Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2655 . 2656 . 2657 . 2658 . 2659 . 2660 . 2661 . 2662 . 2663 . 2664 . 2665 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 20:43
- Nahlásit

Maya

děkuju.

Holky, prosím vás, v pohodě tu vegetujte, já se nějak časem dovalím celá, jen to teď pořádně nejde.

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 20:47
- Nahlásit

PetraK
doval brzo ... a držte se.
tenhle týden byl prostě zkurv*nej, plnej odchodu psích kámošů a plnej špatných zpráv všeho směru snad bude brzy líp. všude a všem.

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 20:50
- Nahlásit

PetraK
Hele, ale konkretne u me to nejde, tady nejak v pohode... me to fakt sejmulo total, jak kdyby byl muj a privolal vzpominky na ostatni ruzne bytosti... Takze ja se omezim fakt jen na to vegetovani, praci a tak, koneckoncu sem dva dny nebyla schopna radne nic podelat, tak mi ani nic jinyho nezbyde, nez kmitat.
A cela se doval, teda, s radnyma ohnestrojema, az se na to budes citit, pohlazeni sikovne Blandire.

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 20:57
- Nahlásit

Janiii
tenhle týden byl prostě zkurv*nej
jo, to fakt byl.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 21:12
- Nahlásit

Fifi
pohlazeni sikovne Blandire.

vyřídím. POmáhá mi v tom, že si jedu to trapný 'Waldovo "Kdo neumí, cvičí" neboli, neumím se s tím vyrovnat, že Ešus tu není a tak s ní cvičím. Naučila se dneska "skrz" - projít mezi nohama, cvičili jsme talíř s chlebem na štokrdleti. Je vtipná, ona prostě to vezme na tu konkrétní situaci, tu dá, krásně, ale na to další to prostě platit už nebude, to jsou zase její pravidla. Takže když to dám na štokrdle v kůchni, nacvičíme. ovšem štokrdle v předsíni, tam se jede zase od nuly. A pokud změnim to co bude na talířku, tak to pochopitelně obnáší zase jiný pravidla . Je v tomhle taková, jak to říct ?? Prostě ano s ní se musí procvičit tyhle věci ne v tisíci variantách, ale muselo by se nacvičit úúúúúplně všechno. Neplatí, že když se nacvičí sýr na schodech do baráku, tak to stejné platí pro salám na podestě od těch schodů. Pro něj to už neplatí. To je zcela neznámá situace a to vona prostě nebyla učená, takže to neplatí a já mám smůlu, za to vona nemůže. Je ftipná,prtka.

Vero
Janiii
tenhle týden byl prostě zkurv*nej
jo, to fakt byl.

co se stalo?

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 21:26
- Nahlásit

PetraK
vezme na tu konkrétní situaci, tu dá, krásně, ale na to další to prostě platit už nebude, to jsou zase její pravidla.
my to máme s hošíkem hodně podobný. a dosud mě umí překvapit, jak najednou něco v trochu změněné podmínce vůbec neumí. beru už to, že to tak u něj je.

co se stalo?
víš co,mě přímo osobně nic, nemá cenu to nějak tento.... teda ale nerozbrečela jsi mě jen ty tento týden no.

tak se dej dohromady, holka.

Mathea
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 21:33
- Nahlásit

PetraK
No vida, jak te sikovna holcicka pekne zamestnava Aji za me ji pohlad, tuze moc. A.. dejchej..

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 21:39
- Nahlásit

PetraK
co se stalo?
to neřeš, máš toho sama teď dost. myslíme na vás, a pěkně Blandíře pánčičkuj a klidně jí i breč do toho kožichu, vždyť i proto je přece máme ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 21:45
- Nahlásit

Vero

.... teda ale nerozbrečela jsi mě jen ty tento týden no.
to mě mrzí

Mathea
No vida, jak te sikovna holcicka pekne zamestnava

to jo, to ona umí, to jí jde dobře.

Janiii
to neřeš

moc blbý?

pěkně Blandíře pánčičkuj

tohle mi teď moc nejde

a klidně jí i breč do toho kožichu, v
a tohle jde

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 21:52
- Nahlásit

moc blbý?
to se dozvim za 14 dní. funguju taky tak trochu mechanicky, aspoň že víkend u maminky s holkama byl trochu veselejší. Terezka je ďábel, myslim, že se Vaškovi plní to, když vždycky chtěl berňáka s temperamentem podobným Berni

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 22:03
- Nahlásit

Epidurál Ešusí:

Esšálku, příteli…
Ležím teď v posteli,
Dumám si, koumám, na tebe myslím…
Piškot, co v pytliku pro tebe syslím
Převalím v dlani, vzpomínku kreslím
Dal jsi mi radost, dal jsi mi přítele
Spolu jsme řešili v životě svízele
Spolu jsme našli řeč mezi druhy
K sobě jsme patřili jak k zebře pruhy
A co sis vzal?
Vše, co ti ráda dám,
Jedno je jisto
Navždy máš v srdci mým místo.

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 22:04
- Nahlásit

Gerda
to je krásný.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 22:07
- Nahlásit

Gerda

Gerdo, ty vole, poprvý v životě, nemůžu nic k tomu co jsi sepsala dopsat.
Vystísknu mu to a zahrábnu pod ten kámen pod habrem u Máni Habrový.

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 22:07
- Nahlásit

Gerda

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 22:08
- Nahlásit

Janiii

nechceš napsat do emila?
tak aspoň držím palce.

Terezka je ďábel,

jo to je, myslím, že nudit se nebudou

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 22:12
- Nahlásit

Janiii
taky držím palce. ať další tejdny přinášejí lepší věci.

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 22:14
- Nahlásit

Gerda
no prosim, a to jsem dneska byla statečná a ještě nebrečela .... je to krásný, trefný a není co dodat!

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 22:14
- Nahlásit

PetraK
vybreč, obreč, zapij, vyslz, všechno smutný má jít se slzou pryč, má zůstat to veselý, až to tam zůstane, bude líp, i když si teď vůbec nemyslíš, že někdy líp bude. Připíjím panu Zrzku zrzavým portem, nic menšího si nezaslouží.

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 22:20 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

Vero
PetraK
dík holky. nebojte.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 22:22
- Nahlásit

Gerda
vybreč, obreč, zapij, vyslz,

pracuju na tom, poctivě. od pátku brečím, dneska jsem do sebe zvrhla tři panáky. Víc tam kupodivu nejde, vzhledem k tomu, že jsem skoro dva dny nic nejedla.

Děkuju holky, jdu chrápat, zítra bohužel musím díky Růžofce do práce, nemůžu zůstat doma a navíc musím jít brzo. takže to balím. dobrou.
a Gerdo - díky za krásnej Épytel.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 22:26
- Nahlásit

PetraK
dobrou, spi aspoň trošku...vždycky, když něco takovýho píšu, tak brečim. Ještě si doleju, i za tebe.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 22:36
- Nahlásit

Gerda
spi aspoň trošku

já maluju v posteli od pátku zeď, černou zeď na bílo, aby bylo viděqt, kolik jsem toho zamalovala už. A to mě pak pomůže usnout, natírám a natírám, abych nebrečela. Pak se vzbudím a řvu. No.

vždycky, když něco takovýho píšu, tak brečim.

jo jsem taky taková.
(vzpomněla jsem si teď hrozně moc na Neessi a na Ebony, bylo to stejně nečekaný)

Ještě si doleju, i za tebe

jo, dolej doplný a pošli to tam. Se mnou už by to švihlo, a to jsem si myslela, jak jsem trénovaná.
Už jdu, musím natírat. Dobrou.

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2013 22:46
- Nahlásit

Gerda
vždycky, když něco takovýho píšu, tak brečim.
Mas muj obdiv, ze dokazes vzdycky trefit na hlavicku... A ze to musi byt tezky, sakra tezky, tohle psat. At je tech epytelu, epyduralu co nejmin!
PetraK
Dobrou, jak to jen pujde...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 07:14
- Nahlásit

PetraK
myslím na vás, tak se doma držte.

Gerda
to je moc krásný

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 08:49 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Milé pondělí
Krásnej epidurál od Gerdičky.
Snad vám tu maličko zvednu náladu
Michal včera četl dětem Fíka
Když přečetl větu "ráno zakokrhal kohout" ptala se Kačenka "ploč"
Michal se zamyslel a odpověděl "protože je blbej"
Já se v kuchyni složila smíchy, Kačenka přijala vysvětlení jako uspokojivý.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 08:57
- Nahlásit

kachna_
Michal se zamyslel a odpověděl "protože je blbej"
Já se v kuchyni složila smíchy, Kačenka přijala vysvětlení jako uspokojivý.

no su zvedava, az to kacence uspokojivy neprijde, s cim prijde

a ja mam dobrou zpravu, muz konecne muze dat vypoved v praci... mam radost a myslim, ze mu spadl sutr ze srdce

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 09:04
- Nahlásit

cernej caj
az to kacence uspokojivy neprijde, s cim prijde
pak se zeptá a proč je blbej
muz konecne muze dat vypoved v praci
to je asi jedinej v republice, kterej se raduje z výpovědi ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 09:10
- Nahlásit

Maya
to je asi jedinej v republice
uz ma domluvenou praci novou... k minulymu ctvrtku mel 50hodin prescasu za tento mesic a v patek zustal jen o hodinu dyl, ze neco ma a vyhrozovali mu vyhazovem... to mu teda vyhrozovali i kdyz mel ten pracovni uraz. Za tu dobu, co tam dela, neni mesic aby nemel prescasy a problemy s dovolenou ale od jara jak ma novyho sefa tak to je 3x horsi... muz je furt protivnej, nevyspalej, nema na nic cas, fiatka ma rozbity celni sklo a nemame zimni kola a nema ani cas, aby to vymenil, je rad, ze je rad a je to fakt hrozny... a to mu uz nekolikrat sebrali pohyblivou cast mzdy za to, ze byl na malo prescasech

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 09:39
- Nahlásit

cernej caj
jo, to je hrozný, taky jsem to slyšela od pár lidí jak na ně tlačej, že pokud nemaj denně 2 hodiny přesčas, tak je to na vyhazov, teda jako díky bohu za naší firmu, tady naopak přesčas moc mít ani nesmíš

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 09:54
- Nahlásit

cernej caj
tak to mužíkovi blahopřeju
jak si při tom vytížení vůbec zvládl hledat lepší práci?

<< 1 ... 2655 . 2656 . 2657 . 2658 . 2659 . 2660 . 2661 . 2662 . 2663 . 2664 . 2665 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání