| Autor |
Zpráva |
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2013 21:37
- Nahlásit
Fifi
treba to hruza nebude takova. A dobre noci.
ano, naděje umírá naposled a třeba bé zejtra zataženo, pršet a špatný světlo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2013 21:38
- Nahlásit
Fifi
Potreboval curat?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2013 21:54
- Nahlásit
cernej caj
Tak ale pytle s piskem by treba nezrali, ne
ale žrali, prožerou ty pytle, pak asi zjistěj že tam k jídlu nic není a jdou zase pryč měli jsme v garáži asi 30 naplněnejch těch pytlů od minulý povodně a půlka jich nepoužitelnejch a to jsme ještě u některých ty menší díry zalepovali kobercovkou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2013 21:54
- Nahlásit
kachna_
Co to sou za kralici, pred a po curani? Berana poznam, ale to prvni, to je co?
cernej caj
malokdy je teda zaviram samotny do pokoje
Dyk si sama odpovidas, nejsou na to zvykly, tak si z nudy/stresu cvrnknul.
Vero
a třeba bé zejtra zataženo, pršet a špatný světlo
To bude, no, bohuzel, docela se na tenhle tyden predpovedi desim.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2013 21:55
- Nahlásit
Vero
počkej pár dní, jsme malovali v létě a pár dní to vypadalo děsně, pak se to srovnalo, ještě mě čeká jedna místnost až dorazí novej nábytek a přestěhuju věci, to se taky moc netěším
kachna_
pěkní králíci, hlavně ten horní
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2013 22:01
- Nahlásit
kachna_
ten horní králík mi připomíná zlýho králíčka z Carcoolky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2013 22:29
- Nahlásit
birma
z Carcoolky
Nejlepsi Karkulku ma Roald Dahl.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2013 22:37
- Nahlásit
Fifi
si počtu až se mi zapne mozek
myslela jsem tuhle Karkulku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2013 22:48
- Nahlásit
Fifi
Nejlepsi Karkulku ma Roald Dahl.
tak jsem nepočkala na mozek a přečetla si to hned, úžasný! dík moc
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2013 22:52 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
birma
To je ten, jak sem ti rikala, at si sezenes i dalsi knizky. A sem pako, ty cestovatelsky byl samoze Durrel.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2013 23:13
- Nahlásit
Fifi
to je dobrý, wolfskin coat
ty věty Abych tě lépe slyšela/viděla, to by mě fakt takhle přeložit nenapadlo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2013 23:28
- Nahlásit
Maya
Abych tě lépe slyšela/viděla, to by mě fakt takhle přeložit nenapadlo
Kazda rec je krasna a cestina obzvlaste.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 06:57
- Nahlásit
kachna_
jezis, to sou roztomily kralici
Vero
dneska mas zatazeno, prsi a je spatny svetlo. vypada to lip?
no je fakt, ze to dal na hodne podobny misto jak minule - ale ono tezko asi 100% nejak omit ze zdi... omyla sem vodou a houbickou nejak dencentne co to slo at si nesetru celou malbu a zasplichali sme to smradem na wc a uz je to dobry 2 mesice... ale je fakt, ze kdyz neni pod dozorem, tak ma trochu potize s tim, kam by se curat nemelo, v jihlave v garaze tam chcije furt a pritom vim jiste, ze to vydrzi casove v pohode...
Fifi
a myslis, ze to teda muze byt z nudy/stresu i kdyz je tam treba 10 minut a jindy je tam v pohode treba 30? takze asi by mohlo pomoct po chvilkach trenovat ze tam vydrzi sam bez curani? (protoze nechapu, on si treba klidne zalehne a chrape a ve starym pokoji kdyz byli zavreni, tak vyjimecne pochcal akorat plynovej pritomop a dycky ho ochcal akorat kdyz to tam trochu smrdelo kdyz se to pouzivalo...
nevim, zda je moje anglictina na tu karkulku dostatecna teda
Maya
prožerou ty pytle, pak asi zjistěj že tam k jídlu nic není a jdou zase pryč
sem myslela, ze zerou i ten pisek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 06:58
- Nahlásit
jo a otazka do placuuuu... mam si k denykovi vzit radsi fotak nebo radsi psa? (musim v pondeli na 17.00 na hodinu do prace a musela bych brat psa s sebou, tak nevim, jak moc je to vhodny a taky bych si mozna odpocala
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 07:49
- Nahlásit
Maya
Přizpůsobiví nebo nepřizpůsobiví ??? -
Čus, mluvíš o kocourovi? ja fakt nevim, pac nikdy to nedela kdyz sme v pokoji s nim...a kolik mu je? Jedině vykastrovat, než z toho bude zlozvyk... U nás teda pomohlo i to, že jsem ho po příchodu domů a objevení pochcané sedačky, s velkým řevem vyhodila 3m z okna do sněhu (tři metry do dálky )
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 08:28
- Nahlásit
worick
mluví o Timíkovi, teď jsem si představila, jak ho hází 3 metry z okna ale je fakt, že to by určitě pomohlo
cernej caj
podle mě si to značkuje a popravdě když ho nepřistihneš přímo při činu a nedáš mu pořádnou sodu, tak pochybuju, že ho to nějak odnaučíš, nejspíš v jeho původním domově to dělat mohl, spousta psů s tím v dospělosti začne a jak se jim to hned nezatrhne, tak to je konečná, proto taky spoustě lidí značkujou doma ti pidipsi, lidi si toho u takovýho mrňavce nejdřív ani nevšimnou a pak už je pozdě
k denykovi vem foťák, mi připadá, že se psem by sis ten výlet jen zbytečně komplikovala
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 09:24
- Nahlásit
cernej cajdneska mas zatazeno, prsi a je spatny svetlo. vypada to lip?
hm!! trochu jo. je to tím? jen deva dva očklivý slupy, ty tam fakt jsou i na špatným světle. tož je zamaskuju.
on Timík podle všeho nemá jednoznačně rozlišený venkuXvevnitř a tím to bude, nemá tak v sobě to základní "ne", když přijde na tu chuť.
u koucurů se mi krom savování osvědčily takový ty spreje proti značkování - na vytažení pachů, ale nevím jak u Timíka.
k denykovi, když pořád váháš, si teda vem foťák nebudu potíže u denči, a dostanete se na bastei, jo a můžete si zajet i na Festung v Konigsteinu, to je neskutečná pevnost.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 09:27
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Milé děti, vůbec ničehož krom čoklůch nestíhám. Víkend byl výživný , šilhám. Pořád sleduju psy, každým vokem jednoho. Hošíček je moje láska největčejší, hodný psí pán. Ještě stále se dá korigovat na pouhé slovo. Máme tedy nový povel: "Nech jí tu frndu!" byli schopní jet spolu i v autě. Blandíra ho zlehka provokuje a hraje s ním kulečník - vždycky k němu přijde a šťouchne mu čumákem do kulek Pořád čekám, kdy to přinde, to nejhorší. Blandíra je dnes na letním bytě u mámy. ale byl to ráno maraton, Vstát, psům nažrat, zacvičit si, umejt hlavu, se psema ven, Ešuska dát domů, dát mu odchodný a s Blandírou odcválat za mámou, tam jí v rychlosti, chuderu nebohou ubytovat a zase jí utéct, běžet na trambaj, tam ztratit klíček - zaplať Nadbůch za hodný lidi, jedna slečna mi je doběhla dát mezi dveřma a zhroutit se v práci.
Ještě malujete??? Ještě čůráte na zajíce?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 09:42
- Nahlásit
PetraK
koukám se nenudíš, a to budeš mít každého půl roku
tak hlavně že má Blanimíra kde bejt
kdo čůrá na zajíce????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 09:43 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Rumštajn!
vůbec nic sem za celej víkend nestihla jednak tu furt jen lilo a bylo echthnusně a druhák mám krz to debilní počasí bolehlaf už vod pátku Dneska se dokonce bojím najíst aby to nešlo ven...
PetraK
. ale byl to ráno maraton, Vstát, psům nažrat, zacvičit si, umejt hlavu, se psema ven, Ešuska dát domů, dát mu odchodný a s Blandírou odcválat za mámou, tam jí v rychlosti, chuderu nebohou ubytovat a zase jí utéct, běžet na trambaj, tam ztratit klíček - zaplať Nadbůch za hodný lidi, jedna slečna mi je doběhla dát mezi dveřma a zhroutit se v práci.
hustá rozcvička takhle při pondělku!
"Nech jí tu frndu
noo to bé zajímací až se todle budeš pokřikovat fparku !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 09:46
- Nahlásit
Maya
kdo čůrá na zajíce????
já nevím, holky tady čůraly na zajíce ne?
Fifi s kachnou , ne? - hele:
......
Fifi
kachna_
Co to sou za kralici, pred a po curani
sem myslela, jestli maj soutěž novou nějakou.
tak hlavně že má Blanimíra kde bejt
jo zatím si to holky jedou spokojeně, ale to jsme teprv na začátku, znám mámu , nicméně si myslím, že i pro ní to bude fajn, nebude tam sama. Jen já z toho budu uštvaná
Pořád čekám, kdy začne to inferno - ještě nic jedeme druhej tejden od minulýho pátku, kdy jí natekla frnda teda. Nebo to počítám blbě?? musím konzultovat. Fifi se má na co těšit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 10:00
- Nahlásit
PetraK
Nebo to počítám blbě?
tak ono inferno nemusí nastat, páč je stará a moudrá příroda už moc nestojí o to, aby si užívala radosti matéřské
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 10:06
- Nahlásit
Pokusila jsem se narvat Kačence postel vedle komína (do baráku prosím!!! /pro ty s živou fantazií, co přemejšlí, proč máme na střeše postel/).
Nejde to Alespoň ne, aniž bych ubourala zeď (ale to si jako zase myslim, že by na ní ze zahrady táhlo) nebo komín (to by zas asi byli proti požárníci)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 10:17
- Nahlásit
kachna_
Nejde to Alespoň ne, aniž bych ubourala zeď (ale to si jako zase myslim, že by na ní ze zahrady táhlo) nebo komín (to by zas asi byli proti požárníci
a co jí sehnat o kousek menší (užší nebo kratší) postýlku? to by nešlo ?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 10:31
- Nahlásit
Fajka
a co jí sehnat o kousek menší (užší nebo kratší) postýlku? to by nešlo ?
no budu muset. Já bych zkusila poprosit Michala, aby jí udělal, ale on se bojí, že by to nezvládl (jasně že zvládl, udělal už dvě knihovny a tři poloknihovny).
Miminkovskou nechce, kupovat starou zas nechci já (drahý, malej výběr)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 10:32
- Nahlásit
kachna_
inferno nemusí nastat,
no kdyby Nadbůch dal! nebo aspoň žbrnda
nesnášim čekání na něco, když navíc nevím na co
Nicméně to Blanidůře nebrání v tom, aby řádila v neděli jsem si kvůli ní uhnala nohy. Rozhodla se, že bude neslyšet na pískání, tak jsem jí regulérně vzala kramle. Ehm a nedošlo mi, že je to háravá fena, že tudíž není vhodný moment brát jí kramle , naštěstí jsme fakt na samotě. KDyž jsem zabouchla branku, dostala jsem infarkt. Z běhu, o pár vteřín později jsem dostala druhej, když Blandira ešče nikde, a o dalších pár vteřin třetí, když mi došlo, že HÁRÁÁÁÁÁÁÁÁ,kurva vona háárááá! no to už parkovala za brankou a dožadovala se vstupu. Smolikof měla, bábrdle urputná. nechala jsem jí vycukat a pak jsme si to daly ještě jednou. |To už se ode mne nehla a furt si mě pěkně hlídala, sviiiň jedna svinutá
a (do baráku prosím!!! /pro ty s živou fantazií, co přemejšlí, proč máme na střeše postel/).
já nepřešmešlím, já jí tam rovnou vidíííííím
Alespoň ne, aniž bych ubourala zeď (ale to si jako zase myslim, že by na ní ze zahrady táhlo) nebo komín (to by zas asi byli proti požárníci)
a co do postele vyříznout záhyb na komín a tu postel tam nasadit?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 10:39
- Nahlásit
PetraK
no ony ty hárání obecně jsou různě intenzivní obecně. Teď třeba Batu hárala tejden (v termínu všechno OK, jen prostě lážo plážo, letos prej by stejně byla na mladý zima ).
a co do postele vyříznout záhyb na komín a tu postel tam nasadit?
postel dělal dědeček, to radši budu bourat než řezat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 10:47
- Nahlásit
kachna_
, letos prej by stejně byla na mladý zima )
no má pravdu předsedkyně teda tak uvidíme. No já jsem si tak říkala, že ať už to vypukne, ať už to jede. Takhle je furt dozoruju, dozoruju, odděluju, volám jednoho, nebo druhýho.... pakárna.
to radši budu bourat než řezat
a proč vlastně neposunout ten komín, že jo?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 11:10 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
hele jaký maj u bati botky, ty se mi líběj, škoda, že mají jen modrý a červený, červený sice by s mi líbily, ale nemám je k čemu nosit http://www.bata.cz/web/kategorie/kolekce-trendova- kolekce/664368-frash-frash-kotnickova-obuv
edit: a maj aji černýýýý, tak to si asi objednám http://www.bata.cz/web/kategorie/kolekce-trendova- kolekce/664366-frash-frash-kotnickova-obuv
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 11:13
- Nahlásit
PetraK
a proč vlastně neposunout ten komín, že jo?
no, tak v plánu to stejně je
Fajka
a co jí sehnat o kousek menší
mám tu pěknou krabici od trampolíny
|