| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 19:51
- Nahlásit
Fifi
Boha, dyk uz snad neni co konzultare, proste ti hara cuba, no. Mas ji o dum dal, cili krasave vyreseno
nemám jí o dům dál,chodí tam jen do školky leží tu a provokuje Ešusa, dělá nenápadně že se meje a pak se mu rozvalí. Případně tu seděj vedle sebe a CVAKAJ ZUBAMA VOBA!!
našla jsem kapku krve. třetí za celou dobu. Tetkon pár dní nebylo nic, kuva jak mám poznat která fáze je???????? a jak poznám, že už nemusím magořit?????? se ti to řiká, hárá ti čuba, nerozumim tomu a navíc jsou tu dva.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 19:52
- Nahlásit
cernej caj
no mas recht, neni smutnejsi vec, ze jediny, s kym to clovek muze resit sou anonymy na netu, co... tak asi kdyz to zcenzuruju zpetne, asi to neuskodi... a nezlobte se za to na me
Ale nee, to si zase pochopila spatne moje psany slovo, proc se zlobit na tebe? To vubec, chran buh, to spis, ze nektery lidi tohle dovedou zpetne dost zneuzit, nekteri zdejsi smiraci, tak jen varuju.
A neboj, ja taky na anonymnim netu nasla ty nej lidi, co jsou ted jak moje rodina.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 19:53
- Nahlásit
heh, Blanička už pěkně rozumí klikrování, jde jí tááč
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 19:54
- Nahlásit
cernej caj
tou nejhorsi cestou sebedestrukce, kt
ale to já taky, nejprve.
vývoj je dobrej. hele mám kámošku- její máti k ní chodí na nedělní návštěvy, páč se rozhodla. ona se snaží o pophostění, jednou jí bylo blbě, jak "jen" upekla koláč, a máti se urazila, že přece to nejí a že měla dost času jí něco nachystat... a ona se cítila celej den pak zle.... o tom zavděčování si to sama nikdy nepojmenovala. a není blbá. jen to je zásek.
nejaky ty veci si s sebou nesu furt,
s každým vyjasněním je to o kus lepší život, fakt doporučuju.
e denyk je na smrt a ja musim vymyslet nahradni plan co s vikendem.
a jéje, to je teda blbý! a nemá stejně ještě pršet?
Fifi
Verejne
No já vím, dobře vím ale když už na to přišlo, dala jsem si bobříka neparanoidity nebo, že bych to zas smazala?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 19:54
- Nahlásit
Fifi
to ne, ja myslela to ze to zbabele umazu, at se nezlobite
PetraK
jo ahaaa ty ji tam mas jen kdyz ses v praci, to ja myslela, ze je tam odlozena jako na cele tezke obdobi
pěkně rozumí klikrování sikulka nejsikovnejsi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 19:55
- Nahlásit
PetraK
leží tu a provokuje Ešusa, dělá nenápadně že se meje a pak se mu rozvalí. Případně tu seděj vedle sebe a CVAKAJ ZUBAMA VOBA!!
Tak tomu rikam lecba Esuse haravkou online. Mas odvahu. Nemusi krvacet, staci, kdyz kape, pujdes na wc a bude prekvapko. U takhle stary cuby to muze bejt cely rozhozeny, to nej muze prijit treba az za tyden, za dva...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 19:55
- Nahlásit
cernej caj
ze jediny, s kym to clovek muze resit sou anonymy na netu
a tak zas anonym nejsu ne ale možná bysme to mohly po sobě odmáznout ne kvůli tady holkám, ale že to fakt čte kde kdo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 19:58
- Nahlásit
cernej caj
hlasim, ze denyk je na smrt
a sakra? c o jí je?
náhradu hnedle takhle z voleje nevypálím, ale třebas tu něco vymyslíme??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 19:59
- Nahlásit
Vero
dala jsem si bobříka neparanoidity
dyk delej, jak myslis, sem vas nechtela vystresit, jen si zrovna na tomhle serveru pamatuju, jak se omylaly sracky lidem jeste po hodne dlouhy dobe. Nicmene doufam, ze tahle doba a tahle fora je klidnejsi...
cernej caj
ja myslela to ze to zbabele umazu, at se nezlobite
Ty si fakt trubicka, proc bysme se mely zlobit??? Me slo o tvoje soukromi, aby si to tady za x let nekdo necetl... Naopak je dobre, ze se mas kde vymluvit a i od Vero si rad dostala.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 20:00
- Nahlásit
cernej caj
a nezlobte se za to na me
se nezlobíme, proč?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 20:01
- Nahlásit
Fifi
ale holt máš pravdu, já jsem si toho vědomá. tož jsem to paranoidně radši odmázla- účel rozhovoru to splnilo a nemusí to tu viset nafurt.
buldzérek už nekadí, neblije, hurá.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 20:01
- Nahlásit
cernej caj
ze je tam odlozena jako na cele tezke obdobi
to ne, to by bylo myslím náročný pro ní a i pro mámu, jsem zodpovědný, za to , co jsem k sobě připoutal, ne?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 20:03
- Nahlásit
PetraK
šišmarja, paní, ty seš dobrá
napřed utečeš hárací čubě a pak ji kladeš před Ešátora, to bé asi experiment
vopatrně, jo?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 20:04
- Nahlásit
Vero
jasny, dem mazat...
no jo, uplne anonym nejses, ale priznejme si, asi spis spadame do kategorie lidi, co se 3x videli na 5 minut
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 20:04
- Nahlásit
cernej caj
no jo no, ten internet je zajímavý médium co.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 20:05
- Nahlásit
Vero
buldzérek už nekadí, neblije, hurá.
A bude teda i dneska o hladu? mne by to teda nedalo, nejakou tu dietku jiz podat k veceri...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 20:11
- Nahlásit
Fifi
já ti nevím... vzhledem k tomu, že ráno blil i vodu.
a asi mi to taky nedá, aspoň trošku..
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 20:12
- Nahlásit
cernej caj
ja musim vymyslet nahradni plan co s vikendem. Mate nejaky tipy?
Mám - můžu si zkusit přehodit brigošku z pátka na čtvrtek a můžem si přesunout a protáhnout ty Brdy. Co ty na to?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 20:13
- Nahlásit
Vero
já ti nevím... vzhledem k tomu, že ráno blil i vodu.
Chudak, tak zkus malou hrsticku jen... a uvidis. Ja bych to tady nevydrzela.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 20:17
- Nahlásit
cernej caj
a k tomu zavděčování se mě napadá jen tak úplně všeobecně, že moje zkušenost je taková, že když se někdo někomu snaží zavděčit, tak ten druhej na něj většinou buď dlabe čim dál víc, nebo čim dál víc zvyšuje požadavky, zatimco když se ten první na druhýho víc vybodne, tak se pak zas snaží zavděčit ten druhej...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 20:18
- Nahlásit
birma
diky za nabidku, ale s brdama pocita kniga co je ted mimo cr... a 2 vikendy po sobe zas asi nema smysl resit, at neni clovek uplne mrtvola, coz...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 20:22
- Nahlásit
cernej caj
s brdama pocita kniga co je ted mimo cr..
OK
a 2 vikendy po sobe zas asi nema smysl resit, at neni clovek uplne mrtvola, coz...
jak chceš, mohly bychom vyrazit někam "mezi", než nám to počasí ouplně zatrhne, ale já bych kvůli financím určitě potřebovala zas pod širák
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 20:24
- Nahlásit
birma
nebranim se teda ani nicemu mezi a sirakem. v pripade nouze a echt humusu asi muzem koncit driv?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 20:28
- Nahlásit
cernej caj
OK, domluvim si teď tu brigádu a můžem něco zkusit vymyslet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 20:30
- Nahlásit
birma
denyk rikala, ze da zitra vedet, ale do telefonu znela tak, ze by ji rozhodne klid na luzku vikendovej prospel a zitra muzeme mit i rozumnejsi vyhled na vikend... ja bych to potrebovala vedet nejhur ve stredu vecer teda, ze bych se ve ctvrtek mohla v pohode nachystat a v patek rano byt pripravena k presunu a na odhad pocasi by stredecni predpoved uz mohla byt dobra
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 20:30
- Nahlásit
birma
nejhodnejsi
tyjo, jeste ze vas tady mam
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 20:47
- Nahlásit
cernej caj
mám domluveno a už jsem se začala těšit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 20:50
- Nahlásit
birma
a co vymyslime? ciste teoreticky asi neni uplne problem i neco okrajovejsiho, tim ze mam v patek tu dovcu tak to muzu celkem v poho nekam docestovat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 20:51
- Nahlásit
jdu koukat do map a písnu maila, to bude asi nejjednodušší, ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2013 20:54
- Nahlásit
jj, pisni, ja teda za chvilu zmizim, muz akorat prisel z prace a zitra budu zas nejak rozumne
|