| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2013 18:57
- Nahlásit
znova jsem hrdobec největší - potkali jsme při pidi procházce sousedy - jednu se štěnětem a pána s boloňačkou a Adámek byl za vzorňáka, protože i když jsem ho pustila a on někam odběhl nebo se zakoukal, nebo byl s těma dvěma, tak stačilo pidimlasknutí a byl sprintem u mě
kdyby to fungovalo i na cyklisty a jedlý psy, tak by mohl už pomalu trajdat na volno
worick
doufám, že to teďka tady ani Petra nečte
já zas doufám, že to tu čte, aspoň jí to na pár vteřin přivede na jiné myšlenky
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2013 20:21
- Nahlásit
birma
Adámek byl za vzorňáka
skvěle postupujete
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2013 20:22
- Nahlásit
Vero
birma
jo, mockrát jsem měla pocit, někdo strašně důležitej odejde, někdo druhej nemůže pak vůbec dál - právě, stejný pocit jsem měla, když mi nečekaně umřel taťka a já chodila zlomená po světě a jen jsem nevěřícně (ale ne závistivě, spíš jen jako by ,,z jiného břehu") na všechny koukala a říkala si:,,jak můžete všichni normálně fungovat, když se svět totálně změnil a už nikdy nebude jako dřív..!?!"
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2013 22:36
- Nahlásit
Rumštááájn
cernej caj
hele, ten odvlhčovač používal Netopejr u nás v baráku. A asi dobrý teda
Maya
hele i pro kachnu tam něco maj
teď nebudu spát, budu toužit po katechismu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2013 22:49
- Nahlásit
hezkej článek s pěknejma fotkama
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2013 23:44
- Nahlásit
PetraK
Upřímnou soustrast...i když jsem ho neznala naživo, přeci jen byl Ešus díky tobě částí i mého života a bude mi chybět ... a musím bohužel říct, že ačkoliv tu Mumin není už skoro 4 roky (a nejen on), pořád to bolí stejně, možná to mám jinak, ale některý rány ani čas nezahojí...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 07:25
- Nahlásit
worick
bodejť...k Brdu ahaaa to my sme tam navic lezli "volnou navigaci" jak rika soused, primo do kopce mimo cestu
Člověk si uvědomí, jakovýma blbinama se zabývá..a jiný má takové strašné trápení...ach jo
jojo, to mas pravdu... myslim na ni porad, jak to asi zvladaji...
Vero
jak může svět okolo vůbec jít dál, smát se, myslet na jiný věci.... no, může, musí, žejo...
jojo, pravdu mas... ale myslim, ze by to nikomu nepomohlo kdyby se ti kolem taky zastavili...
birma
nejhodnejsi cumacek to je, poradne ho za me podrb
kachna_
diky, ja to proberu s muzem, zatim se na tu myslenku netvari nadsene, ale uplne to nezavrhuje. chlapi nekdy zabit. on radsi prestane topit, at ten rozdil teplot nepomaha ty plisni, nez aby se koupila podobna vec... coz me strasne stve, misto jednoduchyho reseni proste idealne to neresit vubec, protoze on tomu neveri ze to funguje tak ja at si huknu... ale blby, ze nemam ted na to penize, pokud se muz nebude podilet, abych si to proste koupila.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 08:08
- Nahlásit
Mórgen, u nás mrholákuje
Maya
ale to jako fakt si někdo koupí triko s takovýmhle vobrázkem???
tak jako kámoška mi psala, ať jí pošlu odkaz, kde jsem totok zahlédla. Její manža je tak trochu recesista
a kdo že to tady vyráběl chlast?
nechci bonzovat, ale já...už je teda vypitéj
Vero
myslet na jiný věci.... no, může, musí, žejo
musí, musí....jde to ztuha, ale musí, život nám do cesty občas postaví velké překážky a náš úkol je, ty překážky překonávat....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 08:09
- Nahlásit
Ebony
i když jsem ho neznala naživo, přeci jen byl Ešus díky tobě částí i mého života a bude mi chybět ..
tak to je přesný.....děkuju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 08:15
- Nahlásit
birma
teda je vidět, že se fakt zlepšujete, pomalu, ale jde to, super
cernej caj
přestat topit tam kde máš plíseň je největší blbost a plísni to akorát pomůže, právě kde máš plíseń, potřebuješ co největší teplo, to jí zlikviduje a samozřejmě větrat
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 08:18
- Nahlásit
Znáte fotografa Igora Siwanowicze?
Fotí neuvěřitelně, specilizuje se na hmyz...no mrkněte
někteří ufónci stojí za to
http://photo.net/photodb/folder?folder_id=768656
přestat topit tam kde máš plíseň je největší blbost
to si taky myslím....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 08:29
- Nahlásit
Maya
tak ona tam není plísen, ale tím, že je tam hodně velká vlhkost, tak se snadno může vytvořit v těch vlhkých místech... a když nebudeš topit, to vlhko tam bude, ale bez tepla nebude ta plísen ani vznikat...
nebo toto je mantra muze a me obcas dost rozciluje, protoze on ma veci ve skrinich, ktere timto stizene nejsou, na te blbe stene sou jen moje veci tak je mu to jedno dneska pohledam po meste aspon nejaky ty vysusovaci pytliky co by se mohli davat primo do skrini
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 08:29
- Nahlásit
denyk
fotky pekny
Maya
aj ty tvoje byli vcerapekny, ten s tou nutelou byl nej
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 08:39 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
no tak já mám levnější fígl, funguje po povodni bezpečně, vyzkoušeno již podruhé. Pusť tam větrák, normální nejlevnější větrák, ideálně na otočné noze, třeba hodinu denně.
A ty máš plastový okna, že jo? Tak zkontroluj, jestli správně větráte. To dělá taky strašně moc.
Netopýr měl tohle http://www.eva.cz/zbozi/26485/ceresit-stop-vlhkost i-450-g-odvlhcovac-vc-tablet/ a prej taky funguje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 08:43
- Nahlásit
kachna_
mame dreveny okna ale uz ne ty stary, kteryma tahlo a nevim, jak se spravne vetra? ja mela za to, ze dokoran a kratce?
a ten vetrak tu vlhkost vyzene?
ja si totiz myslela v lete, ze se nam dost neprohriva dum,ze tam bylo tak jako ze vlezlo a i kdyz sme v tech 30tkach vetrak meli zaplej ten malej otocnej porad, tak treba jak sem soupla nohy pod stul, tak sem to citila... a myslela sem, ze neni dost prohraty ale asi to bylo uz tim, ze tu vysokou vlhkost tam mame furt ale tim ze sme tam doted meli i docela zimu tak sme na to neprisli driv
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 08:47
- Nahlásit
cernej caj
a ten vetrak tu vlhkost vyzene?
cirkuluje vzduch, to plísňa nerada. No a i vysouší
Nevím, jestli byste tam neměli třeba hodit mikroventilaci
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 08:50
- Nahlásit
Jinak jesrtli třeba netaháte vlhkost zespoda odněkud zdma, ale je tam vlhko třeba z omítek, tak hodně topit (teplý vzduch pojme víc vlhkost), pak vyvětrat a znovu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 08:56
- Nahlásit
kachna_
ona tam mikroventilace nejde asi, nebo to nepoznam. zkusim to prozkoumat...
blby, ze do tech skrini to ale vliv mit nebude, ne? tam se to nedostane a ja mam problm hlavne s vecma v te skrini, ze to nasakujou jak se moc nevytahujou a nepouzivaji. ale diky za rady, zkusim s tim ventilatorem to nejak osefovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 09:01
- Nahlásit
ahoj lidijové.
včera jsem sebrala odvahu a šla se zastavit za našima ohaříma známýma, co mají Aishu - jednu z Ešusích manželek. Nevím jak, ale zvládla jsem to. A zas u toho pomáhala Blanice-kašpařice. Překvapila mě totiž, když jsme odcházeli a upadly mi před bytem klíče. Tak jako jsem byla zvyklá s Ešusem, říkám prostě ze zvyku :"No tak mi to podej, prosím, jo?"....... a vona mi ty klíče podala!!!! Fakt nekecám, čuměli jsme s Brtníkem jako pitomý. Tohle jsem s ní nikdy nedělala, vůbec, to mi přišlo jako že přijde časem, jako vychytávka. No tak předběhla dobu, pipi praštěná. No a když jsme pak stáli venku s Aishovejma, vyprávím jim to, vzala jsem klíče, pustila je na zem, ona mi je podala, užila si jásotu všech přítomných a.......... když se nic nedělo, odběhla, popadla dřevěnej špalík, to tam někde ležel a jako šprtka mi ho přinesla a vnutila , byla hrozně roztomilá, páč jsem jí teda pochválila, řekla, že to stačí a mrska špalík do kamsi, a za chvíli jsem ho zas měla zpátky a zas a zas. Dvířka od linky už zavírá sama od sebe, už pochopila. Brrnik prohlásil, že jsem magor masochista, když jsem dalšímu psovi ukázala kouzlo s miskou, a že můžu nadávat jen sobě, když mě teď po bytě pronádleduje další pes s miskou coby tichou výčitkou, jak málo ho živým.
denyk
Posílám objetí...
děkuju moc. je to v hajzlu, nevím, jak mám fungovat. Funguju, ale ne já, to vono samo.
Ebony
taky moc děkuju. Na Tebe a Neessi jsem si právě krátce na to, co se to stalo, vzpomněla. A vím, že je to jak píšeš, bolí to pořád. Murphy umřel už jako psí stařeček, ale dodneška mám chvíle, kdy to nedávám. Tady se to nedalo čekat, nevím, jak se s tím srovnat. A on byl opravdu mojí součástí. Snad pomůže ta berle toho vědomí, že on se opravdu netrápil , že jel do poslední chvíle. Je pravda, že moje přání vždycky bylo, že až to jednou přijde, aby on netrpěl. To se splnilo, Ale jak mám, kurva fungovat dál??? Si připadám, že jen chodím od zdi ke zdi.
worick
doufám, že to teďka tady ani Petra nečte Člověk si uvědomí, jakovýma blbinama se zabývá..a jiný má takové strašné trápení...ach jo
v klidu, nejde přeci, aby se zastavil svět všem. Vím, že kdo nás znal, chápe jak mi je a je se mnou. Nejde natáhnout černý sukno po celým světě, to je jen v pohádkách
Vero
jo, mockrát jsem měla pocit, někdo strašně důležitej odejde, někdo druhej nemůže pak vůbec dál, a tak jak může svět okolo vůbec jít dál, smát se, myslet na jiný věci.... no, může, musí, žejo...
taky jsem si to mockrát říkala. Hrozný bylo, když mojí bývalý kolegyni, hrozně hodnýmu člověku, jeden rok umřel malej čerstvě narozenej chlapeček, za rok se stalo to stejné s holčičkou a ten rok následující nějak xindl rozstřelil na křižovatce auto s jejím mužem a z abil ho. křičela jsem tehdy vzteky, hádala se s tím nahoře, jak to může udělat takovouhle věc. A styděla se za to, že jdu do práce, funguju. Dodneška si pamatuju, jak jsem jí držela v náručí, bylo to hrozný, hrozný, hrozný.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 09:03
- Nahlásit
cernej caj
zkus dát kličku na 12 (ventilace) a pak (okno zavřené) pootoč cca na 1,5, ve stupních cca 45, možná méně
tak ty skříně otevři, když tam budeš mít větrák
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 09:06
- Nahlásit
PetraK
Hrozný bylo, když mojí bývalý kolegyni,
pane bože..... to ne, to je.... nejde.
Funguju, ale ne já, to vono samo
to neva. nech vono, ať funguje, nech tomu hodně moc času.
A Blanka je teda neuvěřitelná...
cernej caj
tu zeď můžete preventivně natřít proti plísni (vápno nebo spešl barva), ale to nevyřeší, jestli je tam mokro... to jedině topit, větrat... a vysoušet... tvůj mužje teda děsnej paličák...
birma
hezkej článek s pěknejma fotkama
krásný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 09:10
- Nahlásit
PetraK
to je fakt pipinka
kachna_
aha, zkusim. Takze to tam mozna je, ale tim ze je to mikro tak to clovek vetsinou ani nepozna, ze se do te polohy dostal... diky moc.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 09:17
- Nahlásit
cernej caj
ono se to možná po výměně oken projeví častěji. Jinak to poznáš, máš kliku nakřivo . Jak máš udělaný izolace?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 09:18
- Nahlásit
PetraK
jsem ráda, že píšeš, moc ráda, přece jen je to tady tvoje fórum...víš, když čtu o tom co kašpařice vyvádí, jak se chová, mám slzy v očích a přitom se potichu usmívám...zrzavej kašpárek to teda je....
Kolikrát přemýšlím nad tím jak budu fungovat já, když Bukís nebude...často se mi zdá, jak ho zachraňuju, jak se mu něco stalo. A budím se úplně spocená, zoufalá...mám hrozně živé sny, kdo nezažil nepochopí. Proto ty noci nemám ráda.
Hodně lidí mi říká, "co budeš Deni, dělat až, vypěstovala sis k němu závislost, vztah, který se jen tak nevidí, takový, který nikdy nepochopí ten, pro koho je pes opravdu nejlepší kamarád...
Nechci nad tím přemýšlet, ale často se tak děje, je to umocněno i tím, že žijeme sami...
Jak moc tě chápu, nedokážu pomoct, poradit, jsem bezmocná ....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 09:23
- Nahlásit
kachna_
no... zatim akorat podlaha je udelana (cca rok) a podrezany z venku se delalo letos, ale bocni zdi nijak jeste...
takze asi postupne budem vychytavat problemy
no prave, poznas to asi jen podle te kliky tak me asi ani nenapadlo zjistovat, jestli to ty okna maji
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 09:27
- Nahlásit
denyk
Nechci nad tím přemýšlet, ale často se tak děje
já jsem and tím nepřemýšlela... až teď. zdál se mi ošklivej sen o buldzérovi, bála jsem se, že to bude jak s Ešusem, však je jen o půlroku mladší..... no a přes den mi to došlo, že teda vůbec nevím, jak s tím pak dokážu naložit.
Hm.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 09:28
- Nahlásit
Vero
pane bože..... to ne, to je.... nejde
bohužel jde a to ona za sebou měla před tím manželství s kreténem, kterej jí v podstatě tejral a když pak potkala svělýho Martina a bylo jim spolu dobře, stalo se tohle. Holčičku pojmenovali taky Petra, že jako bude pevná jako skála a zvládne to, co jí mohlo hrozit. Vypadalo to nadějně, ale bohužel ta naděje vydržela jen o 14 dní dýl.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 09:32
- Nahlásit
PetraK
Blanimíra je teda úžasná
tak snad ti i trochu pomůže, je to už teda dávno, ale taky mi tenrkát pomohlo, že už jsem měla ještě Kima, ale popravdě když si vzpomenu jakej domov důchodců už to teď doma mám, tak to taky není moc veselý očekávání do budoucna
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 09:38
- Nahlásit
denyk+
Nechci nad tím přemýšlet, ale často se tak děje, je to umocněno i tím, že žijeme sami...
nepřemýšlej, nejde se připravit. Ani poprvní, ani po stý.
Jak moc tě chápu, nedokážu pomoct, poradit, jsem bezmocná
děkuju. ale bezmocná nejsi, stejně jako ostatní, pomáhá mi s váma "mluvit"
dneska se bojím jít na germánštinu, co mám vyprávět o víkendu??? Bojím se že to nedám.
A to mi jeeště před chvílí z ničehož nic začalo šíleně bušit srdce, fuj, je mi hnusně.
Vero.
já jsem and tím nepřemýšlela... až teď
ach jo holky, to jsem nechtěla, to mě mrzí. Spíš než tohle si z toho vezměte to, že je nejdůležitější doopravdy si každej den maximalisticky užít. Já se snažila- ale i tak mi to přijde málo. Hrozně mě mrzí, že jsem teď byla nachcípaná, místo ležení v posteli jsme si mohli hrát.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2013 09:41
- Nahlásit
Vero
že teda vůbec nevím, jak s tím pak dokážu naložit.
. mně pomáhá jen to, že věřím, že to vlastně není konec....
PetraK
to je děs, co se jí všechno stalo...
|