Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2529 . 2530 . 2531 . 2532 . 2533 . 2534 . 2535 . 2536 . 2537 . 2538 . 2539 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 16:49
- Nahlásit

PetraK
o vona dělá, funí do voka

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 16:54
- Nahlásit

PetraK
To vypadá, že tam máte hnízdo nějaký virózní, či co.
asi jo.
a von je asi po mně, já taky poslední roky vychytám každou virozu, co je žaludko-střevní

cernej caj
ak snad jestli mu das par dni dietku, tak bude zas fit
doufejmež.
chudinka už druhej den nic v žaludku, musí být hlad, a to dneska nesmí ještě nic.
a pak přijderejžová dietka.

Ale proste fakt taky chci, at se maj trochu na co tesit a ne, ze budou zklamany jeste predem co tam nebude nebo bude jinak...

Tak ono asi taky záleží mít jasno, proč a pro koho tu svatbu děláš. Jestli spíš poděkování pro rodiče, ať mají radost a nač vzpomínat, nebo pro sebe s mužem, a s tím že rodinu přizvete k účasti na tom, jak vy to máte, podle toho, kdo vy jste. Obojí je určitě možnost.... ale bacha, abys to nějak nezabila na tom kompromisu, že to bé jak chytrá horákyně a polovičatej styl - když máš prostě úplně jinej vkus, a nebyly zklamaný obě strany, že to není po jejich......

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 16:56
- Nahlásit

Tak si ti teď tak říkám normálně, ještěže my todle neřešíme, páč jsme svatbu projezdili na benzínu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 16:57 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Vero
to ste oba po me teda, pac ja vychytam aj ty virozy zaludko strevni, ktery nikdo jinej po celym brne nechytne

pro me s muzem je asi dulezitej ten samotnej obrad a to, ze tam budeme mit kamarady a nejblizsi rodinu
jenze ono i odhadnout, kdy uz to je polovicatej styl je tezky - pac pokud se nekomu libi neco a to neco uz je polovicaty... a ono - nemam rada saty. nesnasim saty. obcas mam naladu na sukni. Vyjimecne. Dlouhou... v tom se tancovat ale stejne neda, takze ty rifle tam sou dost jasna volba at bude na obrad cokoli a pak je taky otazka, jestli pak na hudbu a zranicu uz to neni jedno ze budu mit rifle?

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 16:58
- Nahlásit

kachna_
se jí tam zalíbí a bude hárat každý tři měsíce. A Ešusku šlehne.

A bezva, trampolina, to je vdecna hracka, ja si takhle coby mala vyrazila dech.
Vero
Chude nemocny, tak at se mu ulevi brzo.

birma
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 17:01
- Nahlásit

cernej caj
jak tě tak čtu, tak jsem ráda, že mamka už pár let zpátky dsouhlasila, že mi na svatbu nemusí budem akorát se svědkama a fotografem (a to ať si budu brát kohokoliv, z družiček, svíčkový a vejslužek by mě kleplo)
Vero
podle vetky to nebé nic zlýho
to je dobře

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 17:03
- Nahlásit

Vero
asi sme taky meli nechat benzin a nekupovat auto s plynem, nemeli bysme roupy a ja bych si mohla jit z fleku koupil ultralehkej perak, 1,05kg a komfort -12 pripadne bonbonek 530g a kofort 0°C

ono je blby, ze ja nemam moc s kym to probrat - segra mela vsecko tak nejak jak chteli nasi, pac to tak sama chtela a fakt si to uzivala. Ale v okoli nekoho, s kym by se to dalo prokonzultovat ze vsech stran... ja vim, mela bych se na vsecky vykvaknout, ale to ja proste neumim

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 17:03
- Nahlásit

cernej caj
su divna, kdyz bych mozna vymenila nejblizsi kamarady i za tu rozsirenejsi rodinu?
měla bych to stejně
a já bych teda moc neprožívala ani tu úzkou rodinu, natož pak ve vkusu, to zas jsem divná já už asi.

jinak podle mě je škoda, že nebudeš mít na obřad ty rifle, jaks chtěla původně a určitě šaty musíš shodit co nejdřív, když se v nich necejtíš, to bez debaty.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 17:07
- Nahlásit

birma
kamosky rodice to maj stejne. stylem "nejlepsi je, kdyz se vdate tajne a nam oznamite, ze ste se vzali" zatimco moje mamka prisla snad loni nebo predloni s tym, ze od jeji zname se takhle vdali decka a jim jen oznamili, ze sou svoji a to bylo "doufam, ze takovy zklamani nam ty nepripravis, ja bych byla nestastna kdyby ses stydela nas na svoji svatbu pozvat a nestali bysme ti za to, abys nam to rekla...." holt pak je to tezky.

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 17:08 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 17:11 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
[

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 17:13 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Vero
[

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 17:19 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Vero
[

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 17:28
- Nahlásit

cernej caj
mně v tomhle strasne pomohla sarax, když mi řekla, že obdivováním cizích dětí ty dotyčný potěšim. Cizí děti jsou mi šumák, ale představa, že pouhou pochvalou nebo zeptáním se na něco, toho dotyčnýho potěšim, že vlastně stačí tak málo, abys někomu udělala radost, jako něco pochválit, nebo se na něco zeptat, ta je vlastně strašně hezká.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 17:32
- Nahlásit

kachna_
to jo, to mas pravdu. Ale primarne se asi snazim takovymu kontaktu rovnou vyhnout

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 17:35 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 17:58 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Vero
[

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 18:17 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 18:33 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Vero
no s tema srazama to taky nechapu. Zastavam nazor, ze pokud me nekdo zajima, tak ten konktakt, byt jednou za rok tam je a pokud tam 15 let neni tak uz nemusi byt do smrti

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 19:10 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 19:20
- Nahlásit

VeroTo jsme to tady dneska ale pěkně psychozaplácaly
užitečný čtení

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 19:23 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Vero
no to jestli nekdo prijde, tak to asi rovnou preskoci, doufam

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 19:27
- Nahlásit

kachna_
bude hárat každý tři měsíce. A Ešusku šlehne.

ty vole!! ať ti ten komín nakyne tak, že se ti tam už nic jinýho nevejde. TAK!!

'Blandíra mě vítala, ale prej že se jí tam líbí, ukázala mi kostéčku kousací, co jsme tam přinesli ráno a zase si s ní mazala zpátky, byla ráda, že jsem tam,a le můžem prej tam bejt fšichni . Jsem moc ráda. Máma má i hrozně veselej hlas.

Holky jsou nadšený.

když budou pořádně skákat, můžou vám v rámci bourání probourat díru z přízemí do půdy, můžete tam pak tu postýlku dát aspoň na vejšku

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 19:29
- Nahlásit

Vero
von je asi po mně, já taky poslední roky vychytám každou virozu, co je žaludko-střevní
tak se futrujte zélim kysaným, česnekem a bílým džogrtem
Fifi
co se směješ mi?? Hm?? tak za trest ti nezavolám a nebudu s tebou nic konzultovat , heč!

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 19:30
- Nahlásit

cernej caj
ja vim, mela bych se na vsecky vykvaknout, ale to ja proste neumim
měla, ale když ti to nejde, tak zas proč jít proti tomu. Vykašli se klidně i na to, co tady radíme my. Snaž se prostě si to užít. jo?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 19:41
- Nahlásit

hlasim, ze denyk je na smrt a ja musim vymyslet nahradni plan co s vikendem. Mate nejaky tipy? rusit dovcu je mi zas lito, pac vsechny moje dovci sou fyzicky dost napjaty a kdyz to stridam s psychicky vypjatou praci, tak vlastne se mi takova hodne pohodova odpocinkova dovca naskytne tak jednou za rok tak kdyz uz to volno mam, da se nejak pohodove uzit? ale zas abych trajdala sama na vylety, na to mi bohate asi staci vikendy... hm, hm... takze volim mezi stresem v praci a nulovym odpocinkem nebo mezi zesilenim doma mezi 4ma zdmama? achjo, potrebuju nejakou vetsi zakladnu vyleticich obeti

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 19:42 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
tak za trest ti nezavolám a nebudu s tebou nic konzultovat , heč!
Boha, dyk uz snad neni co konzultare, proste ti hara cuba, no. Mas ji o dum dal, cili krasave vyreseno.
cernej caj
Vero

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 19:46
- Nahlásit

cernej caj
ze denyk je na smrt a ja musim vymyslet nahradni plan co s vikendem.
Co je zase enykydenyky? Spadly na ni knedliky, slepak ci zapal plic?

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 19:47
- Nahlásit

cernej caj
hele a co na slevomatu mrknout na nějaký lázně?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 19:49 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fifi
asi virozka, rikala, ze se tu zitra ukaze a popise nam nejakej supr zazitek, tak su zvedava

no mas recht, neni smutnejsi vec, ze jediny, s kym to clovek muze resit sou anonymy na netu, co...

<< 1 ... 2529 . 2530 . 2531 . 2532 . 2533 . 2534 . 2535 . 2536 . 2537 . 2538 . 2539 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání