| Autor |
Zpráva |
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 14:03
- Nahlásit
caj
Chtěla jsem jet na víkend do těch Blatin.
Než jsem se dokopala.... mají plno
Všude kolem je to už dražší. Jsem nasrato.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 14:09
- Nahlásit
denyk
kdyby měl za 100 určo by se mu to nestalo na to nesazej, kamarad si koupil kolo asi za 18.000, pri prvni jizde blbe spadl a pak byl v praglu na operaci meniskusu od ty doby na kolo nesed
debilós hele ale nejak se tam musi dat rozumne dostat, ne?
Vero
jako nemusela sem jit hned a ted... ale ja zila v blansku s bejvalym, se kterym se to rozpadlo a v ty dobe uz segra byla vdana a uz vpodstate resili, jak si to zaridi s manzelem jako rodina a bylo rozhodnuto, ze kdyz bydlim v blansku, bude muj pokoj proste vystehovan... takze sem se rozesla, odstehovala z blanska ale uz sem v ty dobe 2 mesice resila, zda najem nebo svoje, pac ten konec k tomu spel. A nechali me doma teda cca pul roku po odstehovani z blanska bydlet - pac jeste trvalo 3 mesice nez se vyridila hypo, a tam se nedalo topit, netekla voda vubec, takze dalsi 3 mesice jeste trvalo, nez se poresila vubec voda nebo petry a uhli ale to uz sem vmozna treba jeste dalsiho by me taky nechali, ale uz to bylo ve znameni toho, at du. Netlacili na to, ze se mam zbalit ted hned. zacala sem resit psa nejak adekvatne situaci, takze 17.1 jak sme privezli psa, tak sme uz meli od tatinka ty petry, kourovod, navezeny uhli a zprovoznenou vodu a opraveny dvirka od venkovniho zachoda, aby sli zavirat...
ale ono to neni uplne o tom, ze nemame nic lepsiho. Ja mam svuj domecek fakt rada a proste dneska bych z nej asi nedokazala odejit. Ale kdybych mohla mit vetsi zahradu nekde trosku vic od hlavni silnice a treba vic u lesa, byla bych radsi. Ohledne rekonstrukce - muzu se sprchovat, mam splachovaci zachod a uz sem jednu zimu topila plynovym kotlem, takze ne ze vysmazena jedna mistnost uhlim a zbytek mraz, ale statickejch 16stupnu v celem dome a radsi pomalu setrit a pomalu spravovat s tim, ze nemame dalsi pujcku. Paradoxne me nevadi to, ze nemame plne funkcni domacnost... A uz sem si nasla i oblibeny trasy v polich, kde miluju ty vyhledy a pomalu po tech 3 letech zacinam mit rada i to okoli tam.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 14:12
- Nahlásit
denyk
taky dárling
kajn dárling , zlobíš, ať ti kuchař hodně papriky v mexiku do jídla nasype
Brůtka žere za syrova a mrazí.
aha, to mi udivuje, vona zavařuje i fusekle
neletěla bych mám jí 15 kroků od kolbenky, kousek od Mexika
a tak já vím, že u vás je všecko vedle sebe jááááu
Ale mrzákuje mě to
klid pani.
Vero
úplně do pryč od všeho, práce i lidí,
jen dojíždění mě odrazuje
dva dny je teda docela šibeniční termín s poměrně ještě novou psicí, ale zas - ona je fakt dobrá, šanci máš
já vim, no
když jsi měla habakůk těch záložních plánů, nevěřím, žes je zapomněla ani nejsou vymyslet znova
no ozvala se mi kolegyně, sama od sebe říkala, že to platí, teď i ségra. Tak uvidíme
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 14:14
- Nahlásit
denyk
fajn, půjdeš sama, já už jsem tam ostatně byla několikr
taky jemen
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 14:15
- Nahlásit
Vero
je, to je skoda, ze to nevyslo tak treba na jare, nebo priste... muz furt nevi, zda bude v nove praci, tak ja neresim na vikendy ted nic
PetraK
vidis tak to je supr
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 14:18
- Nahlásit
cernej caj
koupil kolo asi za 18.000
njn 18 je málo
hele ale nejak se tam musi dat rozumne dostat,
jo řeknu teda bejvalýmu ať ti půjčí kolo, stejně ho teď
nějakou dobu nebude potřebovat
PetraK
vona zavařuje i fusekle
u nás se ztrácej...já mít o jednu nohu víc, koupím si 253 stejnejch párů, páč stejný bych nigdy nenašla
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 14:18
- Nahlásit
cernej caj
pomalu po tech 3 letech zacinam mit rada i to okoli tam.
Ja mam svuj domecek fakt rada
tak to je sůpr
já jsem zachytila, že byste to teď třeba s mužem pořešili i jinak líp, tak mě napadly ty rekonstrukce , ale jasně - pokud stav neva, je víc v klidu nedělat si dluh.
já bych docela chtěla nějak ten kutloch vylepšit a ne tak, že šetřím a pak za to spravím nějaký detail, jsem utahaná nějak z toho, že cíl je v nedohlednu a že stejně mám sklon ty peníze utratit spíš za cesty.... ale nijak jsme to stejně nepořešili.
PetraK
jen dojíždění mě odrazuje
no, však. kdyby byl ten teleportér, tak jdu hned.
no ozvala se mi kolegyně,
tak vidíš! nešil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 14:19
- Nahlásit
cernej caj
tak sme uz meli od tatinka ty petry, kourovod, navezeny uhli a zprovoznenou vodu a opraveny dvirka od venkovniho zachoda, aby sli zavirat...
jo člověku někdy stačí málo, A v provizoriu se dá žít a zařídit se, ale ten záchod to už bych dneska asi nedala, člověče, huž ne, to by mě zabilo. Stačí teď na chalupě. Nevadí nedostatek, ale záchod jo.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 14:20
- Nahlásit
caj
je, to je skoda, ze to nevyslo
no, je.
á) nevím, kam tak narychlo teď pojedem, b) jsem hrozně chtěla zrovna tam.
Jsem debííííííl!!!!! pořád dost času na všecko a prd.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 14:22
- Nahlásit
cernej caj
vidis tak to je supr
uvidím, no v tomto ohledu jsem zatím právě ani nepanikařila, pěkně jsem je oddělia a šla spát. Spokojeně jsem je oddělila i dnes ráno a pak volal Brtnik nemůžu si dovolit aby řvala.
Vero
kdyby byl ten teleportér, tak jdu hned.
přesně!! ONo u mě ještě je to, že jsem v majetku chalupy a na místě, který miluju,mám tam obrovskej prostor, kterej potřebuju a vím, že ten mi bude kurnik chybět. Jsem venku se psy lítám po louce a furt jsem na svým.
nešil
já šílím z toho že řve, hárání ještě na pořad šílení nepřišlo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 14:23
- Nahlásit
denyk
u nás se ztrácej.
no jistě, u nás taky, aby ne, když jsou všechny zavařený u Brůtky
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 14:23
- Nahlásit
PetraKjá šílím z toho že řve, hárání ještě na pořad šílení nepřišlo
no ale vona řve, páč je oddělená, a oddělená je, páč hárá, ne?!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 14:39
- Nahlásit
Vero
a oddělená je, páč hárá, ne?!
no to je, ale já bych ráda, co to půjde jí měla doma a okolí otravovala minimálně - přeci jen jest to můj problém a závazek. ale musela jsem se smát, jak ségra zalarmovala nejstaršího hošíčka s tím, že prostě MUSÍ pomoci .
Vypadá to, že se vo nás nakonec i jednou třeba i postaraj až umřem a do toho Boubelesa nás rozsypou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 14:40
- Nahlásit
denyk
jo řeknu teda bejvalýmu ať ti půjčí kolo, stejně ho teď
nějakou dobu nebude potřebovat
Vero
jinak - lip jsem myslela treba i, ze bysme vic poresili potreby moje a potreby muze a nasli neco v tomto ohledu lepsejsiho - pac muzik ma celej aparat co s nim jezdi zvucit, a moje malinke 2+1 proste nepocita s uskladnovanim neceho takovyho zatim, nebo vic mista aby si mohl pajet, zkouset bedny a ne aby mi to hulil v kuchyni, pac kdyz je tam slozenej aparat, nemuzem tam dat linku ale jinak musim rict, ze i muzik ma muj domecek docela rad a rika, ze je docela fajn a ze kdyz si ho vyspravime, ze prece nepudem jinam (kdyby nahodou dedil vjihlave za 50let).
ono se blbe takhle hleda narychlo neco
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 16:16
- Nahlásit
heeej juchů budu chodit na nějaký SadoMasoSystém cvičení SMS se to jmenuje, okamžitě jsem to pochopitelně přejmenovala a kolegyni, která to zařizoala tím totálně nabourala . Jakýsi cvičení s takovou gumou. ale ne takový ty žižkofský ženy, ale taková spešl guma - jak letecká a spešl cvíčko, kolega, kterej byl totál rozhadrovanej po nehodě s tím začal cvičit v rámci rehabilitace a děsně si to pochvaloval, jak je to funkční. jsem ho s tím i viděla cvičit a kapek záviděla a když nám to teď tady bude probíhat, hodlám se zoceliti i jiným druhem cvičení.
a taky jsem myslím první člověk v čéer, kterej dostal z emeriky emila s datem 1.1.1970!!!!! a proto jsem ho ani nemohla najít a psala jsem jim, že mi od nich nic nepřišlo. 4x . no není divu, když mají tak blbě nastavený datum, že mi to hóplo až na konec a tím pádem to nebylo vidět
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 16:26 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
cernej caj
ono se blbe takhle hleda narychlo neco
to teda jo, já jsem taky spěchala a mám byt sice na moc lukrativním místě, ale s nedostatkama, který bych dneska nebrala. co naplat.
PetraK
emila s datem 1.1.1970!
esi voni nemají ten můj budík. jak na něm bylo 11:86, 8. dne 19. měsíce
edit- byl v roce 1970 už emil?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 16:43
- Nahlásit
Vero
esi voni nemají ten můj budík. jak na něm bylo 11:86, 8. dne 19. měsíce
héj to jsou možná bráchové!
edit- byl v roce 1970 už emil?
tu těžko, v emerice zemi neomezených možností nevím, jestli už něco zkoušeli??
vysvětloval mi kolega, že jest to jakýsi datum kdy jakýsi lunux spuštěn byl hm,
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 16:59
- Nahlásit
prvni emil byl poslanej az v roce 1971, pac uz nekdy od konce 60tych let existovala experimentalni sit arpanet, ktera tak nejak polozila zaklady dneshino internetu, jinak v ty dobe jeste i fungovaly BBS, coz presne teda nevim, co to bylo a tam se taky dalo komunikovat, zacatek 70let je tam pak taky pravdepodobnej
takze PetraK ma svetovy unikat!
jinak jo, je to neco s nejakym casem, od kteryho se zacina pocitat era unixu, ale nevim presne, nejsu unix-based os fanda
Vero
proste clovek se rozhoduje v dane situaci k tomu, co je pro nej v tu chvili nejlepsi a nejaky nevyhody se proste projevi az casem. Na druhou stranu hledat chyby je casto snazsi, nez byt vdecnej za to, co mame - kolik lidi dneska dava 90% platu vubec do najmu a ze by vubec treba si mohli dovolit mit doma zvire nebo nedejboze treba jeli nekam na dovcu...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 17:19
- Nahlásit
cernej caj
prvni emil byl poslanej az v roce 1971,
jsi ty ale zdělaná
hledat chyby je casto snazsi, nez byt vdecnej za to, co mame
Tak o tom není nejmenší pochyby, já jsem za to nekonečně vděčná pořád, nesmírně mi to usnadnilo celej život a na tom nic nemění kritika toho a onoho.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 17:52
- Nahlásit
Vero
to vis, ja su dejepisem nepoznamenana, ale takovyhle dejiny, to je jina
jojo, to chapu. Ja su taky rada za to, ze se mi podarilo poridit tohleto a to ze obcas nadavam a rikam, ze by to mohlo byt jinak, lip... ale clovek je jinak rad, ze to ma
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 18:07
- Nahlásit
Dneska mi přivez bejvalej postroj po Altárkovi, opasek a vodítko s amortizérem. Tak jsme byli testovat a evidentně jsem ho naučila až moc dobře, že na vodítku se netahá
Ráno jsme byli něco přes hodinu (psí kámoška, cvičení, mašinky) a teď přes půl hodiny tahat a blbečkovi hrabe, že se nudí
PetraK
akýsi cvičení s takovou gumou. ale ne takový ty žižkofský ženy, ale taková spešl guma - jak letecká a spešl cvíčko
na to chodila kámoška s vyhřezlou plotýnkou a naprosto si to nemohla vynachválit!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 18:22
- Nahlásit
Hufstajn.
birma
a blbečkovi hrabe, že se nudí
Furt lepsi, nez kdyby zase blil. A postroj mu sedi?
PetraK
Drzim palce, at se Blana srovna a nevyje, podstatny, ze mas zalozni zdroje na vyreseni situace. Pekne si uz zvykla, na Esuse, ze takhle vyvadi, kravena.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 18:24
- Nahlásit
Fifi
A postroj mu sedi?
on je hodně nastavitelnej, takže jsem mu udělala akorát přes hrudník další dírku (asi o pulmetru jinde, než zapínal Altar ). Dlouhodobě to nebude, chci mu koupit časem short od Zera, ale teď mám důležitější výdaje...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 18:28
- Nahlásit
birma
Vidis, sme mu nezkusily ten Kremyluv, skoda. Akorat to neni short a je od Polaru. Kremyl ted s tou hnatou uz netaha, radsi, tak bych ti ho mohla pujcit.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 18:37
- Nahlásit
Fifi
tak on ten náš neni špatnej, short od Zera jsem zkoušela Timíkův a vypadalo to, že by mu ve správný velikosti mohl sedět dobře
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 18:45
- Nahlásit
birma
no to cos zkousela od timicka rozhodne nebyl short od zera
tohle to je
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 18:47
- Nahlásit
cernej caj
tak teď se budu bít do hlavy, co jsem to za debila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 19:15
- Nahlásit
birma
dyt je to fuk, prosimte ja neznam milion vosum druhu postroju, ale mozna jeslti nema kniga short od zera a jen sis to spletla, pac obe mame cervenej?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 20:15
- Nahlásit
tak jsem si užila svojí chvilku s akvarelem a půjdu zas pracovat. Ne, že by se mi teda chtělo
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2013 06:57
- Nahlásit
Mórgen středeční,
řekla jsem si, že už si usím trochen oddáchnout, páč se mi o tý práci už i zdá
Ch*ije a ch*ije a ty k*rvy houby u nás stejně nerostou
Toš snad se dočkám....
O víkendu Poustevenské slavnosti, to zs bude f álejích na*lito ....ješčeže v subótu jedu za kámoškou do Podluží.
Bude tady Krampol, Drobný a podobný atrakce
Njn dříf jezdil Pepa Melén, když mi bylo 14 a teď tytok vykopáfky
PetraK
co Blaňuše, je lepčí, vyčka?
|