| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:44
- Nahlásit
Fajka
na den? divný
njn prej ti tam přes tepnu zavedou drátky
promiň dělám si z toho prdel, ale vím jak člověku je, když má strach že se nebude moct nadechnout...
Jj protahování cévama, jak píše Maya
malou zrzatou kuličku
jéje
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:45
- Nahlásit
PetraK
já asi ani ne, to vona??? prostě to v tu chvíli bylo nějak jasný, nevím .Opravdu nelžu.
věřím ti to, samozřejmě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:46
- Nahlásit
Vero
mě by celkem zajímalo z čeho jsou takový sny když v životě zas nějaký tragédie neprožíváš, ale do nějaký regrese a nebo zkoumání bych asi nešla, na to jsem moc srab
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:46
- Nahlásit
Fajka
uf, s tím srdcem, to je teda nepříjemný i jen jako čtení držím palce, ať to nějak vyřešíš.
ale se divím, že doktoři jen na vyprávění nedbají, MĚLI BY to znát, .ach jo.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:51
- Nahlásit
Vero
doktoři jen na vyprávění nedbají
nedbají, mě občas vylítne tlak, naštěstí ne moc často a je mi pak blbě a vyprávění doktorům fakt nepomáhá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
..tak nevíme zatím.
jak nevíme nic? copak neudělali žádný rozbory, odběry, stěry?? e?
tož asi tak je na tom naše zdravotnictví
ty vole to jsou kreténi!!
ale rakovina nebolí...do poslední chvíle bytost nic netuší
ne prej ne. Zas na druhou stranu - v tomhle případku- jsem ráda, že je to tak. Co by pomohlo kdyby ho to bolelo? Věděli bychom to jen dřív, a on by si ten život neužil. Takhle jel a jel.
Vero
kožaři jsou skoro všichni tací, protože je na školách minula celostní medicína a pochopení, že kůže většinou jen odráží jinej problém jinde. krom teda případů znamínek.
přesně tak!! a i proto jsem šla k tomu homeopatovi a měla i štěstí, že jsem našla ten druh, kterej právě nekouká na jeden problém, ale bere to naprosto zeširoka a v souvislostech, který by mě nikdy ani ve snu nenapadly.
denyk
a ony stejně přijdou..
páč psychika je bohužel mocná čarodějnice.
někdy mi přijde, že máš snad svatozář...
tak to nevím, jestli by Ti zrovna dole odsouhlasili
každopádně, jestli mám z něčeho obavy, tak z toho, že vím, jakej jsem spratek - cokdyž se s nima nikdá nesetkám? To se přiznám, že tohle , to by byl pro mě největší trest, už nikdy, nikdy nevidět ty co mám ráda.
.řeba se blbě ohnu a cítím srdce až v krku, pak si musím sednout a rozdýchávat to, srdce cejtím až v krku, i přes svetr je vidět jak srdce buší...
jak ty, tak FAjfka, tak Brtnik,kterej to má taky tak Janiii, jste vysokolidi a to v tom určitě hraje důležitou roli.
cernej caj
dodneska nemuzu o necem mluvit co je stary hodne let a vzdycky se rozbrecim a nedokazu to ovladat, i kdyz si treba statecne myslim, ze uz yb to slo..
jo, to mám takhle s Murphym a s kamarádem Marinem /jiným, než co si vzal tu kolegyni, taky umřel/.
... tak se hlavne nepremahej a nedelej to, dokud se na to necitis
tak já uvidím, na co budu mít.
i ale ze vic premejslim o ruznych vecech a proste su naladena na jinou vlnu
jo jo, tomu rozumím, ale bylo byl škoda, si neužít to co na Tebe čeká .
ale nikdo to nevedel a on s tim zil a az kdyz umrel a verdikt znel rakovina vsude, tak sme si zacali davat dohromady stripky a naznaky, ktery by nam to dohromady rekli treba o rok driv...
co by bylo, kdybyste to věděli?? Operace? kdyby byla operace, mohlo by se to naopak zkrátit, do týhle svině jak se někdy hrábne, je rychlá. pravda, ne vždycky. ale někdy ano. Mělo to tak být. Já - bude to znít blbě asi - jsem ráda, že se to dopředu prostě nevědělo, protože si tak mohl opravdu ten život užít, vidělas ho na Pecce,ne? A to už to v sobě hodně dlouho měl. A jak kašpařil na zkoušce, přece zrovna nedávno jsme se tomu zase hrozně řehtali, když jsem to někomu vyprávěla. Asi je někdy lepší opravdu nevědět. Kdybych to věděla a došlo na operci - bála bych se o něj, možná by ani nemohl pak žít tak jak žil teď... co já vím.
muz bude rad a maminku klepne
tak bude aspoň před svarbou veselo, ne?
jen si zbytecne prilivas ohen na svoji hlavu, ale ten pes s tebou byl stastnej a to je hlavni
já si to říkám taky, ale bohužel se moc neposlouchám.
Fajka
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:52
- Nahlásit
Mayamě by celkem zajímalo z čeho jsou takový sny když v životě zas nějaký tragédie neprožíváš
nemusíš prožvat tragédie, sny samy o sobě přehánějí, dramatizujou ty obrazy. s někým jsi v konfliktu a ve snu ho klidně propíchneš nožem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:53
- Nahlásit
Maya
me prisla zajimava prave ta personalni biodynamika, ale podle me na to clovek musi byt ochoten prijmout i to, co nedokaze vysvetlit a hlavne to neni zadnej dryak, je to fakt prijemny posezeni
ja se taky hodne budim v noci strachy, total zpocena a bojim se i znova usnout, nastesti ne nejak moc casto a sny mam ruzny... ale ted posledni dobou dobre nastesti.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:56
- Nahlásit
vcelku zajímavá prezentace postelí
http://www.aksamite.cz/eshop-kategorie-postele.htm l
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:58
- Nahlásit
Maya
jo, taky znám lidi co to tak maj a i lidi co to maj navopak a nikdy by nechtěli jen jednoho psa, podle mě má mít člověk tolik psů na kolik se cejtí
já jsem vždycky dva a víc chtěla, ale teď prostě nevím. vidím najednou věci jinak, třeba se to zase utřese.
Fajka
uvidíš že tě to moc obohatí když budeš mít čas se věnovat jen jí a až pak jednou nebude budeš připravená na malou zrzatou kuličku
no tak nějak. I když prvotní je ta možnost dát spoustu věcí jí, bylo to hezký zjištění tam na tý zemi, když ta myšlenka přišla. Tak hezký, až jsem se ho ale zároveň lekla, vzhledem k tomu, co se stalo . To že mi to umožní jí víc poznat a naučit se od ní, to mi došlo až mnohem pozdějš.
by mě něřekli že se ten přístroj porouchal .
no jestli ty měření, cos dělala probíhaly hned za sebou a jednou to bylo tak, a podruhý tak, tak bych se toho trochu bála, že to je nějak jako s váhou tady u nás v posilovně, která mi ukazuje 55 kg a já vím, že v reálu to rozhodně nemůže být pravda.
fakt jo?
ty vole, si už nic nepamatuješ? jsi na tom hůř než Brtnik. Však to tady řešila přece a pak se tam šla jedno odpůldne podívat přece ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 12:02
- Nahlásit
Vero
s někým jsi v konfliktu a ve snu ho klidně propíchneš nožem.
a někdy u toho ani člověk nemusí spát,
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 12:07
- Nahlásit
PetraK
To že mi to umožní jí víc poznat a naučit se od ní, to mi došlo až mnohem pozdějš. to je moc dulezity ale vyuzit tu situaci nakonec pro dobro veci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 12:09
- Nahlásit
cernej caj
dulezity ale vyuzit tu situaci nakonec pro dobro veci
jo. to mi došlo asi právě. že když už to tak je, tak to nechat. Třeba k tomu za chvíli dojde i Brtnik,bych mu to přála.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 12:09 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
denyk
njn prej ti tam přes tepnu zavedou drátky
noo tak to nevim essi bych do toho šla
PetraK
jak nevíme nic? copak neudělali žádný rozbory, odběry, stěry?? e?
jj byl odběr krve, ale pro výsledek si číf teprf musí jít
. I když prvotní je ta možnost dát spoustu věcí jí, bylo to hezký zjištění tam na tý zemi, když ta myšlenka přišla. Tak hezký, až jsem se ho ale zároveň lekla, vzhledem k tomu, co se stalo . To že mi to umožní jí víc poznat a naučit se od ní, to mi došlo až mnohem pozdějš
v klidu Péťo, nech to plynou jak to bude přicházet..když budeš mít potřebu se vyplakat, tak se vybreč, když budeš mít chuť si o tom s někým promluvit tak mu třeba zavolej, když budeš mít chvilku kdy ti udělá Bláňa radost tak se prostě zaraduj...nebraň se tomu a ani těm slzám ....
jestli ty měření, cos dělala probíhaly hned za sebou a jednou to bylo tak
nééé já právě měla 20 měřeních že je něco blbě a jen dvakrát že je to v normě ... uvidím až to nahraju tak s tím poklušu k dochtoru..sam sem zvědavá co tomu řeknou essi na něco příjdou...
, si už nic nepamatuješ? jsi na tom hůř než Brtnik. Však to tady řešila přece a pak se tam šla jedno odpůldne podívat přece ne?
pardon pardon, já si fakt děsně málo pamatuju , mám děsně malou kapacitu a zahlcíno furt... vopčas sem ráda že trefim domu a to jen díky tomu, že mě tam číf doveze a nebo dovlečou chlupáči -)
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 12:18
- Nahlásit
A napíšu vám sem něco, co nedokážu pochopit, jaký dokážou být lidi svině....
Loni v létě dělal střechu na restauraci. Smlouvu napsal p. Černý, právník,
Se kterým ona nyní je. Ve smlouvě bylo mimo jiné i to, že střecha bude zhotovená do konce září2012 akdyž ne, tak Tonda zaplatí 0,5 promile denně z celkové částky za každý započatý den….
Materiál kupovala objednavatelka, i faktury jsou na ní.
Na střeše ale mají takovou věžičku, která není dodělaná, protože objednvatelka nekoupila materiál, prostě už nebyly peníze a jelikož to nebylo nic co by hořelo, (nikde neteklo atd.)
tak se domluvili (bohužel jen ústně) že to Tonda dodělá až když budou mít peníze na matroš.
(Já tohle všechno vím, často jsme o tom mluvili a byla jsem u toho)
„Věžička“ není do dnešního dne dodělaná a Tondovi přišel minulý týden dopis od jejího právníka, že nedodělal střechu jak bylo ve smlouvě atd….takže jí má podle smlouvy za ten rok zaplatit ca. 255 tisíc, protože to nedodělal podle smlouvy…
Je z toho úplně na nervy, žije z roky do huby, za právníka dal už 10 tisíc…
Navíc ve smlouvě mají napsáno, že se vše bude řešit u rozhodčího soudu, u kterého se prý nelze odvolat.
Právníčka mu řekla, že to určitě nevyhraje, ať zastaví živnost, nehá se nahlásit na MěÚ jako bezdomovec, aby mu nemohli nic vzít atd….
Je z toho totálně v prdeli….
Chtěl se s ní domluvit, ale nejde to, vše má řešit přes jejího právníka.Právníčka mu řekla, že to vypadá, že už s tím počítali předem, že tohle udělají.
Já jen nechápu, že by u toho soudu nepochopil nikdo to, že on přece nemá důvod To nedodělat…je to pro něj práce a kšeft.
Njn teď už ví, že nemůže nic dělat na „dobrý slovo“ ….ale je to hodně drsný….
všichni se tu známe s tou "objednavatelkou" je to holka v mých letech, bylo za ní už pár lidí, Tondovejch kamarádů, aby to stáhla, že mu zničí život....je jí to fuk.
tak to snad jen pro výstrahu, jaký dokážou bejt lidi svi*ě
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 12:21
- Nahlásit
PetraK
tak to nevím, jestli by Ti zrovna dole odsouhlasili
určitě jo
jste vysokolidi
to mi říkala teta mudra, otékají mi dost často nohy, tak prej je to taky normál....
cernej caj
mrkla jsem na prsteny, krásný kousky tam mají, chci se aspoň zasnoubit
Fajka
noo tak to nevim essi bych do toho šla
snad to nebude potřeba, já to navíc napsala laicky, nechci tě strašit.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 12:23
- Nahlásit
Maya
vcelku zajímavá prezentace postelí
tak jestli je to i s tím chlapem, mám vánoční dárek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 12:26
- Nahlásit
denyk
tykravo, to je uplne desny chudak
muj kamarad jede pristi tyden do cech. vzal si holku, mel ji rad, ona si ho vzala jen proto, ze ji odstehuje do UK... odesla od nej hned po stehovani, on se 3 mesice snazil delat veci aby se k nemu vratila a ted definitivn,e po te co vsechny svoje uspory dal komplet na stehovani, na zarizeni bytu, na kauci se vraci do cech s holou prdeli a jeste mu musi pujcit rodice... doufam, ze aspon nebude delat ofuky s rozvodem. fakt si rikam, ze dneska uz je proste nebezpecny nekomu verit jen tak...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 12:37
- Nahlásit
denyk
to si muzes koupit i jen tak a maji tam i krasny ostatni sperky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 12:39
- Nahlásit
denyk
tak to snad jen pro výstrahu, jaký dokážou bejt lidi svi*ě
ty vole!!!!!!!!!!!!
lidi jsou fakt šmejd.
Fajka
pardon pardon
klid, já jen žertovala Ivánku, víš?
nééé já právě měla 20 měřeních že je něco blbě a jen dvakrát že je to v normě
a měřila jsi to hned za sebou? tohle myslím, jako naměřím, přečtu si, naměřím znovu, znovu..... nebo jestli jsi měřila třeba jeden den ráno, pak odpolko a dost, pak druhej den a tak. Páč mi přijde, pokud by ty měření násleodvaly hned za sebou a ukazovalo by to tohleto.. tak je to rozbitý.
jj byl odběr krve, ale pro výsledek si číf teprf musí jít
aha, takže to je cajk, než tam dojde, nebude už vypadat jak muchomůrka tečkovaná /stejnak je to nerf zase, nic jinýho, nerf a to co jí. že mu to vzkazuju. Ať přijede na léčebnej pobyt, my se teček nebojíme, my je zahojíme /
ssi bych do toho šla
taky ne, ukazuje se poslední dobou, že oni rádi operují šťourají - tak je to jejich práce, že, ale ne vždy je to ku prospěchu věci, jak jsem byla nemocná, byl docela zajímavej dokument o operacích zad a kyčlí, zrovna v těhle případech to dokáže pořádně přihoršit, hodně často to utěch zad není vůbec o plotýnkách, ale o svalech okolo a pokud se operovalo, tak to těm lidem tu bolest ještě zhoršilo .
Já si myslím, že to je u vás všech vysokejch o tý vejšce, že to není ASI!! nic život ohrožujícího, ale tělo se tak vyrovnává s tím, když taková vejška udělá nějakej pohyb. Nemohlo by bejt?
ak se prostě zaraduj...nebraň s
je to debilní, ale tohodle se právě bojim. Ona furt něco vyrábí. Dneska si vlezla ráno nohou do misky a jezdila s ní po předsíni rallye. Chtěla jsem se hrozně smát, ale úplně to nešlo. Když je tam někdo jinej, jako třeba včera Aishovi, který pobavila hrozně, tak jo, tak to i jde, ale když jsem sama, ne.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 12:39
- Nahlásit
cech s holou prdeli
lidi jsou fakt hrozný bestie...
tykravo, to je uplne desny
jo přesně, má dvě děti malý, nežije s nima, ale stejně...
Dnes jsem se ale dozvěděla aspoň jednu fajn zprávu, že nastoupí k nám do práce, přimluvili jsme se za něj....
Mám z toho radost, takže jdem večer na pifko
Už si to maluju, jak budou dlouhý zimní večery a já si budu
dělat obědy i do práca abudu vařit i jemu, on mi to dycky tak vychválí, já stejně pro jednoho vařit neumím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 12:41
- Nahlásit
denyk
určitě jo
já se znám a tak jstá si fakt nejsem
to mi říkala teta mudra, otékají mi dost často nohy, tak prej je to taky normál.
no, třeba žirafa má taky nějaký potíže občas, když udělá něco, co její vysoký tělo a krk hlavně nedaj - právě proto jak je vysoká,už si nepamatuju jaký
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 12:41
- Nahlásit
denyk
Dnes jsem se ale dozvěděla aspoň jednu fajn zprávu, že nastoupí k nám do práce, přimluvili jsme se za něj...
no to je super, ale!!!! to je fakt skvělý!! Hodný, hodný, dostanou pičkot.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 12:42
- Nahlásit
PetraK
Dneska si vlezla ráno nohou do misky a jezdila s ní po předsíni rallye.
směju se převelice, dámička s nožkou v misce....
vidím jí před sebou
Pokud můžeš, všechno to sem piš, ty střípky ze života, oni
jsou ti čtyřnožci prostě úžasní
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 12:48 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
PetraK
no to je super, ale!!!!
já jsem úplně přešťastná, je to můj super skělěj kámoš, když
jsem ho před necelýma dvěma léty poznala, řekla jsem mu, že když zná mě, že mu bude na světě líp...já vím, odvážná myšlenka (jsem ráda, že t dnes takhle dopadlo) tehdy byl na tom zle, odešel od rodiny, dvou malých prďolů....platil bejvalce i hypotéku, aby se děti měly, že...jsou to dva měsice, co se dověděl že hypotéka skončila před rokem a ta sviňka po něm chtěla prachy pořád...když jí to řekl, ani se nezačervenala.
Pořád mu vtloukám do hlavy, ať si dává pozor. Není blbej, ale důvěřivej...prostě nechápe, že tohle může někdo dělat a že jsou některý lidi šíleně na prachy.
Včera jsem si psala sms se svým bývalým, napsal mi, že jsem hrozně silná osobnost a že mu hrozně pomáhám, ikdyž mi ublížil...tak jsem mu písla, že ať už mi o tom ubližování nikdy nic nepíše, nebo to bude muset napsat za trest napsat 100x a švabachem
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 12:48
- Nahlásit
cernej caj
to si muzes koupit i jen tak
tak já vím, Bohumile
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 12:49
- Nahlásit
denyk
tak to je fajn, ze ho u vas vemou, ale teda docela sila s takovymhle dluhem, nezavinenym... da se dokazat, ze ten material nebyl?
PetraK
Dneska si vlezla ráno nohou do misky a jezdila s ní po předsíni rallye. jojo to pobavilo i me
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 12:51
- Nahlásit
cernej caj
da se dokazat, ze ten material nebyl?
jo má fotky, ale bylo to jen na ústní domluvě...17.12 má soud
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 12:56
- Nahlásit
denyk
ja vim, ale pokud material zajistovala ona a bylo to ve smlouve, tak snad by se z toho dal jeste nejak vykroutit nebo neco... takovy lidi sou fakt na odstrel..
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 13:00
- Nahlásit
cernej caj
právě že to ve smlouvě nemaj
Je to (ještě pořád) manželka toho Tomáše, jak jsme s ním chvíli chodila, tomu taky dělala a dělá neuvěřitelnou pakárnu.
A jak za ní ti kluci byli přimluvit se za Tondu, tak řekla: " Je první na řadě" fakt hnus
|