Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1827 . 1828 . 1829 . 1830 . 1831 . 1832 . 1833 . 1834 . 1835 . 1836 . 1837 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 20:11
- Nahlásit

Hyena
Ony se nezdaj, ma to tri listy, vypada to zdechle - a kvete to porad...

brut
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 20:41
- Nahlásit

Fifi
Ja mam jen jednu, a ta je naprosto silena. Jedna lodyha ji kvete - a to, prisaham, nekecam!! uz rok!
to znám .... mám taky jednu, která kvete skorem pořád, jen občas jí zastříhnu vršek
Jinak všechny mám podepřené tyčkama

mas i modrou orchidej? Ja je dneska prvne videla v zahradnictvi, teda barva neskutecna, az se nechtelo verit, ze to je pravy. A ta cena teda..
mám i modrou,dostala jsem jí k vánocům od Viléma a stále kvete .... jen jsou prý dobarvované a pak prý kvetou bíle. Tak uvidíme, až odkvete

tady probehla slusna bourka a vypada to, ze chcati bude i nadale.
ono to bude zítra určitě lepší

brut
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 20:43
- Nahlásit

Fifi
jestli bude ok počasí, tak je nafotíme, tu modrou někde mám, když jsme jí přivezli. Okno plný orchidejí ale focené určitě nemám....

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 20:50
- Nahlásit

brut
Jinak všechny mám podepřené tyčkama
Tycku tam ma, ale je trikrat delsi. Tak je ted podvazana tkalounem u okenni klicky.
jen jsou prý dobarvované a pak prý kvetou bíle. Tak uvidíme, až odkvete
To sem se prave docetla, smejdilka smejdiva, ze de facto v CR podvod na zakazniky. Trubky neznaly si to koupi, a ono to je pred rozkvetem pribarveny. V USA na to uz musi byt upozorneno, tady prd.

Hyena
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 21:14
- Nahlásit

jsme zvědavá, jak mi vykvete ta zachráněná ale tipuju právě na tu bílou

brut
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 21:21
- Nahlásit

Fifi
Tycku tam ma, ale je trikrat delsi.
musíš zvětšit tyčku

Tak je ted podvazana tkalounem u okenni klicky
takže nevětráš

To sem se prave docetla,
já jsem to slyšela od několika lidí, kteří si je koupili

Trubky neznaly si to koupi, a ono to je pred rozkvetem pribarveny.
já naštěstí nekoupila kytku za plnou cenu, ale se slevou, nebude mi tím tolik bolet, že bude bílá

V USA na to uz musi byt upozorneno, tady prd.
nj, to by je tady za tuhle cenu nikdy neprodali a neudělali velký kšeft

brut
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 21:23
- Nahlásit

Hyena
mi vykvete ta zachráněná ale tipuju právě na tu bílou
nebo to bude fialová, těch je taky moc

Hyena
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 21:37
- Nahlásit

brut
nebo to bude fialová, těch je taky moc
no to bych měla dvě,a le to by vůbec nevadilo...má jí i tak ráda

brut
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 22:33
- Nahlásit

Hyena
to bych měla dvě,a le to by vůbec nevadilo...má jí i tak ráda
však vypadá nádherně Jsi jí zachránila a tak se ti odvděčí krásnými květy

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 22:39
- Nahlásit

Hyena
Ja zachranuju kyticky rada. Ale jednu sem teda zachranenou z parapetu v jedny firme svihla do popelnice po par mesicich, to ti byl nakej sukulent, ktreymu odpadaly kousky a kam spadly, tam ihned korenily a hnaly do novy rostliny. Dobrej trifid to byl.

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 09:08
- Nahlásit

Rumštááááájn

Samozřejmě ve štýlové "Ešuskonepřítomné" barvě
Jo jo, kdo nechodí, pro toho se jiná barva nehodí
Besinka už umí procházet psíma dvířkama u mamči a s Mili jsme cvičili nebraní si pamlsků. Jenže jsem byla netrpělivá a páč to máme s Milčou společné, tak se mi to moc nepovedlo
Ale skvělej byl Milči pohled, jak jsem učila Bebinku proskakovat sem-tam, tak prostrčila hlavu dvířkama a pak se na mě podívala s takovym tázavym pohledem "co blbnete, dyk tam nic zvláštního nejni"

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 19:28
- Nahlásit

Bry vecir, verim, ze si Fajfkova skaly uzila a nebylo "padej trosku doprava, pod nama je vyprava.."

Ja su nasrate, vcerejsi kotel vyborny hovezi poblivky co???! Zkysnul!!! Ac zchlazena a do lednicky soupnuta, bourka pitoma! Neni to prvne, co se mi tohle stalo, znate to taky?
Si cuzy mlasknou aspon.
kachna_
Jenže jsem byla netrpělivá a páč to máme s Milčou společné, tak se mi to moc nepovedlo
Moc ti rozumim.
Co Lucias, ryma uz zazehnana definitivo?

Joooo, a prilitly dneska vlastovkyyy!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 21:17
- Nahlásit

Fifi
Neni to prvne, co se mi tohle stalo, znate to taky?
jo, stává se to vždycky, když doma není nic jinýho k jídlu Zítra bude k obědu domácí kuřecí polífka. Už se těšim
prilitly dneska vlastovkyyy!!!
Jé, já se těšim na ty naše holký. U nás už jsou žaby a holky chytrý šly rovnou do žabníka A taky máme konipáska - lítá se napít do bazénu a vůbec mu nevadíme. Taky jsem viděla ještěrku, honila jí flekatá . Naštěstí ještěrka odlovena a vypuštěna k sousedům do bezpečí. A taky máme první králíčátka (a možná i druhý už ).
Já mám tak ráda jaro

Co Lucias, ryma uz zazehnana definitivo?

je to a dobrý cestě, asi mě nakazila
Dala jsem si becherovku. Ach jo, proč alkehůl není tak dobrej, jak si člověk pamatuje. Ale měla krásnou vůni "starejch časů"

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 21:37
- Nahlásit

kachna_
stává se to vždycky, když doma není nic jinýho k jídlu
A tak to tady je... to spis ta souvislost - bourka a kysnuti veci, od babicky vim, ze se testo zdrcavalo, kvasek umrel, mliko kyslo - proc? to vi jen buh asi, na to grant este nikdo nedostal.
Taky jsem viděla ještěrku, honila jí flekatá
Ag pookrala tez. Zacinaj litat cmelaci. Dokaze vystavovat cmelaka, jako ohar, jen prut nema nesem v prodlouzeni tela.
je to a dobrý cestě, asi mě nakazila
tak ty to bylinkama vylecis, rychle, viz becherovka.
A taky máme první králíčátka (a možná i druhý už ).
Hezkyy, a nejaky "von"? Ne na beznej pekac?

brut
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 22:17
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Koukám, že už tu máme opravdu jaro, když už jsou tu vlaštovičky, ještěrky a konipásci .... u nás se snad Al rozhodla, že bude hárat, začala hodně učůrávat a našla jsem jednu kapku, tak doufám, že kapka souvisí s háráním a ne s nějakým drápancem.

Jinak jsme s Hyenou dvounohou byly venčit plesnifce a byla to paráda. Brutíček si jí velmi oblíbil, dokonce vedle ní šel jak na cvičáku

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 22:55
- Nahlásit

Aaaaaaaaaaaaaaaaa bolej me nožiškýýýýý!!!
ráno bylo mlha mokro hnusno ale pak se nám vybralo a azůůůro a bylo slunko pochodák byl super !!! jsme se krásně proťápli všici, hafušáci se stihli aj vykoupat Dokýš byl ke konci již drobátko unaven poznala sem to podle toho že přestal šněrovat zleva do prava a šel přímo
Potkávali jsme mraky lidí hodně se psákama...takže socializačka super! sice mě bolej nožky i když jsme neušli ani dvacet. Ale už hledáme další pochoďák bo se nám to ve skaliskách mooc líbilo

brut
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 23:14
- Nahlásit

Fajka
aaaaaaaaaaaaaaaa bolej me nožiškýýýýý!!!
pokud jen tebe, tak je to po zimě normál.... ale podle všeho bolej i Jelito, takže možná budete mít zítra trochu klidu

Je dobře, že jste si pochod užili a je ti skvěle. Potřebuješ odpočívat a tohle je skvělá příležitost

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2012 13:58 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

kachna_
Aktualizuju terose, tak ti sem zase budu hazet spicoidy
x Čaki http://zlin.cz/62410-fotogalerie-psi
nalezeny spic =1912]http://www.mpb.cz/nalezeni-psi/?tx_odmpbrno[ uid]=1 912
x Punta http://www.utulek-jihlava.estranky.cz/clanky/psi-k -adopci.html
Metis http://www.olomouckyutulek.cz/gallery.php?akce=gal erie_ukaz&gal_ukaz_order=&gal_ukaz_pocet=40&galeri e_id=1&strana=2
Skoro dole x Šelty, dedula http://utulek-jimlin.wz.cz/index2.php?p=pejsci
Deda Rexin http://zlin.cz/62410-fotogalerie-psi

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2012 14:43
- Nahlásit

Fifi
Aktualizuju terose, tak ti sem zase budu hazet spicoidy
děkuju moc, já se přiznám, že procházení útulků se teď docela programově vyhýbám

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2012 15:23
- Nahlásit

Fifi
U toho černýho z Brna jsem projela i nalezence a klub a nic a Šelty je, no dokonalej.

A hlásim, že Michal je úžasnej, páč ustoupil a souhlasil, že si můžu nechat svoje rodný příjmení, takže až budou peníze (tak za dva, tři roky), se vezmeme (páč jako že bych prosadila svojí představu o dvou svědcích tvořících veškeré svatebčany, to asi ne)

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2012 15:26
- Nahlásit

kachna_
Ja vim, ze se ti do toho nechce mne se dycky krouti az palce u nohou, kdyz to projizdim
A este jeden, v Troji, ev. c. 760/2012, asi na treti strance. http://zvirata.identifikace.cz/cms/SSMP_psi

si můžu nechat svoje rodný příjmení

páč jako že bych prosadila svojí představu o dvou svědcích tvořících veškeré svatebčany, to asi ne
Treba ho za ty dva tri roky presvedcis i o tomhle.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2012 16:54
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Byli jsme venčit plesnifce a jsem hotof, oni si odpočinuli a už madam vymýšlí, kde by co vyvedla Ale udělala mi radost... konečně hááááráááá ( po měsíci marného čekání)

kachna_
Michal je úžasnej, páč ustoupil a souhlasil, že si můžu nechat svoje rodný příjmení
téééda, to si zasluhuje odměnu ... co mu uvaříš dobrého?

páč jako že bych prosadila svojí představu o dvou svědcích tvořících veškeré svatebčany, to asi ne)
teď máš čas pomalu přesvědčovat a upozorňovat na výhody svatby jen ve čtyřech , takže možná bude svatba i dřív, budu držet palce

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2012 20:10
- Nahlásit

brut
Eine skorowiesse orchidej Blbe se fotila, musela byt podeprena kanystrem, aby se nezhroutila. Tot ten muj rok kvetouci zazrak.

A fnuk, nasla sem jednu starsi fotku...

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 08:24
- Nahlásit

Ramštáááááááááááááááááááájn,

kachna_
svatba?...............co to je ???????????????

brut
udělala mi radost... konečně hááááráááá (
počkala až bé Brutíkovec doma abys měla vo starost míň

Fifi
Eine skorowiesse orchidej
hááskáá, já včera sázela cvíííbl celej lán..su z toho mrkef

A fnuk, nasla sem jednu starsi fotku...
tyjo..to je lesk jako blesk !

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 09:56
- Nahlásit

Ruumštááájn
Fajka
já včera sázela cvíííbl celej lán
taky jsem měla takovej malej pytlíček a ňák se mi to rozlezlo na 4 řádky
svatba?...............co to je ?
a tak, když už spolu máme dvě děti...
Fifi
Tot ten muj rok kvetouci zazrak.
Tak asi se o ní dobře staráš. Mně kvetou jenom kaktusy... A to ještě, až když je vyhodim na zahradu
nasla sem jednu starsi fotku...
krasavice
Fajka
to je lesk jako blesk !
já znám jeden pěknej, kynologickej - leskne se jak psí kulky

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 10:38 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

kachna_
tak, když už spolu máme dvě děti...
něco jako..no vy dva jste zase hrozně moderní, máte osmiletýho kluka a už plánujete svatbu

kynologickej - leskne se jak psí kulky
myslíž že i ty feňule Fifijový se leskonou až tak ?

ní dobře staráš. Mně kvetou jenom kaktusy... A to ještě, až když je vyhodim na zahradu
až vám vykvetou hrábě budu vás považovat za vodborníky mě zatím kvete jen rezavej plot

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 12:30
- Nahlásit

Fajka
no vy dva jste zase hrozně moderní, máte osmiletýho kluka a už plánujete svatbu
jaký moderní? mamča se vdávala, když mi bylo šest

Hyena
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 12:31
- Nahlásit

RUMŠŠŠTÁÁÁJN
tak máme zasejc pondělí chjoooo
kachna_
leskne se jak psí kulky
čéče nevim, moc psům pod ocásek nekoukám, ale dost ji má kulky i celkem chlupatý

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 12:43
- Nahlásit

Jste impertinentni!
kachna_
Tak asi se o ní dobře staráš.
Prd. Prave, ze si ji moc nevsimam, max 1x v tydnu ji zaleju, pokud nezapomenu.

brut
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2012 21:03
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Ráno jsem byla na ko,byli na mně moooc hodní a jen mně upířili. Pevně doufám, že výsledky budou odpovídat množství krve

Jinak jsem tu dneska měla "veselo" .... Al cvakla za jedním cikánětem, když si zase u nás před barákem kopali a já šla venčit. No a starší bratříček, který sem všechny táhne a velí jim, tak situaci vyhrotil a šli žalovat tatíkovi. Ten si na mně počkal, začal mi vyhrožovat zabitím Al a tím, že na mně poštve měšťáky. Musím říct, že jsem řvala jak prokoplá s tím, že jestli se Al něco stane, tak půjde do basy a ještě zaplatí. No a pak přijeli měšťáci s tím, že je na mně zavolal. Takže jsem si hezky popovídala a dostala radu, ať si namontujeme kamery, které budou snímat auto, silnici, vrátka a okolí.
Mno a ženský cikánky si milého tatíka slovně podaly s tím, že si jich nevšímám a ať mi d pokoj. Tak jen doufám, že byly úspěšné....

<< 1 ... 1827 . 1828 . 1829 . 1830 . 1831 . 1832 . 1833 . 1834 . 1835 . 1836 . 1837 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání