Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2529 . 2530 . 2531 . 2532 . 2533 . 2534 . 2535 . 2536 . 2537 . 2538 . 2539 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 15:19
- Nahlásit

taky bych si dala cukroví, žeru tiktaky, voběd byl hnusnej

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 15:30
- Nahlásit

na fleru hmyzopes, jako je moc pěknej, ale cena stejná jako za moje dvoje boty

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 15:31
- Nahlásit

Maya

hmyzopes

mno, tak to jsem ráda, že jsem úchylná zrovna na boty, páč vrazit prachy do tohodle by dávalo ještě menší smysl, než do těch bot

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 15:32
- Nahlásit

petrak
Sem cekala zas nakou specialitu co bezny smrtelnici nenosi

Jojo, bylo dobry ale vetsina kremova, tak budu muset pak domluvit cast lepenou kremem pak lepenou jen marmeladou. Ja mam radsi suchy kdybych si mohla vybrat a uz mam domluveno, ze v lednu si mam zavolat na konecnou varku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 15:33
- Nahlásit

ale je to nadherny, jak je to velky?

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 15:36
- Nahlásit

cernej caj

as nakou specialitu co bezny smrtelnici nenosi

něco jako kovovou zbroj, jo?

tak budu muset pak domluvit cast lepenou kremem pak lepenou jen marmeladou.

jo , toď dobrý nápad, ať si může každej vybrat. Bože dala bych si dobrůůtkůůůů. mám v lednici úplatek pro mámu, žloutkovej řez - že se mi tak hásky stará o Blanidůrku - i spolu byly holky venku !! Mám hlášeno, že Blanička se 4x vyčůrala Máma si to užívá - mno, ale ten řez tam v tý lednici...... áááách jo

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 15:43
- Nahlásit

cernej caj
jak je to velky?
30 cm nebo tak nějak, jako je to plstěný, tu cenu chápu, ale nedala bych to za to ani omylem
ještě jsem tam našla tohle http://www.fler.cz/zbozi/sada-obojek-naramek-gemin i-3479199
PetraK
ale ten řez tam v tý lednici...... áááách jo
mě už došly tiktaky a víc nemám

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 15:46
- Nahlásit

Maya
holt když tak na svatbě zrušíte nějaký záležitosti no
třeba si černej čaj nedá na svatební hostině oběd

PetraK
Člen
- Nahlásit

Maya
mě už došly tiktaky a víc nemám

tak to jsem na tom ještě dobře , blbý je, že jsem mámě už o tom úplatku řekla.... měla sem bejt zticha a mohla ho sežrat takhle se jen dráždim

cernej caj
Člen
- Nahlásit

PetraK
Melas koupit 2. Ja su zavisla na mysli tyckach domacich z fleru... Doma radsi nic nemam pac su kyselina a zezeru vsecko sladky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 15:48
- Nahlásit

kachna_
Ses skoro trefila, zatim jen premyslim, zda mi staci polivka a cukrovi do rautu nebo si mam objednat spesl menu, pac svickovy s knedlikama se netknu

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 15:51
- Nahlásit

cernej caj
Ses skoro trefila
no já si spíš představila ty tetičky a babičky, jak si šeptají:
- A proč kristýnka nejí?
- no ona si koupila vloni v záři mikinu
svickovy s knedlikama se netknu
měli jsme oooobr steak s hranolkama a bylo to výborný. Dokonce i hogofogotchyňa uznala, že nikdy tak dobrej steak nejedla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 15:56
- Nahlásit

cernej caj
Melas koupit 2.
to právě nic, pojistila jsem si to tím, že jsem jí to řekla a nemožu to sežrat. Na chudej lid musí bejt přísnost

kachna_

ooobr steak s hranolkama

nemáš náhodou bourat ten komín? Místo toho aby ses tu vybavovala vo žrádle a dělala chutě jinejm?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 15:58
- Nahlásit

kachna_
To by teticky tuplem nechapaly, pac kdyz bych si dala tu svickovou se 6ti tak mikiny netreba
Steak zvazujem, nebo nejakou alternativu, ale nevim zda byt 'problemova' za kazdou cenu. Uz tak hodlam byt nenalicena, nikak neucesana - jako zadnej uces jen vlasx jak nosim volne rozpusteny a na prevleceni RIELE!

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 16:10
- Nahlásit

cernej caj
problemova
co je na stejku rebelskýho proboha?
Uz tak hodlam
tvoje svatba, tvoje pravidla, ne? Moc si to komplikuješ

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 16:19
- Nahlásit

kachna_
na stejku je rebelska jedina vec NENI to svickova

ono je to tezky kdyz taky chcu, aby doma nebyli nasrani a i tak sem paradoxne cekala, ze zrovna rodice, kteri si asi tuplem nemohli moc vybirat coby chteli, budou nejlepe chapat, ze clovek nemusi mit kostel, svickovou a ja nevim co, aby si to uzil... od tetek a jinejch pribuznejch ktery sou v dost jiny vekovy kategorii asi nejaky obtize cekam, ale doma me to prekvapuje... to je furt "musis mit vysluzky, nemuzes mit othle vobleceni, obrad ve 13? to ses zblaznila? vis jakej bdou mit vseci hlad nez bude obed? to musis dat driv, tak v 11 jo jeste taky bych mela idealne zarizovat jidlo, ktery nema restaurace v nabidce, pac to "musi" byt a tak... ono je to tezky kdyz s rodicama chcu byt zadobre kvuli milionu jinejch veci... a zrovna ty vysluzky, u tech proste nevim, zda na to pristoupit, nebo ne. pac jedna vec je cena ckrovi, kdyz toho nedam jak k veceri, tak je to v poho. druha vec je ze to musi byt v krabickach, clovek stravi jen 3 hodiny rozdelovanim toho cukrovi... to snad ma byt zabava a ne otrocina, ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 16:21
- Nahlásit

cernej caj.

to snad ma byt zabava a ne otrocina, ne?

tak, přesně tak. Híml, berete se vy dva, tak si to naplánujte tak, jak to chcete vy.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 16:24
- Nahlásit

PetraK
to sice mas pravdu, ale kdyz kvuli nejakym vecem musis s rodicama koexistovat, tak je asi snazsi proste v necem ustoupit nez kvuli tomu zle a dusno jeste 10 let

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 16:25
- Nahlásit

cernej caj
musi byt v krabickach
to se čověk dozvídá věcí , já to měla v modrym mikrotenovym pytlíčku převázanym mašličkou.
Nesmíš bejt tak hodná, pak každej očekává, že uděláš, co mu na očích uvidíš. Já jsem oznámila bude to tak, tak a tak. No a bylo. Těch ústupků bylo fakt minimum.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 16:28
- Nahlásit

kachna_
mikrotenovym pytlíčku převázanym mašličkou
tos asi nemela cukrovi s maslovym kremem ale, ne?

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 16:30
- Nahlásit

cernej caj
máš fakt rodiče, co by byli schopní dělat 10 let dusno skrz nějaký krabice se sladkostma ze svatby?

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 16:33
- Nahlásit

psák už neblije, nekadí...
podle vetky to nebé nic zlýho, zase viróza.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 16:34 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Vero
Ale proste fakt taky chci, at se maj trochu na co tesit a ne, ze budou zklamany jeste predem co tam nebude nebo bude jinak...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 16:36
- Nahlásit

Vero
jeste ze tak, ze je psak v pohode. Tak snad jestli mu das par dni dietku, tak bude zas fit?

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 16:37
- Nahlásit

Vero
podle vetky to nebé nic zlýho, zase viróza.

tak supr. To vypadá, že tam máte hnízdo nějaký virózní, či co.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 16:42
- Nahlásit

Rrumstajn, zase nakupujete, prdlonky?
PetraK
Docetla jsem, jak to zvladate a drzim palce, at to Blana u maminy precka v naprosty pohode.

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 16:45
- Nahlásit

cernej caj
no moje rodiče neměli tolik času na výtky možná taky proto, že od oznámení k obřadu to trvalo 3 měsíce. Oblek (můj, černobílej) viděli na svatbě nebo den před ní.Když tak jim povyprávěj pár takovýhle historek, aby věděli, jaký poklad mají doma.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 16:48
- Nahlásit

Fifi

hele ona je tam v pohodě, obě jsou v pohodě, jsem moc ráda. Teď sjem volala mámě, že mám zdržení, je tu návštěva, tak říkala, že v pohodě, že se natáhla a Blanička jí chodí kontrolovat . To vona dělá, funí do voka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 16:48
- Nahlásit

kachna_
jako mi rikal kamarad, ze dorazili s kamaradkou relativne slusne obleceny na urad, i kdyz jeste ne zcela kvadra a pak dorazil zenska a chlap v riflich, chlap ve svetru, zenska v triku a na radnici se ptala kamarada, jestli oni sou snoubenci a on ne, ze oni sou svetci, ze snoubenci prave prisli ale prej je pak aspon pozvali novomanzele na menicko

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2013 16:49
- Nahlásit

Fifi
at to Blana u maminy precka v naprosty pohode.
se jí tam zalíbí a bude hárat každý tři měsíce. A Ešusku šlehne.
Fifi
zase nakupujete
jo, včera - trampolínu do 40 kg se sítí pro holky za 600 Káčé. To jesm fakt neodolala. Holky jsou nadšený.

<< 1 ... 2529 . 2530 . 2531 . 2532 . 2533 . 2534 . 2535 . 2536 . 2537 . 2538 . 2539 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání