Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2655 . 2656 . 2657 . 2658 . 2659 . 2660 . 2661 . 2662 . 2663 . 2664 . 2665 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 10:53
- Nahlásit

cernej caj
pěkný fotky, jen mi je zima, jak vidím ten spacák tam

htela bych umet dobre fotit

copak neumíš? možná teda nemám ideální rozlišovací schopnosti, ale za mě umíš...
hodně je to taky o foťáku a cviku, si myslím, že nejde se něčemu vyrovnat, pokud čék fotí jednou za měsíc a nechce se mu vláčet těžkou aparaturu.

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 11:20 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

tohle je dobrý, podobnou hlášku by určitě šlo vymyslet i se psem

edit: teda koukám jsou tam tři pod stejnou adresou, na mysli jsem měla samozřejmě ten první

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 11:38
- Nahlásit

cernej caj
no knizku neposilej a bylinky vydrzi do jara
okej tak si trhni

ja su sverac knih,
sím tě jak vypadá "svěrač" knih? znám iný svěrače

cernej caj
Maya
věřím, že umíte

tohle mě rozsekalo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 11:45
- Nahlásit

Vero
jednou za měsíc a nechce se mu vláčet těžkou aparaturu.
a investovat do ni jeste taky 30 tisic

Maya
ty sou dobry

ted sme videli cedulku s takovym tim ze VAS pes at sere pred VAS dum a vedle toho cedulka s kurzem na cteni

denyk
"svěrač" knih?
jo tys prosvihla fifijovou (ta to byla?) s tim jejim sveracem, chtela napsat sberac

triko dobry

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 11:49
- Nahlásit

denyk
triko dobrý, ale to jako fakt si někdo koupí triko s takovýmhle vobrázkem???

jinak zuřím, včera kamna dorazily v pohodě, tak se samo něco pos...ere dneska s nábytkem, co si člověk nezařídí sám, to je fakt na pytel, ale když člověk nemá už dovolenou, tak co má dělat

birma
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 11:53
- Nahlásit

zdravím. Máme za sebou kontrolu a pigára u veta. Adam je hrdina - v čekárně hypnotizoval čičinu v přepravce, kravil a hrál si se mnou a hračkou a v ordinaci byl vzorňák

cernej caj
krásný fotky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 11:54
- Nahlásit

Maya
co mate za problemy s nabytkem?

ja su dneska spokojena. kocham se prstynkama, dorazila fotka, takze sme kyvli, ze je chcem a je me blbe z obeda pac kdo mohl cekat, ze grilovana zelenina znamena zelenina nalozena v oleji, ze... takze od oleje testoviny i maso, vetsinu toho sem nechala ale boli me brisko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 12:01
- Nahlásit

birma
to je adamek moooc cikovnej
ja dodam fota asi v patek nebo o vikendu. nestiham.

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 12:52
- Nahlásit

já to věděla, že mojim sportem je tak akorát tak si trochu zaplavat a pak nějaký ten gaučink http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-sty l/novinky-ve-cviceni/38024-jake-sporty-se-pro-vas- hodi-horoskop-napovi

cernej caj
co mate za problemy s nabytkem?
ale tak klasika, špatnej odstín dvířek a naši to převzali a zaplatili i když jsem jim říkala, že neee a že to dojednám, jsem samo dojednala, že mi to zatím nechaj zadarmo než se dořeší eklamace, ale už bylo pozdě My už jsme to zaplatili a tak dále, tož mi nezbyde, než si zvyknout, že jedna vitrína bude jinak barevná, ale jako s...e to dost

tak alespoň že vám se prstýnky líbí
blbě od žaludku mě je už od soboty, ale prej to teď nějak řádí a trvá to 3 dny až tejden, tak doufám, že už to brzo přejde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 12:57
- Nahlásit

Maya
no a co si mám představit pod tímto Z hlediska pohybových aktivit lidem v živlu vody nevadí dlouhé tréninky. Pomaleji se dostávají do tempa a vyžadují delší regeneraci. já totiž moc dlouho nesportuju, spíš nárazově a chvilku

no tak to je dost narez teda s tim... fakt des nekdy. a nesly by jen ty dvirka vymenit? ale z principu chapu

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 13:11
- Nahlásit

cernej caj
Pomaleji se dostávají do tempa a vyžadují delší regeneraci
to znamená, že to dlouho trvá než se z chůze vůbec rozběhneš a když už popoběhneš, musíš pak minimálně měsíc regenerovat jo to jsem já
a nesly by jen ty dvirka vymenit?
ale tak samo šly, ale já to platit nehodlám, já to teda ještě neviděla a předpokládám, že nějaká hrůza to nebude, ale viditelný určitě jo když si toho mamka hned všimla a pochybuju, že když prachy maj, že to vyměněj, to uhrajou na moření dřeva apod. to jako víme sví
a já budu mít doma ještě peklo jako nevdečník, kterýmu někdo přebere nábytek a ještě je to blbě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 13:21
- Nahlásit

Maya
to znamená, že to dlouho trvá než se z chůze vůbec rozběhneš a když už popoběhneš, musíš pak minimálně měsíc regenerovat

nojo, to je klasika. kdyz sme bydlela v blansku, kamarad domluvil svoji maminku v duchodu, bydlic 10minut od bytu ze mi vyzvedne eliptical, stalo to 6000 a ona to prevzala a s natrvdo prorazenou krabici, ze tam sli videt i ty polamany plasty skrz tu diru v prepravni krabici no a co s tim uz, ze... takze se to nejak poslepovalo, vyztuzilo a ted uz to nikdy nemuzes rozebrat, tak sem to dala loni na vanoce kamaradce, pac na tom nakonec ani nejezdim, ale to uz ani neprodas

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 13:37
- Nahlásit

cernej caj
taky dobrá historka
já jsem zvědavá včera jsem si objednala mop a je u toho kýbl a jak jsem tak četla po netu, spoustě lidí ten kýbl dorazí s dírou, tak jeslti mě dorazí celej nebo ne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 13:46
- Nahlásit

Maya
s dirou

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 13:54
- Nahlásit

cernej caj
tož u zboží za 3 stovky je mi to tak nějak jedno a to ještě ten obchod má nějakou fíčuru že prej to vadný zboží můžeš do 24 hodin hodit na poštu nezabalený tak jak to je s nějakým formulářem a oni ho na náklady obchodu doručej zpátky
jo a rajpradla posílá zboží zdarma a máš dva tejdny na vyzkoušení, kdybyste to náhodou někdo nevěděl, pěkný podprdy tam maj, ale tam teda jako prachy za poslání zpátky musíš vysolit

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 13:56
- Nahlásit

no nic, měla bych se jít odměnit za ty nervy na fler nebo na aukro třeba koupit od birmy ten prsten z bodlákem, kdybych ho měla kam dát, tak bych to asi riskla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 14:02
- Nahlásit

Maya
no s pradlem nevim, no. blby je, ze nemam moc odvahu takhle experimentovat. u podprdy za 250mi to neva, za litr uz asi jo

ja se uz na fleru odmenila dost, na poste saty, vanocni darky, vyrabi se mi zaves... no hruza. a to mi prisla faktura na zaplaceni domeny, to uz musim pockat do pristi vyplaty

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 14:20
- Nahlásit

odvlhcovac nemate nekdo zkusenosti s neicm podobnym?

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 14:35
- Nahlásit

cernej caj
no jsem tam viděla i podprdy za 3 stovky, tam maj spíš to levný prádlo
ten odvlhčovač neznám

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 14:36
- Nahlásit

hele, sice pes tam není, ale ty tabulky můžou bejt pro barfisty zajímavý http://aukro.cz/nauka-o-krmeni-1899-krmivo-kone-ov ce-skot-prase-i3704920745.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 14:39
- Nahlásit

Maya
myslis, ze ty tabulky jeste muzou odpovidat kdyz se rika ze se ztraci vitaminy z ovoce a zeleniny?

no ja bych chtela vyzkouset balkonovou a tu sem nenasla od 300, spis 600 tak to nekdy omrknu ve meste...

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 14:46
- Nahlásit

cernej caj
balkonový já moc nemusím
se ztraci vitaminy z ovoce a zeleniny
tak to fakt netuším

a kdo že to tady vyráběl chlast? http://aukro.cz/likernicky-receptar-1940-rum-ferne t-whisky-absint-i3705023502.html

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 14:48
- Nahlásit

a hele i pro kachnu tam něco maj http://aukro.cz/kralikarsky-katechismus-kralik-kra likarstvi-i3705061946.html

to je teda antikvariát, tam bych si vybrala nejmíň 10 knih, akorát kde na to vzít

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 14:54
- Nahlásit

Maya
ja bych to chtela vyzkouset, zadnou takovou nemam ale pak mam trochu potize ze mi lezou pod vystrihama

ta pro kachnu dobra

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 15:06
- Nahlásit

cernej caj
však ukazování prádla je moderní ne?

worick
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 16:17 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

cernej caj
Jééé, tak to já už vím, kde je ,,na Pile" Kolem jsme šli několikrát, měli jsme tam přestávky, ale že by mne napadlo, že tam bude někdo v ,,zimě" nocovat...to teda ani náhodou A jak jste se s těma obříma krosnama vydrápali do toho krpálu k Berdu, tak to nechápu vůbec, já lezla málem po čtyřech a mamce, kdyby jsme nepřipnuli Worička a netlačili ji do zad, tak ji tam snad ani nedostanem
Podprdy jsem risknula a taky před 3týdny objednala z NETu, jelikož jsem si na radu odbornice v kamenné prodejně vyzkoušela(a opravdu to trefila) 70E a paráda. Risk s e-shopem vyšel tak napůl, protože ta růžová se mi mezi prsy na jedné straně trochu zvedá a kostice jako by se cpaly přes sebe...jako by ten trojúhelník byl ušitý nějak moc natěsno. Ale jinak sedí dobře, je moc pěkná, měnit ji nebudu a trochu laboruju s tím, že pračka to ,,srovná" Jinak:tři dny jsem vybírala z té přehršle nádherého prádla, pak zjistila, kde mají vybrané modely nejlevnější, pak zjistila, že tam mají jen jednu a kalhotky zase jinde...a tam zase milion krásných kalhotek... Nakonec jsem si toho naobjednávala asi za 4tis. - ve čtyřech shopech Ale po X letech...tak co...no...?! Roky jsem objednávala jen kytky A navíc..stejný dárek je to i pro Toma

http://www.sexymoda.eu/p/15/24135/podprsenka-gorte ks-cheryl-b3-polovyztuzene-podprsenky-damske-spodn -pradlo.html
http://www.nejlevnejsihrackarna.cz/obleceni-a-moda /damske-spodni-pradlo/podprsenky/damska-podprsenka -ambre-push-black.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 17:58
- Nahlásit

worick to ja vubec nevim co je kopec k berdu?

Je supr, ze sedi, a sou pekny me prave strihove nesedi ani vetsina me velikosti, ale zas v brne sezenu v poho neco az bude cas

Maya
To je moderni leda na e55

worick
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 18:08
- Nahlásit

cernej caj
worick to ja vubec nevim co je kopec k berdu? - bodejť...k Brdu

worick
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 18:15 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Maya
to je teda antikvariát, tam bych si vybrala nejmíň 10 knih, akorát kde na to vzít - díky za tip já zkusila jen tak náhodou najít knížku, kterou jsem jako dítě měla, nechala na dešti a zničila ji úplně a nikde jsem ji nemohla znova sehnat a ráda bych ji měla...jako vzpomínku na dětství...A oni ji tu mají Už jsem zadala sousedce, která pořád něco objednává, aby mi ji objednala Mám radost jak malé děcko http://aukro.cz/alexej-tolstoj-zlaty-klicek-1950-p ekne-kresby-i3716655654.html
P.S. doufám, že to teďka tady ani Petra nečte Člověk si uvědomí, jakovýma blbinama se zabývá..a jiný má takové strašné trápení...ach jo

Vero
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2013 18:30
- Nahlásit

worick
Člověk si uvědomí, jakovýma blbinama se zabývá..a jiný má takové strašné trápení...ach jo
jo, mockrát jsem měla pocit, někdo strašně důležitej odejde, někdo druhej nemůže pak vůbec dál, a tak jak může svět okolo vůbec jít dál, smát se, myslet na jiný věci.... no, může, musí, žejo...

<< 1 ... 2655 . 2656 . 2657 . 2658 . 2659 . 2660 . 2661 . 2662 . 2663 . 2664 . 2665 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání