Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2520 . 2521 . 2522 . 2523 . 2524 . 2525 . 2526 . 2527 . 2528 . 2529 . 2530 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 17:48
- Nahlásit

birma

že jedu od luxu s dokořán otevřenym kufrem mě upozornil pán po zaparkování u zverimexu,
Ti nebylo divny, ze ti vitr cechra vlasy?
na to, že v autě byly ještě koberečky
A byly na miste, nikdo je necornul?
klasika
Tak to jooo, uz sem se lekla, ze nejakou granulovou dietu.

birma
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 17:51
- Nahlásit

Fifi
Ti nebylo divny, ze ti vitr cechra vlasy?
na mě za těch pár bloků vůbec nefouklo...
A byly na miste,
překvapivě jo
uz sem se lekla, ze nejakou granulovou dietu
prosimtě, mám naprosto normálního veta (taky proto k němu chodim)

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 19:54
- Nahlásit

birma
(umí i víckrát
no fšak právě jako, že se jako držel sám ukázněně dost zkrátka

Hm, právě jsem vyprovodila naši debilní sousedku s hysterickým koštětem, který nechává ječet na celý barák. Měla ode mne dopis ve schránce, že tohle bylo naposled, jinak kráčíme směr přestupková komis, coby první krok z mnoha. Přišla se svým ohraným argumentem, jestli vím, do jaký situace jí stavím tak jela jak po namydlený podlaze. Koláče má taky jen jednu trpělivost a ta právě došla. bude boj.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 19:54
- Nahlásit

birma

mimochodem ta tvoje jízda v kabrioletu nemá chybu

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 20:03
- Nahlásit

PetraK
sousedku s hysterickým koštětem, který nechává ječet na celý barák.
A to jeci pes odjakziva? Nebo co je tam spatne?
Koláče má taky jen jednu trpělivost a ta právě došla.
Pipku opustil klid?

birma
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 20:20
- Nahlásit

PetraK
že se jako držel sám ukázněně dost zkrátka
i tak půlka lidí nevěřícně zírala a druhá se tvářila, že si toho vůbec nevšimla
ta tvoje jízda v kabrioletu nemá chybu
mám v sobě dva rumy, už se taky tlemim
(a tlemila bych se ještě víc, kdyby se prdelka nesnažil rozebrat byt na atomy, páč se nudí a piškotů při cvičení do něj můžu zatim nacpat jenom omezený množství )

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 20:34
- Nahlásit

birma
a druhá se tvářila, že si toho vůbec nevšimla
Ale to je dost klasicka reakce, i u onanistu v MHD, nepsich.
páč se nudí a piškotů při cvičení do něj můžu zatim nacpat jenom omezený množství )
Tak vlakna masa, z diety, taky dobrej mls, ne? Jemu ocividne uz nic neni, vyblil, co potreboval.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 20:38
- Nahlásit

birma
mám v sobě dva rumy, už se taky tlemim
mselas to zapit, jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 20:43
- Nahlásit

Dnes jsem měla možnost vidět práci profesionálního psa bombaře nádhernej vovčák, rovný záda, hlavu jak kýbl, tlapy jak lef - šikovnej hošíček. Tak jsme si střihli v našich domácích podmínkách taky vyhledávání "bomby" . Prvně jsem to dala do skříně - zatím pootevřený dvířka a NAŠEEEEL. Druhej pokus, páč neměl dost, jsem dala do kópelky mezi neumytý misky od žrádla a nádobku na prášek do pračky. a NAŠEEEL. Je to šikovný psík bombař. A hlavně je to něco co ho neskutečně baví.

Fifi
A to jeci pes odjakziva? Nebo co je tam spatne?

jo, odjakživa a špatně je tam všechno. Toho psa venku skorem nevidíš, podle mě jde ven tak 3x do kvartálu, jinak chodí na plínu. Je to pes takovej magor, že když mi tady upadne vařečka, on dostane na půl hodiny záchvat a ječí a ječí a ječí a ječí. A takhle ječel v neděli ráno, takhle ječel ve středu ráno, takhle ječel dneska ráno. Jednou dokonce ve čtyři hodiny. Teď jak říká sousedka Danuška, tak ve tři -ale to jsem kupodivu neslyšela, to asi byl zavřenej v jiný místnosti a trpěla jen ona. Jindy jezdí bytem fakt jak sanitka.

Pipku opustil klid?

Pipka by ráda spala, když potřebuje do práce nějak fungovat. A argumenty ty krávy jsou neuvěřitelný. Skončila jsem s normálním vyjednáváním. Psa si příště nahraju a posílám to na komis.

birma
tak půlka lidí nevěřícně zírala a druhá se tvářila, že si toho vůbec nevšimla

ááá byli taktní , jsi statečné děfče

v sobě dva rumy, už se taky tlemim

asi tam taky něcopošlu, páč ta krůta mě vynervila a já si přesolila pesto

můžu zatim nacpat jenom omezený množství
jsem se naučila dělat pidikousky i z piškotůch

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 20:55
- Nahlásit

PetraK
Toho psa venku skorem nevidíš, podle mě jde ven tak 3x do kvartálu, jinak chodí na plínu.
Chudak zvire. Nicmene chapu, ze to je na palici, pro ostatni.
a nádobku na prášek do pračky. a NAŠEEEL. Je to šikovný psík bombař.
Ucis hledani na prasek do pracky? Aby mu nehrablo, v koupelne!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 21:01
- Nahlásit

Fifi
Chudak zvire.

jo, je to hysterickej uzel nervů, nicméně mě už to nebaví, nechci bejt taky hysterickej uzlíček nervů z toho, že nespim. Krávě jsem řekla, že když to se psy neumí, nemá si žádnýho pořizovat. Nahráli mi psi, kteří vyšli očíhnout situaci z kuchyně a na jeden jedinen pokyn se bok po boku obrátili a zašli zpátky, byla jsem na ně hrdobec.

hledani na prasek do pracky?

to vpravo hnusný žůůžový - to je naše bomba

dá se to krásně schovat. Tak si pěkně už nějakou dobu bombaříme.

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 21:03
- Nahlásit

PetraK
Tak si pěkně už nějakou dobu bombaříme.
Nesmis ho brat do prace!
nicméně mě už to nebaví
To chapu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 21:05
- Nahlásit

Fifi
Nesmis ho brat do prace!

no tu by našel hned tu potvoru velkou růžovou

chapu
ano ano, pohárek nakapal. a přetekl

birma
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 21:17
- Nahlásit

Fifi
Tak vlakna masa, z diety, taky dobrej mls, ne?
máme nakázáno omezit bílkoviny, takže veškerý maso budu potřebovat namixovat do rejže, aby to chlapeček sežral
Jemu ocividne uz nic neni
no to neni, zejtra už budou normální procházky, jinak mu zas něco bude (bude vejpůl )
mselas to zapit, jo?
to bys mě musela vidět, jsem se tu pak normálně klepala

PetraK
taky budu muset, jsme si naklikali zas trochu košík a pak jsem mu schovala pár piškotů a musel hledat a myslet (třeba odkrejt přeloženej roh deky, kde byl ten piškot schovanej), zatim se pořád snadno vzdává, ale oproti tomu, co jsem ho přivezla je to nebe a dudy a to myšlení ještě trochu bolí, ale to se taky poddá
taky budu muset, ale mě to přijde děsně nepraktický na ven, páč jak ten pičkot načnu, tak on se v pamlskovníku děsně rychle rozdrolí na prášek...

birma
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 21:21
- Nahlásit

PetraK
Je to pes takovej magor
takovýho jsme tu taky měli (a to chodil ven pravidelně), jak mám psy ráda, tak se mi tuze ulevilo, když umřel.
Teď už tu máme jenom dementa bígla a toho bych odstřelila i s páníčkem, jen ho vidim. Čokl ječí (aby ne, když je to bígl, chodí na procházky kolem bloku a nikdo ho moc nevychovává), páníček ho bere na volno a to, že toho psa volá třeba 15 minut, než se čokl uráčí jít dom mu přijde děsně funny (ouplně to vypadá, jako kdyby byl hrdej a měl pocit, že má chytrýho psa, když ten ho nechce poslechnout)

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 21:35
- Nahlásit

birma
tak on se v pamlskovníku děsně rychle rozdrolí na prášek...

když to tam budeš mít s něčím mokrým , tak to navlhne a nedrobí se to.

a to myšlení ještě trochu bolí
aaau, znám

ouplně to vypadá, jako kdyby byl hrdej a měl pocit, že má chytrýho psa, když ten ho nechce poslechnout)

takovýho tu taky máme-kokr

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 21:43
- Nahlásit

PetraK
tak ferina je taky hysterickej uzlicek nervu mi nekdy prijde... a to chodi ven asi i castej, nez 3x za kvartal

ale asi des mit takovy sousedy, to bezpochyby. Me staci, kdyz v noci vyleze sousedka ven kourit s tou jeji civavkou. Civavka se nam promenaduje pod voknama a zurive steka, ferina na ni zurive steka taky a skace po mne u otho jak se snazi dostat do vokna

sousedka teda dycky rika, ze nas musi jesika budit, tak ju dycky uklidnuju, ze to ani neslysim (coz je pravda, pac ti moji delaj pro me rozhodne vetsi humbuk) a ze chudaci oni, ze to tam musej furt poslouchat, tak ze prej taky dobry

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 22:10
- Nahlásit

cernej caj
Civavka se nam promenaduje pod voknama a zurive steka, ferina na ni zurive steka taky a skace po mne u otho jak se snazi dostat do vokna

no to by mě asi švihlo, tohle ne-e, takovejhle cirkus. Myšleno pochopitelně v době, kdy normálni lidi spí.

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 22:23 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

rumštajni, vy jste toho zas nadrásali, drásavci jedni.

caj
tak to by ten termofor neměl stát nějakej majlant, ne? si ho koupím rovnou, ale dík

PetraK
hele koukám, že ztrácíš rovnováhu, paní! hele to s Blánou dáte, neboj! v nejhorším se musíš vytasit se záložním plánem, co sis chystala půl roku předeM
a když ho máš, není proč šílet a větroplašit, no ne?

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 22:25
- Nahlásit

birma
ty seš taky číslo, ti povím

mužík zrovna pomenoval buldozéra Hovnojed Vilný.
tak nevim

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 22:29
- Nahlásit

Vero
termofor

ne, ne není to drahý a je to vynikající investice. Miluju Vašíka, jak mu říkám

koukám, že ztrácíš rovnováhu

trochek a to jsem ani nepožila

záložním plánem, co sis chystala půl roku předeM
a když ho máš

už nevím co to bylo.

Hovnojed Vilný.
tak nevim

to má ještě dobrý, Brtnik svýho času volal na Murphyho Fekále

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 22:46
- Nahlásit

PetraK
už nevím co to bylo
babo, tak si to pohledej v historii dyskůze, já si to nepamatuju samože.......

Brtnik svýho času volal na Murphyho Fekále
to mi přijde furt poetičtější!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2013 07:15
- Nahlásit

PetraK
no to by mě asi švihlo, tohle ne-e, takovejhle cirkus
no a jak mam presvedcit hlidaciho psa kdyz bydlim na nejhlavnejsi ulici z obce, ze v noci se nehlida? a navic tim ze ten vetsi pokoj ted betonujem, tak sme nacpany v tom mensim, kde je jediny rozumny misto na postel pod oknem, takze ona kdyz tam lozi po ty betli, tak lip vidi z okna ale sousedka chodi kourit kolem 10vecer, tak to vetsinou mi neva, ze zastekaj, vyjimecne stihnu jit spat i po kur pauze

Vero
no max 300 v lekarne nebo takovejch tech drogerkach klasickejch, nekdy maji i "oblecenej" - ze to pak nepali kdyz tam das moc teplou vodu, to ja dostala tusim loni od muze k narozkam s medvedem.

Hovnojed Vilný.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2013 10:08
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Oddělila jsem Ešusa a Blanidůru na noc. dobrý. oddělila jsem Ešusa a Blanidůru na den a ta kráva tam řve. Zítra si musím vzít dovolenou a naučit madam, že řvát nesmí. Se mi z toho udělalo špatně od žaludku. ble.

cernej caj

presvedcit hlidaciho psa kdyz bydlim na nejhlavnejsi ulici z obce, ze v noci se nehlida?

jsem myslela hlavně sousedku, nechápu, proč si nemůže čudit před svýma oknama?? I když se přiznám, že když by mi tam psi dělali přílišnej bugr, než je oznámení vetřelce, asi bych je umlčela . Oba dementy vedu k tomu, že ano, oznámím a tím to končí, nebudou řvát jak prorvaný, že neuslyším vlastního slova.

birma
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2013 10:10
- Nahlásit

tak už vim, proč večer po zhasnutí Adam vrčí v posteli na prcka - ten pruhovanej hovád je v mazlicí euforii a kouše láskou Adama do uší taky jsem si ověřila, že spát v běžný posteli s 30ti kilovym psem a 3 kočkama neni žádná velká slast

cernej caj
max 300 v lekarn
já ho kupovala snad za 60,- a obleček mu upletla máma, po tom, co jsem si ho jednou naplnila moc horkou vodou, přivinula se a vstávala s puchejřema

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2013 10:12
- Nahlásit

birma

ten pruhovanej hovád je v mazlicí euforii a kouše láskou Adama do uší

pardon jsem si to tak jen zvizualizovala

birma
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2013 10:16
- Nahlásit

PetraK
ti to večer zkusim natočit

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2013 10:17
- Nahlásit

birma
ti to večer zkusim natočit

gůt. a vyřiď Adamitovi, že je vlídnej péf, když ho nezardousil

birma
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2013 10:34
- Nahlásit

PetraK
vyřiď Adamitovi, že je vlídnej péf, když ho nezardousil
o už jsem mu říkala včera

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2013 10:41
- Nahlásit

birma
ž jsem mu říkala včera

čikovná jsi.

Já mám teď osypky z tý Blandíry,

<< 1 ... 2520 . 2521 . 2522 . 2523 . 2524 . 2525 . 2526 . 2527 . 2528 . 2529 . 2530 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání