Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2511 . 2512 . 2513 . 2514 . 2515 . 2516 . 2517 . 2518 . 2519 . 2520 . 2521 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 10:53
- Nahlásit

PetraK
ale zas ja mam ten zaludek dost citlivej obecne a i tak s tim, ze nektery veci vubec nemuzu jist - a pritom zadnej lekarsky dolozenej problem u me neexistuje. Takze mozna proto je to u me horsi i s obdobim dietky

a to sem prisla o sekt a dort v praci k vydani nove verze kvuli tomu a to maji dorty dycky vyborny

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 10:55
- Nahlásit

GŮDBÁJ LENIN a nezlobte tu.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 11:17
- Nahlásit

PetraK
ty jo ale jsem asi vrcholně nesnášenlivá už, vadilo by mi, kdyby mi někdo jen tak mírnix týrnix lozil zahradou a tak.
tak ona tam nelozí, jen přejde dvůr k baráku a tam buší na dveře, se mě neptej proč když máme zvonek u branky a v 99,9999999% to víme, protože Dorin řve a Kim ho vidí jak řve, tak řve taky a nebo ho Dorin vzbudí, Dorin obvykle o tom ví a řve i když je v baráku, ale to nesmí spát, tohle byla prostě souhra okolností

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 12:00
- Nahlásit

Maya
taky a nebo ho Dorin vzbudí,

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 12:30
- Nahlásit

cernej caj
no fakt jo, je to sranda s čoklema, nejvíc se mi líbí jak spolupracujou, když jsme vzadu za barákem na zahradě a někdo k nám jde a my o tom nevíme, Dorin pro nás běží na zahradu a Kim je pár kroků k rohu garáže, aby zkontroloval jestli pro nás fakt Dorin běžel a pak se vrátí k plotu a zadržuje vetřelce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 12:34
- Nahlásit

Maya
Kim je pár kroků k rohu garáže, aby zkontroloval jestli pro nás fakt Dorin běžel a pak se vrátí k plotu a zadržuje vetřelce
to bych teda vazne chtela videt

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 13:30
- Nahlásit

tady je teda mrtfo, všichni jsou asi venku, vypadá to že je tam krásně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 13:33
- Nahlásit

Maya
fest mrtvo. je tam fakt krasne slunicko.

hele, co doporucite ze si mam zabalit na 20-30km vylet? at nemam hlad, nabije me to energii a nebude mi z toho blbe?

birma
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 13:46 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

jsem doma z asi 4 hodinový procházky, abych chlapečkovi vynahradila včerejšek. Krásně si poploval ve Vltavě, pokoukali jsme na kajakáře, trénovali nežraní cyklistůch a běžců a na závěr si pohrál s kamarádkou buldočkou.
Nicméně kurwa já už prostě nechci žít v tý blbý Praze!! Během procházky jsme taky potkali labíse na volno, nepřišel na zavolání, tak ho panička doběhla, sejmula k zemi a asi minutu držela pod krkem. A když si Adámek hrál s buldočkou, tak k nim nějaká ženská pustila stafbulíka, Adam poprudil, stafbl to neustál a tak si chlapci ukazovali, kdo je větší machr (ani chlupy nelítaly, fakt to bylo úplně ukázkový) a já se dozvěděla, že ho mám mít na vodítku, protože je na rozdíl od toho jejího konfliktní (stafbul ocas jak chřestýš, našponovanej, upřenej pohled, ale hlavně, že je nekonfliktní )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 13:50
- Nahlásit

birma
to ste si s adamkem pekne dali do tela

no jo, nevyhoda velkyho mesta. ale zas v nejaky obci nepotkas psa co je rok dlouhej, tak ono si clovek moc nepomuze a blbost kvete v praze stejne jako ve vesnici v horach...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 13:50
- Nahlásit

cernej caj
co doporucite ze si mam zabalit na 20-30km vylet
ty seš cvok celkem by to mohla splňovat hořká čokoláda, alespoň teda ta mě když je m blbě nevadí a navíc staví
birma
Nicméně kurwa já už prostě nechci žít v tý blbý Praze!!
tak se vodstěhuj, já myslela, že ty děláš sama na sebe, takže by ti bylo jedno kde

birma
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 13:53
- Nahlásit

cernej caj
zas v nejaky obci nepotkas psa co je rok dlouhej
tak to by mi zas nevadilo

Maya
já myslela, že ty děláš sama na sebe, takže by ti bylo jedno kde
jo to jo, akorát musim začít napřed vydělávat tolik, abych si to mohla dovolit

birma
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 14:06
- Nahlásit

Fotky ze dneška
a jedna za všechny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 14:20
- Nahlásit

birma
tak to by mi zas nevadilo
tak to ja nerikam, ze vadilo. Me to taky neva, dokud nemusim s asocialem na dogtreky a jiny hromadny akce

a supr foteckaaa
hele ale v nejaky fakt pidi vesnici kde siroko daleko neni ani praca, tak tam by si mohla sehnat i najem hodne nizkej...

birma
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 14:26
- Nahlásit

cernej caj
kde siroko daleko neni ani praca, tak tam by si mohla sehnat i najem hodne nizkej...
tak to už jsem viděla i nižší jenže já tady teď bydlim v podstatě jenom za poplatky a i když se to pomalu zlepšuje, tak občas sotva vycházim, takže...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 14:34
- Nahlásit

birma
tak ja jen narychlo koukla, co je za moznosti na seznamu... ja bych to i brala... ale ja su desne spojena s tou praci a paradoxne asi i s kamarady. Nejak si neumim predstavit, ze bych mela zit celorocne odriznuta komplet od socialniho zivota

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 14:37
- Nahlásit

birma
to chce trochu si vypůjčit a koupit něco takového http://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/n eustupov-neustupov-/968717148

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 14:40
- Nahlásit

Maya
tak ona birma se asi casem chysta, az to bude realny. Ja dneska trochu lituju toho, ze sem do domecku sla tenkrat sama s pocitem, ze su neschopna rozumnyho parovyho zivota... pac v okamziku, kdy ten zavazek mas, tak je uz tezky se z toho nejak vymanit a dneska bych s muzem klidne resila asi neco uplne jinyho...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 14:49
- Nahlásit

cernej caj
tak to tak nemůžeš brát, člověk nikdy neví co bude a nikde taky není řečeno, že to jiný by bylo lepší

birma
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 14:50
- Nahlásit

Maya
to chce trochu si vypůjčit a koupit něco takového
jo, to je v plánu, ale nemůžu jít do hypo bez rezervy a s tím, že každý měsíc bude boj, abych vůbec vyšla...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 14:52
- Nahlásit

Maya
no to ne, ale myslim tim to, ze by se dali trochu lip zkloubit veci, ktery by rad muz, nebo by bylo vic o tech 200 tisic, ktery me chybeli k tomu, ze sem mohla jit bydlet nekam, kde by se mi to libilo vic - jakoze nechtela bych jit o moc vic, ale s dvema platy a trochu vetsi flexibilitou ve vysi pujcky mas vic moznosti, nez jezdit po prisernejch zboreninach a hledat mezi nima takovou, ktera nespadne hned

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 14:59
- Nahlásit

cernej caj
jo, tak to je jasný, zase to vem, že většina lidí nějaký ten barák zdědí a maj ho i když ho v podstatě nechtěli ale jako chápu, že to trochu štve, to je holt život

birma
no jsem myslela, že třeba půl mega je fakt nicotná částka a půjčit si jí může skoro každej a něco jako na tom odkazu by po minimálních úpravách k bydlení bylo a pak prachy místo na hypo vrážet do rekonstrukce, což tě nenutí do boje o prachy, akorát prostě takovýhle levný baráky jsou na nedostupnejch místech, obvykle bez práce, takže třeba pro mě na nic, ale pro samopodnikatele jako ty super

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 15:12
- Nahlásit

Maya
ale kdyz neco zdedis, mas tam vyhodu, ze nemusis resit porizovaci cenu, pripadne mas sanci prodat/pronajimat a koupit neco jineho.

u hypo je casto problem, ze ti s rozumnym urokem pujci jen do 80% (proto mam preklenovak od lisky, kde byli ochotny mi pucit 100%) a jak chces vic, tak uroky brutalne rostou a pokud nemas pak nic v zaloze, je to dost risk... coz byl muj pripad ukazkove... pracovala sem rok a pul, nasetreno vseho vsudy nic a resila sem, zda bydlet za 10t v najmu nebo radsi teda platit uver... v bance rekli,ze vzhledem k platu mi vic nez 1 300 000 nedaj, tak sem proste vzala co slo (kolem brna v tyhle cene najit neco, co fakt nepada na hlavu je skoro nerealny - teda v ty dobe bylo, dneska cena nemovitosti hrozne moc klesla a v podstate 95% platu slo na zajistovani bydleni, inkasa, dojizdeni a zakladni stravy... v ty dobe, kdyz mi to priklepli, sem sla s kazdou vyplatou do nuly... v ty dobe sem navic zacala chodit s muzem, tak kdyz sme se pak nastehovali a koupili psa, tak mi zacal neco prispivat (byl ale bez prace dlouho) tak se setrilo snad rok, nez se zacalo pak vubec resit ze muzeme mit i zachod ve vnitr... a i dneska de rekonstrukce desne pomaaaalinku pac proste ty penize nerostou na stromech a kdyz mam i nejaky konicky, ktery chci provozovat, tak na ukor treba ty kuchyne...

birma
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 15:21
- Nahlásit

Maya
třeba půl mega je fakt nicotná částka a půjčit si jí může skoro každej
ale musí mít stabilní příjem aspoň na úrovni životního minima, aby se pak nechodil vyloženě pást a nezadlužoval se na potkání a to prostě nemám ;)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 15:31
- Nahlásit

presne, je lepsi to nechat uzrat a nebyt zbrkla jak ja. Dneska nechapu, ze sem nesla bydlet na 'kolejni byt' sice 5lidi ve 2+1 zato treba jen za 4000/mesic... A radsi treba rok poradne nesetrila, pac ted setrim dost blbe, spis nijak

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 17:42
- Nahlásit

Nez ja se sem dokohatam, tak jsou vsichni v cudu. Tak aspon preju krasavej vikend, letni.
Joo a astrenka ma povoleno dalsi dva roky smejdit po vymlacenych silnicich v cesku, huuf. Tak si asi hned zitra popojedu, o kus dal, vynahradit tem mladsim cuzam prikori, ktere musely po dobu stehu nejstarsi snaset. Nerikam, ze se tesim, radsi.
birma
Jako vzdy, krasny fotos, a blbecek jiste konecne spokojen.

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 17:53
- Nahlásit

birma
hezký! jako dycky

caj
černá čokoláda, čajový sušenky nebo spolehlivě dietní suchary, ale ty nedodaj tolik energie.

Fifi
jsem chvíli dumala, kterej tvůj živočich se jmenuje astřenka
tak congrat

hezkéj víkéééééénd!

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 17:54
- Nahlásit

caji a hele koupila sis ty boty nějaký? uka!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 18:14
- Nahlásit

vero
Nekoupila, nemaje na mamuti hnatu! Ale mam jeste v zaloze jeden obchod

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 18:22
- Nahlásit

Vero
jsem chvíli dumala, kterej tvůj živočich se jmenuje astřenka
Ten nejvetsi, darmozrout! Furt ho jen krmis, utracis za nej a na prd, stenata z nej nevymacknes, nikterak se ti nerevansuje, ani te laskyplne neoblemcne.

Ach,a miluju vesnici a ty zdroje, jajca domaci od souseda a ted navic este pytel cerstvych brambor za 7 kg kilo.

<< 1 ... 2511 . 2512 . 2513 . 2514 . 2515 . 2516 . 2517 . 2518 . 2519 . 2520 . 2521 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání