| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 11:05
- Nahlásit
denyk
jj, já mám taky wolfsblut teď, jinak kupuju jak cernej caj
možná ještě Annamaet, Dog Lovers Gold a neberu tu Acana, ta nesedne Kimovi
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 11:13
- Nahlásit
No má teď Platinum, takže bude rozežranej
Jinak TOTW, Canidae, Power of Nature, Dog lovers Gold, měla jsem i Baring Heads, Natyka, Magnusson, Firstmate, Arden Grange, Belcando
Wolfsblut mám v merku, ale teď mám trochu míň financí, tak bych asi šla do Nutra Gold a pak zas něco dražšího...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 11:17
- Nahlásit
denyk
jj, já když mám míň peněz tak beru taky Nutra Gold a nebo Nutram
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 11:45 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Díky .
Já jednou koupila i Lukullus, přidávala jsem Lukullus konzervu,
myslím, že taky nebyl zas tak hroznej...
Tenhle měsíc jsem vyplázla za psí pojistku 2litry, takže žrádlo bude levnější. Jednou za čas to snad neva
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 11:53
- Nahlásit
denyk
já měla teď dvojpytel 2x15kg nutra gold a vysel snad tesne pres 2000, coz mi prislo supr
platinum sem mela jen vzorek, to teda luxusne voni, pouzivala sem ho na pamlsky
no já teď lituju toho, že muž nevěděl o týden dřív, protože ten obraz za 2700 a nový vnitřnosti do kompu za 4000 sem nutně teď na podzim kupovat nemusela a teď nám to bude hoooodně chybět, ale co už s tím... budeme muset taky přesedlat na nějaký levný granule
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 12:01
- Nahlásit
cernej caj
jj tam taky nakupuju
teď nám to bude hoooodně chybět
člověk se musí pořád otáčet, nemůže být chvíli v klidu...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 12:10
- Nahlásit
denyk
nojo, holt bude chvíli státní zaměstnanec, to nějak přežijem akorát nevím, co s dárkama... tatka dycky dostal dalnicni znamku k vanocum + narozkam, jinak zbytek rodiny taky kolem litru a rikat to doma rozhodne nehodlam
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 12:11
- Nahlásit
a mam desne zpomalenej net dneska
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 12:18 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
cernej caj
jj taky to mám zabržděný
tak to já mám s dárkam jednoduchý
.....nič nikdy nikomu, všetko sebe samému
ale né, kecám. 7.12 jedu za kámoškama do Pardubek, tak jsem
včera v NDR koupila takový ty těžítka ve kterých sněží....s andílkama...prostě jen blbůstky.
A přítel jde 24.12 na noční do práce )a řekli jsme si že si koupíme jen drobnost), takže já budu o Vánocích se známýma. S Tondou a ještě asik s někým se u nás nažéreme cukrovího, salátu a řízků a pak valíme do knajpe.
Trochu divný Vánoce, já vím...ale nikomu se do rodiny cpát
nechci, tak budu s těmi, kteří jsou taky sami...a docela se na to těším, bude určo srandička
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 12:24
- Nahlásit
denyk
tos neřekla, že más novýho chlapa
tak u nás doma to funguje totiž trochu jinak
náhodou podle mě to je supr, jak to máš. Já s našima mám vánoce ráda, ale je to o tom,ž e mě od rána honí a pomáhám v kuchyni a když večer chcem jít tak posloucháme, proč tak brzo, že s nima nechcem být a tak, přitom čokli doma sami celej den...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 12:32
- Nahlásit
cernej caj
to nejni zpomalenej net, ale zpomalenej cz-pes a to fest, jsem to psala už včera
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 12:34
- Nahlásit
cernej caj
tos neřekla, že más novýho chlapa
ale není novej, rozešli jsme se a zase sešli...někdy je to zvláštní, co nám život přichystá....
(ale není to ten jak o něm píšu jako o bejvalým, se kterým jsem byla 16let)
Já byla na slovači vždycky z Vánoc nešťastná...mamka stresovala celej den, prostě nervy...no a večer jsme se jako vykoupaly, hezky oblíkly a měly jsem si hrát i s babičkou na krásné klidné svátky...neee, to už nechci.
Já mám Vánoce ráda a už se je nenechám kazit.
čokli doma sami celej den...
to by mě mrzelo, právě, Bukís s náma chodil i k bývalé rodině...
Chtěla jsem aby měl taky Vánoce a nebyl sám....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 12:48
- Nahlásit
Maya
já mám od rána zpomalenej celej kompl
to je ten s tím mořem nebo jinej?
.mamka stresovala celej den, prostě nervy...no a večer jsme se jako vykoupaly, hezky oblíkly a měly jsem si hrát i s babičkou na krásné klidné svátky
tos právě popsala, jak je to u nás
taky si je nechcu nechat kazit, ale letos to ještě budem muset zmáknout s našima, páč v týdle situaci říct, že tam nebudem nejde...
já mám naše ráda, ale taky bych měla na vánoce radši klid a sešla se s nima třeba až na oběd druhý den, ale jak říkám, letos to kvůli mamce asi nepůjde... občas závidím lidem, co maj s rodičema takovej ten supr vztah, jakože sou první, co jim něco řeknou, radí se s nima a tak... já mám určitou oblast věcí, se kterýma za nima du, ale to sou spíš vše rozumový věci a vlastně když si to tak vemu tak sem v mamce nikdy neměla tu dobrou kamarádku, co se s ní řeší všechno ale fakt spíš ten vztah ve formě - zdrvořilostní návštěva a když potřebujete opravit pc, natrhat jabka a tak, zavolejte, ale když máme doma problémy, hlavně to neříkat rodičům ať není řev
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 12:54
- Nahlásit
cernej caj
tak příští rok už budete mít po svatbě, taky argument na samostatný vánoce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 13:03
- Nahlásit
Maya
tojo. my sme letos chteli argument s jihlavou, ze sme 3x byli v brne tak bysme mohli byt ted tam... ale to by nam ted neproslo, kdyz mamka akorat ted dokonci chemo a brala by to taky jakoze ted, kdyz ma rodina drzet pohromade i ve spatnym a v nemoci, tak to asi bude dost narez... bavila sem se o tom se segrou a proste nevim, jestli je vhodny to resit uz letos...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 13:27
- Nahlásit
cernej caj
no jeslti je maminka nějak nemocná, tak to bych asi letos nejspíš neřešila a jela tam jako vždycky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 13:36
- Nahlásit
Maya
no právě, když sme to s mužem řešili, byla situace jiná. Tak si říkám, že ještě jeden rok to zvládnem... ale zkusíme se zdejchnout brzo, štve mě, že tam kmitám od 9ti ránoa domů se dostanem pozdě večer, že to už ani není na příjemnou vycházku. Tak to zkusím aspoň nějak zařídit, že se třeba řízky obalí den předem, ale nevím, jestli to má vliv na tu chuť, že bych pak dorazila o něco později a doobalila jen kapra třeba
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 13:52
- Nahlásit
cernej caj
tak to nevím, já nikdy řízky den dopředu neobalovala, ale aby se to nějak nerozblemcalo, bych den dopředu asi udělala to ostatní, salát, připravit porce ryby a tak a pak obalit a osmažit je hotovo za chvilku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 13:56 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
salát pomáhá vždycky tatínek, a rybu porcuje taky on, takže pro mě je nejvíc práce obalit ty řízky, kapry a žampecy pro 6 lidí na cca 5 porcí a nějaký další drobný práce kolem, loupání brambor, protlačování, nádobí a tak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 13:59
- Nahlásit
jakož co je to za obchodnickou fíčuru, že si můžeš koupit telku s wifinou za 7 tisíc a K TOMU blbá klávesnice stojí 2 tisíce a ještě je potřeba nějakej modrozubej bazmek ani nevím za kolik? Se ti výrobci zbláznili ne??? Ta klávesnice by měla stát pár korun
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 14:02
- Nahlásit
Maya
no podle me jestli to potrebuje modrozub, tak modrozub koupis za par korun a nebo i celou bezdratocou klavesnici i s modulem treba za 500. to maj k tomu nejakou drahou jakoze ale urco s tim bude fungovat jakakoli
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 14:09
- Nahlásit
tohle by mohla bejt zajímavá knížka http://www.osel.cz/index.php?clanek=707
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 14:13
- Nahlásit
já to mam opačně.
ve svých 30ti jsem ještě nebyla žádné Vánoce bez našich, ale proto, že JÁ chci bejt s nima
můj bejvalej tchán to nechápal, pořád nám radil, že jsme manželé, že bysme měli mít Vánoce ve dvou, ale pro mě Vánoce = rodina, a to jsou prostě naši. takže ikdyž naši jsou rozvedení, tak jsem na štědrej den pendlovala 100km,, abych si jich užila obou. s jedním rodičem oběd, s druhým večeře
a tak to mám teda i teď jako rozvedená, s Rrrejpalem. Vánoce u našich jsou pro něj samozřejmost a asi by za to
bojoval, ikdybych nechtěla
a cernej caj
vaše přesvědč, že bramborovej salát je nejlepší, když se udělá den předem - tím ti odpadne to loupání a protlačování brambor, a třeba my řízky obalujeme ráno, tak když jsou pak dobrý smažený večer, tak si nemyslim, že by jim večer předtím nějak ublížil. V podstatě, když jich kdykoliv uděláme moc, tak nesmažíme vše najednou, ale pak čerstvé další den, a vždycky jsou dobrý ...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 14:16
- Nahlásit
Já nevím, co s tou večeří dycky lidi nadělaj, dyk normálně taky vařej a i jídla, která trvají dýl, ne? Salát se připraví předem, je pak i lepší, kapr taky né, teda toho já nejím, takže mám klid...
Maya
tohle by mohla bejt zajímavá knížka
nad tím asik člověk musí přemýšlet, že
když já jsem hodně nesoustředěná, nejraději dělám 5 věcí najednou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 14:18
- Nahlásit
cernej caj
modrozub je potřeba do těch levnejch telek, ty ho nemaj, jinak jsem se dívala teda po těch levnejch v čem se liší a jak tak koukám, tak nejspíš v ergonomii, tak to musím musím rozmyslet jestli upřednsotním pohodlí před prachama a nebo naopak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 14:36
- Nahlásit
Janiii
no to je super, že to takhle máš. Já bych to taky takhle chtěla ponechat, už proto, že neteř bude mít rok, takže třeba za 3,4 roky bude hodně vnímat tu atmosféru, kdy se fakt sejdeme všichni a proto bych chtěla teď, když máme tu šanci si je užít aspoň jednou ve 2 toho využít.
denyk
no ono kdyz je to po pracovnim dnu, tak treba ani nebyl cas uplne vecer to resit. Ale taky si myslim, ze kdyz su u nasich od rana a ji se treba kolem 5te, ze by se neco omezit mohlo, ze bych prisla pomahat treba az ve 12
Maya
nebo rok zvazuj a pak budes mit na tu drazsi nebo si najdi telku za odvoz
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 14:36
- Nahlásit
já mám taky Vánoce spojený s rodinou a nějak si to nedovedu jinak představit. Jenom dvakrát jsem je trávila s Honzou a tchýní a přišlo mi to malý a smutný (nás bejvá tak 10). Pes tam nesmí, když jsem bydlela v Táboře, tak jsem chodívala domů vyvenčit a odpoledne chodíme s celou rodinou na hřbitov, tak jsem ho brala s sebou, teď jezdívám do Tábora těsně před obědem a vracím se do Prahy tak kolem půlnoci. Sice je tu dlouho sám, ale já mu to vynahradím výletem jiný den a fakt si myslim, že zrovna psovi je úplně šumák jestli jsou nebo nejsou Vánoce
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 14:40
- Nahlásit
birma
že zrovna psovi je úplně šumák jestli jsou nebo nejsou Vánoce
ale tak jasný ale člověk má být s tím, koho má rád, ne, třeba s křečkem já to tak prostě mám.
S rodinou být nemůžu, protože (ikdyž už dnes snad né tolik stresů) bydlej 500km daleko a já mezi svátkama dělám v práci inventuru, navíc je to finančně nákladný...
Ale vidět dvojčata, jak se radují z dárků, to musí být zážitek
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 14:41
- Nahlásit
cernej caj
hele co objevila má zlatá maminka. Chtěla mi to vzít od někoho k ježíšku, ale mi to přijde dost těžký. Třeba se bude hodit tobě na nějaký kratší trampování
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 14:43
- Nahlásit
cernej caj
ze bych prisla pomahat treba az ve 12
já bych třeba navrhla, že připravím salát doma a hotovo
|