Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2511 . 2512 . 2513 . 2514 . 2515 . 2516 . 2517 . 2518 . 2519 . 2520 . 2521 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 15:41
- Nahlásit

PetraK
ne, to jsem si říkala, ale je to už moc dlouho
tak to na vás moc myslim pani!
(co oběd příští tejden?)

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 15:58
- Nahlásit

birma
tak to na vás moc myslim pani!

no jo, však já taky občas zapajdám,t ak uvidíme , oběda příští týden zatím nevím, ráda bych, ale ešče nevím.

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 16:24
- Nahlásit

PetraK
nemůžeš chvílil sedět na prdeli?
prosim tě, eště by na ní něco spadlo
brut
nebude s tím problém
tý jo, to jsem ráda, protože ono se nám to nějak celé zkomplikovalo a chybí mi tam dva lidi. Tak už jenom jeden . Fakt mi to pomůže, dík.
Je to od devíti.

brut
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 18:13
- Nahlásit

cernej caj
já se snažím na sebe dávat pozor, ale evidentně to nefunguje

Máš pravdu, proto jsme se taky rozhodli jít do svého s tím, že sice budeme riskovat, ale úplně stejně jak v bytě...

PetraK
já ale většinu času sedím někde na prdeli , jenže ten zbytek je tak trochu rizikový Arniku mám a baštím od chvíle, kdy jsem se vzpamatovala ze šoku Díky ti

brut
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 18:15
- Nahlásit

kachna_
jááááák na mě něco spadlo? Enem strop nebo houno od ptáků

Ok, tak já si to píšu a ještě příští týden doladíme kdy a kde přesně se sejdeme, co si mám s sebou vzít atd, páč já nikdy na králíkový výstavě nebyla

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 19:10
- Nahlásit

rumštajn
ste toho nadrásali, to se ani nedá na nic reagovat, tak alespoň vám sem šoupnu tohle

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 20:45
- Nahlásit

rumštááájn,
kontrolní otázka, kontrolní otázka: Fajfkoooooo, balíš????? my eště néééé ale asi bysme měli začít, zvlášť, když ráno vypadnem a z práce jedem rovnou ....
ale chlast už je na stole v kuchyni

birma
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 20:56
- Nahlásit

Jsem nasraná. Neni nic lepšího, než když po celym dni vyrazim s natěšenym čoklem ven a na jediný trase, kde se tu dá rozumně venčit po tmě je metalovej či jakej koncert

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 21:11
- Nahlásit

Janiii
Teda, sem docetla, vykradeny auto a ta tresnicka nakonec. Smejdum bych urazila ruce a u cajtu se nedivim, tady hlidaj 30 mezi par barakama, kde nikdo nechodi, ale o kus dal, kde je ZS a lidi tam jezdi jak hovada a je tam taky 30 - co myslis?
aaaaaaaaaaa uzijte si peckovice malvice, zrejme jste objednali to nej pocasi!
birma
Jsem nasraná
Ses minula tematem?
když po celym dni vyrazim s natěšenym čoklem ven a na jediný trase, kde se tu dá rozumně venčit po tmě je metalovej či jakej koncert
A to vadi? Jakoze bordel a lidi a hluk, nebo proc?

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 21:21
- Nahlásit

Fajfkooo
a prej je fakt důležitej ten CVIČEBNÍ ÚBOR a já v tom tentokrát prsty nemam!! netušim, ale jdu hrabat ve skříních ....

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 21:32
- Nahlásit

Fifi
Ses minula tematem?
to by tam museli koncetrovat vietnamcí, neee?

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 21:36
- Nahlásit

kachna_
to by tam museli koncetrovat vietnamcí, neee?
To az ted ma nadech v tomhle stylu, bych rekla.
Jo a k potkanum negratuluju, doufam, ze to byl fakt jen pruzkumnik a ne mlade. Kdyz by Maja nestihala, dovezu perdele, ty jsou prebornice!!!

birma
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 21:46
- Nahlásit

Fifi
Jakoze bordel a lidi a hluk
přesně tak, jsem se naladila na klid a večerní pohodu a z hluku a lidí nasraná já a mírně mimo pes, kterej nechápal, která bije (a to jsme radši ani nedošli moc blízko)

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 21:53
- Nahlásit

birma
se naladila na klid a večerní pohodu a z hluku a lidí nasraná já a mírně mimo pes
Chapu tedy . Lity aj adamitovi.
Ja jsem taky byla naladena na klid a vecerni pohodu a ted jsem zjistila, ze jsem si o tyden neco prehodila, oujeee.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 22:26 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Fifi
jakože máš nějakej deadline dneska?

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2013 22:29
- Nahlásit

birma
Dneska nee, ale o tyden driv. Plus este teda sem pomatnula hlidani josefcice, no rikam, oujee, oujee.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 06:06
- Nahlásit

maya
To je dobry

Janiii
Cvicebni ubor? tak si to tam poradne uzijte

Birma
To nepotesi tak snad tam po nich dnes aspon nebude bincus.

Fifi
Pokud ten deadline jeste nebyl, je to ta lepsi varianta

Vcera sem si dovolila asi presprilis. Zeleninovej kuskus s trochou syra sakra jak dlouho je vhodny mit debilni dietku?

A zitra na vylet, mozna bezpsi, to uvidim dle situace, ale uz mi ten pohyb fakt chybel.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 08:30
- Nahlásit

cernej caj
dietku tak tejden myslím a pak si přidávat postupně a ne si hned lupnout sejra
zejtra má bejt hezky, asi vyčešu psy a ostříhám Kima, už je zas jak koule, než bude ziima, tak ono mu to ještě naroste

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 08:51
- Nahlásit

Maya
dyt me bylo zle MINULEJ tyden nedele - streda, to uz je minimalne tejden, co sem trosku zacala jist rohliky, ryzi a dusenou zeleninu...

ja cesala vcera... ty chuchvalce, to je des. a sou vtipny, jak se navzajem predbihaj a lisaj. timik ze to ma rad a ferina jen proto at to ma ona

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 09:21
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

je pááátek je pááátek a já tu budu jen chvíli a pak mám půl dne dofčííí

Blandíra je vrach, co honí kočky. Koupím jí életrickej vobojek, dám jí vostnáč, strunu a další vymoženostě a ešče jí budu mlátit . Košíček už nám docela jde, a taky pudlice nám jdou a cizí pejskové nám jdou, jde za nimi až na povolení -ale musí se pochopitelně zastavit včas. fčéra jsme si vyrazili fšicí do polí. A koupat. a dobře bylo. Blandíra plula. V domku u vlaku jsme se potkali s mladým fletíkem, Krásné to stvoření, jsem ho tam obdivovala přes plot, jakej to bude obřík a povídala si s ním a nevšimla si paničky, která stála opodál a usmívala se, a pak mi dala domácíííííí broskveee , mňam.

FAJFKÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MÁ EMILAAAAAAA

Janiii
Fajfka

užijte si to , budu závidět

Maya

sem šoupnu tohle

héééj, to je dobrý mít takovýhle informace, dík.

cernej caj

a asi presprilis. Zeleninovej kuskus s trochou syra

a výsledek? Horem, dolem, nebo je ti "jen" blbě? Asi to bylo brzo

Fifi

Dneska nee, ale o tyden driv

pokud je to tak, že ten týden dřív už byl, tak to j eblbý, to je blbý, pokud je to tak, že máš o týden času na to míň, tak to ještě jde. Budeš hlídat zasejc jo?

birma

když po celym dni vyrazim s natěšenym čoklem ven a na jediný trase, kde se tu dá rozumně venčit po tmě je metalovej či jakej koncert
tak to by mě asi šlehlo,

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 09:43
- Nahlásit

PetraK
bylo mi zle jak psovi v noci, vubec sem nespala ale zvostalo to doma.

jinak s blanimrou sami pozitivni zpravy a supr ty broskve, to potesi, coz

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 09:59
- Nahlásit

no tyvado, tak mam zpravy od kamose... co si vzal holku, kterou znal pul roku ale staral se ji o nemocnou holcicku a zacali spolu travit hodne casu a vzali se a odstehovali do uk... sou svoji 3 mesice, ona prej mu lze o tom kde je, je na nej protivna, a zakazuje mu kamkoli chodit s tou dcerou...

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 10:01
- Nahlásit

cernej caj
bylo mi zle jak psovi v noci, vubec sem nespala ale zvostalo to doma.

tak to je ale divný na co byl ten rozbor?? Jen na salmonelu, nebo i něco jinýho?

pozitivni zpravy
tak s tou kočkou nevím úplně jestli je to pozitivní zpráva

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 10:02
- Nahlásit

cernej caj
co si vzal holku, kterou znal pul roku ale staral se ji o nemocnou holcicku a zacali spolu travit hodne casu a vzali se a odstehovali do uk... sou svoji 3 mesice, ona prej mu lze o tom kde je, je na nej protivna, a zakazuje mu kamkoli chodit s tou dcerou.

něco bylo špatně už od začátku

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 10:04
- Nahlásit

PetraK
Ani nevis jak byl vcera Rrrrejpal smutnej kdyz zjistil ze jeho velky učitel nejede

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 10:06
- Nahlásit

Cajiku, delali ti odběr na toho kampylobaktera??

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 10:08
- Nahlásit

Janiii
velky učitel

tak velkej von je to jo. otázka je co?

nás to taky mrzí

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 10:16
- Nahlásit

PetraK
, a pak mi dala domácíííííí broskveee , mňam
to mě by nepotěšila, brácha byl u tchýně a přivezl jich asi milijon, broskve nemůžu už ani vidět
tmě je metalovej či jakej koncert
tak to by mě asi šlehlo,

já bych to brala na procházce s Kimem, koncert by se mi líbíl a hluchoňovi Kimovi by to bylo jedno a u nás holt nic žádná kultůůra
říkala mi tudlejc teta, která zásadně u nás nezvoní a rovnou leze na dvůr, že máme venku mrtvého psa, no šla kolem Kima chrápajícího na dvoře nevědouc že je hluchej jak poleno a Dorinek zrovna spinkal doma na gauči
cernej caj
dyt me bylo zle MINULEJ tyden nedele - streda
ahaa, já myslela, že to bylo trochu pozdějc, tak holt si budeš muset dietku protáhnout, zkus brambory třeba, zeleninu, ovoce, kuře a tak, prostě lehký jídla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 10:22
- Nahlásit

PetraK
Jen na salmonelu, nebo i něco jinýho?

Janiii
Cajiku, delali ti odběr na toho kampylobaktera??

myslite, ze to se dela special odber jen treba na salmonelu z te stolice? ze to neprozkoumaj obecne, kdyz reknu ze bylo zle dalsim 8mi lidem a aby to nebyl nejakej bacil? to ja totiz nevim, dr mi rekla, ze vysledky byli v poradku a nic tam nebylo, tzn asi nemyslela jen salmonelu?

PetraK
uznavam, ze kocka neni uplne OK, ale kdyz nemas zadnou doma, tak stopro kocka utece driv nez by ju blana dohonila.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2013 10:51
- Nahlásit

Maya

koncert by se mi líbíl a h

Když su naladěné na klid a řičej mi tam nečekaně , tak grrr

že máme venku mrtvého psa

ty jo ale jsem asi vrcholně nesnášenlivá už, vadilo by mi, kdyby mi někdo jen tak mírnix týrnix lozil zahradou a tak.

cernej caj
byli v poradku a nic tam nebylo,

a tak snad má v hlavě mozek a udělala víc , nicméně divný toje - brtnik tak dlouho potíže po vyléčení neměl.

tak stopro kocka utece driv nez by ju blana dohonila.

mno, vona je svině dost rychlá

<< 1 ... 2511 . 2512 . 2513 . 2514 . 2515 . 2516 . 2517 . 2518 . 2519 . 2520 . 2521 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání