| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 13:26
- Nahlásit
denyk
Takže horší noooo
ty jsi pacient jak já , já jsem ten svůj močovej měchýř taky nějak nedořešila, dráty jsem do sebe strkat zatím nenechala, takže bych se konečně měla dokopat aspoň na to sono, aby se podívali, co ta dělá to, co tam bejt nemá.
sorry teta
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 13:30
- Nahlásit
Vero
sem to musela udělat znova
ach kuwa
že má ešátor s noženkou?
no může to bejt nějaká stará věc na prstíku, kterej si kdysi zhmoždil a když se mi na něj koukali na Jaggyně, když se to prvně objevilo a prohlídl ho i neurochirurg i ortoped, t ak si to taky mysleli, pak to taky může být věk- artróza, napadlo mě ještě, jestli to nemůže být v souvislosti s tou nohou, jak si jí podříznul kdysi v polích... nevím uvidíme. je to jen v určitém rytmu chůze, v běhu nebo doskoku ne -což mě zaráží- ten doskok a taky to, že je na sebe přeopatrnej a tady nic? Hm.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 13:33
- Nahlásit
Vero
já si to fakt pamatuju, není to tak dávno a hlavně měla jsem
tu kámošky z Ostravy, byly jsme dokupy tři a dělily jsme
parkovné, které stálo 3eura
Těžké počty
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 13:33 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
denyk
ááá už to mám......
já si spletla Bastei s Festungem
takže protentokrát je se vstupama všecko v pořádku jak má, UFFF a nejsem blázen, dobrý. "jen" skloretik pletoucí si názvy.
PetraK
esi mu nevadí lítat, tak to snad kloub nebude
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 13:36
- Nahlásit
PetraK
blblbéé tyhle problémy já bohudík ťuk ťuk nemám .
Ale moje máti, spolu s ledvinama a trpí jak pes .
Drátky, "Sten" či jak se temu nadává a podobné chuťovky
A homeo ti na to pomáhají?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 13:37
- Nahlásit
Vero
ale cák, hlavně, že jsme se dopátraly
PŘIJEDE EŠČE NĚKDO S ČAJÍKEM DO PRDELAJZ?
19-22.9.2013.
URČO SE VEJDETE
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 13:42
- Nahlásit
denyk
PetraK
NIKDO TAM NIKDY NECHOĎTE
to zní trochen jako výhrůžka, ale chápu
Michal tam jede v sobotu mamince pro pohovku. Asi nebude šťasten teda
A jsem don kretýno maximalisimo, dala jsem Batušce tahací kšíry . Do školky jsem dorazila ve značném předstihu a jsem dvojmrtvá, protože celou cestu zpátky jsem musela Batušku brzdit.
PetraK
obávám se že nikolivěk
artroza?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 13:45
- Nahlásit
denyk
nemam 100% astma, ale po tom zapalu plic tam nejakej problem trochu zustal, takze mam inhalator predepsanej "pri dusnosti". Ale ono hodne spolehlive funguje si loknout vody - to tak nejak uvolni ty prudusky ci co.
PetraK
takže jak půjdeme s Blandírou, beru ho s sebou.
a kdy se chystas s blanimirou?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 14:03
- Nahlásit
to vám vzkazuje Lucinka:
dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd ddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeoooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooorffffffdddddddddddddddddddddd dddddddddddddddddddddddddddddddrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq qqqqqqqqqqqqqqqqqq88888888888888888888888888888888 888888888888888888 bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzztttttttttttttttttttt77777777777777777777 77777777
a znamená to, že někdo něco ztratiluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrr9999999999999999999999
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 14:04
- Nahlásit
Vero
takže protentokrát
sem tak zblbá z vašich vejletů do germánska, že sem četla protektorát
Vero
esi mu nevadí lítat,
to mu rozhodně nevadí hovádovi jednomu, a ty doskoky taky ne, jasně, že neskáče - respektive neděláme věci, kde by skákal, ale když vylítnul na štoudef slámy a seskočil tak nic. v pohodě.
denyk
spolu s ledvinama a trpí jak pes
chudák!! No já žáden problém nemám - nevnímám, maj ho dochtoři, kteří viděj cosi na sonu a chtěli se do mě dívat drátama, to jsem nedovolila, taky mi říkali, že mám nějaký šílený hodnoty a že musím mít potíže. Nemám. Jsem divná
takže homeo mám na svou potíž a pomáhá a tady to prostě neřeším
kachna_
Michal tam jede v sobotu mamince pro pohovku. Asi nebude šťasten teda
jéžišmarjá, tak se zejtra rychle vemte!!! protože to nepřežije.
Do školky jsem dorazila ve značném předstihu
ty vole já tě naprosto vidim!!!! pomoooct
artroza?
obávám se že ano.
cernej caj
a kdy se chystas s blanimirou?
doufám, že si na nás udělají čas příští týden. Ale nějak jsem mezitím ztratila důvod tam s Blandírou jít nevím proč tam s ní vlastně jdu? Dyk na ní není co moc zkoumat???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 14:05
- Nahlásit
kachna_
to vám vzkazuje Lucinka:
ty devítky ty mi přijdou hodně závažný
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 14:11
- Nahlásit
kachna_
Lucinka šikulkáááá
PetraK
njn šílený hodnoty, to znám já a prasklá plíce-trochu mě bolelo pod klíční kostí á a slepák-asi jsem něco špatného snědla já a zápal plic-njn trochen kašlík a únava, proč si fšici kolem ťukají na čelo ?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 14:12
- Nahlásit
PetraK
ty devítky ty mi přijdou hodně závažný
blbááááááááááááááá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 14:14
- Nahlásit
denyk
pta se kamos, jestli prej muze jet se mnou
kachna_
z lcky bude spisovatelka, tolik textu a beztak ji to dlouho netrvalo
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 14:16
- Nahlásit
cernej caj
pta se kamos, jestli prej muze jet se mnou
a pije pívo? A bude nosit baťoh? A má prachy?
A když Bukáč bude muset na vodítku, vezme ho? aaaaa
aaaaaaa........................................... .................................................. ...................ještě chce jet??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 14:17
- Nahlásit
denyk
on se me ptal uz pred 14 ti dnama, kdy sem rekla,ze jedu do prdelajz, ale nejak sem ho pak vytesnila
pivo pije, bagly nosi (ale nevim, jestli i cizi a obcas s nadsenim vodi na voditku i moje psy
sem si ted tak vzpomela, ze se ptal hele chces videt jeho fotku?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 14:19
- Nahlásit
tady
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 14:21
- Nahlásit
[cernej caj
ty woee, to vypadá jak ten hérec z partičký
nevímjaksejmenuje
a klíďo ho vem, půjčím mu šaty
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 14:23
- Nahlásit
denyk
OK
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 14:29
- Nahlásit
cernej caj
hele já myslím, že sem zapadne v pohodě
ať si připraví baťoh
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 14:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
denyk
proč si fšici kolem ťukají na čelo ?
páč maj rádi dochtory
a klíďo ho vem, půjčím mu šaty
ty vole to bude vejlet
esi s váma pojede a esi bude mít ty šatečky, tak eura potřebovat nebude, vyberete jich sami dost
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 14:30
- Nahlásit
denyk
ten je husteee
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 14:34
- Nahlásit
PetraK
vyberete jich sami dost
hele, moc dobře víš, že v NDR žije hodně ouchylů,
takže je nepřekvapíme
cernej caj
tak s tímhle ba´tohem ho bérem
(a f sukni, samozřejmě :smirk
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 14:35
- Nahlásit
PetraK
se obavam, ze ty satecky mit nebude, pac ty mel jenom pujceny
to sou vsici nasi kluciiii (kdyz to tak vemu, tak je to vlastne bejvalej od zname, bejvalej od kamosky, ten nas koms nebejvalej nici, bejvalej od kamosky a bejvalej muj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 14:51
- Nahlásit
denyk
že v NDR žije hodně ouchylů,
narážíš jako na Štajny a Tildu??
cernej caj
ac ty mel jenom pujceny
psala denyk, že mu nějakej vohoz pučí tak si nic balit nemusí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 14:52
- Nahlásit
cernej caj
kdyz to tak vemu,
takže jako sekndhand?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 14:54
- Nahlásit
PetraK
takže jako sekndhand?
to bude mit denyk aspon toho vyberovyho kamose, co neni ze secondhandu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 15:00
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem pomlácená, ale celá ... nejvíc včerejší pád odneslo koleno, které dost bolí ( asi budu muset na rtg, ale až příští týden, kdy jedu na orto na ko ... to bude ze mě mít doktor opět radost ) Naraženiny sice bolí, ale dávám jim tak dva tři dny a bude zase pokoj ( doufám ). Rameno je v naprostém pořádku, chránila jsem si ho mooocinky dobře
kachna_
já na tu Hostivař zapomněla, ale nebude s tím problém ... v kolik to začíná? Abych měla čas se přemístit nebo si domluvila přespání u ségry .. i když nevím, ta bydlí ve třetím patře bez výtahu, tak jestli ty schody nebudou nebezpečný
Vero
objednávat můžeš i z té předchozí aukce samozřejmě... jen pokud to je prodané, tak budeš muset vydržet do návratu kamarádky, která věci teprve přiveze.
Janiii
ach jo, to je k pos*ání ... řekli, kde má člověk zaparkovat, když tam je plno? Určitě ne!! A s ukradeným rádiem se může rozloučit, to nenajdou O škodě ani nemluvím .... Je mi to líto
denyk
cernej caj
o hypotékách mi ani nemluvte ..... když jsme kupovali barák ( kvůli mě, abych nemusela každou chvíli šlapat do sedmýho patra, protože nám vypínali elektriku), tak jsme si vzali hypotéku na dvacet let. Museli jsme, jinak by jsme ty finance nikdy dohromady nedali. Zopakovat bych to nechtěla, protože tenhle závazek nám leží na krku jak balvan.. Nicméně nájem za byt 2+1 od našeho odstěhování vyrostl skoro o 100%, takže my teď platíme i s poplatkama to samé, co v paneláku, ale je to naše a nemáme okolo sebe 43 bytů převážně plných prudících důchodců, kdy se teplá voda vypínala a po 22h už tekla jen studená a další lahůdky, které tam praktikovali....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 15:04
- Nahlásit
brut
tak hlavne ze rameno dobry a musis na sebe davat fakt pozor
tak jsme si vzali hypotéku na dvacet let. Museli jsme, jinak by jsme ty finance nikdy dohromady nedali. Zopakovat bych to nechtěla, protože tenhle závazek nám leží na krku jak balvan.. Nicméně nájem za byt 2+1 od našeho odstěhování vyrostl skoro o 100%, takže my teď platíme i s poplatkama to samé, co v paneláku, ale je to naše
ano ano, presne duvod... platis uplne stejne jak za najem, ale je to tvoje... a jo, ten balvan je desnej, ale ono kdybys to samy platila v najmu a pak prisla o praci, ses na tom stejne blbe jako s tou hypo... takze ono pokud nema clovek fakt enorme vysokou hypo, tak na tom nakonec ani neni hur, nez kdyby bydlel v cizim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2013 15:20
- Nahlásit
cernej caj
toho vyberovyho kamose, co neni ze secondhandu
to je výhra jak kindrvejce
brut
. nejvíc včerejší pád odneslo koleno, které dost bolí ( asi budu muset na rtg,
ach bože děfče moje zlaté, nemůžeš chvílil sedět na prdeli? no nemůžeš, já vim . Hej máš arniku?
|