| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 19:41
- Nahlásit
Fifi
dííky za tip! tjo nevím jestli budu mít dost odvahy ho zkoušet na něco nalákat ale příště to teda určo zkusím...
když nemáme městskou policii tak volat normální???
Ted sem ho dvakrát viděla z okna a než člověk vyběhne z domu tak pes už je většinou v nedohlednu...kujva začínám nesnášet velký chlupatý bestie bílým kožichem ...
co napsat a hodit jim do schránky nějakej vzkaz ??? ale nevim co tam napsat krom sprostejch slof
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 19:46 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Becherofkaštáááájn
Fajka
začínám nesnášet velký chlupatý bestie bílým kožichem
co napsat a hodit jim do schránky nějakej vzkaz ?
myslíš, že to zabere?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 19:48
- Nahlásit
kachna_
Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaachnooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooo
sis nejstrašnější Kachna co znám!
myslíš, že to zabere
no to právě by záviselo asi na tom co by tím čék napsal že jo ale minimálně bych si ulevila
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 19:53
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Od noci mám migrénu , takže dneska nic nedělám a skoro celý den polehávám
Fajka
tenhle tejden už sem podruhý přistihla jak se nám po pozemku a okolí a prochází vesnicí pes jako hovado, podle mě taky pyreneják
souhlasím s Fifkou .... odchytit a pak zavolat měšťáky, že pobíhá po silnici nebo ho někam nahnat a pak zavolat s tím, že ohrožuje lidi, ať se majitelé trošičku prohnou při placení za ubytko v útulku. Tyhle lidi miluju
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 19:57
- Nahlásit
Fajka
když nemáme městskou policii tak volat normální???
klidně, někdo tam u vás musí mít odchyt na starosti a pokud ohrožuje lidi, tak to by mohla mít na starost normální...
napsat a hodit jim do schránky nějakej vzkaz ??? ale nevim co tam napsat krom sprostejch slof
nějak nemyslím, že by to zabralo ..... spíš to pak budou dělat ještě na truc
kachna_
tys fakt kachnáááááááá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 20:38
- Nahlásit
Krásně jsme se proprocházkovali, krásně. A ještě jsme posloužili jako fižiranti pro paničku s obřím černým psem, která ho učila, aby se jaksi nechoval jako kretén. A Hošikus si polítal s pěkně poslušnou slečnou bíglovou. Hásky s ní panička pracůvala. Našla jsem spoustu nalámanýho kvítí, takže mám doma jarní pugét.
jo a ...... asi už mi je souzeno navždy působit v MHD - hlavně tedy v trambajích, jako naprostej idiot. Nastoupím do tramvaje a jako ántré, se mi vytrnou sluchátka a hošíčci spustěj na celou trambaj v takovým ne zrovna vhodným momentu , takže se půlka osazenstva s údivem otočí. To aby lépe viděli, jak se můj obří deštník sám od sebe otevře a vyžene zbývající půlku osazenstva na konec vozu. Když se mi toho idiota podaří zpacifikovat, tak s ním v úlevě propíchnu vzhledného maníka a v závěru rozsypu svůj nákup z řeznictví po podlaze tramvaje, takže to tam vypadá, že hodlám uspořádat piknik (asi pod tim deštníkem :smirk no asi radši budu chodit pěšky
kachna_
KÁÁÁÁÁÁÁÁCHNA, KÁÁÁÁÁÁÁÁCHNA, TYS VŮŮL JAK ANJEL
Fifi
Abys hezky promokla
i ne, i ne, pršelo proto, abych zbytečně táhla obří firemní deštník, páč ten svůj jsem opět neměla na prochajdu nepéršingovalo
Vsem preju pekny Velikonocky
Taky přeju, i když na ně nehraju teda moc.
Fajka
jestli vás něco napadne
nedá se pes odchytit a odvézt do útulku?
brut
Od noci mám migrénu
lity polity lity polity pani
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 20:43
- Nahlásit
brut
Od noci mám migrénu
lity lity pani..mě je dneska taky všelijak a prej šel děsně tlak dolu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 20:45 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
nedá se pes odchytit a odvézt do útulku?
no odchytit nevim to sem nezkoušela možná to zkusim ale jako odvést do útulku jo... jako dycky si vzpomenu na paní Kubištovou z Dášenky co má starostí a práce za celej den,a nějak se mě do doho nechce ...bo ona má naši oblast na starost a přidělávat jí práce a starosti kuli takovejmdle debilům se mě fakt nechce
takže se půlka osazenstva s údivem otočí. To aby lépe viděli, jak se můj obří deštník sám od sebe otevře a vyžene zbývající půlku osazenstva na konec vozu. Když se mi toho idiota podaří zpacifikovat, tak s ním v úlevě propíchnu vzhledného maníka a v závěru rozsypu svůj nákup z řeznictví po podlaze tramvaje, takže to tam vypadá, že hodlám
no ale zase víš jak si lidem okolo musela zvednout náladu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 20:53
- Nahlásit
Fajka
...bo ona má naši oblast na starost a přidělávat jí práce a starosti kuli takovejmdle debilům se mě fakt nechce
hm. to je pravda , no tak ty poliše jedině.
no ale zase víš jak si lidem okolo musela zvednout náladu
no, nejdřív rockovej koncert , pak vystoupení Mery Popyns, šermířský vystoupení a na závěr hostina...... možná sem měla vybírat vstupný?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 20:55
- Nahlásit
Fajka
Ještě mně napadla jedna varianta ... co psa naložit do auta, odvést třeba do Jablonce nebo na jiné ne moc daleké místo a tam zavolat, že se ti ho povedlo odchytit ( i když, to by jsi asi musela mít s někým domluvený, aby jsi tam nefigurovala jménem). Ono by je to mohlo taky poučit, zvlášť když člověk ví, kolik psů se ztratí a nikdy nenajde, protože se třeba dostanou na pekáč
Došla ti sova? Jsem jí posílala někdy včera večer nebo spíš v noci.....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 20:58
- Nahlásit
PetraK
A ještě jsme posloužili jako fižiranti pro paničku s obřím černým psem, která ho učila, aby se jaksi nechoval jako kretén
tak to by se choval jako kretén Brut a byla by to "vtipná" dvojka
asi už mi je souzeno navždy působit v MHD - hlavně tedy v trambajích, jako naprostej idiot.
škoda, že jsem nejela s tebou .... bych možná potřebovala hodně moc pemprzů, jestli bych to vůbec ustála.... ty seš fakt nebezpečná nejen sama sobě, ale už i okolí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 21:10
- Nahlásit
Jo, milé dámy a milé dámy (páni tu nejsou, tak je musí zastoupit dámy) - slyšte, slyšte!!!!!!!! Dnes jsem vyrobila v mikrovlnce vynikající večeři - nejdřív jsem tam uvařila mrkvu na kolečka, pak brokovnici, na oleji orestovala cibulku, hodila tam nakrájenou šunku, poopekla, zasypala trochou mouky, poopekla, zalila vodou z té zeleniny a nechala povařit, vmíchala nastrouhaný sýr, žloutek, nechala povařit, vmíchala sníh, nakydala na mrkvu s brokovnicí a dala zapéct. Podávala s brambory, též uvařenými v mrkvovrnce, kteréžto když jsem uvařila, tak z vody jsem udělala česnekačku ještě. Na to, že jsem přišla domů v sedum a v osum jsme měli večeři na stole včetně poblifky - to nejni marný, ne? I když mi kuchyň zrušej a rozbombardujou, já se nevzdám
brut
škoda, že jsem nejela s tebou
hele neboj, já bych tě nastopro zapojila, to se fakt neboj
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 21:12
- Nahlásit
brut
co psa naložit do auta, odvést třeba do Jablonce nebo
jo ale pes zase skončí u Kubištový krom toho tyjo nevim no vodchytávat takhle velkýho psa může bejt i vo hubu (
no uvidím příště se o to alespon pokusím..
ti sova? Jsem jí posílala někdy včera večer nebo spíš v noci
sem na to koukala až ted aposílala replááj
PetraK
no tak ty poliše jedině.
jo to sem taky chtěla u toho mrtvího psa a odkázali mě zase na Kubištovou
ach jo..
možná sem měla vybírat vstupný
začni bo si myslím že tě to brzo uživý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 21:25
- Nahlásit
Fajka
ach jo..
no a kdyby ohrožoval tu dopravu?
začni bo si myslím že tě to brzo uživý
no možná budu i multimilijounářka časem. A asi taky nesrmtelná, páč prej hjumor léčí a já se cestou z tramvaje smála jako idiot
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 21:27
- Nahlásit
PetraK
se cestou z tramvaje smála jako
jako??????
no a kdyby ohrožoval tu dopravu?
popřemejšlím vo tom...dyž tak vytáhnu kolo že mě honil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 21:30
- Nahlásit
Fajka
jako??????
ešivá nechápeš, zvopakuju ti to jako v mateřský školce JA-KO!
dyž tak vytáhnu kolo že mě honil
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 21:32
- Nahlásit
PetraK
ešivá nechápeš, zvopakuju ti to jako v mateřský školce JA-KO!
jo jooooo já ti věřííím jááááákooooooooo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 21:38
- Nahlásit
Fajka
jo jooooo já ti věřííím jááááákooooooooo
ta irónyje je dost trapná
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 21:44
- Nahlásit
Fajka
Hele, s tim velkym chlupatym cimsi litajicim po okoli fakt nenadelas asi nic jinyho, nez si bud stezovat na urade anebo viz postup vyse. Ze by pomohl nejakej dopis do schranky - bylo by to idealni, proc to nezkusit? - treba si cokl dela vylet ze zahrady, kdyz jsou majitele pryc a ani o tom oni nevedi? Kazdopadne mam prece, doprdele uz, takovyhle hovada zajisteny bytelnym plotem, vim, sem naivka. Uz sem si rikala tuhle, kdyz tu lital Aliiiiiiikuuuuuu, poceeeem - ze jednou snad vypustim Kremyla a budu mlcet, jinak by blbka hned pribehla.
brut
Nam to nak s tim planem nevyslo, vid? Vikendovym - se omlouvam.. Ale Vilem uz bude doma - kdy, ziitra?? To napravime nekdy a velky lity lity s hlavobolem, ja sem uz treti den jak jebla meteoritem po kebuli, furt tupe boli. Jak vlastne by mohla tupa hlava jinak bolet, ze.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 21:45
- Nahlásit
PetraK
hele ale zase tě šlechtí jaká si šikovná kuchařinka ! ...vem si že si mohla to čoromoru předvést doma v pseudokůchně a to by bylo určo horší to by se Brtník tolik nesmál
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 21:49
- Nahlásit
Fajka
...vem si že si mohla to čoromoru předvést doma v pseudokůchně a to by bylo určo horší
no tilda by doma pochopitelně prošel, ale tim by to skončilo, páč dyby se otevřel ten deštník tam , tak vystěhuje tu linku voknem i s mrkvovrnkou a nemám v čom dělat ty megadobrý jídla, kdybych propíchla deštnikem místo vzhlednýho manika svýho vzhlednýho muže, neměl by kdo dodělat tu kůchňu Takže jedinej pozitivní moment by bylo to uspořádání pikniku na zemi, to by myslim Ešus vocenil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 21:50
- Nahlásit
Fifi
Nam to nak s tim planem nevyslo,
sem četla že Nam to nak s tim plamenem nevyslo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 21:51
- Nahlásit
PetraK
Nam to nak s tim plamenem nevyslo
A uz nastala sezona??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 21:53
- Nahlásit
Fifi
A uz nastala sezona??
nevim, bojim se zeptat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 21:54
- Nahlásit
Fifi
kdyz jsou majitele pryc a ani o tom oni nevedi
dělá si vejlety pravidelně..dokonce mě jednou při venčení míjeli autem a zastavili a ptali se jestli sem neviděla velkýho bílýho psa vědí votom už minimálně půl roku... díky bohu za ten paralizer.. dneska mu dobiju baterky !
Kazdopadne mam prece, doprdele uz, takovyhle hovada zajisteny bytelnym plotem
to si taky myslím...ale zcela evidentně u nás na vesnici jsem jedna z mála
a stěžovat a na úřad se měted nechce abych nebyla braná za věčnou stěžovatelku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 22:04
- Nahlásit
Fajka
abych nebyla braná za věčnou stěžovatelku
Tomu rozumim.. KačAnaová!! ne naka KačEnovaá!!
A tak de fakto, co mas teda za moznosti, cos tu tak vypsala? - asi fakt jen dobit ty baterky.
PetraK
nevim, bojim se zeptat
To bude asi faaaaaakt velky, AZ to prijde.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 23:09
- Nahlásit
JOOOOOOOOOOO ZEJTRA TADY BUDE STREJDÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
STREJDA BRŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮS
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 23:10
- Nahlásit
Fifi
To bude asi faaaaaakt velky, AZ to prijde
víš co si řikám? ... podle toho jak funguje mužskej mozek...... nemoch tu informaci tak dlouho udržet takže přijde prt
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 13:34
- Nahlásit
Ramštáááánj,
to počasí mě fááákt S**E!! je volno a tááák chnusně
á fčéééra vytuhla jak bílek
Fifi
Tomu rozumim.. KačAnaová!! ne naka KačEnovaá
no..právě
co mas teda za moznosti, cos tu tak vypsala? - asi fakt jen dobit ty baterky
jo asi jo... prostě dyby něco tak to do něj našiju a bé po ptákách .... ještě sem se ptala ouřadu co by kdyby náááhodiu ten pes měl nedejbože z toho šok tak velkej a slabý srdce že by se mu něco stalo..tak prej by mě museli dokázat že sem mu to chtěla způsobit záměrně...a to prej je nesmysl když by na nás útočl..takže obrana sebe a svého majetku + nešťastná náhoda v důsledku chabého zdraví agressora... prej by nidko neměl šanci to obhájit...
PetraK
JOOOOOOOOOOO ZEJTRA TADY BUDE STREJDÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
STREJDA BRŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮS kde co jak??
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 13:57
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek.....
Fajka
prostě dyby něco tak to do něj našiju a bé po ptákách
no a když tě nikdo neuvidí, nikdo ti ani nedokáže, žes to byla zrovna ty.... za dva dny zavoláš na úřád že se někde válí mrtvej pes a máš klid.....
|