Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2511 . 2512 . 2513 . 2514 . 2515 . 2516 . 2517 . 2518 . 2519 . 2520 . 2521 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 09:34
- Nahlásit

kachna_
hele vidis, tak to ani nemas spatnou zpravu, Maja se zabavi a vy budete mit brzo klid;)

tyjo, to ani ja si nedelam kure at to nemusim kostit. Chlapek je teda fakt dobrej

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 09:34
- Nahlásit

Jo, jinak doufám, že to byl potkan průzkumník a že jeho nenávrat dá jasný signál ostatním potkanům, že "sem ne!!!" Dostala spooooustu salámu a pochval.

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 09:38
- Nahlásit

Vero
já myslím tuhle
http://www.bastei.cz/
vlastně máš pravdu, ale vstup se platí jen na takové ty můstky zvlášť a tam já teda nelezu brrrr a stojí to 3éčka.
To může čajoch absolvovat zvlášť, když bude chtít

cernej caj
jen sem si chtela rypnout.
fakánku
prave ty prsa
suchý a bez chuti bléé

kachna_
Ta blbá je, že tu jsou potkani , ta dobrá je, že Mája je umí chytat
aspoň ušetříš za žrádlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 09:41
- Nahlásit

denyk
suchý a bez chuti bléé
aspon nejsou hnusne mastny

takze rikas, eurace s sebou? mate tam smenarku kdyztak?

kachna_
dou vam potkani i do baraku? nebo myslis na zahrade?

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 09:45
- Nahlásit

cernej caj
mate tam smenarku kdyztak?
no problém, vietnamští spoluobčané prodají éčka dobrým kurzem . Chodím k nim taky, páč jezdím občas do NDR
nakupovat.

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 09:47
- Nahlásit

cernej caj
dou vam potkani i do baraku? nebo myslis na zahrade?
no, na zahradě, ale úplně u baráku a já mám trvale otevřeno, co to jde.

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 09:54
- Nahlásit

denyk
tak myslíme stejnou, my tam byli v srpnu, platilo se dole pod Bastei prostě za to, že smíš nahoru, tam nahoře pak už nikde nic
(jako kdyby měli něco takovýho jako bastei zadarmo, padám úžasem)
už nevím kolik to bylo ale
tak já jen abyste dyžtak byly na to připravený,kdyby to náhodou tak bylo

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 09:58
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Furt v arbajtu, furt v arbajtu :

a venku je taak krásně!!
Už mám páčku na Blandírku , ha!! Nejlépe jí nechati lehce kostéčku požvýkati a pak vyraziti do noční tmy. To je vám venčeníčko, Blandíra se vyčůrá a téměř se nevzdaluje , stačí slůvkem nelibost s odchodem do křoví a pod baráky naznačiti a máme zde milou a poslušnou psí bábrdli, která přeciž vůůbec nechtěla nikam jít, a pospíchá domů bez vodítka , hlavně, aby se k té kostéčce brzy dostala . Byla ftipná s tímhle teda včera. A dneska ráno taky byla hodná, a včera odpoledne taky byla hodná, , bude hodná počitám tak do dvanácti, pak jí to vopustí . Jsem včera měla zážitek debilní Möbelix poznal třetí světovou. Původně jsme se tam do tý hrůzy jeli podívat ségře na sedačku malých rozměrů, páč jinde jsme tak malou nenašli. No a měli tam za pár korun obyč skříňku do kópelky na chalupu, tak jsme zakopili. A to byla ta chyba, páč - to si nemůžete vzít jen tak, pro blbou skříňku musíte do skladu. Kde čekáte hodinu, než někdo přijde, další hodinu to hledaj, pak vám řeknou po hodině, že to NEMAJ!! to už začínalo být zle teda. Tak že nám prej vrátěj peníze. Dohodli jsme se s Brtnikem, že vemem klidně tu vystavenou, hlavně, ať už jsme pryč a máme to pořešený. Brtník šel, já čekala v autě s mámou. Brtník nešel. Bylo mi jasný, že je někde zádrhel, Opustila jsem máteř a šla. U pokladen mi řekla baba, že šel dozadu pro tu skříňku, šla jsem za ním, vidím, jak se vrací. už dost zničenej. Prej tam nikdo není a bude až tak za deset minut. Došlo k explozi! Vzala jsem to smykem za roh, kde jsem viděla někoho ze zaměstnanců u stolečku jednat s kýmsi. Zabrzdila jsem tam, omluvila jsem se a sdělila zaměstnanci, že je zle, moc zle pro ně, protože už jsem hodně, hodně, ale opravdu hodně moc naštvaná z přístupu, kterej tu předváděj. A nehodlám tu strávit ani vteřinu navíc, ať mi okamžitě!! zavolá vedoucího nebo bude ještě hůř, než je teď. Teď jel smykem onen zaměstnanec, omlouval, se že za to nemůže, což jsem mu vlídně odsouhlasila, a nasraně sdělila, že to mě ale v tenhle moment, díky přístupu celý firmy, je docela už jedno, kdo umře. V trysku našel šroubovák, ten debilní krám vyšrouboval a během minuty jsme byli venku. Jejich jediný štěstí, protože jinak ten debilní krám lehnul už popelem. NIKDO TAM NIKDY NECHOĎTE.

Joo a dneska jsme vzali ráno na vycházku košíček. ušla s ním Blandírka i pár kroků, bez toho, že by ho sundavala.

Ešus kulhá jako kráva, už abychom příští týden mohli k tomu vetovi. Je to divný ale, kulhá jen při určitým pohybu, skákat na to mu nevadí, lítat po tom mu nevadí.

brut

jsi cvok, divim se , že nejsi mrtvej cvok.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 10:06
- Nahlásit

Janiii

nějaký hajzli Rrrejpalovi přes noc porušili zámek u služebáku, rozbili okno a ukradli rádio

to si děláš srandu s těma policajtama, že jo?? ačkoliv - když Fajfka řešila s policajtama to napadení, tak je taky zajímalo jen to, že šla po druhý straně /a důvod proč tam šla je nechal zcela chladnýma/ ach bože

kachna_

Ta blbá je, že tu jsou potkani , ta dobrá je, že Mája je umí chytat

hééj Mája zabiják, kdyby to nestačilo, pučim ti Blandíru

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 10:28
- Nahlásit

Vero
no hlavne supr, ze s to nakousla, na ecka sem pripravena nebyla vubec, tak se pripravim

PetraK
tyvoje, no to je zazitek... ja byla v mobelixu jendou, kdyz ho v brne otvirali, ale ten nabytek mi tam prisel dost desnej. jako jednou pouzij a podruhe uz kupuj novej

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 10:38
- Nahlásit

cernej caj
le ten nabytek mi tam prisel dost desnej. jako jednou pouzij a podruhe uz kupuj novej

ano prosím. to bez debaty,je to hrozný. Mno měli štěstí, že jsem nenechala prchlivost cloumat svým majestátem úplně naplno . Ale vytočili mě hrozně, oni spoléhaj na to , že si lidi nechají líbit už úplně všechno. No tak to narazili

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 10:43
- Nahlásit

PetraK
oni asi spolihaj na to, ze za ty prachy lidi sou radi, a pretrpi secko... ale jako fakt des, mas recht

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 10:45
- Nahlásit

cernej caj

ze za ty prachy lidi sou radi, a pretrpi secko..
no ale ne všichni. grrrr. Ono kdyby mě Brtnik nebrzdil v tom skladu, tak to začlo lítat mnohem dřív, ale nechtěla jsem dělat vyrvál kvůli němu, je unavenej, má toho plný kecky, takžse jsem se kousla, sedla si na ruce, hubu a z toho auta se nekatapultovala. ale pak už měli smůlu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 11:39
- Nahlásit

PetraK
no jasny, des to je tak jak tak.

dneska se du podivat po botkach. obhlidnout teren

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 12:12
- Nahlásit

cernej caj
a ecka sem pripravena nebyla vubec, tak se pripravim
připrav, páč Bastei fakt stojí za to a bylo by škoda se tam třá nedostat nemaje prachy.

dneska se du podivat po botkach
hudy a pod?

PetraK
ty místo bys byla zcela zdechlej vyřízoň, tak seš eště nasertývně steklá, je toto možný????

jinak vám musím říct, že je docela blbý, dyž děláte dlouho do večera v počítadle nějakou práci, abyste druhej den dopolko při kontrole před odevzdáním zjistili, že ste si to neuložili.

Taky sem si koupila zajímavej budík. Asi se vyčerpal tím mě ráno zbudit, páč vzápětí začal ukazovat čas 11:86 a datum 8. dne 19. měsíce, sobota......

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 12:17
- Nahlásit

Vero
no do hudy mozna taky, spis do nejakyho obchodu s bezeckyma vecma, ze bych se podivala po turistickejch ekvivalentech bezeckejch bot. cenove treba NB ma nizky boty za 1700 na netu...

jinak hudy asi taky. Dneska totiz mam cas, tak si musim koupit snury na celtu a kdyz uz budu ve meste, tak to ocihnu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 12:21
- Nahlásit

asi budu kutit to vypada fakt hodne dobre

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 12:35
- Nahlásit

Vero
cernej caj

dneska se du podivat po botkach
hudy a pod?

podle mě to budou boty na svarbuuuu, že jo?

Vero
ak seš eště nasertývně steklá, je toto možný????

heh, to jde rychle. U mě jo, a v přímý úměrnosti s únavou právě, páč pak odchází ty brzdy, který jinak držej. Nemám ráda, když věci nechodí, tak jak mají, já v práci , taky fachám tak, abych lidi, kteří jsou na mojí práci závislý, nezdržovala a ne že se budu flákat a dloubat v nose. Na tý kase se vybavovaly tři holky, ve skladu se furt někdo poflakoval, na schodech seděli dva maníci. Tohle ne, prostě. Tady je maník v údržbě u nás a pořád máme nějakej střet, p rotože je to debil línej, na starosti má nula, nula prt a ani ten prt není schopen ošéfovat tak, jak má a včas? Minule stačilo snížit hlas už jen, a švihal z vedlejší budovy sem, vyzvednout to co hubou vyzvedával a odnášel z jednací místnosti TŘI DNY!!
Mno o historce z Globusu radši vyprávět nebudu, ačkoliv to jsem tu tehdá psala myslim, že jim hrozilo, že jim to tam roztříská m

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 12:36
- Nahlásit

cernej caj

spis do nejakyho obchodu s bezeckyma vecma, ze bych se podivala po turistickejch ekvivalentech bezeckejch bot.

ááha, tak svarební boty to teda nebudou

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 12:37
- Nahlásit

Vero
abyste druhej den dopolko při kontrole před odevzdáním zjistili, že ste si to neuložili.

néééééééééé. kecáš, kecáš?? není nějakej způsob jak to vyšťárat??

páč vzápětí začal ukazovat čas 11:86 a datum 8. dne 19. měsíce, sobota......

kam se hrabou májové a jejich kradení času

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 12:40
- Nahlásit

PetraK
podle mě to budou boty na svarbuuuu, že jo?
vyjimecne ee pac svec mi da vedet, az bude mit hotovou verzi na ozkouseni a pak jen doladi... a to bude az koncem zari.

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 12:53
- Nahlásit

Ták, huš jsem zpět, vzal mě kolega z práce autí, tak jsem
tam aspoň nemusela trávit celé odpoledne .
Dr. trošku držkoval, že nemám dobrý výsledky (funěla jsem to trubku a hlídala na monitoru delfínka jak magooor .
A esli sebou nosím sos foukačku, a kolik astmatiků ročně v ČR umře při záchvatu..tak jsem mu řekla, že jsem záchvat ešče
neměla a ani udusit se nehodlám .
Poslouchal mi plíčky a chtěl abych si u teho sedla, prej by si jinak musel objednat jeřáb, jak jsem veliká, houmoristá jeden

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 12:57
- Nahlásit

Vero
my byli na Bastei v půli července, jeli jsme normálně na parking, opravdu jsme nic neplatili, jen parkovné .

PetraK
NIKDO TAM NIKDY NECHOĎTE
to zní trochen jako výhrůžka, ale chápu

Jste s Blanimůrkou-muchomůrkou šikulky
a Ešus-snad to bude jen nějaká blbost s tou nožičkou.

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 12:59
- Nahlásit

cernej caj
s těma éčkama si fakt nedělej vůbec hlavu,
nějaké drobné mám-kdyby byly nečekané výdaje.
Páč se už vod půli srpna chystám na slovač, ale nějak
to nende skrz kolbenku...tak snad do Vánoc, dá li
Pánbů

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 13:04
- Nahlásit

denyk
a kolik astmatiku jezdi na dogtreky ze si anihilator navic zapomene doma, ze?

a vysledky se ti jako zhorisli nebo dlouhodobe se ti to nelepsi?

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 13:13
- Nahlásit

cernej caj

pac svec mi da vedet, az bude mit hotovou verzi na ozkouseni a pak jen doladi... a to bude az koncem zari.

áááá, botičk už sou skorem uvařený, to je dobře!

denyk

(funěla jsem to trubku a hlídala na monitoru delfínka jak magooor .
co? u koho si to byla? dělala si konkurs na pozounistku a navštívila psícholóka?

chtěl abych si u teho sedla,

prasák

n jako výhrůžka, ale chápu

to je výhružka!! a jim sem fčera řekla, že už tam nikdo nepůjdeme a ani nikdo z mýho okolí tam nepůjde a všade je pomluvim!

Ešus-snad to bude jen nějaká blbost s tou nožičkou.

obávám se že nikolivěk

á li
Pánbů

řiká se dá-li Nadbůch přece!

birma
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 13:16
- Nahlásit

PetraK
obávám se že nikolivěk
nebuď negativista, snad si jenom natáhnul sval či tak něco

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 13:23
- Nahlásit

cernej caj
ze si anihilator navic zapomene doma
ty taky?

ale tak já nějak nepociťuju že by mi něco bylo....
Jako kašlík jsem měla po zápalu plic dost a dlouho.
Ale kdyby mi to lidi kolem neříkali-esli si jako chci vykašlat
plíce, tak nevím, jestli bych to nějak řešila.
Já jsem si po pár měsících prostě zvykla
Já a fyzická bolest, to nejde dokupy

Mám používat Gionu, 2x denně, no ale víš jak ...si nevzpomenu, že ...si vzpomenu 1x za měsíc
Takže horší noooo....

PetraK
prasák
on není je to takový trdýlko a jmenuje se Zajiček

obávám se že nikolivěk

Nadbůch přece!
sorry teta

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 13:24
- Nahlásit

birma

ne, to jsem si říkala, ale je to už moc dlouho, takže jak půjdeme s Blandírou, beru ho s sebou.

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 13:26
- Nahlásit

PetraK
néééééééééé. kecáš, kecáš?? není nějakej způsob jak to vyšťárat??
no možná kdybych byla aj´ták nebo čajda...
sem to musela udělat znova

denyk

my byli na Bastei v půli července, jeli jsme normálně na parking, opravdu jsme nic neplatili, jen parkovné
já to nechápu, absolutně nechápu....
tuhle mě v jiným vláknu píše biluše, že za něco, zač platím stovku, se platí víc jak 3x tolik, a tuhle zas ty, že za něco, co stálo tak dvěsta, se neplatí nic? achbožeeeeeeee
začínám mít divnej pocit a bát se o svůj rozum..včetně toho že mužík mi potvrzuje moje verze, páč to je pak asi rovnou spiknutí?
no radči si holky pár drobáků vemte, pro sichr

PetraK

a co myslíš, že má ešátor s noženkou?

<< 1 ... 2511 . 2512 . 2513 . 2514 . 2515 . 2516 . 2517 . 2518 . 2519 . 2520 . 2521 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání