Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2520 . 2521 . 2522 . 2523 . 2524 . 2525 . 2526 . 2527 . 2528 . 2529 . 2530 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 14:38
- Nahlásit

Maya
ty nausky sou hezky

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 15:47
- Nahlásit

cernej caj
stromečkový náramky, mají tam s různýma obrázkama http://www.fler.cz/zbozi?ucat=227711

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 16:35
- Nahlásit

Maya
a bude skleněnej náramek pružnej?
jsou ale moc hezký ty skleněný.

caj
tak jsem zvědavá, jak budeš s těmi kalhoty spokojená, jsou hezký i netuctový, taky by se mi líbily....

nechala bych si ušít kalhoty za dva litry klidně, ale kdyby mi vážně dokonale seděly, což mám dojem, že mi nesedí žádný kalhoty. ale se bojím,aby z toho na zakázku nevylezlo nějaký divný pouzdro, co spíš kazí postavu, a reklamovat by to samože nešlo.....

a vůbec, nechte toho už! já si teď nemůžu kupovat hezký blbiny

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 17:09
- Nahlásit

Rrumstajn.
Nakupujete? Ja si dneska koupila v Lidlu bundu (obvykle tam teda tyhle veci nekupuju, ale zaujala me), nepromokavou, cernou, pekne vypada. Ke psum bude fajna.

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 17:58
- Nahlásit

Fifi
Ja si dneska koupila v Lidlu bundu (obvykle tam teda tyhle veci nekupuju
já tam před časem koupila nepromokavou cyklobundu ta tři stovky, z nouze, páč jsem si zapomněla na výlet bundu, a překvapivě jsem s ní spokojená, je fakt nepromokavá skoro jak ty vysoce funkční a na venčení se dobře hodí.
a už nenakupujte!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 17:58
- Nahlásit

vero
Taky su zvedava. Ale ted je na ne jeste vedro ale tim ze sou siroky a nemaj zip ale spis pruznej pas tak tim dost minimalizujes nesednuti tam kde je to nejdulezitejsi

Fifi
Sou pekny, kolik?

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 18:00
- Nahlásit

cernej caj
Sou pekny, kolik?
400,- a je opravdu moc prijemna, akorat prej panska.
Vero
a překvapivě jsem s ní spokojená, je fakt nepromokavá skoro jak ty vysoce funkční a na venčení se dobře hodí.
Otestuju ji hned o vikendu, ma bejt hnusne.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 18:03
- Nahlásit

vero
A je prodysna? Ja prave chcu spis vetruodolnou a vysoce prodysnou a nemusi byt vode odolna. Ty veci z lidlu obcas vypadaj dobre. Mam supr pyzamko z tama za 200kc bavlneny

birma
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 18:05
- Nahlásit

holky poraďte, dneska jsem si všimla u jednoho kocoura, že má cosi na tlapě mezi polštářkem prstu a velkym polštářkem tlapky. Vypadá to trochu jako zmokvaný nebo zapařený, ale je to suchý, místama stroupky. Mít to jinde, tak mu to máznu betadinou, ale nechci mít oranžový všechno včetně postele a pochybuju, že by si nechal na noze botičku. Napadá vás něco, co s tim?

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 18:10
- Nahlásit

cernej caj
je prodysna? Ja prave chcu spis vetruodolnou a vysoce prodysnou
větruodolná je super, ale s prodyšností je to hroší, v tom na značkový nemá...
super větruodolnou, prodyšnou mám od Hannah, už je to víc let, vodě odolná není, ale trochu odpuzuje, do mírnýho sprchnutí to ještě jde.

birma
dezinfikovala bych to peroxidem, pokud charakter té rány není nějak proti tomu. nebo heřmánek.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 18:21
- Nahlásit

birma
Mozna hypermangan naredit, slabe, taky by to mohlo pomoct vysuseni. Hnatek mu pak otrit a vysusit, aby nedelal tapance. A ideal samoze, kdyz by si to nechal prohlidnout dukladne, esli tam nema neco vpichnutyho treba.

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 18:25
- Nahlásit

hypermangan je stejně děsivý barvivo ale

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 18:39
- Nahlásit

Vero
je stejně děsivý barvivo ale
Je, ale vysusuje dle myho vic, nez betadina. Ja machala psici v tomto barvivu hnatu, a pak fakt postacilo ji parat dukladne osusit, tapoty nedelala.

birma
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 18:50
- Nahlásit

Vero, Fifi
dík, hypermangan stejně musim koupit Ádovi na pinďu a heřmánek mám doma, tak to zkusim.
A ideal samoze, kdyz by si to nechal prohlidnout dukladne, esli tam nema neco vpichnutyho treba.
simtě, si nechaj ode mě i dát pigáro a seškrabávat zubní kámen, kam se hrabe prohlídnutí nohy nemá v tom nic, možná měl a zuřivě si to vykousal a vylízal...

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 18:55
- Nahlásit

birma
Hele, jeste wami kdysi vlastne doporucovala dubovou kuru, odvar, ze bezvadne zatahuje podobny veci. To by ani barvit nemuselo.

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 19:02
- Nahlásit

Fifi
nejdeš se pani číhnout v sobotu na Probluz na rotvíky?
teda já tam nebudu ale i tak jsem zvědavá

birma
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 19:05
- Nahlásit

Fifi
wami kdysi vlastne doporucovala dubovou kuru, odvar, ze bezvadne zatahuje podobny veci.
díky za tip! Když už půjdu pro ten hypermangan, tak můžu vzít a otestovat i tohle

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 19:08
- Nahlásit

Janiii
Jasne, ze jdu cihnout, i v nedeli na vystavu.
ale i tak jsem zvědavá
Na co?

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 19:36
- Nahlásit

birma
já bych kočce na nohu nemazala nic, hned si to olíže a pro kočku je spousta věcí jedovatejch, když tak si alespoň dohledej někde na netu, jestli to co jí tam napatláš, může kočka sežrat

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 19:42
- Nahlásit

Fifi
Na co?
no estli deš přece
sáááfrááá, to mě mrzí, že tam nebudu pantáta Venoušek tam bude, to jooo, bude našlapovat tichošlápek ale já mam jet s maminou po o na nějakou akci ... no tel. na tebe mam, tak kdybych změnila plány, napíšu sms, abych nemusela stát uprostřed cvičáku a řvát "Fifinoooooooo"

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 20:19
- Nahlásit

Janiii
Jee, tak kdyby ti to klaplo, tak se ozvi!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 21:04
- Nahlásit

birma
tak to mas husty kocky tak at ma tlapu brzo v poradku a snad tam teda nic nema vpichnutyho tak ze to neni videt

Vero
nojo, tak kdyz to neni vodeodolny, tak je to vetsinou i dobre prodysny a zrovna hannahy meli kdysi spis zaterovky v ty cene do 2 000, taky sem jednu mela ale uz se po snad 10ti letech definitivne odporoucela a ono jak ten zater otres baglem a nosenim a opiranim, tak pak to uz je prodysny dobre

radanova
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 21:47
- Nahlásit

cernej caj
hm, tak to nevim. me by zajimalo, jak trenuje na dogtrek

trénuje a zrovna pročítám co je sepsaný zas za děsnou dobu )

mám ujito 15 a 17, ne dva dny po sobě, nohy bolely dost,kyčle kolena, hlavně pak v noci, ještě si nejsem jistá jestli bych to dala,pséci v poho prej furt málo
mám v plánu příští víkend ( ne teď co bude) dát dva dny po sobě tady po okolí (25a 22- trasy vymyšlený) a jestli nebudu hin na nohy tak se skutečně přihlásim mejl mám nick v polovině tečka na seznamu

kdyby jo - myslíš že se pséci snesou? a nevadí že chodím pomalu, furt se kochám, nejde mi moc spěchat

radanova
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 21:48
- Nahlásit

ten mejl se tam hodil mimozně,sice mě udivuje kolik jste schopný sepsat ale tak vykulená z toho zase nejsem

radanova
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 21:51
- Nahlásit

birma
u kocoura bych taky zkusila hypermangan spíš slabej(růžovej), já udělala roztok do misky a psovi 3xdenně nohu ponořila nechala chvíli působit, pakutřela 10 min hlídala olizování

radanova
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 21:57
- Nahlásit

ten mejl se tam hodil mimozně,sic

pěknej hrabačov ne mejl, ale smajl sakra,musim do peří a ještě dodělat návrh obkladu do koupelky, koupelka ospalka

birma
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 23:00
- Nahlásit

cernej caj
tak to mas husty kocky
to víš, chudáci tušej, že jinak by tu moc dlouho nepřežili...

radanova
dík, zkusim

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2013 06:21
- Nahlásit

Haskí pátek 13tého ,
předefčírem jsem slavila svátek s pár lahvema bohemky
Takže mi fčéra trochen bylo čpatně ale už je to gut.
A víkendík před nám, jupííí , uvidím se s kámoškou z Pardubek a Raspenavy. Jedu do Podluží do voĺákeho penziňónu,
budou tam asi 3kindervejce, tákže si užije i péf

Maya
krečomat je skvěléá věc-kord na takové atypické postavy jako jsem já

cernej caj
gatě jsou fešné... vypadají fakt gut, mít o 10kg míň, taky bych do nich šla
odkaz máš?

Vero
Ešuska už je asi zavřená v Bohnicích, ne?
kámoš mi nevolal, že by nějaké takové dílko přivezli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2013 07:42 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

radanova
no a ted si vem, ze k tomu musis nest plnou vybavu na bivak - karimatku, spacak, vodu a nejaky drobnosti pro pohodlny dojiti jako treba pro jistotu nahradni suchy oblecnei, plastenku atd atd. (muj bagl miva kolem 12ti kilo)

Pokud te boli kycle a tak po 15 a 17km, tak je potreba ulezt z tech cca 85 prvni den aspon 40, spis treba 45, at ti na druhej den zbyva max pulka... Nemam problem s tim jit treba druhej den sama, ale de mi o bivak. Ale pokud te boli kycle a kolena, tak nevim, jestli by to nebyla neprimerene velkej risk, abys pak mohla normalne fungovat.

ohledne psu - ferina si hlida zradlo a vodu a tak. Jinak pokud nemas dominantni psy (tzn prenechaj po vyceneni zubu automaticky misku), tak je asi nebude moc resit a jestli jo, tak dostane max kosik, pac steka a mozna by kousla kdyby se dostali k sobe. Tzn. fakt se musi davat dost bacha pri piti, vode atd. at neni blizko tvejch. Druhej pes se boji psu, jinak je to flegmous dobrak, takze feny v poho, mensi psy vetsinou v poho akorat steka a nemohli bysme jit vedle sebe, ale spis treba za sebou pac v bliskosti vetsiho by asi dost stekal. Ja muzu vzit bud tak nebo tak. nikdy neberu oba

tak dej vedet a uvidis. Ja si kdyztak misto dogtreku smiknu nekde vandr a bude

denyk
je to z fleru - prave me to prijde supr, ze ti to schova zadek, nohy aj boky tak, ze si nikdo nedokaze predstavit co tam je

tys mela svatek? ani nevim

jinak - kamarad pojede do praglu s neteri a synovcem na petrin, tak nic. prijedu sama. a navic ten patecni spoj s prijezdem po 22h ve ctvrtek nejede, takze budu muset asi i ctvrtek nejak zaridit volno, pac muzu jet 13.30 z brna a budu u vas pak nekdy po 20h

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2013 08:05
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek!
jak se daříte? doufám že lípějc než já...
mám podzimní depičku , léto v řiti ani nevím, že nějaký bylo práce jak na kostele doma aj f práci, houby u nás vůbec nerostou, mlhy sních a zima na krku ....ach jo.. ted jsme honili zase práci a stejnak to nestíháme a dneska to nebé, ach jo...
Výjezdní Peckový zasedání bylo skvělý jen mělo velkou vadu...bylo strašně krátký!!!
tutaj jedna fotéška jelita, moc sem nefotila bo jak sem taková volajaká přetažená tak mě bylo líno i vytáhnout foťák z kapsy

podle nosa poznáš kosa...

<< 1 ... 2520 . 2521 . 2522 . 2523 . 2524 . 2525 . 2526 . 2527 . 2528 . 2529 . 2530 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání