Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2655 . 2656 . 2657 . 2658 . 2659 . 2660 . 2661 . 2662 . 2663 . 2664 . 2665 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 12:24
- Nahlásit

PetraK
mooc hodnej kolega, je supr, že tam dnes nemáš růžovku, aby tě rozbíjela ještě víc

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 12:32
- Nahlásit

Maya

A co Blanimíra, jak ta se má? Pokračujete v učení tisíc a jedné věci

Blanimírka je moc hodná. Dneska ráno zase podala mističku k servírování - skoro stejně jako Ešusíno. Tak mi to nedalo, zkusily jsme jak jí půjde zavírání dveří - 3x už zavřela. Pak si i nečekaně hrála. Jenže já mám pak hrozný výčitky, ale opravdu hrozný, zároveň si nadávám, že jsem kretén, že je to nesmysl.
hrozně mi kurva chybí!! chtěla bych ho obejmout a mačkat, jako vždycky, pak bychom se poprali.Řvu tu.

Vero
.drž se.

to nevychází.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 12:34
- Nahlásit

cernej caj
emáš růžovku, aby tě rozbíjela ještě víc

už je tu, já na ní -promiňte - seru, je mi volná, vůbec jí nevnímám, promluvila jsem asi 3 věty, kdyby dneska cokoliv zkusila, nepřežije to, dala jsem to myslím dost jasně najevo hned jak přišla . To všechno co jsem držela, abych se udržela ve slušnejch kolejích, by se na ní navalilo, dneska nemám tu brzdu.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 12:36
- Nahlásit

PetraK
výčitky si vůbec nepřipoutěj a nech se zabavit Blanimírou a jejíma kouskama
ale jo, chápu, že je to ještě moc brzo, ale za pár dní to bude lepší, uvidíš

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 12:39
- Nahlásit

PetraK
to nevychází.
to mě moc mrzí, chtěla bych napsat něco aspoň kapku potěšujícího, ale nic nevím,nic.
jen čas to musí spravit.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 12:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Vero

chtěla bych napsat něco aspoň kapku potěšujícího

není nic, co se dá napsat. Vím to, sama vždycky tápu, co napsat někomu, kdo tu zůstal bez milovaný bytosti. Nic na to totiž nestačí.

Maya
výčitky si vůbec nepřipoutěj a nech se zabavit Blanimírou a jejíma kouskama

to je taky to co mi nejde. A pochopitelně si zase uvědomuju,, že je to nespravedlivý i vůči ní. Asi bych si měla pořídit tak maximálně dřevěnýho psa, když na víc emocionálně nemám. Jsem jak hysterickej debil. Mám s sebou jeho obojek v bat.žmh a v kapse mám toho růžovýho pidikrálíčka od Janiii, s kterým jsme si hráli na bombaře a je vod něj vosliznutej a špinavej.

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 12:52
- Nahlásit

PetraK
maximálně dřevěnýho psa, když na víc
ale houby....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 12:55
- Nahlásit

PetraK
když na víc emocionálně nemám. Jsem jak hysterickej debil
nic si z toho nedělej, to sme každej. Když mi mamka psala sms do práce, že beluška už není, tak sem se rozbrečela ještě při čtení, musela sem utíkat na záchod, kde mě našla kolegyně (protože sme měli open office a 30 kolegů by čumělo jak brečím) a musela mi domluvit u šéfa půl den volna, protože já nemohla ani mluvit...

a vidíš, všecky sme stejně "blbý", protože si pak toho psa taky pořídíme a ono až to odezní, někomu stačí dny a někomu týdny, pak vzpomínáš s láskou, na to co ste si dali a jakej utebe měl skvělej život a nakonec stejně zjistíš, že ti to chybí a že to chceš mít zase... bys vydržela bez psa chvíli a pak bys zjistila, že ti prostě něco chybí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 13:09
- Nahlásit

cernej caj
bys vydržela bez psa chvíli a pak bys zjistila, že ti prostě něco chybí.

já nevím, vždycky jsem si myslela, že to tak je. A když umřel Murphy, bývalo by mi to pomohlo, Murphy byl staříček už, byl jeho čas. Teď je všechno jinak, teď mi to přijde, že na to nemám, jít do dalšího psa- že bych měla stejný zábrany jako s Blankou. A to si to štěně nezaslouží. měla bych výčitky, že se tady pinožím s někým novým, malým, věnuju se mu. A zároveˇn bych se bála se citově zaháčkovat. .

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 13:16
- Nahlásit

PetraK
nemyslím teď. Myslím pak časem, až by to přebolelo. I když to bude třeba za půl roku. Určitě je blbost to řešit teď, když je to čerstvý, ale až nebude, tak uvidíš sama, jestli ti doma pes chybí nebo ne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 13:30
- Nahlásit

cernej caj
I když to bude třeba za půl roku.

jo pak časem. uvidím. Brtník si myslí, že štěně potřebuju hned, chtěl by ho pořídit, abych "přežila" , aby mi udělal radost, abych nebyla smutná. Já vím jak to myslí - dovedu si vybavit, jak to bylo skvělý, když jsem se na štěně těšila, byla ho vybírat, těšila se, až ho přivezeme, celý ten kolotoč, když štěně přijde..........bylo to moc hezký, dobře si to pamatuju, ale nevím, jestli by to teď bylo stejný. Možná mě zná líp, než já sebe, nevím. Trochu se bojím toho, co vymyslí, aby mi ubylo smutku. Znám ho.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 13:42
- Nahlásit

PetraK
tak uvidíš. Pokud štěně fakt nechceš, tak ti ho snad nepořídí. Ono by to mohlo být docela kontraproduktivní a asi k tomu musíš dojít sama, jestli už je ta vhodná chvíle...

my dlouho zvažovali, po zlaté ellie, jestli psa ano nebo ne a tak sme aspoň koukali na štěňátka. Jen tak. Až se objevila zlatá šelmička jménem Ellie, pár týdnů po odchodu první ellie. Myslím, že to bylo takové znamení a nebýt toho, tak si asi naši nepořídí dalšího psa ještě hodně dlouho

birma
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 13:49
- Nahlásit

Adam v noci zas blil krev, takže máme za sebou veterinární anabázi. Jsem na něj děsně hrdá, protože při x vyšetřeních pohryzal jenom mě a jenom do ruky (fakt teda je, že to vzal přes dlaň a asi budu mít levou nějakej ten den nefunkční). Z krve to vypadá na zánět, jinak štítná i biochemka OK, dělali jsme pak ještě kontrastní rentgen, jestli nemá žaludeční vředy a ten taky dopadl dobře, takže já jsem mnohem klidnější. Výsledek je tedy akutní zánět žaludku, dostal něco na zklidnění žaludku + atb. ptala jsem se na nejhorší scénář a kdyby se mu to často vracelo, tak budem řešit úpravu krmení a pak případně endoskopii...

cernej caj
tak muj muz bude vyrabet asi kytary
tak to je fajn, to mu přeju

PetraK
Teď tu byl mladej kolegy, něco jsme řešili, nedořešili, vzal to na sebe, že toudělá.
fajn, že máš takový milý kolegy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 13:52
- Nahlásit

birma
tyjo, tak to teda u vas dost divocina, tak snad to zabere, aby ste to neresili opakovane

birma
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 13:53
- Nahlásit

PetraK
A pochopitelně si zase uvědomuju,, že je to nespravedlivý i vůči ní
nemůžeš bejt furt spravedlivá, to bys nebyla člověk. Blanka má u vás ráj na zemi a i kdybys k ní po zbytek doby byla odtažitá, tak se bude mít královsky oproti tomu, jak by se měla bez tebe...

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 14:20
- Nahlásit

a vidíš, všecky sme stejně "blbý",

nemůžeš bejt furt spravedlivá, to bys nebyla člověk. Blanka má u vás ráj na zemi a i kdybys k ní po zbytek doby byla odtažitá, tak se bude mít královsky oproti tomu, jak by se měla bez tebe...

zlatý slova.......

ach jo, tolik výčitek, ještě navrch k trápení... a přitom, proč...

Nemůžu tu psát, jak jsem přišla o svýho prvního psa.... prostě, nedokázala jsem ho ochránit. Asi jsem nemohla, rodina ještě dlouho rozhodovala i o mě, natož o mým zvířeti.
Tak jsem se nenáviděla za to, že jsem ho chtěla, že jsem si ho vymohla, abych ho zničila, zabila.
Řvala jsem, matka mi vynadala, že řvu jak debil krz blbýho čokla.
Složila jsem si přísahu tehdy, že až jednou jako dospělá budu mít svýho psa, nebudu se radovat nad štěnětem, ale vezmu si nějakýho dospělýho, vyhazovanýho, ochráním aspoň někoho.... a tak mám buldozéra....
Ale stejně, tím se nemělo, nemohlo nic smazat.

Všecky ty tvoje výčitky Petro jsou hrozně krásný, vůči těm psům, a... vůbec, právě takoví lidi mají mít psy přece, doprčic.....

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 14:21
- Nahlásit

birma
držím palce, ať se Adámek rychle uzdraví a už nezvrací.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 14:39
- Nahlásit

PetraK
Možná mě zná líp, než já sebe, nevím.
třeba ví co dělá.
Což třeba u Michala tak jednoznačný není. Rozhodně neví, co dělal v sobotu cca ve 22:30, když vycházel z hospody U zlatýho kola a jak si mohl kurňik rozbít nos na "schodech". Jsou tam dva prosím. Jeden má 15 cm, druhý 5 . Ještě že tam maj to zábradlí, aby jim opilci nepadali do vzozovky.
birma
Co furt blbne, Adámek jeden? Myslíš, že je to z těch jeho neuroz?

birma
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 14:39
- Nahlásit

cernej caj, Vero
dík, už jsem z něj na palici. Zvlášť když mu to neubírá na elánu...

birma
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 14:42
- Nahlásit

kachna_
Myslíš, že je to z těch jeho neuroz?
právě že myslim, že tim to nebude, protože se v poslední době fakt strašně zlepšil a začalo mu tohle... Bála jsem se, jestli to nejsou následky špatný stravy v minulosti, tak jsem ráda, že je dobrá krev a že se vyloučily i ty vředy, ale stejně nevim, čim to je... Ještě jsem si říkala, jestli tu neůže něco takovýho prostě řádit, protože po nás přišla do čekárny boxerka, co taky blila krev...

PetraK
Člen
- Nahlásit

birma

Adam v noci zas blil kre

do prdele!! Držím palce, ať se brzo srovná!! Že mu to nařizuju, frajerovi pošahanýmu,jinak má důtku!!

nemůžeš bejt furt spravedlivá, to bys nebyla člověk.

jako člověk mám rozum a měla bych umět zrovna tohle dostat do kolejí nějakejch. Ona za nic nemůže. A tak moc se snaží, včera přišla a položila mi hlavu do klína a celá se šmrdolila. Když jsme přijeli z veteriny domů, lítala jako blázen, věděla, že je něco špatně, vždycky, když má emoce, začne chlastat (hm, v tomhle jsme stejné ), lila do sebe vodu jako blázen. Nevěděla jak s tou situací naložit. Jsem ráda, že jsem od začátku jela to, že prostě někdy jsou spolu, někdy ne. někdy jdou ven spolu, někdy ne, takže jí nepřišlo divný, že jsme odjeli s ním a vrátili se bez něj, v tom asi pomohl ten útulek, kde taky psi přichází, odchází. jak jsem teď ráda za to pitomý hárání, který tohle ještě víc upevnilo. Bylo bby mi ještě hůř, kdyby se trápila.

Vero
Nemůžu tu psát, jak jsem přišla o svýho prvního psa.
Vero, dovedu se vžít do toho, jak Ti bylo a jak Ti ostatně je i po těch letech. Je dobře, že máš Buldozéra, je dobře, že jsi dodržela co sis slíbila.

Všecky ty tvoje výčitky Petro jsou hrozně krásný

jak bych byla radši, kdybych výčitky neměla žádný, kdybych to dokázala jet načisto

cernej caj
Člen
- Nahlásit

kachna_
Ještě že tam maj to zábradlí, aby jim opilci nepadali do vzozovky.
no jo, to je stesti, mohl taky dopadnout hur

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 14:43
- Nahlásit

birma
a neřekli ti, čím to může být? jestli to je nakažlivý?

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 14:46
- Nahlásit

kachna_.

Rozhodně neví, co dělal v sobotu cca ve 22:30, když vycházel z hospody U zlatýho kola a jak si mohl kurňik rozbít nos na "schodech". Jsou tam dva prosím. Jeden má 15 cm, druhý 5

kachno!!! vyřiď, že mu dnes již podruhé děkuju

birma

jestli tu neůže něco takovýho prostě řádit, protože po nás přišla do čekárny boxerka, co taky blila krev...
já myslím, že i takovýhle věci můžou být virový, ne?

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 14:46 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

PetraK
bych byla radši, kdybych výčitky neměla žádný, kdybych to dokázala jet načisto
já vím, ale úplně dokonalej být opravdu nejde.

navíc, tohle bude otázka krátkýho času.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 14:56
- Nahlásit

birma
chudák Adam, tak ať je brzo zdráv, jestli ono to se žaludkem nemůže být jako se zánětem střev že na to někteří psi trpí a holt každý rok dva si to pořídí ale střeva obvykle atb rychle spraví, si myslím, že žaludek taky

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 15:00
- Nahlásit

Vero

já vím že nejde, ale radši bych byla nedokonalá někde jinde, než u živých tvorů, který mám ráda. Ne já vím, že to tak brát nemůžu a zakázala jsem si to, že už tímhle směrem nepojedu. Enem nevím, jestli vona do mě nevidí víc, než si já myslím. Nechci aby vnímala, že mám blok. Zrovna ona si to teda taky nezaslouží. Takže se musím přeprat.

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 15:07
- Nahlásit

PetraK
Takže se musím přeprat.
znáš se nejlíp, nejlíp víš, co na tebe zabere... (u mě třeba je u bloku lepší povolit, než se snažit proti němu, blok to zvyšuje.)
a jinak, nedokonalí jsme všichni myslím právě v tom, kde na tom záleží a čím žijem.
ale tohle tě určitě brzo přejde tak jako tak, samo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 15:17
- Nahlásit

Vero

a jinak, nedokonalí jsme všichni myslím právě v tom, kde na tom záleží a čím žijem.

to máš pravdu, to mě nenapadlo.

já jsem se s ní zpočátku nedokázala doopravdy pomudlat, dělala jsem to jen proto, aby ona nebyla smutná, nebylo to vevnitř mě. Pak ona to kousek probourala . Ona je taková. Jednak tank, prostě jde a dostane se tam kam chce, i přes překážky - to prostě odvalí,odstraní. A druhak se řídí heslem, kdo si počká, ten se dočká. Ešus byl nevtíravej, ona se ti prostě do života probourá.

birma
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2013 15:27
- Nahlásit

PetraK
takovýhle věci můžou být virový, ne?
netušim právě

Vero
neřekli ti, čím to může být? jestli to je nakažlivý?
řekli akorát, že se to prostě stává

Maya
ono to se žaludkem nemůže být jako se zánětem střev že na to někteří psi trpí a holt každý rok dva si to pořídí
kdyby si ho pořídil jednou za rok, dva tak budiž, ale jeden slabej zánět žaludku jsme doléčili (bez prášků, jenom dietkou) dost nedávno

<< 1 ... 2655 . 2656 . 2657 . 2658 . 2659 . 2660 . 2661 . 2662 . 2663 . 2664 . 2665 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání