Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2529 . 2530 . 2531 . 2532 . 2533 . 2534 . 2535 . 2536 . 2537 . 2538 . 2539 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2013 00:31
- Nahlásit

Vero
ale to je krásňoučký! a nesežraný
Nechapu doted, asi uradovaly cuzy za barakem a frajer si proste nakracel dverma vstupnima a procucnul se k lidem... Budu doufat, ze se vracet nebude (ale dala sem mu papu a birma rikala, ze se vracet kvuli tomu bude). To by bylo asi pak fakt sezrany.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2013 11:17
- Nahlásit

Fifi
Si rikam, fifino, uz to nehul
dobra fata morgana

jinak supr, ze u ag vidis ten posun i v ty psychicky rovine, to je moc fajn

jinak ja hlasim, ze zbabele sme vylet stornovali, pac cely dopo hlasili dest (u brna jen rano, ale vic na sever az nekdy do 14h), coz teda pokud sme kolem 15:00 uz chteli byt nejpozdej v cilovy stanici, tak nic moc...

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2013 17:34
- Nahlásit

cernej caj
to je al skoda... mozna ani tam neprselo.

my skrabem zdi pred malovanim. znam lepsi zabavu na vikend teda taky.

Fifi
a ja ze proc jsi mu davala mapu, aby se vracelo.
uz jsem dementos.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2013 18:13
- Nahlásit

Vero
no u nas prselo fest. ted neprsi, prijela sem z mesta, nejak me to uspalo

zavrelka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2013 18:16
- Nahlásit

cernej caj
v Tišnově teda do oběda docela dost poprchalo - přestalo - trochu oschlo a zas nanovo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2013 18:43
- Nahlásit

zavrelka
to sem rada, ze sme teda nesly, predpoved nekecala... vsak nam to tam neutece

zavrelka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2013 19:23
- Nahlásit

cernej caj
a na jaře na bledulích na Chlébském jste na jaře byli?

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2013 19:42
- Nahlásit

cernej caj
zavrelka
máte bydlet v Čechách, tady celý den azuro, sluníčko a teplíčko, aj v tričku šlo chodit, no asi to bylo poslední den, teď píšou, že má 30 dní bejt kosa a lejt

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2013 19:49
- Nahlásit

Maya
no ja nevim, ty bourky s kroupama, co ste tam meli v lete a tu brnu se to vyhybalo, to radsi jeden zamracenej den misto toho

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2013 21:18
- Nahlásit

Fifi
Rano se tam možná ukážu,kolem deváté, písnu kdyžtak sms

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2013 21:22
- Nahlásit

Janiii
To ja tam jeste urcite nebudu. Prijedu se podivat az na feny.

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2013 22:27
- Nahlásit

cernej caj
no joo, ty naděláš, tak trochu povodně teď nám ouřad pučí prej zadarmo protipovodňový pytle, doufám, že je nebudou chtít nikdy vrátit, protože než přijde další povoděň, tak jich půlku sežerou myši jako ty naše, co jsme si koupili po tý minulý povodni

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2013 07:52
- Nahlásit

Maya
máme v naší ZO ČSCH lišku od krbu (pani s tou CHS), tak jsme toho hned využily k s paní k tomu, že jsme vyhlásily špice za nejlepší plemeno!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2013 08:53
- Nahlásit

Maya
tyjo a z ceho sou ty pytle, ze to sezerou mysi?

kachna_
tak to je supr

birma
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2013 14:06
- Nahlásit

jsme doma, už máme i po přivolávačskejch hrách a já jsem opět hrdobec, protože v areálu byla klubovka fundlanďáků, kousek od nás probíhal výsvik poslušnosti, kde bylo snad 20 psů (a nejblíž k nám 3 čuby, jedna nejspíš háravá) a Adam se aspoň chvílema zapnul a fungoval, což jsem po dvou dnech pidiprocházek fakt nečekala. A jdu na fotky, snad bude něco publikovatelnýho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2013 14:48
- Nahlásit

birma
Tak to je adam sikulka, ste dobri

birma
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2013 15:04
- Nahlásit

fotky nejsou moc zajímavý, tak se pochlubím aspoň s tou nejhezčí z clicker trainningu

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2013 18:16
- Nahlásit

kachna_
jsme vyhlásily špice za nejlepší plemeno!
dobře jste to udělali
cernej caj
tyjo a z ceho sou ty pytle, ze to sezerou mysi?
myši žerou všechno, to bydlíš na vesnici a tohle nevíš?

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2013 18:17
- Nahlásit

tohle je dobrý a bohužel pravdivý

Přizpůsobiví nebo nepřizpůsobiví ???

Mnohá města si trpce stěžují, že nedokážou vyjít se svými takzvaně nepřizpůsobivými občany. Ještě nikdy jsem však neslyšel, že by si takzvaně nepřizpůsobiví občané trpce stěžovali, že nedokážou vyjít se svými městy. Způsoby takzvaně nepřizpůsobivých jsou totiž měštěnínům nemálo proti srsti, kdežto způsoby měštěnínů jsou takzvaně nepřizpůsobivým zcela upřímně šumafuk.

A tak si jedni holt stěžují, kdežto druzí důvod ke stížnostem přirozeně neshledávají. A neshledávají ho ne proto, že by byli nepřizpůsobiví, nýbrž právě naopak, že se přizpůsobit hravě dokážou, a to čemukoli, nejlépe pak systému sociálních dávek.

Nazývat je nepřizpůsobivými je tedy naprostá mýlka. Jsou totiž stejně přizpůsobiví jako ti, kdo bystře postřehli, že se dá vesele žít třeba ze státních či evropských dotací, provizí za zprostředkování armádních zakázek nebo z úplatku od stavebních firem.

Nepřizpůsobiví jsou všichni ti ubožáci, co se výzvám doby přizpůsobit nedokázali, a nepřišli tudíž na nic lepšího než se způsobně živit prací. A jelikož schopnost přizpůsobit se je nepochybnou známkou inteligence, je očividné i to, kdo z nás je tu blbec.

Úspěšný den a vysoké IQ vám přeje
váš Ivo Šmoldas.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2013 18:38
- Nahlásit

maya
Tak ale pytle s piskem by treba nezrali, ne? Navic nemam sklep tak nemam mysi, ta jedna co sramotila za skrinema uz byla nehumanne vyklizena pac prozrala pytel od granuli

Birma
Pekna fotecka

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2013 20:21
- Nahlásit

birma
a pak prej, že nepostupujete, posouváte se přímo krásně

caj
celej den jsme malovali.

pfůůů. a stejně máme jen jeden pokoj a nestíhačka.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2013 20:22
- Nahlásit

Vero
nojo, to se nemůze uspechat... jakou mate barvu?

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2013 20:41
- Nahlásit

cernej caj
to se nemůze uspechat.
šlo to fakt pomalu. škrábat kolem okna zdi strašně moc- protiplísňovej nátěr (protože platový okna mají svoje mínusy větší než plusy) a pak malovat mezi věcma (nejsou kam vynést).
výsledek? loupe se to místy, sfiň a vypadá to divně flekatě, barva nechtěla držet- a to nebyla levná.
tak nevim.
snad to do rána bé vypadat líp. ale ono je to u nás stejně zatím spíš jedno.
ještěže neexperimentujem a je to zas jen bílá.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2013 20:51
- Nahlásit

Vero
tak uvidis... ja budu muset resit nejakej omyvatelnej nater.
Nechapu jak to, ale vokoun zas ochcal stenu proc to ta bestie dycky udela, kdyz je v pokoji zavrenej s ferinou bez nas, ale tak 30x neee a pak jednou joo?

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2013 21:01
- Nahlásit

Nazdar maliri - nesnasim malovani! Takze velky lity Vero...
a vypadá to divně flekatě, barva nechtěla držet- a to nebyla levná.
tak nevim.
snad to do rána bé vypadat líp

Snad, az to vyschne, ono to je dycky des, cerstvy, loupani nebrat! To me moh dycky slak trefit, kdyz voskrabes a pak na to jdes s valeckem s barvou a ono se ti tam este neco namota?! grrr. Me to ceka pristi rok, uz ted mam osypky.
ale ono je to u nás stejně zatím spíš jedno.

cernej caj
proc to ta bestie dycky udela, kdyz je v pokoji zavrenej s ferinou bez nas, ale tak 30x neee a pak jednou joo?
Potreboval curat?

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2013 21:22
- Nahlásit

eeeee.... tak na té jedné zdi to napukalo a voloupalo.
jako zbytečná hokna totok.
a na opravy není čas , mužik má nějaký zdrav. zákroky naplánovaný...... eh.
a ten nártěr proti plísni, ten je bělejší než barva zbytku pokoje. taky krása.
fakt mě dneska švihne.
omyla jsem podlahu a du se složit.
a úplně nej okamžik dne stejně byl, dyž mě vprostřed hokny chytily ženský bolesti a.... prášky byly v té skřínce dole pod skřínkama vprosted místnosti pod igelitem

caj
tyjo to je divný, napadlo mě taky, esi se mu nechtělo prostě? a není zvyklej se nějak omezovat v tom. třeba kdyby nebyl zavřenej, šel by ven?

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2013 21:23
- Nahlásit

Fifi
a jaká byla výstava?

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2013 21:26
- Nahlásit

Vero
Vystava me moc nebavila, lepsi to bylo vcera, teda z divackyho hlediska. Co se vysledku tyka, tak ouvej. Ale psove nejsou stroje a halt maji svy dny.
tak na té jedné zdi to napukalo a voloupalo.
Zed pitoma!
fakt mě dneska švihne.
omyla jsem podlahu a du se složit.

Uvidis, az to vyschne... treba to hruza nebude takova. A dobre noci.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2013 21:32
- Nahlásit

Fifi
nerikej, ze potrebuje curat po 2h venku a pak 20ti minutach v pokoji...

Vero
a neni nejaka metoda, jak tomu zabranit?

ja fakt nevim, pac nikdy to nedela kdyz sme v pokoji s nim a proste ze by potreboval curat chvili po te, co sme z venku... malokdy je teda zaviram samotny do pokoje ale prisli mi cesaci jablek tak sem je potrebovala na chvili odklidit kvuli sousedovic jorksirum kdyz nemame ten vysokej plot dodelanej a sousedi maj strach, ze ten metrovej ti moji preskoci...

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2013 21:36
- Nahlásit

cernej caj
po 2h venku a pak 20ti minutach
to asi teda bude jinej důvod... hm. a pokaždý na jednu stěnu? je dost odstraněnej pach?

<< 1 ... 2529 . 2530 . 2531 . 2532 . 2533 . 2534 . 2535 . 2536 . 2537 . 2538 . 2539 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání