| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:07
- Nahlásit
denyk
njn, tak nic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:09
- Nahlásit
PetraK
je to už dýl, spíš to taky vidí na tu artrózu
rtg mu nedělal?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:09
- Nahlásit
cernej caj
preju, at prodas spoustu krasnych veci
dík, on to teda bude převážně workshop a matroš, co se prodá, ale..
denyk
těším se jak bude Prdelajz čučet, ty voeee, ona už je i na cholkííí, jí ti chlapi nestačéj
PetraK
za ty dva dny se mi podařílo Blanidůře vysvětlit, že není důvod zmatkovat, když jsou každej v jiný místnosti.
čikovná pani!
dyk před chvílí TO TADY EŠČE PŘED CHVILKOUBYLO??
a žlá pani! týrání péfka! Kubišovou na tebe!
nečekaný útok malé zrzave kobry
čikovná babča
Hošíček, má Rimadyl a vižlí klidový režim.
a dělali mu s tim něco? jako třeba fotečky, aby bylo vidět, z čeho to má? řešení rimadylem a klidem mi nepřipadá moc jako řešení totiž...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:10
- Nahlásit
PetraK
tak Bláně jsi vysvětlila, že oddělení je v klidu, teď ještě Ešusovi za pár dní
s tou hnátou Ešusí, a je dobrý dávat něco proti bolesti? pak to nebude vnímat a zohledňovat, spíš si může ublížit, ne? já to tak beru i u sebe. bolest je důležitá, aby se čék nezmrzačil tím, že necítí, co je špatně.
Fajka
jelito jako dycky je NEJ
podzimní depku mám taky
akorát tento víkend déš´t vítám, páč nemusím litovat, že jsem nezajistila včas ubytko a nikam nejedem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:14
- Nahlásit
Maya
ti dám tůdle
vižle, pamatuj si to, budeš to potřebovat vědět, jak se jmenuje plemeno psa, co máš doma. Birma tvrdí, že každej, kdo má zahrádku a domek, si povinně jedno štěně vezme. takže to už jsou tři z domu, pohoda, ted jen těch zbejvacích, tak sedm kousků udat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:22
- Nahlásit
Maya
rtg mu nedělal?
zatím ne, zkusíme to uklidnit a pak případně ten rtg, protože by se musel přispat
.birma
čikovná pani!
čikovná vona. Já jen chodila sem a tam já sem uchozená pani. A ftip byl, že jsem fakt odcházela do práce, takže oblíknout do montérek, vzít brašničku.... všechno jako jindy... komedie
a žlá pani! týrání péfka! Kubišovou na tebe!
přímo cynická pani bylo to ftipný , já jsem teda nečekala, že to bude mít až takovej účinek
čikovná babč
nevím, jestli to Lucka takhle viděla ale nebylo to naštěstí moc
aby bylo vidět, z čeho to má? řešení rimadylem a klidem mi nepřipadá moc jako řešení totiž...
fotešky zatím ne, jak jsem psala, aby se nemusel přispávat, má to na týdne asi, aby se vidělo, zda se to uklidní, cvičili mu s tím - stejně jako tehdy na jaggyně, nechtěl ukázat, kde, ale vypadá to asi na rameno. Tohle je jen pro začátek.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:22
- Nahlásit
birma
aha, tak halvne teda hodne matrosu
Vero
včas ubytko a nikam nejedem my dem aspon na vylet, borac - nedvedice a kamoska musi nutne videt pernstejn
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:23
- Nahlásit
PetraK
spíš to taky vidí na tu artrózu
bude seššn v prdelajz
příští week a dny kolem ...zítra jedu do Horního Podluží za kémoškama .
Dnes vařím grijotte z aronie, dám vědět esli to stojí za to
kurfá bylozvolání, jemene
já vím, Bohumile
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:24
- Nahlásit
Vero
, teď ještě Ešusovi za pár dní
no ty vado! hm, kdybych mohla být doma, je to cajk, to vím. ale takhle nevím nevím,.
já to tak beru i u sebe. bolest je důležitá
ne on má klidový režim, jde o to, aby se vidělo, jestli je schopno se to zklidnit. zánět v kloubech prý nemá. tohle je jen začátek zkoumání, .
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:24
- Nahlásit
Vero
pak to nebude vnímat a zohledňovat, spíš si může ublížit, ne?
totok taky pravda no, kort u bláznifce jako je Ešus
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:25
- Nahlásit
PetraK
Birma tvrdí, že každej, kdo má zahrádku a domek, si povinně jedno štěně vezme. takže to už jsou tři z domu
a budem dělat srazy ešusů u vás v bytě
Vero
dobrý dávat něco proti bolesti?
tak u artrozy jo, akorát bez rtg se asi neví, i když pravda já taky s Kimem na rtg nebyla, ale u něj je to atroza stopro, Ešus co já vím žádný potíže s hnátkama neměl doteď, takže nějaký vyšetření by to asi chtělo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:28
- Nahlásit
PetraK
to, aby se vidělo, jestli je schopno se to zklidnit
no ono jde o to, že po rimadylu se u to zklidní tutově neb to je něco jako ibalgin, že přestane bolet všechno a při párdňovým podávání účinky přetrvávají docela dlouho, týden až měsíc, takže jak to přestaneš dávat, tak musíš ještě čekat a čekat a čekat jestli se to kulhání vrátí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:30
- Nahlásit
PetraK
zánět v kloubech prý nemá. tohle je jen začátek zkoumání, .
Pani, nechci strašit, ale je to pár dní, co psala Wami, že má něco Bebecha se zadní nohou a předevčírem ukončila její sportovní kariéru kvůli spondylóze, takže bych ho přefotila, ať se mu to po klidu zlepší nebo ne, ať víš, jestli je to vážně "jenom" artróza...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:39
- Nahlásit
Maya
no ono jde o to, že po rimadylu se u to zklidní tutově neb to je něco jako ibalgin, že přestane bolet všechno a při párdňovým podávání účinky přetrvávají docela dlouho, týden až měsíc, takže jak to přestaneš dávat, tak musíš ještě čekat a čekat a čekat jestli se to kulhání vrátí
díky za info, povedu to v patrnosti. Zatím mu to nezabralo.
birma
takže bych ho přefotila, ať se mu to po klidu zlepší nebo ne, ať víš, jestli je to vážně "jenom" artróza..
tož jo, ono na to dojde, to bez debaty.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:41
- Nahlásit
PetraK
A nemohli byste fotit bez přispání? my fotlili kocůra bez čehokoli, prostě jen se mužík musel fotit s ním, aby držel v nehybnosti (noEšus by mohl vydržet i sám?) je na narkóza úplně nutná?
zánět v kloubech prý nemá
celkovej prášek na bolesti odbolí přece fšecko... a čekat kdovíjak dlouho s případným zánětem či kdovíčím?
cernej caj
aspon na vylet, borac - nedvedice
jů, má hodně oblíbená trasička (ve všech variantách). tak ať vám neleje.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:41
- Nahlásit
birma
ad ta spondylóza - oni ho prozkoumávali dost podrobně, ortoped, neurolog na tý Jaggyně, když pajdal prvně, aji papírky mu pod noženky dávali, cukali s ním, točili s ním, shodli se na tom, že to nejni nic velikýho, já si myslím, že to vychází od toho prstu a teď už se to přesunulo výš a nebo ta artróza. Jemu nevadí doskoky, běh, je to jen v určitý fázi kroku, trochu v klusu. Je to někdy víc, někdy míň.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Vero
(noEšus by mohl vydržet i sám?) je na narkóza úplně nutná
bohužel ano, on tam nevydrží, bojí se.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:42
- Nahlásit
PetraK
on tam nevydrží, bojí se.
to je blbý... a ani s tebou by to nešlo? škoda....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:44
- Nahlásit
PetraK
. Zatím mu to nezabralo.
kolik jich už dostal? jestli nezabere rimadyl, tak to je fakt blbý
Vero
nemohli byste fotit bez přispání?
já Kima taky musela pořád u rtg uspávat, protože sebou furt mele a je mu fuk, jestli tam někdo je nebo ne, třeba je Ešus stejnej, ono u rtg se nedává narkoza, ale jen sedace do žíly, za půl hoďky je péf opět v plné polní
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:45
- Nahlásit
PetraK
tak artroza nic moc, pokud to bude
Vero
paradoxne pudem pres lomnici a stezku jary cimrmana, kterou snad jako jedinou tam z tech tras neznam, ze sem tam nikdy nebyla
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:45
- Nahlásit
PetraK
a, nemůže mít jen něco nataženýho? s tím, že holt se mu to vrátilo, protože zas blbě šlápl? ... ale asi to vypadá na tu artrózu...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:47
- Nahlásit
cernej caj
paradoxne pudem pres lomnici
tak tu jsem šla snad jen jednou, znám nejmíň (taky skoro ne
Maya
jasně, buldozér by nejspíš taky to nechtěl dát, a čék ho neudrží jak tu kočku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:50
- Nahlásit
Vero
no ale zejtra by snad nemelo prset, tak doufam...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 10:52 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
Vero
bráchův pes rtg bez sedace dával na povel mrvej pes
ale ono taky záleží co se rentgenuje, na ramena stačí, když pes leží na boku, ale lokty už jsou horší a kyčle bez sedace snad ani nejdou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 11:07
- Nahlásit
Vero
o je blbý... a ani s tebou by to nešlo? škoda....
no právě proto to vzala zatím tudy.
nemůže mít jen něco nataženýho? s tím, že holt se mu to vrátilo, protože zas blbě šlápl? ... ale asi to vypadá na tu artrózu...
huž to trvá dýl než něco nataženýho bohužel.
Maya
kolik jich už dostal? jestli nezabere rimadyl, tak to je fakt blbý
půlku ráno, půlku večer - první půlku dostal ve středu večer, takže zatím jsou to dva prášky celkem.
dával na povel mrvej pes
tak mrtvej pes umí, a kdysi ho i u veta dával, ale teď už ne-e. leda bychom ho zrentgenovali na zemi jak je na stole, nic moc.
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 11:18
- Nahlásit
cernej cajaspon na vylet, borac - nedvedice
kdy půjdete? pokud budete mít chuť můžete se stavit v sobotu v KK Tišnov tady http://www.tisnov.info/modules.php?name=News&file= article&sid=9169 a v neděli na rybích slavnostech tady http://tisnov.info/modules.php?name=News&file=arti cle&sid=9160
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 11:31
- Nahlásit
PetraK
on tam nevydrží, bojí se
šmudlík ...Bukáč se u veta taky bojí, schovává se za mě,
vetky dycky říkaj, když ho oslouchaj, že mu hrozně tluče srdíčko, jak je vystrašenej, prďolka..njn nic příjemnýho tam nezažil, rtg krku mu dělali v roce, ale to byl ještě relativně okej, po těch psích kousancích má nerva jen vstoupí do ordinace...jak jsem psala minule, ani kokína nechtěl
HaZa
jé rybí slavnosti, to vypadá dobře
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 11:33
- Nahlásit
Krásný věci tadyk na fleru http://www.fler.cz/zbozi/vesticka-lajka-2488104-ve stička je boží až na ty ceny, teda, njn ruční práce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 11:47 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
HaZa
ty rybi slavnosti, to vypada dobre, bohuzel kdyz stravim v sobotu hafo casu cestovanim tak v nedeli asi budu rada ze su rada a v pripade nouze pojedu maximalne do brna...
denyk
ta]http://www.fler.cz/zbozi/vesticka-lajka-2488104 ]ta tvoje vesticka je krasna. Su vestickofil
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2013 12:23
- Nahlásit
Bryden, patecek trinactyho tak davejte bacha!
denyk
Dodatecne enykydenyky, vse nej k svatku!
fajfkoo
Sem ti posilala resty, nekdy minulej tejden, merkni v emila.
PetraK
Snad mu prasek zabere, pajdovi.
|