Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2511 . 2512 . 2513 . 2514 . 2515 . 2516 . 2517 . 2518 . 2519 . 2520 . 2521 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 21:54
- Nahlásit

Vero
nepochápla jsem, co je to za akci?
jde o to, že minimálně po dobu jednoho měsíce kreslíš jeden obrázek denně

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 21:55
- Nahlásit

birma
a tak tak pěkně vydrž

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 22:12
- Nahlásit

birma
nikdy bych nevěřila, že uhodnu kreslenej parlament )
Bych byla v prd.li. To kreslit, i kdyz cloveka napadne fura veci, jen je prave prenest na ten papir.
A ne, Bukis, si myslim ja, by druhyho samecka nesnes, to mas jak privezt cubu sem k nam. Nebo k Adamitovi "brasku".
Vero
Hezky maluje, vid? Me s tim lidi, co to umej, stvou a zavidim jim. Birma se mi snazila vnutit myslenku, ze kreslit se muzes naucit. Ja rikam - prdlacky, kvrdlacky. Jak to tam neni, smula.

birma
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 22:25
- Nahlásit

Fifi
Nebo k Adamitovi "brasku".
tak kdyby byl bráška menší, tak by nebyl problém. Na táboře jsme bydleli s šicáčkem a krásně to ustál, kafina Timíka nežere, i když Tim na něj startuje. Nebo by to musel bejt alaskán Toho Ebonina vzal úplně krásně a to byl pejsek o dobrejch 5 čísel vyšší než Adámek

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 22:27
- Nahlásit

birma
Tak ted uz jen nekam kocky vystehovat a budes mit pro nej partaka?

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 22:32 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Fifi
Hezky maluje, vid?
moc

Birma se mi snazila vnutit myslenku, ze kreslit se muzes naucit. Ja rikam - prdlacky, kvrdlacky.
ale dokud se to víceméně technicky nenaučíš, tak možná nemůžeš vědět, jestli tam pak něco bude, nebo ne.
když se třeba básník ocitne v cizí zemi a neovládá ten jazyk, tak výsledek je taky nula, jako by v sobě neměl dar. musíme holt nějak zvládat i nástroj projevu.
aspon takhle si to myslím.
zkoušla jsi to?

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 22:37
- Nahlásit

birma
hezky maluješ, to se pak jako prodává ty obrázky?
Vero
zkoušla jsi to?
každej asi maloval ve škole ne? já jsem taky patlal a akorát můžu závidět těm co uměj, kdysi spolužačka uměla fakt pěkně, udělala škrt škrt tužkou a byl na papíře člověk třeba, pro mě nepředstavitelný

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 22:41
- Nahlásit

Maya
každej asi maloval ve škole ne
nepamatuju si, že by nás ve škole kdokoli učil, jak malovat, něco se naplácalo, aby byl klid, třeba pro mě to jako pokus neexistuje, takže jsem na to teď ani nevzpomněla.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 22:51
- Nahlásit

Vero
zkoušla jsi to?
Ano. A pripadala jsem si uz na skole jak zaostalej zak. Zvladla jsem perspektivu geometrickych tvaru, ale jak ses nekde u zivyho tvora/jinyho tvaru, ses v riti. Nemam na tohle spoje v mozku, nemam. A vim, ze se to nenaucim, protoze pred ocima presne vidim, jak by to melo vypadat a vyleze z toho..... dopln si.
když se třeba básník ocitne v cizí zemi a neovládá ten jazyk, tak výsledek je taky nula, jako by v sobě neměl dar. musíme holt nějak zvládat i nástroj projevu.
aspon takhle si to myslím.

To myslis spatne, bych rekla, basnit a kreslit/zpivat/ladit nastroje se dost lisi. Basnik, pokud se nauci skvele tu rec a bude tam zit do smrti, nekdy mozna basnit v ty reci zacne, i kdyz ztuha. Kdyz mas hudebni hluch, nemas smysl pro rytmus, nenaucis se hrat/zpivat. A tak to vnimam i s tim kreslenim, mysl by chtela, ale nejakej neuron tam chybi.

birma
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 22:55
- Nahlásit

Maya
to se pak jako prodává ty obrázky?
zakázaný to neni, ale většina z nás to má prostě jako každodenní krátkou meditaci

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 00:15
- Nahlásit

Rumštáááájn
Fifi
no já mám pár dětskejch knížek, jak namalovat to, či ono a funguje to. Podle mě to do určité míry naučit jde.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 06:00
- Nahlásit

ja se treba kreslit zensky ucila v 6ty tride podle pocahontas knizky a mam i neco o zakladnich tvarech, me by to bavilo ale nemam ten cit a um. Ale jsou kurzy kresleni pravou hemisferou a ten bych nekdy chtela zkusit.

A chtela sem rict, ze sem 14dni nevstavala takhle rano a vona uz je tma?

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 08:14
- Nahlásit

Podle mě tyhle talenty jsou vidět už na dětech, třeba moji synovci, ten starší je na kreslení fakt patlal už odmalička a co se týká hudby, tak totéž, akorát ta ho na rozdíl od kreslení baví, takže se učí hrát na foukací harmoniku, ale nemá prostě moc hudební sluch, ani rytmus, zpívá falešně, no je asi jen otázka času než mu to dojde, zato ten mladší zpívá fakt pěkně, kreslí pěkně, máme od něj zarámovanej obrázek, co namaloval ve 4 letech, prostě to v něm je, neteř je ještě malá, ale podle zpěvu minimálně ten hudební sluch a rytmus mít bude.

cernej caj
A chtela sem rict, ze sem 14dni nevstavala takhle rano a vona uz je tma?
překvápko co? je to děs, vstávat už do tmy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 08:53
- Nahlásit

Maya
to vstavani za tmy me tak neva, ale vic me va ze uz venku chodim za tmy

ja rytmus taky neslysim, ale zjistila sem, ze na fletnu su schopna zahrat i nejaky uryvky jednoduchy melodicky ibez toho, ze bych ji nekdy hrala z not, takze hudebne tam mozna neco bude... a muj praded se prizivoval malovanim obrazu, maminka moje taky krasne maluje, i segra hodne dela kresleni na hedvabi a tak... tak myslim, ze to v sobe trochu mam. nemam fantazii, takze nic co nema realnej podklad neudelam a taky nekreslim a netrenuju, ale chtela bych zkusit nejakou vytvarku mozna na stara kolena....

tohle a todlesem treba zkousela nekdy pred 8mi lety kdyz sme se stehovali z bytu, tak sem si nacmrtla co sem mela na policce ale to nejsou echt slozity tvary a sou to navic spis nacrtky nez propracovany obrazky.

nicmene na birmu nemam. Ty sipky sou naaadherny mega echt luxus moc. Cim si to delala?

birma
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 09:05
- Nahlásit

cernej caj
Cim si to delala?
kresba je tenkym centropenem, pak je to barvený akvarelem (moc jsem chtěla akvarelový barvy k vánocům a pak mi tu samože ležel bez využití, tak teď mám důvod se denně dokopat k obrázku). Právě jsem dělala červenku, fakt mě to strašně nabíjí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 09:10
- Nahlásit

birma
akvarel me napadl... je to fakt slinty slint. Ja si koupila akvarelovy pastelky, ale nejak je rozumne asi neumim pouzivat

bys to navic pak klido mohla i prodavat, ja bych si treba koupila;)

Vero
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 09:17
- Nahlásit

Fifi

já jsem to myslela spíš tak, že nevím, jak se dá poznat, jestli kdo má cit pro malování, dokud to nezačně dělat.
a i ten bez talentu může čmárat a to hůř nebo líp (pokud by z toho něco měl, na rozdíl od falešnýho hraní to neruší okolí)
ale tak ta škola - beru
já jsem ve škole myslím nenakreslila jedinou postavu, že bysme dělali pesrpektivu, krajinu nebo něco - vůbec si nepamatuju. to byly pořád nějaké hadry lepené na papír a tak něco.

cernej caj
tak myslim, ze to v sobe trochu mam
podle těch obrázků jo

Vero
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 09:20
- Nahlásit

kachna_
no já mám pár dětskejch knížek, jak namalovat to, či ono a funguje to. Podle mě to do určité míry naučit jde
holky tím chtějí asi říct, že to ale nebude mít ten šmrnc...

a já zas, že je dobrý to zkusit, třeba jo, třeba ne.
ale tak už je odradila škola, tak jo.

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 09:26
- Nahlásit

Vero
je dobrý to zkusit
no to já chci říct taky ale , protože existuje spousta postupů. Třeba mojí mamče to podle těch knížek vůbec nejde. Mimochodem, mamča měla talent velkej a jelikož ho neudržovala, tak teď už tak pěkně nekreslí, já myslím, že je to hodně o technice

birma
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 09:26
- Nahlásit

cernej caj
Ja si koupila akvarelovy pastelky, ale nejak je rozumne asi neumim pouzivat
s těma si taky nerozumim a vlastně zatim ani moc s tim akvarelem, jsem děsná patla
bys to navic pak klido mohla i prodavat, ja bych si treba koupila;)
jen nepovídej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 09:29
- Nahlásit

Vero
s tou skolou je fakt, ze i my to meli hlavne at se nas zbavi, takze vetsinou takovy zadani zvlastni... ja ve skole vytvarku rada nemela, ale chodila sem 2+3 trida do vytvarnyho krouzku a tam sme delali i linoryty a tak, pac nasi nasli supr chlapka, kterej ucil starsi deti, ale byl ochotnej nas se segrou vzit a tak sme delali fakt zajimavy veci, i kdyz samozrejme v tom veku... no apak odesel a nas soupli k zensky k detem naseho veku. To byl temperama pohadkovej les 100x jinak, to bylo fakt desny... to evidentne byla odkladarna deti a ne na rozvijeni neceho...

me by proste fakt bavilo kreslit, koupila sem si i tablet loni, ze treba touhle formou si na to udelam vic casu, ale proste nejak nic... aspon ten kurs mozna bych chtela zkusit, aspon pro radost...

birma
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 09:29
- Nahlásit

kachna_
mamča měla talent velkej a jelikož ho neudržovala, tak teď už tak pěkně nekreslí, já myslím, že je to hodně o technice
já myslím, že je to jako sport - když budeš mít talent a trénovat, bude to vypadat skvěle, když budeš mít talent a nevezmeš tužku do ruky, jak je rok dlouhej, tak stejně nic pořádnýho nenakreslíš a když budeš bez talentu, ale budeš pod dobrým vedením stále kreslit, tak to oko a cvik získáš, třeba nebudeš špička, ale velmi slušnej kreslíř určitě

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 09:31
- Nahlásit

cernej caj
ale to jsou pěkný obrázky, to já bych nenamalovala ani omylem
Vero
my ve škole kreslili krajinky hodně, chodili jsme ven to malovat, mě by to i bavilo, ale když vidím pak ten výsledek, na kterej se nedá koukat, tak to člověk radši ani nedělá

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 09:35
- Nahlásit

birma
třeba nebudeš špička, ale velmi slušnej kreslíř určitě
jenže tam ti podle mě ta námaha nebude odpovídat výsledku, já si sice rozvíjela hudební talent, ale kdyby to mělo fakt k něčemu vypadat, tak by člověk nesměl dělat nic jiného, 2x tejdně do hudebky to fakt nezachrání pokud nejseš super talent od přírody, s tím kreslením to bude stejný

Vero
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 09:41
- Nahlásit

Maya
jenže tam ti podle mě ta námaha nebude odpovídat výsledku,
pokud nebéš mít talent vyloženě, pak fakt nebude, ale ještě je tady ten faktor své radosti z toho procesu tvorby
pokud není,tak nemá cenu se namáhat, ani kdyby to vypadalo celkem slušně.

Já jsem kreslit uměla tak nějak průměrně. Po létech bez tužky v ruce nejsem schopná nic trefit, vůbec, nula nula.

cernej caj
aspon ten kurs mozna bych chtela zkusit, aspon pro radost
já taky kolem jednoho i obcházím jak kolem horké kaše už

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 09:56
- Nahlásit

Vero
fakt? kolem jakyho?

birma
ty sipky proste beru, ty chcu. ty miluju od prvni chvile co sem je spatrila rano na mobilu, akorat to v tom pidi provedeni vypadalo jako fotka, tak sem si musela pockat na pc

Maya
my meli v prvaku na gymplu ucitele z lidusky a ten byl skvelej. milovala sem kresleni v jeho hodinach, ale pak uz sme ho v 7me tride nedostali myslim, ze u techle veci hodne zalezi i na tom, jak to s tebou vemou ve skole a jestli narazis na ucitele, kterej te pro to dokaze nadchnout anebo nedokaze, nebo neresi. Pokud znamka z hudebky se zklada z toho, ze se z pameti naucis pisnicku, ale nerozvijite se treba jako mnohohlasy u klaviru, nebo nejakou podobnou zabavnou veci, tak hudebka nikdy nikoho nenadchne ze by v sobe neco pak objevoval... zatimco kdyz i falesne budete zpivat trojhlasy nebo se doprovazet na hudebni nastroje, nebo delat zvuky do rytmu, tak pro tu potechu cloveka jako samotnyho sama sebe je to fakt rozdil

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 09:57
- Nahlásit

proč mží? já chci jít pro dítě do školky pěšky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 10:03
- Nahlásit

kachna_
vem mu plastenku;)

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 10:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

už máte ty vobrazy??? Kdy bude výstava?? Mám si koupit malé večerní?

Já jsem trochu malovala, pak mě popadlo to, že mi to nejde prostě se bojím na ten papír něco namalovat , a zpěf mám jako zbraň hromadnýho ničenííí, a to mi prosím homeopat tvrdí, že mám moc příjemnej melodickej hlas a že se to taky dá fakt naučit , smála jsem se tam asi dvě hodiny, když to řekl, naštěstí to mi neučtoval

DNES JSEM VENČILA ZARAŽENÝ PRDY!!!!

EDIT - takhle napsaný to zní hrozně myslela jsem tím, že jsem místo psa, venčila zaražený prdy, páč se tak tvářil

a dnes byla první hodina germánštiny, juché, dobrý to bylo, vyprávěla jsem o dovolený a o Blanidůře.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2013 10:21
- Nahlásit

birma

hele dobrý fotky a ešče lepčí obrázky čikovná

<< 1 ... 2511 . 2512 . 2513 . 2514 . 2515 . 2516 . 2517 . 2518 . 2519 . 2520 . 2521 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání