Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2655 . 2656 . 2657 . 2658 . 2659 . 2660 . 2661 . 2662 . 2663 . 2664 . 2665 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:41
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek
to je dobře že je tu Petra... když nemůže mluvit tak aspoň může tu s váma bušit do klábosnice !

cernej caj
šatičky svatební jsou krásný a slušej......ale ty prstýnky...ty prstýnky jsou naprosto luxusníííííí!!!!

Já zas nestíhám ach jo.... a nadávám si, že už nikdá nebudu dávat na net, že něco umím a prodávám se pak z toho můžu vopupínkovat
Jak číf.... ten lítá už tejden po dochtorech bo má podezření na neštovice

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:44
- Nahlásit

Fajka
Jak číf.... ten lítá už tejden po dochtorech bo má podezření na neštovice

cože?

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:45
- Nahlásit

PetraK
to je všechno od psychiky, Peťo, znám to moc dobře

já vim, vzpomněla sjem si na vás s fajfkou

když o tom mluvíte, zrovna fčéra koupil číf takovej malej přístrojek kterej měří srdeční křivku a tak...no asi ze dvaceti měření mě to ukázalo že dvakrát dobrý jinak dycky něco..moc pomalu, moc nepravidelně nebo tak něco.
Koupil to hlavně proto abych mohla až se mě udělá blbě a budu mít těch svých 240 úderů tak aby jsme to nahráli a mohla sem s tím vyrazit za dochtorama..bo když jim to vyprávim tak to jaksi nějak neřešej. ted když jim to budu moct ukázat tak bude třeba na čem stavět..uvidíme...

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:46
- Nahlásit

PetraK
Zas na druhou stranu, teď mě napadá, že to už bych ho asi ale tou pozorností zahltila.
tak to si piš. všeho z mírou. maximum není vždycky ideál. a Ešus byl ščastnej.

za sebe si myslím, že to mám srovnaný
tož,.... musíš sama vědět nejlíp, co je jasný...
ale že někdo může v takovým emočním presu a tak krátce po události vyprodukovat srovnaný hotový rozhodnutí, tak nezbývá mi než žasnout...
já bych sobě ten čas na potvrzení rozhodnutí v nějakej pozdější termín dala určitě.

Chtěla bych jí i víc poznat- je to skvělá bytost, nechci si to nechat ujít.
tohle samozřejmě chápu a je to pěkný.
na druhou stranu, když je taková společenská, třeba by se štěníkem ožila... ale jako-chápu, jo.
já bych nemohla (teď) mít dva psy ani náhodou.

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:46
- Nahlásit

PetraK
cože?
no jo se nám chudák vopupínkoval... a pár dní před tím měl horečku ale žádná rýma ani kašel chřipečka nic a pak se vosypal..takže jsme mysleli pásovej opar, spála nebo neštovice nebo co já vim co no...už byl na pohotovosti, u obvodačky na kožním..tak nevíme zatím..

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:48
- Nahlásit

PetraK
Vero
Zas na druhou stranu, teď mě napadá, že to už bych ho asi ale tou pozorností zahltila.

souhlas, víc už to ani nešlo, kdyk by se chudák nevyspal a měl pytle pod vočima

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:54
- Nahlásit

PetraK
Jednou o tom musím prostě začít mluvit normálně. jenze jednou, az s tim budes vyrovnana... ja dodneska nemuzu o necem mluvit co je stary hodne let a vzdycky se rozbrecim a nedokazu to ovladat, i kdyz si treba statecne myslim, ze uz yb to slo... tak se hlavne nepremahej a nedelej to, dokud se na to necitis

na me maji takovy zpravy i z okoli proste takovej vliv. Neni to uplne o tom, ze bych se neradovala z mych veci ale ze vic premejslim o ruznych vecech a proste su naladena na jinou vlnu, takovyhle udalosti to vzycky tak nejak prohloubi, to celkovy zvazovani o zivote a tak. Esusovi sem zapalila svicku a ukazala ho muzi na fotce, aby videl jak to byl krasnej pes, kdyz se ptal a beru to tak, ze jsem rada za nej, ze to bylo rychly. Nas prvni pes mel rakovinou prolezle cele telo ale nikdo to nevedel a on s tim zil a az kdyz umrel a verdikt znel rakovina vsude, tak sme si zacali davat dohromady stripky a naznaky, ktery by nam to dohromady rekli treba o rok driv...

PetraK kachna_Maya
dik
ja si myslim, ze muz bude rad a maminku klepne

PetraK
potíž je, že jsem přesvědčená, že byla kapacita z mý strany i větš
to si myslime vzdycky a vsude. stejne jako si reknes, ze si treba dedu videla pred tydnem a nebyla u nej treba 2x v tydnu... proste v dane situaci delas to, co citis, ze je akorat pro vas oba a je to dulezity a jakykoli zpetny vycitky nejsou k uzitku, jen si zbytecne prilivas ohen na svoji hlavu, ale ten pes s tebou byl stastnej a to je hlavni

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:57
- Nahlásit

Fajka
jakože doktoři maj problém s tím poznat neštovice? no to je s tím zdravotnictvím ještě horší než jsem myslela

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:00
- Nahlásit

Fajka
tak doufam, ze cif bude zdravej a zadna skareda nemoc na obzoru!

to je supr ten pristroj, pokud bude fungovat dobre, snad to vemou na vedomi.

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:05
- Nahlásit

Maya
jakože doktoři maj problém s tím poznat neštovice? no to je s tím zdravotnictvím ještě horší než jsem myslela

spíš je problém, že každej říká něco jinýho a všichni ho vyšetřujou ze dvou metrů a kožařka řekla že není jasnovidec
tož asi tak je na tom naše zdravotnictví

cernej caj
to je supr ten pristroj, pokud bude fungovat dobre, snad to vemou na vedomi
hlavně aby to dokázal vůbec změřit a zaznamenat , když jo tak se mám vod čeho odrazit konečně..

u prolezle cele telo ale nikdo to nevedel a on s tim zil a az kdyz umrel a verdikt znel rakovina vsude
mě neustále dokáže překvapovat jak když se čék řízne nebo píchne si třísku tak to bolí kolikrát jak sfiňa ale rakovina nebolí...do poslední chvíle bytost nic netuší ....zákeřná sfině je to

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:12
- Nahlásit

cernej caj
na me maji takovy zpravy i z okoli proste takovej vliv. Neni to uplne o tom, ze bych se neradovala z mych veci ale ze vic premejslim o ruznych vecech a proste su naladena na jinou vlnu, takovyhle udalosti to vzycky tak nejak prohloubi,

mám to podobně.

to si myslime vzdycky a vsude. stejne jako si reknes, ze si treba dedu videla pred tydnem a nebyla u nej treba 2x v tydnu... proste v dane situaci delas to, co citis, ze je akorat pro vas oba a je to dulezity a jakykoli zpetny vycitky nejsou k uzitku, jen si zbytecne prilivas ohen na svoji hlavu,

jo, jo, jo.

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:14
- Nahlásit

Fajka
máš něco se srdcem?

držím palce čífovi, ať nemá neštovice, ale jen vyrážku...
já skončila u dr. s divnou vyrážkou před rokem nebo kdy, doktorka zírala,zírala, pak řekla, že to eště nikdá neviděla a zeptala se mě, od čeho to mám a proč zrovna tam, kde to mám

kožaři jsou skoro všichni tací, protože je na školách minula celostní medicína a pochopení, že kůže většinou jen odráží jinej problém jinde. krom teda případů znamínek.

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:18
- Nahlásit

cernej caj
ty voeee, kdes vzala ty prstýnky, ty jsou luxusníííí TOTÁLNĚ MĚ DOSTALY! nekecááám já chci taky takovééééj, i bez ženicha.
a šatéčky taky

cernej caj
zkus se podivat po biodynamice v okoli
neznám, mrknu

PetraK
ty vole!! strašný!!! kurnik proč máš pořád takový sny
já fakt nejsem emotivní typ, napsala jsem to ještě dost zaobaleně, bez detailů...ale tohle mě dostává, ve dne většinou zářím jak sluníčko a v noci, připadám si jako schizofrenik. Nekoukám na horory, na krimi filmy, ani na zprávy, aby se mi pak nezdály tyhle hovadiny a ony stejně přijdou....

no, plus by si parťáka / parťačku hlídal.
právě, teď hlídá mě.

Chtěla bych jí i víc poznat- je to skvělá bytost, nechci si to nechat ujít.
dělej co srdce poroučí, krásně to píšeš, někdy mi přijde, že máš snad svatozář...

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:20
- Nahlásit

Fajka
všichni ho vyšetřujou ze dvou metrů
a tak to jo, klasika
no předpokládám, že než mu přijdou na to co to je se číf spotánně uzdraví a bude vyřešeno

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:22
- Nahlásit

denyk
Nekoukám na horory, na krimi filmy, ani na zprávy, aby se mi pak nezdály tyhle hovadiny a ony stejně přijdou
třeba právě proto že to nevyventiluješ při koukání to musíš vyventilovat při spaní
asi bych to zkusila prohodit, nic horšího už se stejně stát nemůže protože jakože vím jak jsou takový sny vyčerpávající

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:23
- Nahlásit

Fajka
ale ty prstýnky...ty prstýnky jsou naprosto luxusníííííí!!!!
že joooo, mám z nich velkou radost

budu mít těch svých 240 úderů tak aby jsme to
mám to taky, ikdyž už né tak často...řeba se blbě ohnu a cítím srdce až v krku, pak si musím sednout a rozdýchávat to, srdce cejtím až v krku, i přes svetr je vidět jak srdce buší....
Mýho bývalého sestřenka dělala sestru na kardiu, on jí to řekl a ona na to že je to jen malá vada, nějaká cévka, či co a že se to nějak "vypaluje", že to nic není a kdyby to zlobilo je to jen malý zákrok.

souhlas, víc už to ani nešlo, kdyk by se chudák nevyspal a měl pytle pod vočima

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:23
- Nahlásit

Vero
máš něco se srdcem
no takovou nenormálnost občas něco podobnýho má i Janii..se třeba z ničeho nic ohnu že se obuju a najednou se mě rozbuší srdce tak že mám 240 tep a víc někdy to trvá chviličku někdy dýl jednou to bylo i půl hodiny... to si pak čék dycky říká..vydrží to ta pumpa nevydrží....
tak se mě to možná konečně podaří nahrát a budu to moc těm doktorům ukázat bo halter ani EKG nic neukázal

vyrážkou před rokem nebo kdy, doktorka zírala,zírala, pak řekla, že to eště nikdá neviděla a zeptala se mě, od čeho to mám a proč zrovna tam, kde to mám
noo takdy dobrá vodbornice

denyk
ty voeee, kdes vzala ty prstýnky, ty jsou luxusníííí TOTÁLNĚ MĚ DOSTALY! nekecááám
no že jo? sem téhož názoru, jsou luxusní, já tu slintám už vod tý doby co je sem šoupla!!

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:25
- Nahlásit

Maya
třeba právě proto že to nevyventiluješ při koukání
to mě nenapadlo, dřív jsem koukala a bylo to stejný,, tak jsem myslela, že je to z toho

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:25
- Nahlásit

denyk
mám to taky, ikdyž už né tak často...řeba se blbě ohnu a cítím srdce až v krku, pak si musím sednout a rozdýchávat to, srdce cejtím až v krku, i přes svetr je vidět jak srdce buší....
šiš tak to už jsme tu tři jo

Mýho bývalého sestřenka dělala sestru na kardiu, on jí to řekl a ona na to že je to jen malá vada, nějaká cévka, či co a že se to nějak "vypaluje", že to nic není a kdyby to zlobilo je to jen malý zákrok
fakt? no jestli je to tak tak někdy zapřemejšlím jestli by nebylo lepší si na ten zákrok dojít a mít klid ....

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:26
- Nahlásit

denyk
dne většinou zářím jak sluníčko a v noci, připadám si jako schizofrenik. Nekoukám na horory, na krimi filmy, ani na zprávy, aby se mi pak nezdály tyhle hovadin
to není z hororů... ve snech se projevuje nevědomá část naší psychiky, všecky vytěsněný obsahy, vytěsněná agresivita a strachy a tak.
pokud ti to ničím nepřekáží v životě, dá se to i v pohodě nechat spát, kde je. já věřím,že sny nám hodně chtějí o nás říct, ale není potřeba to dramatizovat, dokud život funguje, tak pak se to dá brát právě jako noční kompenzace, obnovení vnitřní rovnováhy- mozek odvedl svou očistnou práci, účel splněn.
pokud by ti překáželo nějak ale víc, že se málem bojíš jít spát, mohlo by stát za to něco s tím i dělat- tj. začít to vytahovat i na denní světlo- né ale sama.

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:26
- Nahlásit

Maya
tak to jo, klasika
no předpokládám, že než mu přijdou na to co to je se číf spotánně uzdraví a bude vyřešeno

jo taky si myslím, je pro sichr se snažíme vyhýbat lidstvu kdyby přece jen něco aby jsme nešířili nákazu dál ...

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:28
- Nahlásit

Fajka
třeba z ničeho nic ohnu že se obuju
a koukám, že úpá stejně, ale tak jako půl hodiny je hodně, páč člověka to hrozně vysílí, nemůže nic....já to mám nanejvýš pár minut.

a oni tu "krabičku" na měření srdíčka půjčují z kardia i domů, musíš to mít připláclý na sobě ale pořád, třeba 14 dní.

ten zákrok se myslím nějak dělá přes třísla....

sem téhož názoru, jsou luxusní

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

když jim to budu moct ukázat tak bude třeba na čem stavět..uvidíme.

tak jsem zvědavá, co bude výsledkem. Dáš vědět?

Vero

jojojo, to mě došlo jak jsem to p sala, že by byl chudák, nemohl by se nadechnout, bejt psem.

musíš sama vědět nejlíp,

myslím, člověče, že jo. Přišlo to, jak jsme tam tak spolu měly černou hodinku. Brtnik se holil v kópelce a my měly holčičí sněm . Došlo mi, že tohle by nebylo vždycky možný, že bych nás o to připravila, nechala to protýct mezi prstama. A to bych neměla. To že je tady má svejch tisíc a jedenáct důvodů. Neměla bych je přehlížet.

tak krátce po události vyprodukovat srovnaný hotový rozhodnutí, tak nezbývá mi než žasnout...

já asi ani ne, to vona??? prostě to v tu chvíli bylo nějak jasný, nevím .Opravdu nelžu.

třeba by se štěníkem ožila... ale jako-chápu, jo.
já bych nemohla (teď) mít dva psy ani náhodou.

one je živá, myslím, že víc ožit ten pes už nemůže /včera z ní Aishovi byli hotový, je to hopík takovej/ a společenská, to jo, ale.... heh, asi si pořád vybírám ty samý psy, stejně jako Ešus a Murphy, preferuje naši společnost a to ještě citelně upřednostňuje tu mou,před Brtníkovou (a jí jsem stopro ovlivnit teda nemohla). Jde za pejskama pozdraví se, chvilku si pohraje a pak se zase lípne na mě. Pokud jdeme městem, sem tam si počuchá, ale jinak jsme jak dvě důchodkyně, je na mě nalíplá - dost často coby ÍPO pes. Ráda se mnou něco kutí V přírodě to je trochu jiný, ale taky se mě hodně drží, nicméně tam se trochu rozfordí. Vím, že by štěndo dala, toho se nebojím, ale - když vidím, jak si mě užívá,tak nechci. Nevím, někdy se umím rozhodnout z první a už to tak zůstane. co když tady dlouho nebude?hm? Je můj pes a má právo si mě užit. Do teď se musela dělit. Ešus se nemusel dělit předtím. Tak když už ta situace taková je, nechám jí tak.

edit - mám pocit, že asi možná už nikdy - paradoxně - nebudu chtít mít dva psy najednou. Ač to byl vždycky můj sen, mít víc jak jednoho psa.

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:31
- Nahlásit

Vero
ale není potřeba to dramatizovat
ale tak jasný, já to nedramatizuju, jen jsem jko hodně překvapená, tím vším....je to teda silnější zážitek než regrese, které se většina lidí tak bojí...

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:32
- Nahlásit

Vero
ale není potřeba to dramatizovat
já teda nevím, ale mě to když se probudíš spocená strachy se srdcem až v krku připadá jako docela stresový záhul na tělo a když to je častěji, tak asi pro tělo nic moc si myslím
Fajka
že mám 240 tep a víc někdy
to sem měla jednou když jsem si na ovocný knedlíky nasypala místo kakaa kafe a přišla jsem na to že to divně chutná až za chvíli a jako musím říct že fakt nic moc
mám tlakoměr co ukazuje taky tep, mamka to má taky a prej arytmie a nic s tím nejde jí řekli, možná záleží na příčině, ona byla i v nemocnici na to protahování cévama nebo tak něco

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:33
- Nahlásit

denyk
to je damascenska ocel s pecky, kredum.cz a jeden stoji asi 3300 bez rytiny, takze i cenove proste perfektni

Vero
že to eště nikdá neviděla a zeptala se mě, od čeho to mám a proč zrovna tam, kde to mám no to uz chapu ze cif beha po doktorech a nikdo nic nevi, jestli se ho kazdej pta, kde k tomu prisel

Fajka
nojo, a takovej klenot mate na pecce a ani o tom nevi

Vero
to není z hororů... ve snech se projevuje nevědomá část naší psychiky, všecky vytěsněný obsahy, vytěsněná agresivita a strachy a tak. tak nejak si to myslim, ale ty proste dokazes zformulovat ty mysleny uplne uzasne a presne. nevim, jak to delas, ale je to skvely

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:36
- Nahlásit

PetraK
nebudu chtít mít dva psy najednou
jo, taky znám lidi co to tak maj a i lidi co to maj navopak a nikdy by nechtěli jen jednoho psa, podle mě má mít člověk tolik psů na kolik se cejtí

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:41
- Nahlásit

denyk
oni tu "krabičku" na měření srdíčka půjčují z kardia i domů, musíš to mít připláclý na sobě ale pořád, třeba 14 dní
mě ji dali na den a samo že zrovna nic

zákrok se myslím nějak dělá přes třísla....
ježíš..tak to nevim teda

PetraK
tak jsem zvědavá, co bude výsledkem. Dáš vědět?
určitě..dám vědět hned jak naměřím a co pak s tím doktoři vymyslej, určitě..

Došlo mi, že tohle by nebylo vždycky možný, že bych nás o to připravila, nechala to protýct mezi prstama. A to bych neměla. To že je tady má svejch tisíc a jedenáct důvodů. Neměla bych je přehlížet.
uvidíš že tě to moc obohatí když budeš mít čas se věnovat jen jí a až pak jednou nebude budeš připravená na malou zrzatou kuličku
Maya
co ukazuje taky tep, mamka to má taky a prej arytmie a nic s tím nejde jí řekli, možná záleží na příčině, ona byla i v nemocnici na to protahování cévama nebo tak něco
no sem zvědavá co jednou řeknou mě..hlavně aby mě něřekli že se ten přístroj porouchal

cernej caj
nojo, a takovej klenot mate na pecce a ani o tom nevi
fakt jo?
no faaaantazije !!!!

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:41
- Nahlásit

Maya
když se probudíš spocená strachy se srdcem až v krku
jo občas...jsou to necelé dva roky, co jsem se fakt bála usnout a kecala jsem s lidičkama na netu třeba 2-3x v týdnu až do rána...dlouhodobě to lae moc nešlo, bych pak usnula v práci

cernej caj
mrknuuu

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:42
- Nahlásit

denyk
já to nedramatizuju,

Maya
já teda nevím, ale mě to když se probudíš spocená strachy se srdcem až v krku připadá jako docela stresový záhul na tělo a když to je častěji, tak asi pro tělo nic moc si myslím

s dramatizováním jsem asi použila blbý slovo: pokud život funguje, není potřeba si dělat zbytečně starosti s nehezkými sny o násilí.
ALE teda, pokud by to bylo až tak, že bych se budila spocená strachem a vyhozeným srdcem z rytmu nebo měla strach jít spát, tak to už život docela narušuje, tělo zatěžuje a snažila bych se to nejspíš řešit.
ale počítám, že ta práce by byla nepříjemná.

u denyka, asi jako regrese,nebo víc, protože asi fakt ještě něco zbejvá na zpracování.

cernej caj

nech toho, se červenám.

<< 1 ... 2655 . 2656 . 2657 . 2658 . 2659 . 2660 . 2661 . 2662 . 2663 . 2664 . 2665 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání