| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2013 10:27
- Nahlásit
vyzente nekdo ty permoniky s kladivama z moji hlavy!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2013 10:31
- Nahlásit
rumštajn,
tak mi u dochtoroj ofotili ruku, výsledky za tejden!! jako jsem fakt s tím zdravotnictvím už mimo, pamatuju za komančů koukli na rtg hned, ale prej to asi bude netypická artroza a tím pádem bych tu bouli měla nafurt , no já musím mít vždycky něco extra
Vero
držím palce, ať je voko v pořádku nafurt, určitě to tak bude!!
s těma psama taky souhlasím s birmou, pro sebe ať si tahá kdo chce odkud chce, jednou jsem četla rozhovor s egyptologem, kterej si přítáh do Prahy nějakýho páriu z pouště ale jinak ne a s tím utrácením, bych taky asi utrácela, ne po 14 dnech jako v Emerice, ale třeba po roce, pak už ten pes stejně nemá moc šancí a když vidím, jak útulky vydávaj prachy na léčení těžce nemocných nebo zraněných náctiletých psů, tak to mě bere čert
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2013 10:32
- Nahlásit
cernej caj
vyzente nekdo ty permoniky s kladivama z moji hlavy!
buď ráda, že je máš jen v hlavě, my je tu máme v reálu neb předělávají dlažbu na schodišti, dodělávají část s kobercem, doufám, že část se starou dlažbou si nechají na víkend, protože to jistě budou sundavat sbíječkou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2013 10:48
- Nahlásit
Maya
mas recht, tihle obtezuji jen me...
no s tim drahym lecenim tezce nemocnejch starejch psu nebo hodne zmrzacenejch, to taky uplne nechapu... stejne kdyz ten pes teda pude na drahou operaci a pak za rok stejne umre v tom utulku starim, to nedaam...
tak su zvedava, co vysledky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2013 11:21
- Nahlásit
cernej caj
mas recht, tihle obtezuji jen me...
nemáš po večerech chlastat
jinak aspirin nebo ibalgin to nespravily?
tak su zvedava, co vysledky
no to já taky
ale jinak dobrý to bylo, měla jsem hoďku čas, protože do práce by to bylo jen na votočku, tak jsem se krásně prošla s Pankráce do Nuslí, hezká procházka, v čekárně přečetla kus knihy a nakonec mě vzali o půl hoďky dřív, což teda se mi snad u doktora ještě nikdy nestalo a cestou zpátky jsem si koupila čokošku a tu po vobědě sežeru
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2013 11:32
- Nahlásit
Maya
rano sem mela paralen a trosku to pomohlo,ale nesoustredim se vubec na praci a jen tu fakt sedim a des
vcera sem byla s muzem v cokoladovne a taky sme si dali ja horkou cokosku s pistaciovou zmrzlinou a muz cokosku taky horkou s kouskama citrusu a mnaaaam tak si ji uzij
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2013 12:00
- Nahlásit
cernej caj
nemáš to od krční páteře? to mě pak pomáhá zamáchat si rukama aby se ty svaly uvolnily a nebo protáhnout hlavu k rameni, to mě naučili na rehabce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2013 12:18
- Nahlásit
maya
to je pravdepodobny, ze jo. krupe mi v krku kdyz s nim hnu, ale jak machat rukama nwvim. se mi ta ztuhlost zvysuje se stresem, potrebuju asi valeci volno.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2013 12:22
- Nahlásit
Maya
ne po 14 dnech jako v Emerice
v Emerice utrácej snad už po 5ti dnech
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2013 12:40
- Nahlásit
cernej caj
no rukama já máchám nahoru a dolů a dopředu a dozadu křížem, to mi teda nikdo neporadil, ale pomáhá mi to
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2013 12:52
- Nahlásit
Maya
tak dobry pro tebe. ja btch potrebovala horkou vanu a relax.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2013 13:01
- Nahlásit
cernej caj
a vanu vám v práci nedali?
tak zase je dobrý, že je pátek, o víkendu si odpočineš
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2013 13:05
- Nahlásit
cernej caj
nevíš jakej je profit z toho, že má router 2 anténky? jakože lepší silnější delší nebo tak něco signál než z jedný anténky?
už jsem našla nějaký router, který by měl dát i tu kamennou zeď a mají nemlich stejný s jednou anténkou i se dvěma, tak zase nevím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2013 13:10
- Nahlásit
dve muzou lip pokryt prostor, kazdou natocis jinak a muzes mit lepsi pokryti v nekterym miste ale silnejsi to nebude, to zavisi na vykonu anteny jako takove
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2013 13:53
- Nahlásit
cernej caj
aha, dík, tak to mě nenapadlo, no finanční rozdíl není zas až takovej, tak nejspíš vezmu ten se dvěma teda
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2013 14:14
- Nahlásit
Čaute děcka,
NEMĚLA JSEM DNES BOHUŽEL ČAS "Nepracovat"
tak vám je jdu popřát hezký víkend
a posílám, něco pěkného
http://www.extra.cz/letosni-nejroztomilejsi-vanocn i-reklama-jestli-vas-tohle-neroznezni-tak-uz-vazne -nevime#utm_source=facebook.com&utm_medium=odkaz&u tm_campaign=ex03
a myslím na Petru....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2013 15:09
- Nahlásit
denyk
to je pěkný s medvědem a zajícem
na ešusovou myslím taky, nemáme ani žádný zprávy o ní a o Blanimíře
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2013 15:47
- Nahlásit
na ešusovou myslím taky,
i já....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2013 16:10
- Nahlásit
na ešusovou myslím myslíme všichni...
a já vím, co si koupím za dárek ať nám to měří vlhkost a máme se od čeho odpíchnout...
denyk
ta reklama je nádherná
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2013 19:23
- Nahlásit
cernej caj
to měří ale vlkhost vzduchu v závislosti na teplotě a teda pocitovou teplotu, proto ten smajlík tam, zeď můžete mít klidně mokrou a na tomhle to nepoznáš
ale jinak jsou tyhle meteostanice super, taky jednu mám, jen byl problém kam dát venku to čidlo, aby signál nešel kolem telky nebo mikrovlnky, ty to ruší a doma tu přijímací stanici taky musíš mít mimo, aby to čidlo bylo pokud možno celý den ve stínu, jinak samo jak na čidlo svítí, tak to ukazuje nesmysly
ale super člověk se ráno koukne v teple domova a hned ví, jak je venku, jen přemejšlím ještě, že by se šikla ta s měřením větru
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2013 08:45
- Nahlásit
Maya
a jak to ma teda merit tu vlhkost? my zed mokrou nemame, ale mame tu vyssi vlhkost, tak bych chtela neco, co ji to proste meri...
tak u nas je s vetrem jednoduchy. bud nefouka, nebo fouka a to slysis, protoze mlatej ty praporce stavebnin pres ulic
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2013 11:04 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
cernej caj
vyzente nekdo ty permoniky s kladivama z moji hlavy! - včera jsem tu nebyla, tak ještě k tomuto...když ti nepomohla ani pilula, nemáš teda migrénu?? Mám bohaté zkušenosti Babka, teď mamka a tři sestřenice...všechny migrénu. Je to určitě napojené na hormonální cyklus, ale mamka je po přechodu a teď ji měla dvakrát po sobě a čoveče: i včera!! Předtím ryla zahradu - chytla po x měsících migrénu, teďka uklízí na Vánoce, myla okna - chytla migrénu. Trpí na namožená záda, po blbé práci je má samou bouli a tak mám podezření právě, že to má taky od páteře. Od krční 100%, protože jakmile se předkloní tak, že svěsí hlavu(spolehlivě to chytne při cvičení na fitballu) ale nechce jít nikam na vyšetření co tam má tipla bych výrůstky, to je poměrně časté.
Maya
Meteostanici s měřením větru máme Při vichřici za bouřky v létě se nám ulomila jedna lopatka ze tří, tak nevím, jestli ještě vůbec měří dobře
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2013 14:51 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Jsme doma z výletu! Cesta tam pantografem se Adamovi dost nelíbila, hlavně mu vadilo, že ten vlak zastavuje, otevírá dveře a my furt nevystupujem, navíc těch 29 minut bylo přeci jen ještě hodně, ale choval se velice slušně a do vlaku nastoupil sám a dobrovolně. Udělali jsme si výšlap 19 km, Adámek to hnal, takže jsme stihli zpáteční vlak ve 13:14 bylo to parádní, ani nám nepršelo, takže super. Zpátky jsme jeli rychlíkem, takže to bylo jenom 23 minut, nastoupil sám a i když byl vlak plnej a všude kolem nás lidi, tak se choval vzorně - asi jako kdyby jezdil denně a jen teď je mírně netrpělivej
fotodokumentace zde
malá ochutnávka - Adam vystavuje
památná lípa ve Staré Lysé
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2013 15:09
- Nahlásit
birma
taky jsme sneska výletili, ale fotodokumentaci nemám. Kluky bych teda do vlaku jistě nedostala, problém je i dostat Worku do auta, Berry by se zase jistě bál po těch schůdcích do vlaku A narozdíl od vás šílených tůristů..jsme byli jen na nějakých 8km(i tak jsem nachrchlaného Toma půl dne ukecávala )
malá ochutnávka - Adam vystavuje - tak to jsi na tom stejně jako my...tohle přesně dělá Worka...v podstatě nic jiného celou cestu nedělá, než že vyhledává a vyštěkává zvěř. Myslíš, že nastane někdy doba, kdy se odvážíš mít ho na volno, nebo bude doživotně na vodítku (flexině) jako Worick?
Když jsme šli po velkých loukách a už jen asi 200m k autu, začali na nás nalétávat krkavci. Teda ne přímo nalétávat (to bych se asi posr...) ale letěli nizoučko nad náma (tak 5m) a vyloženě si kluky prohlíželi Po tom, co jsem včera viděla v telce pokračování reportáže o tom, jak někde v Čechách decimují stádo ovcí a vyloženě jim létají vyklovávat oči...jsem měla fakt nahnáno ..byli totiž tři a najednou už jich bylo 7. Zrovna chvíli před tím než se nějak rychle pomnožili jsem prubla Worku, že jsem ho pustila z vodítka a poslala ho po loukách za Tomem, který šel několik stovek metrů od nás. A v tu ránu mi došlo, že jak utíká vypadá skoro jako ta ovce, tak jsem nervnutá čekala co bude. Ještě jsem si i říkala, že jindy pořád poštěkává a zrovinka teďka drží hubu Naštěstí ho asi identifikovali správně
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2013 15:22
- Nahlásit
worick
problém je i dostat Worku do auta, Berry by se zase jistě bál po těch schůdcích do vlaku
však mi to trvalo měsíce, než jsem se odhodlala to s ním zkusit pantograf schůdky nemá, což je super, taky je tišší než normální vlaky, takže neni tak děsivej (zvlášť při příjezdu na nástupiště mu nepískaj brzdy). Schůdků se Adam naštěstí bojí jenom cestou dolů, ale ta vidina, že budem venku z vlaku, je přeci jen silnější
Myslíš, že nastane někdy doba, kdy se odvážíš mít ho na volno, nebo bude doživotně na vodítku (flexině) jako Worick?
doufám, že začátkem léta už bude moct chodit na většině míst na volno. Zatím se výrazně zlepšuje vztah k cyklistům i ignorace cizích psů. Zvěř budem muset pořádně natrénovat, ale zatím věřím, že to půjde.
začali na nás nalétávat krkavci. Teda ne přímo nalétávat (to bych se asi posr...) ale letěli nizoučko nad náma (tak 5m) a vyloženě si kluky prohlíželi
pěkný teda
My zas míjeli hon, měla jsem pěkně nahnáno, aby nešli naším směrem, protože museli být fakt kousek, ale měli jsme kliku. Další štěstí je, že Adam už se nebojí hlasitejch zvuků, protože ještě pár měsíců zpátky by odtud zdrhal hlava nehlava
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2013 16:39
- Nahlásit
birma
Ta lipa je prenadherna! A pasak Adamiti, ze zvladnul jizdu vlakem, hezky ste si to uzili.
worick
začali na nás nalétávat krkavci. Teda ne přímo nalétávat (to bych se asi posr...) ale letěli nizoučko nad náma (tak 5m) a vyloženě si kluky prohlíželi
To bych si cvrnkla do spodaru asi.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2013 17:19
- Nahlásit
Fifi
Ta lipa je prenadherna!
To je! Akorát jsem si teď všimla, že jsem jí já dement změnila umístění - je ve Staré Lysé a ne Staré Boleslavi asi nádor na mozku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2013 19:36
- Nahlásit
cernej caj
jak to ma teda merit tu vlhkost?
no ono to vlkohst nějak měří, zřejmě teda jen kolem tý meteostanice kde bude nějaký čidlo, ale nevím, u nás to kolísá od 40 až do 70% tak nějak, prostě každý den je to jinak, je to spíš na tu pocitovou teplotu, jakože když máš stejně stupňů teploty, tak ta vlkhost ti ovlivňuje, jeslti je ti teplo nebo zima, teď nevím, jestli čím nižší vlkhost, tím větší zima při stejný teplotě nebo tak nějak
na přesný měření vlkhosti bys asi musela mít přímo vlhkoměr a třeba ho nějak stěhovat po baráku, každopádně starý baráky jsou vlhčí, zase pro zdraví je to lepší než přesušenej panelákovej vzduch
birma
pěkný fotky, to jste si to pěkně užili
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2013 20:00
- Nahlásit
birma
Fifi
Ta lipa je prenadherna!v - no to fakt je...a se divím, že někomu nezavazí... U nás už by nestála, pamětná nepamětná A že jsme jich tu pěkných taky pár měli...
je ve Staré Lysé a ne Staré Boleslavi - a my by se jí tam nahledali.... Dělám si pr..., tam se my v životě nedostanem
pantograf schůdky nemá, což je super, taky je tišší než normální vlaky, takže neni tak děsivej (zvlášť při příjezdu na nástupiště mu nepískaj brzdy). - tak tohle jsem tak spíše jen tušila, že to bude něco podobné vlaku...neb u nás nic takového nejezdí Zase jsem o něco chytřejší
Zatím se výrazně zlepšuje vztah k cyklistům i ignorace cizích psů - tak s tímto nemáme zase problémy vůbec, i když v zahradě by se přerazil, aby dohnal auto kolem plotu, venku je ignoruje, ke psům není agresivní, rvačky nevyvolává, nijak moc neotravuje a většinou ho v klidu odvolám...za psem neuteče (asi by utekl za háravkou, protože je to donchuán ) Jen ten lov...tam my už to máme bez šance ale vy už jste toho zvládli tolik, že i tohle se vám snad povede a Adam si bude moct šťastně běhat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2013 20:08
- Nahlásit
birma
je ve Staré Lysé a ne Staré Boleslavi
Stara jako stara...
Zkusim zitra cvaknout dva pamatny stromy u nas, ty budou ted majestatny taky.
worick
Adam si bude moct šťastně běhat
Zive ho vidim.
|