Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2511 . 2512 . 2513 . 2514 . 2515 . 2516 . 2517 . 2518 . 2519 . 2520 . 2521 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 14:21
- Nahlásit

Fifi
A ja vam k tomu namaluju kulisy.
to už by byl ouplneuj muzikál, třeba Goro by to moh bejt a nebo Bim černý ucho, lidi by slzeli
cernej caj
a ze me ucil mistr na tu kytaru
kdo to je? teda až když jsem to rozklikla, tak mi došlo to divný trsátko

Vero
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 14:26
- Nahlásit

cernej caj
no jo, bydlení ve městě i mimo město má svoje plusy aj mínusy...
já sama teda to zvažuju, páč bych správně měla věnovat čas spíš
jinejm věcem hm.

mistr na tu kytaru
tak to je dooobrýýýý

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 14:28
- Nahlásit

Vero
bábrle to asik myslela dobře, aby ses jako vdala
njn já vím, však tehdy svobodný a bezdětný byly asik jen Viktorky

hm a tím se opět dostáváme oklikou ke zpěvu

PetraK
a máš ss ebou zrníčko?
céš taky poslat, nebo ?

Vero
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 14:29
- Nahlásit

PetraK
tři stovky

a jak to dopadlo?

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 14:30
- Nahlásit

cernej caj
a huš ses rozhodla, jestli vemeš na výlet do Prdelajz
slečnu psí?

birma
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 14:35
- Nahlásit

cernej caj
máte emila pani

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 14:36
- Nahlásit

Fifi
A ja vam k tomu namaluju kulisy.

prosíla bych Monétofský západ slunce s plachetnicema, možno-li?

denyk
céš taky poslat, nebo

klidně, za chvíli je tu zima, ať mám co dát do krmítka. Sice spadlo - hm ačkoliv spadlo , podezřívám Blandíru nenažranou, že ho zkoumala a sundala - no ale do zimy ho vyspravím.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 14:38
- Nahlásit

Vero

a jak to dopadlo?

ééééh já to právě nevím určitě -bylo v plánu pro to zajít ,a le jo myslim, že to tam Brtnik vyzvedl???? Prachy nejsou moje záležitost, já se zásobovač, ministr financí je Brtnik, já prachy nesnášim, půlku bych ztratila

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 14:41
- Nahlásit

Maya
to je kdyztak muj muz s tim divnym trsatkem

Vero
jojo, holt vsecko ma nejaky +/-

birma
du na nej

denyk
este nevim, dalsi vikend jedem na vandr, tam budu slecnu psi brat... tak jeste uvidime. je to cholericka hysterka, takze mozna bude stekat jak na lesy kdyz pudem nekde bez psu... minimalne 15 minut nez ji dojde, ze se niceho nedosteka a oskrabe ti omitku kolem dveri jak se bude snazit je otevrit (coz se ji nikdy nepovede bych rekla)

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 15:03
- Nahlásit

cernej caj
Jak myslíš, mamute

a jinak řešily jste tu boty, já neznám lepší boty než tytok,
fakt procházka jak v nebíčku
ta cena taky Božíííí, ale stojej za to
http://www.salomonshop.cz/xa-pro-3d-ultra/

jdu domůůůů, udělalo se lůňo jupí

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 15:08
- Nahlásit

cernej caj
to je kdyztak muj muz s tim divnym trsatkem
fakt?? mě na jinejch fotkách přišel jinej, hlavně asi menší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 15:21 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

denyk
Salomony dobry, ale na me uzky

Maya
Tak to asi ze ten druhej kamos co tam sedi ma metr 75 a 55kg jinak muj muz na standart rozmer 180cm a naky drobny

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 15:23
- Nahlásit

cernej caj
standart rozmer 180cm

mnoooo, tak to je víc než slušnej standard

zabte měěěě, pubertaaa přišlááááá D

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 16:03
- Nahlásit

proč jsou emeričani tak tupí??? vysvětlí mi to někdo? Komunikace s nimi je složitější, než komunikace s lemurem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 16:13
- Nahlásit

PetraK
Aspon si muzes uzit to, ze s nima nekomunikujes furt

A jak to, ze prisla puberta?

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 16:22
- Nahlásit

cernej caj
ze s nima nekomunikujes furt

a jo, to je pravda! na všem se dá najít něco pozitivního, dík

A jak to, ze prisla puberta?

no tak přemejšlej, přemejšlej. A uvědom si na jaký fóře, že to jsi

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 16:46
- Nahlásit

PetraK
prosíla bych Monétofský západ slunce s plachetnicema, možno-li?
Jiste, to bude Moneet, ze ho svet nevidel!

Sice spadlo - hm ačkoliv spadlo , podezřívám Blandíru nenažranou, že ho zkoumala a sundala -
Mne zahadne porad mizi papirovy kapesniky, z batohu, ze stolku - Kremyl je jak zprduduch, ma uz skvele vymakanou metodu. Kdyz se nesoustredis, nemas sanci si vsimnout, ze kradari.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 17:15
- Nahlásit

prave sem videla vizlu, jak si hraje s krizencem. Rikam hele, vizla a muz dyt to ma ocas zakroucenej jak hovno ale to myslel toho krizenca

Vero
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 17:54
- Nahlásit

Fifi
a co s těma kapesnikama dělá?

caj
ocas zakroucenej jak hovno

brut
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 17:54
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Milé dámy, hlásím, že tento týden bude převelice ošemetný a asi bych neměla vůbec vstávat ......
V pondělí se od nás částečně odstěhoval synek a protože musí uklidit byteček, tak jsem při stěhování jeho věcí ještě jeli pozdě večer ( okolo 22h ) do krámu nakoupit základní čistící prostředky. Příjezd do bytečku mi vyrazil dech a to doslova... ač jsem byla předem upozorněná, tak jsem stála v šoku.... před mladým v bytě bydlela slečna ( byt vracela k 1.9. ) a byt totálně zdevastovala... od ucpaného a protékajícího záchodu, přes ulomenou baterii v koupelně, plesnivou lednici a mikrovlnku, vykopnutý dveře od skříně až po zvlněnou a evidentně poškozenou podlahu .... Nemluvím o tom, že dotknout se tam něčeho znamenalo přilepit se ke stoleté ( nééé tak osmileté nebo půl roční ) špíně. Malovalo se naposledy před cca 8 lety.... ( potřebovala bych blicího smajlíka ) Takže jsme o půlnoci nasedali do auta a odváželi alespoň ten největší odpad. Ráno vstávání v půl sedmý, kdy se mi po chvíli povedlo o něco rozříznout palec na noze ( krve jak z podříznutýho vola ) , honem zastavit krev, pořádně zalepit a hurá směr Praha, kde jsem byla už od května objednaná do Národního archivu. Alespoň že tam se mnou šla dcéééra moje milovaná, nejen aby mi pomohla, ale navíc abych byla taky chvíli s ní, i když jen takhle. Skončila jsem před půl třetí, honem chytit autobus k nám, tady zaběhnout k jedné slečně, která nadaci věnovala svoje výrobky ( šperky) do prodeje, aby se vydělalo víc peněz pro holčičky. Pak honem do krámku s výtvarnýma potřebama, kde jsem potřebovala pořešit věci ohledně potřeb do Keni. S vyplazeným jazykem jsem se doplazila dom. Usnula jsem po půlnoci a ráno vstávala na rehabku. Ta začínala v sedm a tentokrát soluxem a výbornou masáží. Jenže mezi procedúrama jsem měla skoro dvě hodiny času a tak jsem převážnou část proklimbala na židli, proti předpokladu jsem začínala cvičit o půl hodiny později.. Po skončení jsem fofrovala domů, protože mi Hyena vezla maso pro psy. Naštěstí pro mě přijela před špitál. Po příjezdu domů jsem pospíchala pro přepravky na něj. Mno a světe div se.... upadla jsem na jediných třech schodech, které máme. Jsem potlučená, krvavá atd, ale doufám, že jsem si nic nezlomila. Asi nejvíc to odneslo koleno, které bolí jako čert, pak pořezaný ruce a naražený kus zad. Teda zatím... některé zlomeniny se mi objevují až po dvou, třech dnech... Ale rameno jsem si uchránila!
Navíc mi teprve později došlo, že jsem výjimečně zavřela vrátka na kliku, což nedělám, když vím, že je venku někdo důvěryhodný. Kdybych dveře nechala pootevřený, tak bych do nich narazila plnou parou hlavou .... Moc jsem děkovala svýmu Andělíčkovi Strážníčkovi ( ten to se mnou nemá jednoduchý, ani trochu ... ).
Za poslední tři dny vidím jediné pozitivum a to v tom, že jsme plesnivcům přivezli velké plyšáky na hraní a že jsem v aukci pomohla dobré věci, když jsem na podporu útulků vydražila nějaké věcičky. Jinak je to skoro o strach ....

Holky, pokud budete chtít ještě některá z vás věci z Keni, tak jukněte a pomalu si je dávejte dohromady. Na mejlíky odpovídám, ale z důvodu nedostatku času ( to se to hezky říká, když jsem v důchodu ) , odpovídám třeba s pár denním zpožděním. Tak se předem omlouvám. Jinak zapsáno mám od Čajíčka, Mayi a Denyka Dík všem

Loučím se s vámi a jdu se natáhnout!! Zdar a sílu , neztrácejte humor, i když se něco nevede, podrbejte pséky, pooperační jizvičky řádně promastěte a pohlaďte, svéhlavé pejsáčky odměňte, protože oni poslouchají, ale cvičí vás, aby jste byli ve střehu a neměli čas na hlouposti, když jste s nima

brut
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 17:56
- Nahlásit

Fifi
jak je Ag? Je už ok? Má chuť lítat a baští s chutí? Doufám, že je všechno v pořádku a máte doma klid

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 18:21
- Nahlásit

Vero
a co s těma kapesnikama dělá?
Zere je. Ma na to uchylku, stejne jak na hajzltrubky.
brut
Panaboha, babo blazniva, opatruj se! Se zmrzacis, nohu porezes, koleno omlatis - mas rozum?!
A copa si delala v tom Narodnim archivu?
Jo, Ag je ok, vcera ji vyndal stehy, ma mit jeste nekolikero dni klidovej rezim, pro jistotu.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 18:36
- Nahlásit

brut
šílenče opatruj se a hlídej se!

brut
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 18:43 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Fifi
Vypadá to, že včera a dneska měl rozum volno

Jsem ráda, že je Ag v pořádku , těch pár dní klidu ještě zvládnete a pak bude zase řádit do sytosti

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 18:51
- Nahlásit

brut
včera a dneska měl rozum volno
Tak od zitrka at si da laskave zase nastup!
Jo a mrkni v emila...

brut
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 18:54
- Nahlásit

birma
rozkaz, madam !! Budu se snažit Znovu si to zopakovat nechci ....

brut
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 18:55
- Nahlásit

Fifi
Již jsem to rozumu vyřídila a jdu se juknout

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 19:00
- Nahlásit

brut
Ty ses teda divoch, tak se drz a hlidej a opatruj se budu pro tebe mit pak jeste objednavku od kamosky

Fifi
Evidentne maj s ferinou stejnou uchylku. Papirovy kapesniky a roury od panapru

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 19:04
- Nahlásit

cernej caj
Evidentne maj s ferinou stejnou uchylku. Papirovy kapesniky a roury od panapru
A jeste coby mala kradla houbicky na nadobi a susici hadry - jakmile ruzek prekukoval na lince, sup s nim do chrtanu, rozcupovat na molekuly a sezrat. Blbka.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 19:13
- Nahlásit

brut
teda tobě by se snad vyplatila nějaká pojistka, tak se dej brzo do kupy, hlavně že rameno je OK
Fifi
mě krade kapesníky kocour, akorát že je nežere, ale zatáhne někam za nábytek

<< 1 ... 2511 . 2512 . 2513 . 2514 . 2515 . 2516 . 2517 . 2518 . 2519 . 2520 . 2521 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání