Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2520 . 2521 . 2522 . 2523 . 2524 . 2525 . 2526 . 2527 . 2528 . 2529 . 2530 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 10:20
- Nahlásit

cernej caj
to staci jen par dni k takovemu zhorseni stavu?
pro mě to je též novinka, ale asi už jo progrese věkem
budu muset začít nějakej intenzivnější program...

termofor nevím, možná to stojí za úvahu. faktem ale je, že jsem chtěla použít jako termofor popeláře a jak jsem se těma zádama dotkla, byloto dvojnásob horší.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 10:28
- Nahlásit

Vero
tak jestli chces, ja ti muzu termofor zapujcit, ze bys to vyzkousela a nekupovala kdyztak zbytecne?

a ted cvicis jako nejakou "zakladni" sadu cviku a existuje vic a narocnejsich, ktery bys mohla?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 10:50
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

BOOOŽE TO BYL KRASAVEJ VÍKEND!!!! proč už není??

hele lidi, Blandíra je ďábel normálně. Nejen, že mi v sobotu večer, když měli s Esšálkem kostičkovej mejdan, páč každej dostal velkou masitou kost na hlodání, tak že mi PŘINESLA!! SAMA OD SEBE kostéčku a chtěla bych jí ji držela, z čehož jsem byla naprosto vyrvaná, protože tři neděle předtím si kostéčku hlídala, vydala to jo, ale hlídala jako poklad, takže teď když přišla sama od sebe a řekla:"Podržíš mi to??" byla jsem z toho celá hyn,ale ještě navrch!! ještě navrch!! Včera jsem zkusmo otestovala, jak to bude s ní a s klikrem. a!!!!!! ZA JEDNU JEDINOU LEKCI!!! MÁME OBĚ NOŽÍČKY NA KYBLÍKU !!! Ona je prostě frajerka neuvěřitelná. A je ftipná, protože jak řvala, že chce ten klik a pamlsek, jako že zadáčo, že by to mohlo bejt, tak si u toho ešče dupala těma předníma nožičkama . Byla ale výýborná. A taky už běháme s košíčkem po louce. Sice jen chvíli, protože košík je zlo ,ale běháme . A Hošíčkovi jsem udělala radost, vyrazili jsme si včera jen spoluk sami dva, do polí a číhnout, jestli v lesíku nejsou houby. Bylo tam leda houby a dvě holubinky.
Čokle jsou oba utahaní a spěj na hitlera.

Obávám se, že Blandůra hárá pipku má olbřmí, čůrá jak kropičák a čistí se. Našla jsem zatím jednu kapku, Tak počítám, že to začlo o víkendu. Ešus zatím nic. Nemohlo by to takto zvostat?

birma
ž prostě nechci žít v tý blbý Praze!!

jo to mi říkej, nicméně nespoléhej na to, že někde je líp .
Krásně jste si to užili a ta fotka je boží.

že do pár tejdnů se budem moct projet pantografem, pokud dotrénujem košík

GŮT. GŮT ZUPR GŮT

, neb Adam blil jak alík. Dostal pigáro a zejtra jdem na kontrolu

a kurnik!!! Jak dneska??

Fifi

asi zarazeny prdy jen. Dneska je uz uplne cajk, ale fakt ji musim krotit,
huf, je to o nerf!!

Joo a astrenka ma povoleno dalsi dva roky smejdit po vymlacenych silnicich v cesku, huuf.

too je ale čikovná astřenka, dalas jí pičkůtek?

ytel cerstvych brambor za 7 kg kilo.

nesnášim Tě s tou tvojí mrkvou, jajcama a brambrorem

Mozna nezapomenu fotak.

háhááá
(no já ho zapomněla, pochopitelně

Vero
Fifi

a taky by to mohla bejt králice! nebo želva
Si me pletes s kachnou, ni?

Pro porovnání:

kachna

Fifi

cernej caj

videozigula s ferinkou

tjo dobrý, takže kámoši, jo?

dokud tě nesvázalo a nemučí tě za vnik na jeho území,

jsi jemen

(tenhle - sem se chtela pochlub

ale koupíla jsi velmi dobře jemene, velmi dobře

Maya

jen přejde dvůr k baráku a tam buší na dveře, se mě neptej proč když máme zvonek u branky

eh, no tak tohle je přesně to, co úplně jako nemám ráda, narušování soukromí, plot, dveře i zvonek mají nějakou tu funkci si tak říkám. Jak to, že to někdo nechápe?

líbí jak spolupracujou, když jsme vzadu za barákem na zahradě a někdo k nám jde a my o tom nevíme, Dorin pro nás běží na zahradu a Kim je pár kroků k rohu garáže, aby zkontroloval jestli pro nás fakt Dorin běžel a pak se vrátí k plotu a zadržuje vetřelce

duo Čverda

e za čas jí zakousne nohu

hm bude mít jednvokýho psa a trojnohýho psa

Janiii
hlásíme návrat z Pecky NePecky
bylo nádherně, sluníčko, azůůůůro, pohoda, klídek, tabáček

měli jste krásnově, vzpomínala jsem na vás.

Vero
buldozér dneska lovil strašlivě urputně myši a strašlivě se zničil.

aaa koukám, že maj s Blanidůrou stejnou zájmovou činnost

to bude den teda dneska.
ať máte lepčí.

au!!!!!
já sice ne tak brzo, ale o dost dřív, než bylo plánováno, vstávala taky. díky sousedce a jejímu debilnímu čoklovi už bude zle, fakt bude.
Tak ať je ti brzo lípějc. Hele ten termofor je velmi dobrá věc, miluju ho. na všechno co bolí.

kachna_

přepadlo mě prádlo

já zatim úspěšně ještě bojuju

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 10:56
- Nahlásit

PetraK
sikovna blanimura teda, fakt

birma
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 11:06
- Nahlásit

PetraK
Blandíra je ďábel normálně
to sou super zprávy pani!
nicméně nespoléhej na to, že někde je líp .
mám vozkoušeno, že je minimálně tim, že je tam míň lidí, tudíž i když je gausova křivka stejná, tak tam je v absolutních číslech míň blbcůch
kurnik!!! Jak dneska??
je nasranej, že sme byli venku jen pět minut a snaží se mi sežrat ruku nebo aspoň rukáf, tak asi dobrý

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 11:27
- Nahlásit

birma

to sou super zprávy pani

jo vona je fakt ťuťuňuňu. Jen teda prej celou dobu plakala, když jsme šli s Esšálkem do polí a pak mi ukousla vobě ruce

mám vozkoušeno, že je min

ale jo v něčem a někde jo, ale zas když vidím vesnici, kde bydlí ségra - nooo, zlatý město.

, tak asi dobrý

too je šikula!!

cernej caj
blanimura teda

jo je, ono jí to bafčí, takovýhle věcičky.

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 11:44
- Nahlásit

birma
i když je gausova křivka stejná, tak tam je v absolutních číslech míň blbcůch
i za tohoto předpokladu je zas máš víc na tělo nehledě na to, že jsou místa, kde je jich zvýšená koncentrace, o které průměry nehovoří

caj
spíš mám sérii cviků z rehabky, co fungují, jenže do budoucna (možná začíná už nyní) bych si měla vyposilovat a vydřít nějaký pořádný svaly na těch zádech, což jediný mě může zachránit vzhledem ke křivosti páteře. jenže se mi do toho furt nějak nechtělo.
na jakým principu ten termofor vlastně pracuje? nikdy jsem to neměla v ruce.

PetraK

vy jste prostě kouzelný, s tou Blanicí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 11:46 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Vero
chcu zkusit od stredy kompenzacni cviceni, asi by melo jit o posilovani a protahovani, ti poslu na mail nejaky info, jestli by te to treba zajimalo... by ses mohla podivat, jestli by to pro tebe bylo dobre
edit: zkus? jestli to pude

to je takova plastova placata lahev, do ktere nalijes horkou vodu a ono to hreje. Sou i nejaky varinaty jako nahrivaci polstarky do mikrovlnky

birma
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 12:00
- Nahlásit

Vero
i za tohoto předpokladu je zas máš víc na tělo
to si nemyslim - na vsi si se svym barákem můžeš dělat co chceš, kdybys někdy slyšela ty historky, co nosí máma ze schůzí svj neni nad to mít svý, do čeho ti nikdo nekecá a ne byt, do jehož užívání ti mluví dalších xy lidí...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 12:17
- Nahlásit

Vero
vy jste prostě kouzelný, s tou Blanicí.

já ne, to fakt vona, vona je kouzelná babička

heh, když si vzpomenu na naši první prochaju do polí tehdy a srovnám to s tou teď tak je to moc hezký srovnávání. Dneska se šla bratřit s labroštěndem, byla na něj hezky vlídná.

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 12:22
- Nahlásit

Bryden.
PetraK
nesnášim Tě s tou tvojí mrkvou, jajcama a brambrorem
Letos mrkev neni, nezaseli, misto ni jsou na poli nejaky bobule.
Obávám se, že Blandůra hárá pipku má olbřmí, čůrá jak kropičák a čistí se. Našla jsem zatím jednu kapku, T
Oujeee, babka blazniva, kam teda pripadne pujde na samotku?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 12:25
- Nahlásit

Fifi.

babka blazniva, kam teda pripadne pujde na samotku?

já vůbec nemám tucha, ha. ha. Jsem kapek překvapená, jak v klidu je Brtnik, kterej jí fčera drbal na pupku a hovořil k ní vlídně ve stylu: "Ty Bláno, ty nám ešče uděláš peklíčko, viď? Si tu užijem, viď?" Tak předstírám, že jsem taky v klidu . Ešus tak předstírá, že je taky v klidu, Blanka je taky v klidu, tak co se nervovat, ne? D,. Ty vole! Myslim, že mi budou stačit jen ty procházky hárací, natož přemejšlet nad tím okolo

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 12:36
- Nahlásit

PetraK
Ešus tak předstírá, že je taky v klidu, Blanka je taky v klidu,
A az budou majinkaty roztomily vizlicky na svete, tak budete taky v klidu?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 12:52
- Nahlásit

Fifi
A az budou majinkaty roztomily vizlicky na svete, tak budete taky v klidu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 12:58
- Nahlásit

Fifi

ajinkaty roztomily vizlicky na svete, tak budete taky v klidu

no jistě malilinkatý likvidační komando to bychom myslím nepřežili. Ale hlavně - když odhlédnu od ostatního, neméně důležitýho, tak by to nejspíš nepřežila jejich matinka. Páč dvanáct je dvanáct. Proč vlastně kurnik ty feny hárají, když by bylo nebezpečný, aby ty štěnda měly? to se nějak přírodě vymklo tuto. No ačkoliv vymklo - to vlastně způsobil nejspíš člověk tuto nesmyslnost, tím jak psy šlechtí.

No on si jí zatím opravdu nevšímá, což mě přijde diuný??

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 13:49
- Nahlásit

PetraK
LucieS přece taky popisovala, že u nich to chodí jinak.
U nás je to první období - krev, pipka, nastavuje se fena, dělá psí kusy, pes má frndu až u rypáku, v zásadě fenka flirtuje, psa bolí hlava. Druhý - krev, pipka, trošku zájem má pes, fenka tvrdí, že jí bolí hlava. Třetí období - HLAVA NEBOLÍ ANI JEDNOHO, čas potřebný ke spojení je kratší než 30 vteřin (to mám ověřené zkušeností, kdy se mi nedovřely dveře, a vím stoprocentně, že to nebylo dýl, žádná předehra, tu přece měli 14 dní už. Normálně jsem skočila po Cirovi, drapla ho za krk a zadek a zvedla do vzduchu asi vteřinu před spojením).
Na dny to vůbec neumim, jde to poznat dobře, kdy se blíží krize.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 13:57
- Nahlásit

kachna_
LucieS přece taky popisovala, že u nich to chodí jina
jo to máš vlastně pravdu, hmmmm. No u nás je to zatím, že hlava bolí všechny nikdo si nikoho nevšímá.
Může být, že hárání starý fenky není zajímavý?????????

JÁÁÁ NECHCIII ABY HÁÁRALÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ DU ČAROVAT, AŤ JE VYKASTROVANÁ

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 14:03
- Nahlásit

PetraK
hárání starý fenky není zajímavý?
nespoléhala bych na to!!!!!!!!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 14:17
- Nahlásit

PetraK
u nas - na ferine nepoznas, ze se neco deje. moc nespini a ocisti se sama. teda nabyde ji trochu zenska cast a prvnich par dni nevis nic. A pak najedou hups a je to... ani si nevsimnes a uz sou spojeny. Ale je fakt, ze timik celkove ma ferinku rad, spavaj vedle sebe, hraji si spolu, takze ji i obcas cisti... nasich seltiak nikdy nesel ani do jedne seltie... tak ja nevim. ale fakt to hlidej, pac nez se otocis, muze byt pozde

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 14:33
- Nahlásit

kachna_
nespoléhala bych na to!!!!!!!!!! .

ne , to určitě ne!! Jen se k tomu upínám jak ku světélku v tunelu , jako že by to kolem toho nemuselo mít takový grády??

Oddělit teď už??

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 14:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

PROOOOOOOOOOOOOČ MUSIM POSLOUCHAT jak Růžofka s další kvočnou tady už půl hodiny tady rozebírá nějaký Vyhulený či Vyvolený a nějakýho kreténa, kterej je ale taáááák upřímnej! a Výměnu manželek a to jaká to byla vášeň, když se zase shledali...................

PROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOČ
CO JSEM KOMU UDĚLALAAAAAAAAAAAA???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 14:44
- Nahlásit

PetraK
dyt to davali tak pred 10ti lety snad, tak to musi byt uplne mimo kdyz se o tom bavej ted?

ale vymena je docela dobra, bavi me na to koukat

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 14:52
- Nahlásit

cernej caj

hele já nevím, asi jede něco novýho, fakt nevím, tyhle věci mě neberou. Tydlevízi moc nesleduju, čase nemaje. A stejně bych se stekla nad debilitou pořadů, tak je lepší si něco kutit se psema.

birma
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 15:24
- Nahlásit

jsme doma z kontroly na veterině. Dneska to mělo výrazně jiný grády - Adámek napruženej z klidovýho režimu musel čekat v prťavý čekárně s několika fenečkama něco přes hodinu, takže výsledek jasnej - kňučel, šil sebou, sem tam štěknul a asi 5 x si ho vyhonil. Když nic jinýho, tak veškerý osazenstvo muselo odejít z čekárny s vděčností v srdci za svýho skvěle vychovanýho psa Kontrola dobrá, dokonce jsem zapojila svojí už pološílenou mozkovou buňku a zabránila jsem včas pokusu o měření teploty, takže jenom dostal pigáro a domluvili jsme se s panem dochtorem na dietě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 15:36
- Nahlásit

tak supr, ze ko je ok

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 15:54
- Nahlásit

birma

l a asi 5 x si ho vyhoni

a tak to je celkem dobrýskóre, ne? pardooon , to se nedalo nevyužít.

Kontrola dobrá,

tak supr, hlavně, že to nebylo nic velkýho.

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 16:13
- Nahlásit

PetraK
Oddělit teď už??
Uvidis, jak se k ni bude Esus chovat. Navic ty stary fenky muzou mit harani uz takovy skrytejsi, ne tak silny, zadnej extra vytok, ale k nakryti to po par dnech bejt muze.
Ja jsem Bernase od Doroty oddelovala po cca 4 dnech, pro jistotu, i kdyz Dura delala, ze ji boli hlava.
birma
domluvili jsme se s panem dochtorem na dietě
Bezva, ze je ok. Jaky diete?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 16:17
- Nahlásit

Fifi

už po čtyřech dnech, jo??? noo to mi moc času na klidnej spánek nezbývá , chystala jsem se, že Ti zavolám a optám, se, kdy. A teď ještě na jak dlouho??
Ešče chci vyzpovídat kachnu, jak to bylo s Haskýškou.

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 16:36
- Nahlásit

PetraK
Klidne zavolej.
A ona to ma kazda cuba jinak, ja radsi driv, nez aby pak uz bylo pozde...

birma
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2013 17:38
- Nahlásit

dnešek by se dal nazvat alkoholikem snadno a rychle. Po 2 hodinách u veta místo obvyklých 25 minut (obojí i s cestou), jsem šla dovyklidit auto po táboře (po 14 dnech), vyluxovat ho, dojet do zveráče a případně někde koupit maso. Fifina ví, jakej jsem zmatkář, ale teď jsem to dovedla k dokonalosti - na to, že jedu od luxu s dokořán otevřenym kufrem mě upozornil pán po zaparkování u zverimexu, na to, že v autě byly ještě koberečky, jsem si vzpomněla sama a to ještě před příjezdem domu, rozhodla jsem se obkroužit blok, ale nevšimla jsem si tam zákazu odbočení pro ty, co nejedou do podzemních garáží, takže jsem to tam ještě přes plnou otáčela. A teď si jdu nalejt nějakýho fakt velkýho panáka

PetraK
a tak to je celkem dobrýskóre, ne?
blbááááááááááááááá (umí i víckrát )

Fifi
Jaky diete?
klasika - rejže + svalovina, po třech dnech i další druhy masa, po týdnu už pomalu kosti

<< 1 ... 2520 . 2521 . 2522 . 2523 . 2524 . 2525 . 2526 . 2527 . 2528 . 2529 . 2530 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání