Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2520 . 2521 . 2522 . 2523 . 2524 . 2525 . 2526 . 2527 . 2528 . 2529 . 2530 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2013 06:57
- Nahlásit

birma
si užila svojí chvilku s akvarelem
jsem zvědaf, paní

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2013 07:15
- Nahlásit

denyk
my v sobotu nasli hafo hub, prenechala sem je velkoryse i s platenou taskou kamosce pac ja houby nejim, ale vybavena tou taskou sem narozdil od ni byla

pepa melan neni vykopavka? spis uz zkamenelina kdyz ho ja mladice neznam

birma
su zvedava i na predchozi chvilky, pac vsechny tvoje obrazky miluju!!

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2013 07:28
- Nahlásit

cernej caj
njn ti co nežerou houby, tak najdou

pepa melan neni vykopavka?
jasný, že je, ale za komárů když mi bylo nevím, 11?
Tak nebyl, to byl hvězda...njn je o 2 roky starší než já...
uš jsem taky vykopáfka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2013 07:58
- Nahlásit

denyk

no a ja du na 4h nudny skoleni... ale aspon dneska bude konecne ochutnavka toho cukrovi, na to su fakt zvedava

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2013 11:10
- Nahlásit

birma
tak se zas ukaž

birma
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2013 11:49
- Nahlásit

Guten morgen!
Kdyby byly všechny procházky, jak ta dnešní, tak by to bylo bájo. Vzornej pejsek na všech frontách a ještě krásný počasí
Zato při včerejší noční procházce, sme se s Ádou vzájemně naučili pár věcí - já se naučila, že vážně platí, že když něco měsíc funguje, tak to při změně podmínek fungovat nemusí a Adámek se naučil, že když jde bez vodítka už z bytu, tak si rozhodně nepomůže sběhnutim dolu, protože musí počkat, až se panička dobelhá, pak vylézt ty schody zpátky nahoru a počkat na výtah

denyk, cernej caj, Vero
stále na stejném místě

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2013 12:07
- Nahlásit

birma
krácnýýýýý

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2013 12:32
- Nahlásit

birma
to je vážně krása..... moji favoriti jsou teď šípek a kaplička.

vzájemně naučili pár věcí
to je vždycky užitečný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2013 12:38
- Nahlásit

birma
tak vidis, vzronyho pejska uz mas doma

no moji favoriti sou vsechno, co je na vetvi

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2013 16:58
- Nahlásit

Hola vsem

Jen ze jsme v poradku zpatky z Chorvatska, psici si to "necekane" naramne uzili, cestu dali oba uplne v pohode, byl tam uzasnej klid a prostor... Jediny dve psi nevyhody, ktery jsme nasli (teda krome toho, ze ti kreteni meli furt tendence pit slanou vodu, takze si paradne procistili trubky): Baloun je dement a neumi chodit po sutrech tak, aby si neublizoval (ale nastesti vsechny rezny rany na polstarkach nebyly extra hluboky a slo to), zcela tam chybej louky, na ktery jsou hovadka zvykly. Kdyz uz jsme narazili na travu, pak slo o fotbalovy hriste, kde by nas asi ac jinak naprosto pratelsti a dog-friendly Chorvati nevideli radi. Casem nahodim nejaky fotky, az se dostanu k jejich zpracovani

V patek jedem jeste na otocku do Italie, to teda uz bohuzel bez psiku, pac nas jede 7 ve velkym aute a nejak by nebylo kam s nima.

Nicmene kachny (:P) si to fakt naramne uzily, ja neprekonatelne zrelaxovala po tom maratonu s bc.. hrozne sem se zrubala domaci rakiji a mam neprekonatelnou touhu se tam vratit. Btw nocni Zadar je totalne fascinujici mesto, hrozne me mrzi, ze jsme tam stravili jen vcerejsi vecer tesne pred odjezdem, priste tam musim neco nafotit.

Co vy vsici?

birma
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2013 17:00
- Nahlásit

Mathea
Jen ze jsme v poradku zpatky z Chorvatska, psici si to "necekane" naramne uzili, cestu dali oba uplne v pohode, byl tam uzasnej klid a prostor...
tak to je super
vítej zpět teta

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2013 19:41
- Nahlásit

Huufstajn,
koukam, vrchni sefova se tu nevykecava, tak jdete dneska i docist.
Mathea
Techam se na te zitra. A fotky, ty budou dozajista uaaa.
cernej caj
my v sobotu nasli hafo hub, prenechala sem je velkoryse i s platenou taskou kamosce pac ja houby nejim, ale vybavena tou taskou sem narozdil od ni byla
Houbyyy, tady furt prd, ale prsi tu a tam, tak snad stihnu neco zase na zimu nasusit (krom bedel ).
birma
tak si rozhodně nepomůže sběhnutim dolu, protože musí počkat, až se panička dobelhá, pak vylézt ty schody zpátky nahoru a počkat na výtah
ten musel bejt nasran... a vidis, vzpomen, jak jste resili vubec, aby vlezl do vytahu.
A opet smekam, pred maluvkama.
Vero
moji favoriti jsou teď šípek a kaplička.
Sykorka je nejhezci!

birma
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2013 19:53
- Nahlásit

Fifi
ten musel bejt nasran...
ani ne on vypadal tak nadšen pohybem, že by se mu možná líbilo běhat ty schody sem a tam blbeček

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 06:08
- Nahlásit

mathea
To je supr ze sis uzila odmenu

Fifi
Tak v zapi jeste snad budou, ne? Kdy konci sezona?

Jinak hlasim prelezely rameno a skriplej nerv ci co, des

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 08:00
- Nahlásit

a hlasim, ze ochutnavka cukrovi probehla nadmiru dobre, cely kilo sme sezrali

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 10:19
- Nahlásit

rumštajn,
nějak nestíhám, koukám tady všechno při starém, akorát Blandíra se rozhodla dát trochu vzrůša nudnej ešusovic domácnosti??

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 11:18
- Nahlásit

trocha vzdělání http://www.e-kniha.com/proc-se-rika-je-to-v-cudu.h tml

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 11:25
- Nahlásit

http://www.krejcomat.cz/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 11:40
- Nahlásit

Maya
tak to je husty, co ty vsecko nenajdes...

holky ja se zamilovala do bundicky, zachrante me prosim, pac ja su hadromaniak

ty gate dobry docela. Me vcera prisly z fleru tyhle
vlneny, teply, sou uplne luxusni a skvely a krasne sedi, neodstavaj na zadku, netlaci do boku diky tomu zabickovani, su zvedava, jak se osvedci pri noseni v zime

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 11:47
- Nahlásit

cernej caj
ty sou pěkný ty kalhoty, ještě že takový nemůžu kvůli střihu a kvůli tý vlně
bundičku si kup, tu vždycky nějak unosíš

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 11:53
- Nahlásit

Maya
ta vlna je docela v poho na prvni dojem, tak su zvedava az je zkusim nosit. A suprove mi to schova prdel a boky

birma
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 12:01
- Nahlásit

tak Adámek je opět nejvzornější ráno mi udělal strašnou radost a hrál si s pejskem - poprvé jsem ho viděla si ukázkově hrát s přerušováním hry, hravýma úklonama... a pak jsme si pocvičili na psim hřišti přivolání a došli do zveráče. Zlatíčko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 12:02
- Nahlásit

birma
oprvé jsem ho viděla si ukázkově hrát ste sikulky, mooooc

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 13:22
- Nahlásit

růmštajn.
Ešuska už je asi zavřená v Bohnicích, ne?

Maya
a to stojí úplně všecko 2 litry? chápu to?

cernej caj
ty kahloty jsou super, překvapuje mě, že jsou zimní, mám něco trochu podobnýho jako letní tenký.

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 13:23 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

birma
Adámek je opět nejvzornějš
super!
(skoro se mi chce dodat, esi si to ještě nerozmyslíš s tím odkulením

edit- ten strom na podzim je ale nádhernej, jsem z toho pryč, chci takhle umět

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 13:31
- Nahlásit

Vero
slecna sije ruzny, ma prave i tuhle zimni variantu z vlnene silnejsi latky, tak sem ji zkusila prave kvuli zime - protoze me v riflich omrzaj stehna vecne... ale celkem se mi to stylove i libi, tak kdo vi? kamoska mi taky ted donesla neco na podobny brdo, takovej tehotenskej elastickej pas a siroky nohavice, tenoucky letni, ze bych do toho mohla v poho soupnout ortezu

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 13:41
- Nahlásit

Vero
a to stojí úplně všecko 2 litry? chápu to?
jestli myslíš ty gatě, tak asi jo, píšou tam
Řídíme se cenovou politikou „vše za jednu cenu“ až do velikosti XXXL. Nebudeme dělat rozdíly, pokud potřebujete 120 cm dlouhé nohavice ani to samé přes zadek. Pokud vám však udělají radost 5metrové gatě, budeme už od vás potřebovat doplatek na materiál a výrobu. To však neznamená, že je pro vás rádi neušijeme!

ale ozkoušeno nemám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 13:53
- Nahlásit

Maya
v kazdym pripade teda 2litry sou dost narez, ale kdyby me usili gate ktery neodstavaj na zadku a nerezeou do boku tak to by byl skoro zazrak. pac ja fakt nevim, na koho sijou ted. jeste stesti, ze se da po netu sehnat ta moje oblibena znacka mirne pouzita do 300

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 14:28
- Nahlásit

cernej caj
no, záleží na kvalitě, je to víc jak 10 let, co jsem si kupovala levisky za dva litry a půl, ale jako byla to fakt kvalitka a co všechno vydržely, dneska koupíš za pár korun, ale jsou to hadry a přesně jak píšeš, eště šitý na nějaký mimozemšťany

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2013 14:33
- Nahlásit

když už jste takový ekoložky tady
náušnice z petek http://umcentrum.cz/cz/nabidka/?srchProdejceId=9&p kategorieId=1833
a šperky z lahváčů
http://www.recysklo.com/

<< 1 ... 2520 . 2521 . 2522 . 2523 . 2524 . 2525 . 2526 . 2527 . 2528 . 2529 . 2530 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání