Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2664 . 2665 . 2666 . 2667 . 2668 . 2669 . 2670 . 2671 . 2672 . 2673 . 2674 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 22:14
- Nahlásit

jeden den se sem pořádně nedostanu a vy tady nadrásáte takový romány
Byla jsem moc statečná a zvládla splnit celý dnešní pracovní plán a pak jsme byly s mámou na koncertě, večeři a vánočních nákupech
Odpoledne byla s Adamem máma a potkala tolik sousedů se psy, jako já za 14 dní Další sousedka jí říkala, jak je Adam vycepovanej. Tak nevim, jestli se mám radovat, jak daleko jsme to dotáhli, nebo mi má být smutno, jak zkreslené představy ti lidi tady mají, že mají Adama za vychovanýho

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 22:19
- Nahlásit

Fifi
jo homework se nekonal, asi na něj zapomněl, protože na nás zase vytáh svý oblíbený téma psychosond možná teda příště a nebo už nikdy a nebo mu ho budu muset vnutit

archie
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 22:23 - Změnil/a: archie
- Nahlásit

Peti, je mi moc líto, co Tě potkalo. Slova nestačí, a zní dost hluše. Sama to moc dobře vím, na jaře jsem pochovala Čikýnka... A tak teď zapaluju svíčku i za Ešuse, i když jsem ho nepotkala, z Tvého vyprávění ho znám, jako bych ho potkala na živo.
Smrtí láska nekončí.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 22:24
- Nahlásit

Ptíci už krmím, koupila jsem na zoohitu půlkilový lojovky, nevím už za kolik, ale dvě byly zdarma
akorát u nás je to s ptícama bída, lítaj furt jen sýkory a dva brhlíci, vobčas jeden strakapoud, ale ten se do krmítka nevejde, když mi lidí říkaj, co za x ptáků jim lítá do krmítka, tak hustě závidím

birma
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 00:02
- Nahlásit

cernej caj
krásný prsteny i vohoz! Fakt perfektní

brut, PetraK
děkujem za pochvaly ono je to furt z kopce do kopce, než to bude dle mejch představ, tak to ještě dá dost práce a času, ale baví nás to oba a to je hlavní

brut
V neděli se v Šárce koná acd venčení - kdyby jste někdo měl chuť - budou tam i jiní psi než jsou plesnivý nebo červený magoři, takže to bude velká sranda.
já bych i chuť měla, ale bojim se, že by Adam akorát tvořil dusno a rozruch, on ty pindíky prostě nemá rád a po tý haksně pižnutý se mu to ještě zhoršilo

PetraK
pani, říkala jsem si, jestli by se vám nechtělo o víkendu na výlet, pokud máte zazimovanou zahradu. Jela bych lakem do Lysý, pěšky okolo Labe do Nymburka a vlakem zpátky do Prahy, tak kdyby se vám chtělo taky...

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 06:54
- Nahlásit

Dobré ranko,
já ho dnes zahájila rozpustným C-éčkem a ibalginem,
páč jsem se včera trochen upravila . Nejdřív jsme s
Tondou museli zapít tu práci, že a pak mi volal bejvalej, že je u něj kámoš a já šla zrovna kolem...... Sice ráno bolehlav, ale sny žádný

brut
mohli ti tou regresí spustit něco jinýho, co vyvolává takhle šílený sny
ale né, to určitě né, měla jsem ty sny dávno předtím....

Maya
haský krbofky, miluju čumět do vohně, stejně jako do rybníka, či do moře...

Vero
může mít čék kamna aji v bytě?
já přemýšlím nad krbíkem na biolíh, viděla jsem ho naživo a moc se mi líbí, hodně typů dělaj

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 06:57
- Nahlásit

Fifi
na pipiny a srny jsem se dívala začátkem roku on-line, bohužel
kamera nefachá...tadyk v Polsku krmí třá kaňoury http://www.strzalowo.eu/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 06:57
- Nahlásit

Fifi
si mi pripomela, ze letos bych mohla konecne poridit tu budku... no aspon ty lojovy koule na strom pred domem zakoupim, do zahrady radsi nee. stromy tam sou docela nizky a nechci, aby tam na ptacky cihal zigul, za mesic kastrace takze bude brzo vpusten do volneho vybehu

vlk
ta bochte nevypada blbe, mit mikrovlnku ale je supr, ze je rychla a celkem mala, ze clovek neresi co s pekacem buchet, aby se sam neprezral

kachna_
ten kocarek je supr
jo a fakt normalne maji nase okna mikroventilaci, ja se dycky bala, ze kdyz sem do nedotahla, aby to na me nevypadlo a ony sou pomerne tezky, takze su zvykla z plastaku kamosky, ze ony tak jako na tu mikroodskoci samy ale ty nase nee, asi jak sou tezky ale je to tam

birma
tyjo, tvoje mama vzala adamka ven samotna? to je supr a na jakym koncerte ste byli? to zni jako peknej den a adamek je sikovnej, kdyz ho lidi chvali, to je supr. i kdyz maji predstavy dle tebe mozna zkreslene, tak porad je to supr, ze jim neprijde jak zbesila pohroma

denyk
divoka noc, coz

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 07:00
- Nahlásit

kachna_
psala sis Ježochovi o kočárek?

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 07:06
- Nahlásit

Maya
ale ten se do krmítka nevejde
no esli je budete takhle krmit dál, tak se nevejdou ani ty ostatní

divoka noc, coz
spíš večer přišla jsem domů ve 22hod.
Proběhlo pár pivek, vaječňák a u bejvalýho šampáňo...3 lahve ve třech (kolich jich měli předtím, netuchám )

a pipiny mě loni nasraly, tak už snad ani krmit nebudu....koupila jsem ty lojový koule a zavěsila za bytovku na břízky....ani se toho nedotkly

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 07:30
- Nahlásit

denyk
mě odrovnává už fakt chodit spát po 22h. v ůterý sem měla ještě dve pivka a šla asi 22,30 a včera teda hrůza a děs

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 07:34
- Nahlásit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 07:51
- Nahlásit

denyk

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 08:03
- Nahlásit

denyk
....koupila jsem ty lojový koule a zavěsila za bytovku na břízky....ani se toho nedotkly
pipiny nejsou blbý a vědí, že tam nejspíš lezou kočky, věšet to na volně ložený stromy u baráků je fakt škoda peněz
pěknej fór, u mě to asi taky furt plete
takovýho chlastu, to by mě zabilo a ráno bych se ani neprobrala, pokud to máš jen na prášek, tak to je ještě dobrý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 08:09
- Nahlásit

Maya
takovýho chlastu, to by mě zabilo a ráno bych se ani neprobrala,
nejhorsi je, ze ja su o 10 let mladsi nez denyk a zabilo by me to taky

takze myslis, ze i strom pred domem je blbej? ale v lete tam chodej spacci na visne. do zahrady vim, ze to moc smysl nema. pripadne teda nekde do poli povesit?

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 08:23
- Nahlásit

Maya
že tam nejspíš lezou kočky
ale né, fakt nelezou, je tam klídek, pár stromů, velká louka...navíc jsem to zavěsila na slabší větve a do výšky víc jak 2metry...třeba jim to nechutnalo

takovýho chlastu, to by mě zabilo a ráno bych se ani neprobrala
tak s mojí postavou toho můžu někdy vypít víc
Ale jako věděla jsem, že jsem to přepískla...a ráno když jsem šla s Bukísem (ráno neberu vodítko, takže jsem nevěděla, že ho nemám) vodítko bylo pověšený na zábradlí na chodbě v bytovce stará kráva nooo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 08:27
- Nahlásit

denyk
navíc jsem to zavěsila na slabší větve a do výšky víc jak 2metry...

jak ses tam dostala?

s tim voditkem ses dobra ja mam dost uz po tech 2 pivech a to sem na me mela 3 hodiny ale je to asi i o zvyku, ja kdyz si dam pivo 4x za rok, z toho vyjimecne i 2 velky, vetsinou jedno a jeste maly, tak se nedivim

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 08:31
- Nahlásit

jak ses tam dostala?
asik když natáhnu ruce, né?

minule jak jsme slavili ty narozky, tak jsme byli v Mexický,
jsem ani nevěděla kolik piv mám, šla jsem si pro klíče od wécka k báru a můj bývalý kolega za barem se smál..a já mu říkám, čemu se Kubo čemu směješ? No prej počítal jsem ti ten lístek a ty máš 7piv a víš co je nejhorší" Že ti NIC není

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 08:38
- Nahlásit

denyk

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 08:39
- Nahlásit

asi vim co chci k vánocům

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 08:44
- Nahlásit

kachna_

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 08:48
- Nahlásit

kachna_
voeee ty vybíráš hračky pro děti ale koupíš, co se líbí tobě viď ?

Holky, já si včera muchlovala štěndo čínského chocholatého psa-feňuli, 2 měsíční...měla teda obleček a pak jí ho kámoška sundala, to nahatý teplý tělíčko rozkošný
(Bukáč se mohl posrat žárlifka)

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 09:06 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

denyk
ty vybíráš hračky pro děti ale koupíš, co se líbí tobě viď ?
ne, já jim půjčuju svoje králíkohračky (mimochodem, na [url=aaahracky.cz]tomhle[/url] e-shopu maj fakt boží dřevěný hračky)
Děti od nás dostanou lego (každá svoje), 2 plyšový pejsky, lucka takovou hru, možná kreslící potřeby a modelínu a doufám i velkej dárek - ručně dělanej dřevěnej domeček. 6 kostek 30x30x20 cm složitelnejch do domečku s otvorama jako dveře (okna ne, ty bysme asi nedokázali vyříznout hezky).

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 09:10
- Nahlásit

denyk
fakt nelezou, je tam klídek, pár stromů, velká louka...
vidím, že máš o kočkách zcela zkreslený přestavy
kočky nejvíc lověj v noci když je klídek, slabý větvičky zvládaj v pohodě a 2 metry vejšky pro ně nejni nic
cernej caj
ze i strom pred domem je blbej
pokud ho nemáš někde za plotem se psema, že by se tam kočky bály, tak jo
ideální je nějaký místo nepřístupný pro kočky, já mám jedno krmítko na balkóně a druhý v patře na parapetu
v přírodě teoreticky kočky asi moc nebudou, ale tam zase budou jiní predátoři a navíc se ani nepokocháš pipinama, tam mi to přijde takový k ničemu
viděla jsem i krmítko na zahradě na dvoumetrový tyči zaražený do země, když je ta tyč úzká, tak tam se kočky taky nedostane, ale zase na doplňování proviantu asi musí mít člověk schůdky

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 09:17
- Nahlásit

kachna_
pěkný, já myslela, že to je boudička pro živýho králíka

u nás už s neteří 2,5 roku nastala fáze venčení pejska, takže Dorin má zase tak na rok o denní vycházky postaráno
je to zajímavý jak to fakt vezme všechny děti přibližně ve stejným věku

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 09:17
- Nahlásit

Maya
kočky nejvíc lověj v noci když je klídek
no ale to zas ptáci neklofaj do lojovek, ne?

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 09:18
- Nahlásit

kachna_
hezký vánoce budou

Maya
kočky nejvíc lověj v noci
ptíci choděj taky v noci na koule?
Nefím je to vlastně fuk, ať si ti čamráci trhnou.

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 09:20
- Nahlásit

kachna_
no právě...

hele já měla jdenu kouli na dřevěným klacku na balkóně a
tam se taky báli...když tak nad tím přemejšlím, třeba mě viděli za voknem...tak to jsem asik kočka né?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 09:21
- Nahlásit

kachna_
todle bys nechtela?

Maya
nasi maj krmitko na keri co je videt z kuchyne a kocky tam taky muzou ale je to takovej spis hustej ker, takze vetsinou odleti zavcas, ze se tam spatne dostane asi.

ale si rikam, ze kdyz tam v lete ozobaj ty visne protoze je to hned u frekventovany silnice, tam se kocky obecne moc nepotulujou...

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2013 09:31
- Nahlásit

kachna_
denyk
krůty jedny, klofou brzo ráno za tmy
ale nevim, třeba to tak maj jen sýkory, jak jsem psala, nám tam skoro nic jiného nelítá
ale teda záměr byl vysvětlit, že krmení ptáků na místech volně kočkám přístupných má za následek za A kočky se naučí, že je tam srocení ptáků a tudíž snadný lov a za B ptáci se naučí, že je tam srocení koček a nebezpečí sežrání a tudíž tam i přes to žrádlo přestanou lítat
tož tak

<< 1 ... 2664 . 2665 . 2666 . 2667 . 2668 . 2669 . 2670 . 2671 . 2672 . 2673 . 2674 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání