| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2013 19:19
- Nahlásit
Fifi
jakmile ruzek prekukoval na lince, sup s nim do chrtanu
Maya
korát že je nežere, ale zatáhne někam za nábytek esi si nestavi hnizdo
selmiak prokusoval a vylizoval diry do rucniku... to sem snad v zivote nikdy nevidela
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2013 19:23
- Nahlásit
cernej caj
V pohodě.... až budeš mít, tak pošli ... zaznamenám, pořeším a budu prudit, aby to bylo ok
Snažím se na sebe dávat bacha, ale nějak mám pocit, že to je až moc nedobré , kdybych se nehlídala, tak bych třeba nepadala
Maya
díky moc .... bohužel, jsem nepojistitelná , taky už to před lety doma padlo
O papírových kapesníčcích a rourách od toaleťáku nebo kuchyňských útěrek mi ani nemluvte...... když je nekradou plesnifcííííí, tak kočka. Všichni je žerou, ale kočku ucpávají a pak řve za dveřma!! Jak říkám, je bílá a blbá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2013 19:29
- Nahlásit
Maya
mě krade kapesníky kocour, akorát že je nežere, ale zatáhne někam za nábytek
blboun.
brut
O papírových kapesníčcích a rourách od toaleťáku nebo kuchyňských útěrek mi ani nemluvte....
I ty, brute?
Všichni je žerou, ale kočku ucpávají a pak řve za dveřma!!
Jejej. Tak to Kremyla neucpavaj, ani papirovy snuptychle, ani hajzl trupka. Ja se kapesniky snazim hlidat, ale ona svina se jde mazlit a cicmat a strci hlavu treba do kapsy, aniz si toho vsimnes.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2013 19:36
- Nahlásit
hajzlrolky a kapseníky u nás taky kradou kocouři.
psák má radši hovna
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2013 20:08
- Nahlásit
Fifi
I my Bruti !!!
Kočka má smůlu.... žvaní jí zatrhnu, promasíruju bříško, vynadám jí, proběhne se po bytě a je klid .... občas mám pocit, že to dělá pro pozornost, Sviniííí jedna uličnická
Jinak plesnifcííí do kapes a tašek nelezou, mají přísný zákaz ...ale pro změnu vědí, že mladá jich má plný kapsy, tak s ní blbnou a při tý příležitosti jí vždycky nějaký vypadne
Vero
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2013 21:35
- Nahlásit
brut
Ahoj, už víš, jestli budeš moc zapisovat při tom posuzování králíků v Hostivaři 14. září?
Dík Lenka
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2013 21:37
- Nahlásit
Vero
to je strašný
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2013 21:47
- Nahlásit
kachna_
to je strašný
Ano, potvrzuji, že velmi
brut
a můžu vybírat i z těch dárků č. 1, co už jsou vyprodané (a budou se dělat znova)? nebo jen z č. 2?
|
Janiii
Člen |
- Nahlásit
nějaký hajzli Rrrejpalovi přes noc porušili zámek u služebáku, rozbili okno a ukradli rádio
ale eště to dopadlo dobře, páč je musel někdo vyrušit - dost věcí v autě nechali
a policie??? Rrrrejpal při ohledání místa vloupání dostal eště pokutu za špatné parkování ...
|
birma
Člen |
- Nahlásit
tak u nás kradou kocouři, ale ne samotný kapesníky, musí to bejt celá role utěrek nebo toaleťáku, trochu jí proženou po podlaze a rozcupujou a nechaj psovi, kterej se jí pokusí sežrat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2013 21:48
- Nahlásit
Janiii
při ohledání místa vloupání dostal eště pokutu za špatné parkování ...
to si děláš srandu
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2013 21:51
- Nahlásit
Janiii
Rrrrejpal při ohledání místa vloupání dostal eště pokutu za špatné parkování
birma
trochu jí proženou po podlaze
jak jinak
náš mladej je ostatně exprt na dělání bác, naprosto se vším, co necháme na stole, asi zkoumá gravitaci a píše o tom diplomku. před chvílí s nadšením sežral praženou mandli a chtěl by další.
to druhej cour se ohrnul. ten radši rajče a kus zelenýho salátu.
psáček, ten je nejhodnější ze všech, ... jen kdyby tak neměl rád ty zmíněný hovna a přírodní suši.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2013 22:04
- Nahlásit
to si děláš srandu
ne. bylo to u nás v ulici a parkuje se tu až do křižovatky z vedlejší ulice - prostě kdo přijede poslední, tak tam to auto nechá, když s ním ráno zase odjede - nepřekáží to tam ničemu. ale podle předpisů je to samozřejmě za hranicí křižovatky ...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2013 22:47 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Janiii
v ulici u tchýně zas s gustem odtahujou (a že mají koho, široko daleko prostě není přes den kde správně zaparkovat), tak ještě buďte rádi, pokuta vyjde pořád levnějc
akorát je trapný,že si takhle odtahujou auta, zatímco opodál pár kroků si fe´táci předávají drogy.
stejný jako pokuty za jorka bez náhubku....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 05:52
- Nahlásit
Janiii
Tak to je drsny jeste ze aspon nevybrali auto cely... Ale fakt je videt ze svestky resej snadny pripady, pac dat flastr slusnymu obcanovi je snadny a lip vymahatelny nez lovit fetaky co sou na dne
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 07:26
- Nahlásit
Mórgen,
u nás to vypadá na další krásný sluneční den
V kolbence jsem dneska jen půl dne pak jéchaju na alergo
do "města"
Janiii
ty wogo, to jsou hovádka . Jsem ani netuchála, že dnes se ještě čórujou rádia z aut
cernej caj
tákže čeká tě tadyk 3denní Mezinárodní loutkový festival až prijéchaješ a fčéra jsem mluvila se svým bývalým a vezma nás autí na Bastei, tákže bude komfort (ale prej mu to mám ještě fčas připomenout, páč on si pamatuje jen důležitý věci :smirk
A co se týče papírových kapesníčku, zrzavej když byl štěně,
tak je sbíral po venku a ládoval se s nima .
Teď už je klíd, teď už krade jen mé plyšáky, gumičky do vlasů a ponožky-dokonce i čerstvě vyprané ze sušáku....
Vyhazuje si je do vzduchu a pak je chytá v letu, maňas
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 07:40
- Nahlásit
denyk
tady to dneska vypada taky dobre
tak to su zvedava, na loutkovy festival teda a na bastei supeeer akorat teda asi budu muset nejak setrit, pac neschopenka uzrala kus veplaty a jak se znam, na dovoleny se clovek dycky nejak rozsoupne
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 07:58
- Nahlásit
Jj s těma prachama, povídej to zrovna mně .
Do příštího května ještě splácím byt...pak bude líp .
Pro tebe bude největší darda jízdenka na vlak sem a zpět.
Každopádně Bastei je zdarma, jestli bude chtít něco za benál,
nejvíc tak kilčo, je to tak pů hoďky autem.
No a ostatní výlety, vstupné na Jedlovou atd, je cca 15kč.
Jde spíš o jídlo, ale jestli nejsi náročná, uděláme sváču a vyrazíme a dáme si třá jen poblífku .
A nebo mám v mrazáku 4kilovou krůtu, tu můžem jíst 4 dny
Fčéra jsem našla pár houbiček-snad už začínají růst a s kámoškou jsme se přežraly ostružinama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 08:09
- Nahlásit
denyk
tak to držím palce, ať to rychle uteče já budu splácet taky asi do května, ale asi 2027 je to hrůza, vůbec to neutíká to splácení... a to si říkám, že mám docela děsnostavovou zbořeninu v nelukrativní lokalitě. Nechtěla bych být v situaci, co jde hodně lidí co znám, že si koupí něco drahýho fakt na hranici a pak se fest bojí a škudlí fakt každou korunu... pokud by to měl být stav na 5 -10 let, asi by mi to bylo milejší než platit 20 let, ale lidi, co to maj na 25-30 let s tím, že fakt dávaj třeba 80% příjmu domácnosti, to bych nechtěla... to mi přijde hrozně rizikový už z důvodu, že fakt nemáš ani prostředky, když se něco posere...
na jídlo náročná nejsu, trochu doufám, že když máš tu kuchyň, že se budu rozmazlovat hlavně třeba míchanýma vajíčkama na trochu podušených rajčatech;) a jinak chleba se salámem klasika
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 08:34
- Nahlásit
cernej caj
lidi jsou občas blázni, s těma hypotékama..jako přesně jak píšeš, splácet něco a pak muset sedět x let doma, protože nejsou prachy, to bych nedala. Ale někdy to asik jinak nejde.
Nám byty prodávala obec, za úplně směšnou částku, kdybych vám jí sem napsala, tak si budete myslet, že jsem zapomněla jednu nulu .
Ale je to tady úplně o nečem jiném než ve městě, tady ta byty nikdo moc nechce.
A jó tak to jseš nenáročná, kuchyň sice mám ale odma asik moc nebudem že .
Mám super sporáček -indukci a vaří se na něm dobře.
A o troubě nemluvím, v pondělí jsem jsi dělala křídla s medem, rozmarýnem česnekem a olivovým olejem a to byla mňamká,
dali jsme se s Bukíšem do rypáčků
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 08:38
- Nahlásit
Rumštááájn
denyk
dali jsme se s Bukíšem do rypáčků
připomněla jsi mi souseda, kterej málem vyhořel, protože pekl psovi kuře
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 08:41
- Nahlásit
denyk
no pockej,tys nam ji sem uz jednou napraskala takze mam nejakou predstavu
ale jo, taky se mi nekdy zda, ze sou blazni... mohli by si treba za 2m koupit domecek se zahradkou, 4+1 ale oni nutne potrebuji 6+2 tak holt proste daj 3m a pak nadavaj, jak je to tezky, ze si nemuzou dovolit jet na dovolenou, ze nemaj na vanoce, hlavne ze ve dvou zijou v obludnosti ale mam kamosku, ktera ma jasno. Ona je dost na prachy a ma programatora, takze jeji motto je "von bude vydelavat aspon 40 000 mesicne a koupi nam dum a ja si za svoji vyplatu budu kupovat obleceni a kosmetiku a budu mu delat krasnou zenu
tak aspon k snidani, kdyz si u tebe udelam jeden den radost;)
tyjo, skoro slintam peceny kuratko, to bych si i dala.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 08:49
- Nahlásit
kachna_
a myslis, ze to pes ocenil?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 08:56
- Nahlásit
kachna_
lidí jsou fšelijaký
Já je pekla teda hlavně pro sebe, on dostal chrupavky
a nó trošku masíčka taký
cernej caj
tys nam ji sem uz jednou napraskala
jj to máš pravdu, ale jelikože jsme byli nájemci, kteří tam bydleli už x let, tak jsme ještě měli asik 40 litrů slevu
ále v pohodě, něco ukuchtím než přijedš, třeba taky
peceny kuratko, to bych si i dala.
tak to já raději ta křidélka,
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 09:15
- Nahlásit
denyk
jak to, že máte bastei zadramo?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 09:16
- Nahlásit
denyk
kridylka nejsou z kurete?
vim, ze znamej v pribrami to tak mel, zili v panelaku v garsonce s mati a ono jim pak mesto prodalo tu garsonku asi za 20 tycek a to je tak 10 let zpatky, on kamos uz pracoval, tak to pro nej bylo za pakatel.
zatimco mestsky byty ti v brne nikdo neproda a navic drasticky zvedaj najmy jako tech 12t za 3+1 v centru bylo ok. tech 18, na ktery to chteli zvednout bylo uz dost likvidacni (bez najmu) a 5 let po nas to postihlo i kamosku, co bydlela pres ulic, tak sli taky... vtipny je, ze najem u soukromnika je casto vyrazne lepsi, jak v tom meste, ted maj 3+1 za 12 000 i s inkasem...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 09:19
- Nahlásit
Vero
jak to, že máte bastei zadramo?
tam se neplatí žádný vstup
cernej caj
kridylka nejsou z kurete?
voeee tak někdo třá zrovna křidýlka nežere a dá si kozy a někdo stehno....kapišto?
ty nájmy jsou hustý, to fakt nejde, aby člověk bydlel sám
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 09:30
- Nahlásit
denyk
tam se neplatí žádný vstup
a od kdy? dyť platí a docela dost (ale stojí to za to), pokud myslíme stejnou Bastei teda.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 09:31
- Nahlásit
denyk
jojo, chapu chapu jen sem si chtela rypnout. Ja osobne teda preferuju prave ty prsa, pac nerada obiram kosti, ale zas treba dobre nachuceny stehynko/kridylko ma taky obcas neco do sebe. Vim, ze kdysi davno sem kupovala nejaky pytliky s korenim na kure, ze se kure souplo do pytliku, posypalo korenim, upeklo dle navodu na pytliku a bylo moooc mnam
ty najmy sou docela sileny, hlavne ty od mesta... ja ted platim za hypo 9500 a za inkaso 3500 a rikam si, ze ve meste v najmu bych na tom byla uplne stejne...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 09:32
- Nahlásit
cernej caj
a myslis, ze to pes ocenil?
no tohle konkrétní kuře asi ne, ale jinak kdyby s nim líp cvičil přivolání, tak by to byla dokonalá dvojka . Mimochodem, on mu to kuře i vykostí .
Tak mám dvě zprávy. Ta blbá je, že tu jsou potkani , ta dobrá je, že Mája je umí chytat
|