| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 08:07
- Nahlásit
cernej caj
ferina si hlida zradlo a vodu a tak.
to bude sranda
tys mela svatek? ani nevim
dyk je to jedno né
Jsem Denis postrach okolí
kamarád ať si trhné
a s tím spojem, jak pojedeš Kolín-Česká Lípa, nebo jsis
našla spoj přes Děčín?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 08:08
- Nahlásit
tutaj jedna bunkříková
no a tady jedna..ehm...
Když.....všichni venčej.... neměli by jsme taky vyvenčit???
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 08:09
- Nahlásit
Fajka
hezká fotečka, taková letní ještě, ale nebój, podzim bude ještě krásnej, uvidíš
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 08:12 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
denyk
dyk je to jedno né
Jsem Denis postrach okolí
dooodatečně všecko NEJ!!!
a tutaj si můžeš vybrat ještě jednoho plyšáka
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 08:15
- Nahlásit
cernej caj
Mně by se teda asik víc líbili tytok gatě, páč mají širokej spodek, nemají dole tu gumu http://www.fler.cz/zbozi/zabkove-haremovky-aby-byl o-teploucko-10-latek-2184911
ale neumím si předtsavit jaký bagančata k nim třeba
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 08:15
- Nahlásit
denyk
ale nebój, podzim bude ještě krásnej, uvidíš
no kéž bys měla pravdu!
posledních pár dní tu je ale mlha deštivo a tma jak v říjnu
já ci babí létooooo !!!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 08:16
- Nahlásit
Fajka
jé to jsou čmudlí kjásní kujů, ikdyž já je má raději trochen odrostlejší, když si představím jak Bukáč řval jak hyjena a ten poprask v bytofce, pomoooct
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 08:18
- Nahlásit
Fajka
posledních pár dní tu je ale mlha deštivo
u nás tóže, fšak jsme nedaleko ale myslím, že už zítra odpo bude trochen haskíííí, no bude...prostě mosííí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 08:18
- Nahlásit
rumštajn
chčije a chčije, to teda bude víkend
Fajka
tutaj si můžeš vybrat ještě jednoho plyšáka
to jsou vyžlata od ešusový?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 08:24
- Nahlásit
Maya
BINGÓOOOOO
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 08:24 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
denyk
kujů, ikdyž já je má raději trochen odrostlejší, když si představím jak Bukáč řval jak hyjena a ten poprask v bytofce, pomoooct
jj naprosto chápu , já dyž si vzpomenu co prováděla Fájuše ač malé roztomilé čtěnátko, tak jdou na mě mrákoty taky
ale myslím, že už zítra odpo bude trochen haskíííí, no bude...prostě mosííí
néé jen záftra ještě tak 2 měsíce potřebuju !!!
Maya
to jsou vyžlata od ešusový
noooo tak děvče to si jako zrovna di kopat hrobeček bo to tě šéfová asik ubezduší
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 08:29
- Nahlásit
Fajka
jelito supr a pocasi fakt jeste takovy letni
denyk
no puvodne sem bez gumy chtela taky, ale rikala slecna, ze tama pak dost fouka... tak sem zkusila zatim takhle. pojedu pres decin
no nemusim brat ferinku, jestli nechces. Navic sem myslela, ze budem teda vic nekde trajdat, pripadne muze byt zavrena nekde? ze by s bukisem nemusela prijit moc do styku takhle v uzavrenym prostoru?
ps: spacak sebou nebo vsecko mas?
Maya
to jsou vyžlata od ešusový? ahaaa tak ja uz vim, proc tu neni.Pac ju kleplo a asi ju nevzkrisili uz, kdyz to videla
u nas dneska zatazeno, pod mrakem, fouka. zitra cca 20kilasku, snad bude dobre
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 08:39
- Nahlásit
cernej caj
no nemusim brat ferinku, jestli nechces
né v pohodě, já to fakt neřeší, u nás žádný péf nikdy nebyl,
ale všecko je jednou poprvé
Jestli půjdem někam bez nich, není problém je oddělit, i stím,
že oba budou mít pořád svůj komfort.jeden kuchyň a chodbu, druhej obývák
Spacák nemusíš, večer se budeme vracet, deku mám a v bytofce se dá topit
Já dvoumetrová bych si s těma gumičkama přišla trochen diuná no, mně se to líbí, ale vím, že bych to nenosila
zitra cca 20kilasku
koukám, že ti budu muset pořídit nějaký brzdící ta-ble-ty
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 08:43
- Nahlásit
radanova
cernej caj s popisem Timíka a nemohli bysme jit vedle sebe, ale spis treba za sebou pac v bliskosti vetsiho by asi dost stekal. dost přehání - s Adámkem můžou bejt tak metr a půl od sebe a je úplně v klidu, jen se musej furt hlídat, aby nebyli blíž
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 08:46
- Nahlásit
birma
ale vetsinou spis musime jit za sebou, pac kdyz dem vedle sebe, tak prave je problem dodrzovat jistojiste tu mezeru ale radanova ma nejaky mensi pejsky mam pocit?
denyk
no ja se prave unavim jeste nez k tobe pojedu
hele, muzes do obyvaku zamcit? pac ferina si neumi otevirat sice, ale zase mame vsude otoceny kliky a protoze ma snahu na dvere skakat, tak by se ji to povest mohlo? nebo treba dat pred dvere zidli at ji ta klika nelaka
ok, priprav si tablety. ale ja to beru jako dovcu, tzn pohodicka, klidecek (vstavani na ranni venceni, nat o fakt nejsu zvykla tak to budu muset pak dospavat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 08:49
- Nahlásit
zejtra muší bejt hezky! budu od sedmi do sedmi na trzích. Sice to bude pod stanem, ale obrovskym stanem, ten se blbě zadejchává a jestli bude chčít a dorazí málo lidůch, tak mě trefí, bo s těma prachama už jako dost počítám...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 08:56
- Nahlásit
cernej caj
nějak to pořešíme, neboj, každopádně si myslím, že je ale můžem všude klíďo tahat sebou, teda uvidíme jak na tu Bastei...
ale ja to beru jako dovcu, tzn pohodicka, klidecek
fajn, totok si vytisknu tedyk
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 09:04
- Nahlásit
birma
preju, at prodas spoustu krasnych veci
denyk
pripadne teda si muzu vzit fotak a psa nechat doma (muz rika, ze se o ne postara) navic bych nemusela resit na ctvrtek dovcu a navic treba v hospode kdyz tam budou jiny psy, bude na ne ferina vysilovat
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 09:22
- Nahlásit
cernej caj
hele s chlupáčem si udělej jak céš mně to prostě problém vůbec nedělá, okej? ?
A těším se jak bude Prdelajz čučet, ty voeee, ona už je i na cholkííí, jí ti chlapi nestačéj
Předefčírem jsem byla u bejvalýho, to ramenu mu teda tou ortézou moc nezafixovali . Uvidí dnes, jestli půjde na operaci...
Ale proč to píšu, mají doma 2 kočky, 8letou a kotě půlroční-hajzla drápavýho ...schovávalo se v krabici od vína, tak jsem ho různě překlápěla
V kuchyni jsem nechala na zemi baťoh a když jsem šla domů, zjistila jsem, že ta stará kr*va kočičí mi ho pochcala to byl puch jako fakt neznám kočku, která obchcává věci....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 09:25
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Tak doufám, že mě můj anděl strážnej nenechá na holičkách:
Hmm?? Zatím se mě dost drží teda,za ty dva dny se mi podařílo Blanidůře vysvětlit, že není důvod zmatkovat, když jsou každej v jiný místnosti. Je to moudrá bábrdle. A já mám díky ní o pět cm kratší nohy, z toho jak jsem furt cárala sem a tam, jsem uchozená víc, jak z dovolený.Taky jsem si díky tomu koupila ale krásný tričko - jak jinaknež... černýýýýýý!! a seznámila se s inspirativní a kreativní paní květinářkou. a vykonala několik mnoho návštěvu u mámy a zabydlela se v pizzerii .
Včera začal Ešátor jeviti již zájem, ale zatím zájem ukočírovatelný. Nastalo veliké překvapení, když v jeden okamžik zjistil, že "Hele, ty vole, hmmm, to vypadá zajímavě!" , na vteřinku se otočil a já jí mezitím pipinu zkusmo otřela hadříkem namočeným ve vodě s jednou kapičkou levandule, a při otočce zpátky když jí strčil čumes k pipině, byl zcela mimo a čuměl jako :"Co toje??" dyk před chvílí TO TADY EŠČE PŘED CHVILKOUBYLO?? přece nejsem úplně blbej???" dobrej fór se mi povedl.
Máme za sebou návštěvu veteriny, Blanička byla moc a moc hodná a statečná. teda takhle statečná byla, to jo a hodná byla taky, jen ne úplně Nechala si líbit úplně všechno, byla suprová, bála se , ale věřila, dloubali do ní jehlou , pak jí z těch boulí na zádech brali vzorky.... všechno cajk. Pak se začlo střihat (hááhááá ) první nožička dobrý, a tak šla Lucka v klidu pro druhou noženku.... a........ hle..... tichý a nečekaný útok malé zrzave kobry , štíííp a už to bylo , Koukali jsme všichni zcela nečekané ve stylu "Tohle už nedělej, to přeháníš, víc nevydržím už!" ale je moc hodná, fakt, nechala si dostříhat všechny ty nožky, jen se prostě pomstila . Pak nastoupil Hošíček, má Rimadyl a vižlí klidový režim. Pak se uvidím. hm.
Tolik od nás, běžím, dočtu vás až později, jsem tu sama, a navíc dva dny absence. nezlobíte??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 09:27
- Nahlásit
denyk
Vero
Ešuska už je asi zavřená v Bohnicích, ne?
kámoš mi nevolal, že by nějaké takové dílko přivezli
ňáký drzý frajerky!!! I když teda spíš jsem vyčerpaná jak žumpa, z toho běžeckýho maratonu ve středu, to bylo furt sem , tam , sem tam. a kámošky psí se mi ještě obě řehtaly sviňuchy, prej že v nouzí poznáš přítele, hmmm, to možná, ale přítelkyni sotva Fajka
heej tak užily jste si to, jo??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 09:28
- Nahlásit
denyk
a kurfáááá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 09:29
- Nahlásit
Fajka
chceš mi říct, že poznávali své pohlavní rozdíly na veřejnosti?
novej levl asi , že?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 09:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
je čas udělat Máje pápáá
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 09:43
- Nahlásit
PetraK
jsem ráda že tadyk vidím samé gútozprávy
A tlemím se jako kravěna, nad levandulovým olejíčkem
A u veta teda gút, Ešus má tu nožku teda přetaženou?
PetraK
a kurfáááá
to je giraffe, né kurfáá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 09:43
- Nahlásit
denyk
ona už je i na cholkííí mam si vzit nejaky velky vystrihy s sebou at je prdel?
ok, tak s ferinkou teda jeste uvidim a dam vedet. Celkem by ji to asi prospelo, zalezi jak se podari jeste ostatni veci v praci.
PetraK
není důvod zmatkovat, když jsou každej v jiný místnosti.
tak snad esus bude brzo ok
je čas udělat Máje pápáá
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 09:51
- Nahlásit
cernej caj
si vzit nejaky velky vystrihy
myslím, že si jich moc neužiješ, páč je docela kosá
a dam vedet
to nemusíš hlásat, můžeš klíďo jako překvápko
jak se podari jeste ostatni veci v praci
jj jasný, chňápu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:06
- Nahlásit
denyk
jsem ráda že tadyk vidím samé gútozprávy
počkej po víkendu tu už bude zábavnější
A tlemím se jako kravěna, nad levandulovým olejíčkem
byl boží ten údiv "Kde to je?? dyk to tady bylo? kam to šlo??"
|Ta levandule je i desinfekční,takže jí to hezky vyčistí, je toho jen kapka, nevěřím, že to vyřeší, to ne, ale pro teď to stačí.
A u veta teda gút, Ešus má tu nožku teda přetaženou?
přetaženou asi ne , je to už dýl, spíš to taky vidí na tu artrózu. se uvidí. no.
kurfáá
kurfá bylozvolání, jemene
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:06
- Nahlásit
denyk
cernej caj
huž nastal čas náfštěvy? bude seššn v prdelajz?? Te ď o víkendu?
Užijte si to děfčice.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:07
- Nahlásit
PetraK
je čas udělat Máje pápáá
tůdle nůdle
a vyžle nechci
nebo vižle? :
jak se to píše?