667 . 2668 . 2669 . 2670 . 2671 . 2672 . 2673 . 2674 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání