| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 20:57
- Nahlásit
Vero
napřed utečeš hárací čubě a pak ji kladeš před Ešátora
že by kladl i Ešátor?
PetraK
hele Michal si myslí, že Cir řešil Haskynu míň, než mladší háravice.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 21:04
- Nahlásit
kachna_
že by kladl i Ešátor?
dlouhym kladélkem?
že Cir řešil Haskynu míň, než mladší háravice.
Ale on byl zvyklej mit doma haravky, ne? Neco jinsiho, kdyz ji ma Esus pod nosem takhle prvne v zivote. Ale zase si ji aspon oblibi.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 21:38
- Nahlásit
Hm, rejže je zatím vevnitř.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 21:43
- Nahlásit
Vero
rejže je zatím vevnitř.
Zustan!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 21:55
- Nahlásit
Fifi
Nemusi krvacet, staci, kdyz kape, pujdes na wc a
to ne, nenechávám je vůbec bez dozoru, to bylo po příchodu dom, byla mokrá, utřela jsem jí a dala na chvililinku na pelíšek, Ešátor šel se mnou do kůchně.
to nej muze prijit treba az za tyden, za dva...
a do.... no něco takovýho jsem sice nechtěla, ale chtěla slyšet. Nechtěla v tom smyslu, že to není dobrá zpráva,ale chtěla, abych právě věděla, jak dlouho být takhle na stráži. Je blbý, že to může tak dlouho trvat a já furt nebudu vědět na čem jsme ,
díky ale.
Vero
buldzérek už nekadí, neblije, hurá.
gůt, gůt, to je gůt zpráva
to bé asi experiment
no experiment na mý nervy . ne to ne, ale on má Ešus celkem průpravu s háravejma, a zatím to je opravdu o tom, že se ukočírovat slovně nechá. Teď leží každý na svém pelechu - jeden v předsíni, druhý v kuchyni a nikdo za nikým nechce.
Vadí mi to čekání
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 21:56
- Nahlásit
cernej caj
Vero
jasny, dem mazat...
jsem to sice nestihla, tak nevím přesně úplně , jen jsem to proběhla, ale myslím, že je to dobře
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 22:00
- Nahlásit
kachna_
že by kladl i Ešátor?
kladl a velmi velkou hromadu
že Cir řešil Haskynu míň, než mladší háravice.
to zní tak hezky a tak nadějně .
Já mám jen bordel v tom krvácení. Páč teď bylo pár dní, kdy jsem nenašla vůbec nic, dneska naopak zase kapku - víc se za den neobjeví. Říkaly jste, že jak nekrvácí, je to to nejhorší, že jo? A že se pak zase rozkrvácí.... , ty jo, to je horší než sudoku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 22:03
- Nahlásit
Fifi
Vero
rejže je zatím vevnitř.
gůůt
Zustan!
jsi blbé
tak on Ešus nejni hárafkou úplně nepolíben, jednak jsem ho hárafkám záměrně venku vystavovala, krzevá tu ovladatelnost, což ale chápu, že je jiný, ale třebas Alura u nás byla na začátku hárání tehdy a zvládal to, rozjuchal se jen když přijela, ale byl v pohodě. Frýda u nás taky byla hárajíc.
Já jsem na něj hroznej hrdobec, opravdu je zlatej zlaťoučkej. Zas o něco víc ho mám ráda a ehm... vážím si ho, jestli to tak jde u zvířete říct, jo vážím za to, co je pro mě schopnej udělat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 22:09
- Nahlásit
PetraK
a zatím to je opravdu o tom, že se ukočírovat slovně nechá.
Tak to opravdu neni Blana este v tom nej, nej, to pak pes skutecne vypne mozek a nevnima tebe, totalne.
Páč teď bylo pár dní, kdy jsem nenašla vůbec nic, dneska naopak zase kapku - víc se za den neobjeví. Říkaly jste, že jak nekrvácí, je to to nejhorší, že jo? A že se pak zase rozkrvácí....
Ne, rikaly sme, ze starsi fena nemusi tolika krvacet, nemusi vubec kapat, kor kdyz je cistotna. Cili podle nejakych kapek poznas velky prd. To poznas na psovi. Az se mu zatmi a prestane te vnimat a bude skutecne jen a jen usilovat, skrabanim na dvere a odstranovavanim zabran se dostat k neveste, tak PAK je to to prave.
Stejne tak k tomu dojit nemusi a Blana muze odharat takto nezajimave po celou dobu.
Moznosti je fura.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 22:12
- Nahlásit
PetraK
voe Ešuska a hárání = to je..bude komédie jak tisíc a jedna noc díl 465 jak růžovka sem četla jen poslední dvě stránky a dost se bavim
Vadí mi to čekání
hlavně jí prosím nikdo nepište že u tý stejný fenky může to hárání bejt pokaždý trochu jinak...nebo jí chudinku trefí šlak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 22:17
- Nahlásit
Fifi
v tom nej, nej,
hmmmmmm, kurnik, to pak vypadá na to, že se nám to asi protáhne
nemusi vubec kapat, kor kdyz je cistotna
jo jo, pravda. No já se snažím jen vynajít nějaký vodítko, který chápu, že neexistuje , víš, že bych si tak nějak mohla říct, tetkon nekape vůbec /před tím, jedna kapka v pondělí, dvě ve středu, pak vůbec nic...../, takže když předtím malinko, pak vůbec, tak že uuuuž je to nejspíš tu. No nic. On možná třeba ani Ešus nebude ten ukazatel. Hodně často řešil právě fenu víc po hárání. Nemám se čeho chytit a vadí mi, že je budu dozorovat a jakoby buzerovat možná v některou dobu zbytečně. Kvůli nim mi to vadí, mně je to jedno. Je fajn, že aspoň přes ten den mají každej svůj klid. Blandíra si užívá mejdan u mámy a Ešus klid sám pro sebe.
Moznosti je fura.
jo a já furt hledám, kde zrovna jsem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 22:18
- Nahlásit
Fajka
komédie jak tisíc a jedna noc díl 465 jak růžovka
áááá madam chytrá dorazila :smrik:
dvě stránky a dost se bavim
já ne ty důro!
stejný fenky může to hárání bejt pokaždý trochu jinak...nebo jí chudinku trefí šlak
víš co?? Jsi se projít, jo? tydle mám nejradši
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 22:20
- Nahlásit
jdu dát psy na řetěz a spát zejtra mě ráno opět čeká marathoon.
gůdnájt majne líbe kindr.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 22:22
- Nahlásit
Fajka
hlavně jí prosím nikdo nepište že u tý stejný fenky může to hárání bejt pokaždý trochu jinak...nebo jí chudinku trefí šlak
To ja ji rekla hnedka.
PetraK
jo a já furt hledám, kde zrovna jsem
Ja bych ti to napsala, ale byla bych za sprostou.
víš, že bych si tak nějak mohla říct, tetkon nekape vůbec /před tím, jedna kapka v pondělí, dvě ve středu, pak vůbec nic...../, takže když předtím malinko, pak vůbec, tak že uuuuž je to nejspíš tu. No nic. On možná třeba ani Ešus nebude ten ukazatel.
Esus ukazatel jiste bude, pokud se Blandimira prohara ke krycim dnum. To proste neprehlednes, jeho chovani.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 22:23
- Nahlásit
PetraK
já ne ty důro
já naopak výborně !
utýct hárafce, je teda solidní výkon !!!
todle udělat já Fajuši tak první co jí blikne hlavu bé:
Fajn ! konečně je ta krafka pryč a já můžu jít hledat ženichy!!!
A vydala by se na opačnou světovou stranu než já
ještě že Blanice má rozum a šla za tebou !
víš co?? Jsi se projít, jo? tydle mám nejradši
já už byla a zrovna sem přišla
no dyk se tu ptáš na zkušenosti , tak píšu ty svoje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 22:30
- Nahlásit
PetraK
hele, teda osobní zkušenost s háravkama naštěstí nemám ale kámoška když měla psa i fenu, tak ten pes na tu domácí háravku až tak nereagoval a byli celkem v pohodě a stupen háravosti si testovala podle cizích psů venku, když za procházku sundavala třetího psa z feny, tak to bylo vono
ale jinak díky za hárafkovej román, jen mě utvrzuje v tom, že čubu domu nikdyyyyyy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 22:42 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
To ja ji rekla hnedka.
je vodolná kurňa..přežila to !
Esus ukazatel jiste bude, pokud se Blandimira prohara ke krycim dnum. To proste neprehlednes, jeho chovani
přeeeeeeeeesněěěěěěěě
Maya
ale kámoška když měla psa i fenu, tak ten pes na tu domácí háravku až tak nereagoval a byli celkem v pohodě
jj u nás taky
jelito se tak jako přitulilo pak blíž a blíž a přesně ve chvíli když chtěl opřít tlapku o její hřbet tak se Fajuše jen otočila s pohledem profesorky, jelito sklaplo sandal aniž by zavadil o jeden jediný její chlup vrátil packu na zem o otočil hlavu s výrazem, co já sem to vlastně chtěl
jinak díky za hárafkovej román, jen mě utvrzuje v tom, že čubu domu nikdyyyyyy
a prooč dyk zatím větší drámo než hárání samo jsou Ešusčiný dušefní pochody
PS: asi mě ráno ubezduší ..ale co už
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 22:46
- Nahlásit
Maya
čubu domu nikdyyyyyy
Ešuska je tragéd.
Prostě jí zavřeš do baráku a ven pouze pod dozorem, protože taková špičatá háravka, která při hárání i myslí (a jako veeelmi dobře si pamatuje, že támhleta plaňka už to má nahnutný a Filípek má takovej pěknej sexy sestřih) se prostě o samotě nechat nesmí.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 22:48
- Nahlásit
Fajka
a prooč dyk zatím větší drámo než hárání samo jsou Ešusčiný dušefní pochody
vy ste ale blbé zlé kamarádky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 22:53 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
kachna_
Ešuska je tragéd.
javor!
nedokážu si představit, že by si řešila takhle hárání když si měla doma tři fenky dvě děti a Ciráta....
Vero
néééééé to my se jen skvěle bavíme
EDIT: a za to patří Ešusce náš (můj určitě) převeliký DÍK!
bo mě dneska zvedla náladu a přešla mě moje podzimní depréze
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 22:56
- Nahlásit
Maya
jen mě utvrzuje v tom, že čubu domu nikdyyyyyy
Srabe.
kachna_
Ešuska je tragéd.
To mohlo znit vselijak, proste je romanopisec tragedii, co se harani tyka. Ale neni snadne se vyrovnat s tim, ze ma clovek najednou prvni fenu, navic starou a z utulku a este svini harajici, a k tomu psa-psa. To zase chapu, ze se pta a zjistuje a boji se a nevi...
ven pouze pod dozorem, protože taková špičatá háravka, která při hárání i myslí (a jako veeelmi dobře si pamatuje, že támhleta plaňka už to má nahnutný a Filípek má takovej pěknej sexy sestřih) se prostě o samotě nechat nesmí.
Nejen spicka, i teroska mela zcela jasno, co by chtela, a sla by za tim/nim.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 22:58
- Nahlásit
Vero
Se k nam nepridas? To bude cist az rano...
Rejze je stale na miste, dle povelu??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 23:01
- Nahlásit
Fifi
Ale neni snadne se vyrovnat s tim, ze ma clovek najednou prvni fenu, navic starou a z utulku a este svini harajici, a k tomu psa-psa. To zase chapu, ze se pta a zjistuje a boji se a nevi...
jj jasně... mě jen příjde děsně vtipný že jí napíšeš že hárání cca 4 týdny... a chudák Ešuska začíná druhej týden a píše že nesnáší čekání
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 23:29
- Nahlásit
Fajka
a chudák Ešuska začíná druhej týden a píše že nesnáší čekání
A treba ji bude Blana harat mesic a pul.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2013 06:26
- Nahlásit
ja dneska asi usnu uz cesto do prace - pri chuzi. Ten des des. Doctu vas pozdej, ale supr ze budlozer si to nechal doma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2013 07:06
- Nahlásit
Fajka
hlavně jí prosím nikdo nepište že u tý stejný fenky může to hárání bejt pokaždý trochu jinak. a ze s dlouhou zimou se muze posunovat do necekanych mesicu a s dlouhym letem se muze taky posunovat
Maya
ale kámoška když měla psa i fenu, tak ten pes na tu domácí háravku až tak nereagoval
selmijak taky nereagoval... ale ty moje kdyz nehlidam, tak by se ojeli raz dva
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2013 09:05
- Nahlásit
dneska je teda venku hnus fijalovej a kosa, já chci sluníčkooo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2013 09:13
- Nahlásit
Maya
me by stacilo, kdyby neprselo tak moc
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2013 09:34
- Nahlásit
hlásím, rejže zůstala dle povelu doma a obsah střev taky
Fifi
Se k nam nepridas? To bude cist az rano...
tož já jsem smíchy už celá seřezaná a začlo mi jí bejt líto
krom toho u tebe na polici po včrejšku asi stejně už nebé místo.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2013 09:37
- Nahlásit
cernej caj
tady teda neprší
Vero
Fifi
vy si to slíznete
|