Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2655 . 2656 . 2657 . 2658 . 2659 . 2660 . 2661 . 2662 . 2663 . 2664 . 2665 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 09:44
- Nahlásit

Maya

Blanimíra je teda úžasná
tak snad ti i trochu pomůže,

jo , ona se hrozně snaží, dostala teď v podstatě prostor pro sebe, možnost projevit se naplno. Nestačím se divit. Divila jsem se od prvního dne, kdy k nám přišla, ale teď se divím čím dál tím víc.

domov důchodců už to teď doma mám, tak to taky není moc veselý očekávání do budoucna

to chápu. Já jsem včera měla rozhovor s Brníkem, on má pocit, že mi pomůžeš štěně, vysvětlovala jsem mu, že tak to se mnou není. Jsem na Ešusa moc a moc navázaná,nešlo by to. bála bych se projevit tak, jako tehdy, navíc psího parťáka si má člověk pořizovat s radostí a očekáváním, co jim společnej život přinese. To by tu teda nebylo. A hlavně - i kdybych tohle v sobě vybourala, nechci kvůli Blanince. Ona se opravdu snaží mi pomoct. Seděly jsme předevčírem spolu na zemi, já jí mudlala a uvědomila si, že jí prostě chci dát taky maximum, jako Ešátorovi. Zaslouží si to, zaslouží si mojí pozornost. A ta by se příchodem štěněte rozpůlila.To nechci. Vím, že až přijde její chvíle, budu už v prdeli totál, to už budu úplně sama - myšleno bez psů - ale za to mi to stojí. Vím to. Pak se to nějak prostě bude muset zvládnout.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 09:49
- Nahlásit

PetraK
nepřemýšlej, nejde se připravit. Ani poprvní, ani po stý.
svata pravda...

a na tu germanstinu musis? pokud se na ni necejtis, nemas z toho radost tak tam nechod, projednou...

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 09:51
- Nahlásit

PetraK
nepřemýšlej, nejde se připravit. Ani poprvní, ani po stý.
to mi je jasný...bohužel, tomu co se v mém mozku odehrává v noci, neporučím, nedá se to ani vyprávět, kolikrát.

co mám vyprávět o víkendu???
možná bych učiteli předem řekla, že o víkendu prostě mluvit nemůžeš.

pomáhá mi s váma "mluvit"
víš na co si vzpomínám, před třemi léty, když jsem byla na tom slepáku a moc jsem se bála že umřu, volaly jsme si a mně to hodně moc pomohlo...

to jsem nechtěla, to mě mrzí
já to mám už dlouho, jako by mi ty sny chtěly dát najevo, že on je na prvním místě o koho se bojím...asi se bojím toho, zůstat sama. Nesnášela jsem to už jako malá, mamka šla k sousedce já řvala kolikrát i z okna a ségra spokojeně chrupkala.
Asi jsem taky smečkové zvíře.

každej den maximalisticky užít
to je svatá pravda, musíme žít, často si to připomínám, protože stačí vteřina a rázem změní náš celý život...

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:00
- Nahlásit

PetraK
ach jo holky, to jsem nechtěla, to mě mrzí.
nemá vůbec co, to je prostš součást života.

Spíš než tohle si z toho vezměte to, že je nejdůležitější doopravdy si každej den maximalisticky užít. J

ano, to určitě

á se snažila- ale i tak mi to přijde málo.
vždycky to určitejm typům lidí bude připadat málo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:02
- Nahlásit

denyk
člověk většinou je smečkový zvíře... já to mám stejně, nemůžu být moc sama. Trochu jo, ale zas ne jenom. ono je to i tím, co sme měli jako malé, ve snech se nám odráží to, čeho se obáváme a nad čím nevědomky dumáme...

jojo, snažim se taky o to.

uz mam fotky prstynku a vcera sem si zkousela saty. Prijde mi uplne desny vam sem vubec davat fotky nebo o tom mluvit, zda se mi to tak hrozne nepatricny a ani se z toho nedokazu radovat poradne, protoze si rikam, ze to je tak malicherna vec... a pritom mam ale radost, ze muz na konci mesice odejde z prace, i kdyz financne to bude hodne narez, su moc rada, ze konecne to nebude jen o tom "muz a jeho prace, pripadne nerudnost z prepracovani a nevyspani" ale tesim se, ze konecne to bude trochu rozumne...

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:05
- Nahlásit

cernej caj

a na tu germanstinu musis?

musím, chci, pomáhá mi přemýšlet nad jinýma věcma, tady budu muset. Jde jen o to přežít to naše povídání vždy na začátku hodiny. Stejně se tomu prostě nevyhnu, vždycky jsem o něm vyprávěla, minule o tom, jak třídí odpad (měli jsme to v tématu lekce, třídění odpadu), všichni se řehtali, že umí rozlišit papír a umělou hmotu.

svata pravda...
ano, bohužel

denyk
bohužel, tomu co se v mém mozku odehrává v noci, neporučím,

trochu se dá. já teď furt natírám tu zeď, když se nechci zbláznit, natírám.

možná bych učiteli předem řekla, že o víkendu prostě mluvit nemůžeš

to neklapne, zkoušela jsem si to představit a řvala jsem. Pojistila jsem se, volala kolegyně/spolužačka ohledně úkolu, řekla jsem jí to a položila telefon.

mně to hodně moc pomohlo...

to jsem ráda, i když se to nezdá, je to tak, pomáhá to

Asi jsem taky smečkové zvíře.

pak by to asi teda chtělo tu smečku (jak jsi tuhle psala), i když s Bukýšem to asi taky nebude jen tak.Musela bys zvládnout hodně věcí.

často si to připomínám, p

já taky, ale asi málo

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:06
- Nahlásit

cernej caj
na druhou stranu jsem ráda sama, mám svůj klid, ale tak na chvilku. Hlavně né v noci, to prostě nejde. Proto mám prostě vedle sebe i Bukíse, ať si říká kdo chce co chce.

pošli fotečkí prstýnků a šaty, jak ti sedí, jsi spokojená?
Je to tak jak psala Ešuska, nejde všechno zakrýt černým hadrem...musíme žít.

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:07
- Nahlásit

PetraK
Zaslouží si to, zaslouží si mojí pozornost. A ta by se příchodem štěněte rozpůlila.
no a nebo se zase, až přijde čas najde psék, kterej tě bude potřebovat, tak jako Blanik
denyk
mně se zase zdává, že se mi někdo zemřelej vrátil a já pak měla výčitky, že jsem se z toho neradovala dostatečně. Sny jsou svině v tomhle.

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:11
- Nahlásit

denyk
nejde všechno zakrýt černým hadrem
škoda. Kdyby byl nepromokavej, bylo by to, aspoň dneska, super.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:11
- Nahlásit

Vero

vždycky to určitejm typům lidí bude připadat málo.

jo. Včera mi Aishová vynadala, říkala, že přesně tohle jí napadlo, že takový myšlenky a výčitky budu mít, že to ale není pravda, že tak jak se měl Ešus, se měl málokterej pes, nás, kravinky, naši pozornost, výlety, kamarády, kamarádky. "nadává" mi takhle hodně lidí, No a stejně mi to přijde málo, mohl dostat víc.

nemá vůbec co, to je prostš součást života.
no jo, ale tak člověk má blbej pocit.

cernej caj

Prijde mi uplne desny vam sem vubec davat fotky nebo o tom mluvit, zda se mi to tak hrozne nepatricn

sim Tě jdi do prdele pro kliky s takovouhle úvahou, dej to sem.

tesim se, ze konecne to bude trochu rozumne...

to je dobře, když je dlouhodobě nerudno, je to špatně.

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:14
- Nahlásit

cernej caj
o je tak malicherna vec
no to teda neni, vždyť ti na tom záleží, tak to malicherný neni.
fotky fotky fotky

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

no a nebo se zase, až přijde čas najde psék,

jo to jsem si říkala taky, ale.... viděla jsem jak Brtník ožil, když mluvil o štěněti. Taky jsem s ním včera na to téma mluvila, že pokud by mu to mělo pomoct a byl by schopen zpočátku toho velkou část natáhnout na sebe, abych byla volná pro Blanku, tak do toho půjdem, že nechci, aby všechno podřizoval mě. prej ne. ale..... viděla jsem ty jeho voči. Těšil se na to, jak by to zas bylo všechno od začátku.

Sny jsou svině v tomhle

hrozný!

škoda. Kdyby byl nepromokavej, bylo by to, aspoň dneska, super.
jemen, vždycky budeš hroznej jemen a jsem tomu neskonale ráda.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:17
- Nahlásit

PetraK
musím, chci, pomáhá mi přemýšlet nad jinýma věcma, tady budu muset.
tak zkus mluvit o blane, jak je sikovna a uvidis... snad ti teda germanstina pomuze a mluv jen o tom, co se ti bude zdat, ze chces rict.

denyk
mám svůj klid, ale tak na chvilku. jojo, presne tak to mam ja... coz je asi nejvetsi duvod toho, proc bych nedokazala odejit z brna. ja te hrozne obdivuju ze jsi tam takhle sama od rodiny, protoze ja se navic neumim seznamit nazivo a ja bych se zblaznila krome prace uz mit jen sama sebe a psa a jinak nic...
tak tady to je prstynky a odev. je to dokonaly a skvely, ale nedokazu z toho mit radost. Me vzdycky podobny veci hrozne rozhazujou a nenavidim se za to, ze ja se mam dobre a nekdo jinej se dobre nema a vycitam si, ze mam radost z takovych banalit, ikdyz je zas dulezity se radovat i z malickosti...

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:17
- Nahlásit

PetraK
já teď furt natírám tu zeď, když se nechci zbláznit, natírám
neumím poručit snům....nedávno se mi zdálo jak do mě nějaký chlap píchal takový zatočený ocelový spirály, a mě pak byla vidět střeva prostě mi trčela ze "spodku" a já s je prohlížela a říkala jsem si, jak takhle ještě můžu vlastně žít, když je to venku, tak jsem si ta střeva přidržovala a cítila jsem i fyzicky tu bolest. Měla jsem šaty, růžový, byly celý od krve...Byl to hrozný pocit, lidi si mě na ulici nevšímali a já nechápavě zírala, nemohla jsem křičet o pomoc ani volat, držela jsem si to oběma rukama...až potom přijela mamky ségra a chtěla mě odvézt do nemocnice a nakonec jsem ležela ve vrtulníku a dávali mi na pusu dejchátko...pak jsem se probudila, byla půlnoc...první co bylo, že jsem si těma rukama šáhla mezi nohy, jestli tam ta střeva nejsou...trvá mi vžd docela dlouho, než se vrátím o reality a bojím se usnout...

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:18
- Nahlásit

PetraK
Těšil se na to, jak by to zas bylo všechno od začátku.
člověče....řekla bych, počkejte pár týdnů a pak si o tom promluvte znova.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:20
- Nahlásit

denyk
to zni desne, zkus se podivat po biodynamice v okoli, pokud jsi takova spis i na ty "alternativni" metody

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:20
- Nahlásit

cernej caj
je to dokonaly a skvely,

je

denyk
máš příšerný sny teda.

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:22
- Nahlásit

PetraK
A to mi jeeště před chvílí z ničehož nic začalo šíleně bušit srdce, fuj, je mi hnusně
to je všechno od psychiky, Peťo, znám to moc dobře ...

cernej caj
pěkný, prstýnky i šaty, dobře jsi vybrala

denyk
Člen
- Nahlásit

PetraK
Bukýšem to asi taky nebude jen tak
to máš pravdu, nebude, když hlídám labradorku, ta zdrhá
po stopě a on za ní, sám mi tohle už nedělá...

kachna_
Sny jsou svině v tomhle
to jo

cernej caj
Člen
- Nahlásit

PetraK
viděla jsem jak Brtník ožil, když mluvil o štěněti. no pockej par tydnu a uvidite. treba s brtnikem najdete spolecnou domluvu, a kdyz ne, nema cenu to lamat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:23
- Nahlásit

Vero Janiii
dekuju

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:24
- Nahlásit

cernej caj
snad ti teda germanstina pomuze

no uvidíme. Taky to můžu pojmout jako test toho, jestli to ustojím. Jednou o tom musím prostě začít mluvit normálně.

denyk

..Byl to hrozný pocit, lidi si mě na ulici nevšímali a já nechápavě zírala, nemohla jsem křičet o pomoc ani volat, držela jsem si to oběma rukama..

ty vole!! strašný!!! kurnik proč máš pořád takový sny?

trvá mi vžd docela dlouho, než se vrátím o reality a bojím se usnout...
tak to se není čemu divit.musí to být hrozný

Vero
..řekla bych, počkejte pár týdnů a pak si o tom promluvte znova.

to bude těžký. Znám ho. On teď zná už můj názor a důvody a ví, že bych to dělala kvůli němu. On má výčitky, že jsem po Murphym byla tři roky bez psa, nechtěl. A teď by asi rád věci dohnal. A když zjistil, že zcela nečekaně to vidím jinak, tak sám ustoupí a nepřelomím ho, že bych ráda, aby on měl taky šanci se s tím vyrovnat.

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:28
- Nahlásit

PetraK
No a stejně mi to přijde málo, mohl dostat víc.
ale né, dostal nejvíc,nejvíc! víc jak kterýkoliv, troufnu si napsat i dítě.

cernej caj
mrknu jen teď mažu na sváču, mám hládek

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:29
- Nahlásit

PetraK
to bude těžký. Znám ho. On teď zná už můj názor a důvody a ví, že bych to dělala kvůli němu. On má výčitky, že jsem po Murphym byla tři roky bez psa, nechtěl. A teď by asi rád věci dohnal. A když zjistil, že zcela nečekaně to vidím jinak, tak sám ustoupí a nepřelomím ho, že bych ráda, aby on měl taky šanci se s tím vyrovnat.

já si myslím, že za těch pár týdnů, až odplynou ty nejhorší emoce, OBA můžete to uvidět trošku v jiným úhlu pohledu než teď, když je to utopený v zoufalství.
a že nemá cenu teď dělat hotový závěry pro dalších 10 let, víš. v takovým náporu.

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:30 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

edit, černýmu čajovi
ty šaty ti strašně slušej

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

tak tady to je prstynky a odev. je to dokonaly a skvely, ale nedokazu z toho mit radost. Me vzdycky podobny veci hrozne rozhazujou a nenavidim se za to, ze ja se mam dobre

vy vole čaji!! Je to krásný!! přestaň s těmadle úvahama a koukej si to užít. Nezměníme co se stalo. A tím, že se nebudeš radovat mě akorát nasereš.a vodskáčeš to, že v týhle - pro mě hrozný situaci vlastně ani nemůžu mít vzteka a nadávat, protože se to stalo tak jak jsem mu to moc přála, aby odešel v pohodě a bez trápení. Nemůžu chodit a nadávat na osud, jak byl krutej. Nebyl. Byl hodnej, k němu byl hodnej a to je pro mě důležitý, takže nemůžu nadávat. Ale ráda se chopím první příležitosti, kudyvá ten vztek, co ve mě potají doutná, pustim ven. Takže na tohle opravdu okamžitě zapomeň. Když nic jinýho, Ešus byl hovado veselý- viděla jsi to sama. Kdyby byl pes schopen takový úvahy, tak by něco takovýho von rozhodně nechtěl. Tak mě neštvi.Ano?

edit:
ze mam radost z takovych banalit, ikdyz je zas dulezity se radovat i z malickosti...

sama sis napověděla. Je to důležitý se radovat. Jednou by sis naopak mohla vyčítat, že ses neradovala, takmě fakt neštvi. jo?

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:30
- Nahlásit

cernej caj
ty jo, moc pěknej vohoz i ty prstýnky

sny, no tak to já mám štěstí, že mě se většinou nic nezdá a nebo si to nepamatuju, protože když už jednou nebo dvakrát do roka jo, tak taky jak mě chce někdo zabít

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:33
- Nahlásit

Maya
ednou nebo dvakrát do roka jo, tak taky jak mě chce někdo zabít
no, to máš vážně kliku

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:37
- Nahlásit

kachna_
no, to máš vážně kliku
no kliku že to nejni denně
když už mám takový sny, tak co nejmíň
ale z kdysidávna si pamatuju jeden krásnej sen o lítání, s mojí fobií z vejšek fakt nechápu, ale byl to krásnej sen

PetraK
vidím to stejně, teď mluvit o štěněti je strašně brzo, dejte si termín, třeba měsíc a pak to proberte, si myslím, že pak už to poberete tak nějak racionálnějc

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii
to je všechno od psychiky, Peťo, znám to moc dobře

já vim, vzpomněla sjem si na vás s fajfkou. Ale fuj, je to humáč,Mám pocit, že musím objednat defibrilátor..

denyk

to máš pravdu, nebude, když hlídám labradorku, ta zdrhá
po stopě a on za ní, sám mi tohle už nedělá.

no, plus by si parťáka / parťačku hlídal.

ale né, dostal nejvíc,nejvíc! víc jak kterýkoliv, troufnu si napsat i dítě.
potíž je, že jsem přesvědčená, že byla kapacita z mý strany i větší. Zas na druhou stranu, teď mě napadá, že to už bych ho asi ale tou pozorností zahltila.

Vero

OBA můžete to uvidět trošku v jiným úhlu pohledu než teď, když je to utopený v zoufalství.

za sebe si myslím, že to mám srovnaný - když odmyslím iracionální pocity vůči Ešusovi, zůstává mi tady Blanka, který fakt chci dát něco podobnýho co dostal on a co dostane každej další pes. Ona na to má taky nárok. Už jen proto, že je hrozně skromná. Chtěla bych jí i víc poznat- je to skvělá bytost, nechci si to nechat ujít.

<< 1 ... 2655 . 2656 . 2657 . 2658 . 2659 . 2660 . 2661 . 2662 . 2663 . 2664 . 2665 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání