Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2529 . 2530 . 2531 . 2532 . 2533 . 2534 . 2535 . 2536 . 2537 . 2538 . 2539 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 11:27
- Nahlásit

kachna_
pěknou krabici od trampolíny

bude mít rovnou bunkr

Heh právě jsme se bavily s kolegyní-taky pejskařkou - na můj účet debilní kynoložky , která uteče háravý feně

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 11:34
- Nahlásit

Maya
kolem baťovek dočervena jsem slintala teďka zrovna.

kachna_
nebo postav dítěti stan na zahradu, dyš se vám doma nevejde.

mám nemocnýho psáka, čeká nás dnes vet tohle fakt nemám ráda... průjmy a večer zvracel... dneska ráno prý vyzvracel vodu
dostat do něj dehydroroztok je taky síla bez stříkačky... (jen praštěnej Popelář ten roztok strašně miluje).
jsem votrávená. snad to nic zlýho nebude. nevypadá ani nijak smutně. v noci jsme byli jen jednou...
ach joooo.

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 11:35
- Nahlásit

PetraK
na můj účet debilní kynoložky , která uteče háravý feně
ach tys číslo, tys číslo únava se holt sečetla a máš velikou kliku

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 11:43
- Nahlásit

Vero

dítěti stan na zahradu, dyš se vám doma nevejde.

ty vole tys Herodes

čeká nás dnes vet tohle fakt nemám ráda... průjmy a večer zvracel... dneska ráno prý vyzvracel vodu

sákryš co to? On na to nějak trpí?

únava se holt sečetla a máš velikou klik.

spíš asi debilita a radost z toho, že mi připravená situace šla na ruku , nejsem číslo, jsem kretén . když já to s těma holkama vůbec neumim

No ale !! Jak je jim dobře spolu s mámou, jsem ráda, že se jí podařilo k tomu zlomit, věděla jsem, že jí to udělá dobře, je to sice pro mě hrozná pakárna ráno a jsem ulítaná jak kráva, ale je spojený užitečný s příjemnýmm

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 11:52
- Nahlásit

PetraK
sákryš co to? On na to nějak trpí?
já nevim. začnu si to psát. letos to kažopádně je podruhý a to by nemělo

Jak je jim dobře spolu s mámou, jsem ráda, že se jí podařilo k tomu zlomit, věděla jsem, že jí to udělá dobře, je to sice pro mě hrozná pakárna ráno a jsem ulítaná jak kráva, ale je spojený užitečný s příjemnýmm
je to fajn řešení pro všecky.teda možná krom tvých nohou

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 11:55
- Nahlásit

Vero
letos to kažopádně je podruhý a to

no já právě jsem si vzpomněla, žes to nedávno řešila, tak držím palce, ať je to cajk.

možná krom tvých nohou

ano, ty již hlasitě protestujou, ale myslím, že to jim asi nebude nic platný.

Ftipný je, že leje - já mám látkový tenisky a nemám deštník . hm. Ideální vybavení na procházku se psem - což mě čeká cestou z práce, jak budu vyzvedávat Blaničku.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 11:55
- Nahlásit

Vero
kolem baťovek dočervena jsem slintala teďka zrovna
no jo, kdyby alespoň byly zimní, to mám vínovou bundu, ale vono nee, ale ty černý si vobjednám, i když je nepotřebuju, potřebuju spíš nízký a ty tam maj teda taky jakože stejný
jsem votrávená. snad to nic zlýho nebude
ježíš, tak to se brzy uzdravte, nesežrat ti hrušky švestky někde? po tom hodně psů srajdí a blije
mě Kim včera sežral asi kýbl mrkve, co jsem si venku odložila k nakrájení a šla jsem si pro nůž, ale po tom mu naštěstí blbě nebylo

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 11:58
- Nahlásit

podprdy s pamětí, to už je fakt konec světa http://www.rajpradla.cz/podprsenka-agio-db-9122-me mory-push-up?utm_source=prozeny%2Ccz&utm_medium=pr %2Bclanek&utm_content=20131204&utm_campaign=agio%2 Bpodprsenky

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 11:59
- Nahlásit

Maya
to by byl dávno v cajku, kdyby jen snědl ovoce, to on se posere jednou (a stejně většinou ani ne) a dobrý. ne takhle... tohle je nemoc ňáká zas

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 12:01
- Nahlásit

Maya
no jo, kdyby alespoň byly zimní, to mám vínovou bundu, ale vono nee
k tomu vemeš kabelku- ty tam maj taky - a pak už jen vemeš černou či šedou bundu a budu ti závidět
hned bych si je koupila, ale sem potřebovala spíš kozačky. tohle až někdy na odměnu...

podprdy s pamětí
no, to budou pak memoáry

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 12:33
- Nahlásit

Vero
a pak už jen vemeš černou či šedou bundu
to už je na mě moc překombinovaný a navíc vzhledem k počtu věcí v kabeli pro mě nevazmóžno mít dvě a ty haldy furt přendavat a nosit furt červenou ke všemu by bylo jakože blbý
ale sem potřebovala spíš kozačky
kruciii vždyť já mám u kozaček urvanej zip a musím si to odnejst spravit, ještě žes mi to připomněla
nový bych si koupila taky, ale zrvona ten Baťa letos nemá nic moc, ty současný mám taky od bati a super

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 12:38
- Nahlásit

Vero
chudak psak tak su zvedava, co rekne vet.

ja potrebuju s zigulem k vetovi ale muz ted ma 12tky tak nestihacka

Maya
ja ted zjistila, ze mi z nekterejch tilek leze podpra, pac se mi nejak zmensili prsa ale nastesti sem objevila kde je mam zastehnout, at je to dobry a nemusim kupovat novy ale jinak podprda nevypada zle, ale teda ten strih pro nas, co maj prsa nekde na boku to uplne neni

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 12:38
- Nahlásit

a neserte me z botama, su tady jedina, ktera si musi nechavat delat boty u sevce?

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 12:49
- Nahlásit

cernej caj

eserte me z botama, su tady jedina, ktera si musi nechavat delat boty u sevce

ne, přece mně je nechal Brtnik ušít , ty červený.

ad ta podprda- když se to nedá vyzkoušet, tak to bych se bála, že se netrefim, ale vypadá gůt.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 12:51
- Nahlásit

PetraK
to je pravda, ale ty mas specialni boty. nemusis si jit koupit obycejny boty taky k sevci

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 13:20
- Nahlásit

cernej caj
nastesti sem objevila kde je mam zastehnout, at je to dobry a nemusim kupovat novy
no bodejť, nový prsa dneska stojej majlant.
Mně by ale asi zastehnutí nepomohlo

birma
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 13:29
- Nahlásit

Koupila jsem furminátor a asi s tim začnu česat i kočky a celý dny nebudu dělat nic jinýho Taky jsem Ádovi koupila na doma "kostičku" - je to dost velký a stálo to tři kila, tak doufám, že se chlapeček zabaví

Vero
tak ať je mu brzo dobře

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 13:40
- Nahlásit

Vero
Bebinka taky docela často zvrací (nutno teda říct, že jí to asi zachránilo život), nemůže to bejt jenom nějaká virozka v kombinaci s citlivějším trávením?

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 13:41
- Nahlásit

cernej caj
jestli ty ty boty moc nerešíš, jako málokterý stopro sednou, ale já to fakt neřeším, stačí párkrát vzít a nohy a boty se vzájemně přizpůsobí stejně skoro celej den sedím

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 14:05
- Nahlásit

co je toto za modu zavazovaní bot? už jsem to viděla na x fotkách, kde to má smyčku nebo jak se to zavazuje???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 14:17
- Nahlásit

kachna_
ale muzes si zastehnout prsa zase

Maya
jako strc si nohy do sveraku a az sverak stahnes o centak min, nez je tvoje noha, tak jeste trochu utahni a pak si v tom vubec sed v praci dyt pred 5ti rokama sem obula 90% bot na pohodu, jasne ze treba dokonala nebyla zadna, ale vyjimecne se stalo, ze nesedela...

Maya
to ma urcite zavazany za jazykem at to nehyzdi

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 14:27
- Nahlásit

kachna_
Mně by ale asi zastehnutí nepomohlo

kachno! ty vole! di radši bourat ten komín!

cernej caj

ale muzes si zastehnout prsa zase

a ty jí koukej mazat pomoct

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 14:33
- Nahlásit

cernej caj
to ma urcite zavazany za jazykem at to nehyzdi
jakože vzadu nad patou? to se musí zavazovat dost blbě teda
no nic pro mě
tak botky od bati objednaný, nízký i vysoký, tak uvidím, který si nechám
tyhle nahoře mustangy jsou taky perfektní boty, jednou jsem měla, ale maj trochu jiný číslování a to bych musela vyzkoušet
i když od toho bati je to taky nějaký výrobce a moje číslo maj jako největší, tak jestli mi budou malý, tak mám smolíka

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 14:35
- Nahlásit

tak jsem našla nějakou fotko podobnejch bot, kde fakt je smyčka na patou, tak teď se tu kroutím na židli a snažím se prakticky si to jako vyzkoušet a fakt ne, takový boty nechci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 14:43
- Nahlásit

Maya
tak si to muzes zavazat jako normalne a zbytek tkaounu ustrihnout

nebo si porid boty na suchac a je to.

ja az budu mit jeste nekdy v zivote penize (pac ted mi urvite ruce, ale ja uz utratila tento mesic 2000 z kasicky na svatbu pac sem si koupila mikinu z 2300 za 1500 i s postou na rozbalenu... tak si skocim do ty vankovky omkrnout ty bezecky outdoorovy a su zvedava...

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 14:56
- Nahlásit

jo je pěkný nosit kšandy
je nepraktický, když máte kšandy, vzít si přes to hopsafrak
a je úplně pitomý běžet v takovým případku na budku na úplně poslední chvíli, páč když se vám kousne zip od toho hopsafraku a vy ho nemůžete ze sebe servat........... blbý no

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 14:58
- Nahlásit

cernej caj
holt když tak na svatbě zrušíte nějaký záležitosti no
tak to člověka potěší zase když koupí levně, já budu mít teď skoro za stejný prachy dvoje boty

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 14:58
- Nahlásit

PetraK
a stihlas to nakonec??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 15:00
- Nahlásit

PetraK
co je hopsafrak?

Maya
no to dela ta nemocneska, ktera mi nejak chybi?? ale musim to tam vratit, pac nemuzu mit sklony k utracivosti pred svatbou dokud utracim svoje, musim to hlidat, pac pak uz budu utracet muzovi ale jo, mas recht ze to sem tam nechat nemohla, pac merino mikinu od devoldu po ni slintam uz tak rok...

a hlasim, ze cukrovi na ochutnavku bylo luxusni

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 15:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya

a stihlas to nakonec??

stihla, ale tůchám, že stát se mi to za pár let už bych byla v problémech

cernej caj

co je hopsafrak?

cokoliv co si přehodíš přes sebe od sáčka, přes kabátek utikáček

hlasim, ze cukrovi na ochutnavku bylo luxusni

mňáááám, dala bych si

<< 1 ... 2529 . 2530 . 2531 . 2532 . 2533 . 2534 . 2535 . 2536 . 2537 . 2538 . 2539 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání