| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 08:58
- Nahlásit
PetraK
jihokavkazským
znám jenom jihoruskýho ofčáka
sem právě vyplňovala ty papíry pro pojištovnu a tam bylo napsaný že to co nás napadlo tak nejni pyreneják ale jihokavkazskej pes google nic takovýho nezná a na kafkazáka to podobný moc nejni..to bé zas nějakej made in ťaman..zkusim ho vo víkendu nějak vyfotit bo co je todle za plemeno je mě fakt záhadou ..
brut
já byla dneska naposledy v Poděbradech na skvělých horkých malinách, páč zítra co? Zítra jede Brůůůůtíkovec domůůůů
juhuuuuu to to ale uteklooooo
plesnifcííí jsou ok, jen jsem zvědavá, jak budou zítra vítat páníčka. Doufám, že mu nic neudělají, aby zase nikam nemusel... no hlavně aby po dvou dnech strávenejch doma nekřičel že chce zase do lázní že tam bylo líp !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 09:04
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
Dneska ráno Hošikus překvapil , páč si poprvní v životě sám od sebe šel uklidit hračku - pana Ježáka - do hračkárny. A když jsem si toho zrovna jako nevšimla, jak je vzornej a samostatně uvažující péf, tak ho to naštvalo, milýho ježáka vytáhnul zas ven a dribloval s nim po pokoji a předstíral, že teď už to nejde nejen uklidit, ale ani zvednout! když jsem to prej prve neocenila, mám si trhnout
brut
nejen jemu
ááha, takže tam bude nějakej dífčí tábor asi.... ne ?
nemááám
chyba, bez průvodu to nebude ono
ani trochu
děfče, děfče, to ne dóbře
Fifi
strka jim buchtu pres plot.
esipak je mramorovaná, vořechová ????
Fajka
Fuuuuuj tam je chnusněěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě
jo úplně moc myslim, že jedinej komu to neva je kdo??? HOŠIKUS, hopikal si ráno jako divej.ale jedno pozitivum to snad má - třeba to trochu spláchne vzkazy od háravek.
)že voba leželi na zemi a čučeli na sebe jak dementi , hvězdičky ve vočích .
:
je hnusně, tak víte co?? zde zrzavá antidepre pilulka, aneb Hošikus na sněhu:
http://naszviretnik.net/2012/04/12/psi-esus-cesta- za-snehem/?#comment-153899
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 10:57 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Fifi
A je to tuu, jiz se stridaj zenichove u plotu, Ag ma ten svuj smilny pohled
Nejste v tom sama pani, Hyena začla taky...bohužel celoživotně hárá po 5 měsících , marně doufám v půroční interval....tak že za 10 dní se jí její jediná pruhatá mozgová buňka přesune pod ocásek a a tam dalších cca 10 dní setrvá...... já nakoupím o prá flašek rumu víc a nějak to přežijeme obě bez následků na zdraví
P.S. nechce se Ag stavit na kus bezpečného sexu?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 11:39
- Nahlásit
Hyena
tak si to na chvílu vyměníme? ti klidně půjčim érotomana otomana
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 12:45
- Nahlásit
Zdravím,
Tak jsem urvala zrcátko na autě . Vyhřejvaný, ovládaný nějakym čudlíkem. Jsem vjížděla k doktorce a v cestě mi stálo auto. Mohlo zacouvat na nějaký parkovací místo, ale místo toho tam stálo, pán něco čistil a leštil, tak jsem si říkala, že pán je zřejmě nedovtipa a neuhne a jak sem couvala z brány a hlídala, abych do někoho nenacouvala, tak jsem si nevšimla, že jsem moc blízko sloupku a už to bylo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 12:49
- Nahlásit
Hyena
Sem si vsimla, ze Hyjena s Ag haraj dycky nejak spolecne, cuzy!
kachna_
že jsem moc blízko sloupku a už to bylo
Lity, lity. Tyhle cudlikama ovladaci veci bejvaj dost drahy. Ale zase.... bylo to "jen" zrcatko.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 12:51
- Nahlásit
kachna_
že jsem moc blízko sloupku a už to bylo
ejch to nasere, zvlášť, když to tedy nemuselo bejt
zastihla jsi tady v tom bordelu co vyrábíme mojí odpověď na to co ses ptala ohledně toho lovení / nelovení? - byl to odkaz na článek, kde jsem to před nedávnem sesumírovala.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 12:55
- Nahlásit
PetraK
zastihla jsi tady v tom bordelu co vyrábíme mojí odpověď na to co ses ptala ohledně toho lovení / nelovení
jo jo,s díky předáno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 13:13
- Nahlásit
kachna_
o jo,s díky předáno
3
vyřiď kámošovi, že to chce, chce a chce mít nerf opravdu na uzdě a hodně to cvičit. V tom psu ten zájem o zvěř je a musí tam být a jde jen o to nasměrovat to chování, což pro lajku napoprvý je kapek asi složitější. Musí být hodně moc trpělivý a důsledný . Případně může klidně taky jako já, vyrazit za zajícema bože, když si představím, že mě to zas jednou čeká!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 13:32
- Nahlásit
PetraK
Fifi
no, v zásadě s Michalem oba celkem důsledně děláme vše pro to, abychom stále měli jen jedno auto
V pátek jedeme za mamčou na víkend - se všema psama (když to půjde, když ne, sbalim psy a odjedu). Myslím, že až odjedem bude velmi velmi vděčná za ten klidný, tichý barák s pouze jedním a v budoucnu dvěma psy, protože u ní časem zůstane Besinka, kterou mamča zbožňuje (naše smečka Besinku docela utlačuje, takže pro jistotu v nepřítomnosti odděluju, mamči pes jí má rád).
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 14:21 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Fifi
Hyena
Sem si vsimla, ze Hyjena s Ag haraj dycky nejak spolecne, cuzy!
Njn, esli by to už nestálo za to začít se sexuální turistikou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 19:15
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Hlásím, že Brůůůtíkovec je doma a já totálně odpadla, takže místo aby se on válel, tak jsem spala jak mrně já Nějak mi totiž došlo, že je konec všemu cestování, strachu atd a holt tělo řeklo:"spííííím"
Jinak musím konstatovat, že plesnifcííí páníčka vítali,ale naše předpověď o tom, že ho porazej nevyšla.... jsem byla nakoupit a navrchu tašky voněla šunka, takže jim trochu rozptýlila pozornost Ovšem o něco později už si to začali užívat
Fifi
Ag ma ten svuj smilny pohled a strka jim buchtu pres plot. Bud zabiju vyjici sakaly u plotu nebo knikajici Ag, mela jsem vas rada, bdete!
já čekám už měsíc, kdy začne hárat Al, psi se můžou zbláznit a ona pořád nic. Tak doufám, že když k nám na návštěvu přijede hárající Hyena, tak se holka taky pochlapí a spustí ....
Jinak ale držím palce, ať není z ženichů krmné maso
Fajka
to to ale uteklooooo
přesně tak, ani jsem si nestihla odpočinout, jak jsem plánovala
hlavně aby po dvou dnech strávenejch doma nekřičel že chce zase do lázní že tam bylo líp !
neboj, už mi přišla mmska s tím, že on je ten nemocný, který má odpočívat a nemá kde, když usnu na sedačce, že zlaté lázně .....a to byl, prosím, doma asi 4 hodiny
jak Fája nesnášela když se jekejkoliv peéf přiblíží prudce přímo proti ní, tak jelito je ten nejlepší lék na tudle fobii..Fája již jest zcela vyléčena...
ale to je výborná zpráva pro blbce typu Brut, který zásadně nebrzdí včas Je to holka šikovná, to říkám furt
PetraK
ááha, takže tam bude nějakej dífčí tábor asi.... ne ?
myslíš ty babky s chodítkama? Tak to máš recht, těch tam bylo, že nevěděl, kterou si vybrat
chyba, bez průvodu to nebude ono
průvod nevyšel, páč lilo jak z konve, ale za to dostal špekové knedlíky na které měl chu´t
děfče, děfče, to ne dóbře
já vím Ale fakt to nešlo.. jsem byla ráda za jeden volnej den v týdnu. Teď už to snad bude lepší, alespoň v to doufám......
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 19:21
- Nahlásit
kachna_
Tak jsem urvala zrcátko na autě . Vyhřejvaný, ovládaný nějakym čudlíkem
pořád lepší zrcátko než celý auto.... a navíc, je to "jen" věc, hlavně, že vy jste ok a na ničem jiným nesejde
pátek jedeme za mamčou na víkend - se všema psama (když to půjde, když ne, sbalim psy a odjedu). Myslím, že až odjedem bude velmi velmi vděčná za ten klidný, tichý barák s pouze jedním a v budoucnu dvěma psy, protože u ní časem zůstane Besinka, kterou mamča zbožňuje
týýý jo, tak to bude dost silná káva i na mačinýho psa...ale zase na druhou stranu, Besinka je tam spokojená, mamča jí má ráda, tak to je super zpráva. Alespoň budeš mít doma o jeden menší problém míň a smečka se taky možná trochu zklidní, když tam nebude "ten rušitel"
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 01:49
- Nahlásit
brut
Vitam doma Vilema, odpocinte si ted oba!!
A ja jdu spat, dobrou noc.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 08:16
- Nahlásit
Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrramštajn ve spolek,
at už ta hnusná zima a mokro de..víte kam !!!
ci jaro teplo slunko a sucho HNET!!!
Mám nějaký bojavý vočiska, jak čučim chvíli do monitooru tak mám oupá hotový voči..včera sem šla krz to i brzo spát..musím někde najít ty kapky co mám... ach jo..potřebudu dělat dípíháčko a dyž sem po půlhodině čumění do monitoru hotofson tak to je na pytel žáno...
brut
neboj, už mi přišla mmska s tím, že on je ten nemocný, který má odpočívat a nemá kde, když usnu na sedačce, že zlaté lázně .....a to byl, prosím, doma asi 4 hodiny
no neříkala sem to ???
kachna_
Myslím, že až odjedem bude velmi velmi vděčná za ten klidný, tichý barák
jo myslím že jí chvíli bude trvat než jí z toho frmolu přestane dunět hlava a pak už se zas bude moc těšit kdy přijedete !
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 15:00
- Nahlásit
Nikde nikdo? Uzijte si vikenda a dneska se opatrujte, pri tom 13. patecku!!
kachna_
Hele, neco primo pro tebe a maly kachnatko!
"Kožené capáčky pro vaše malé bobečky" http://www.capiki.cz/
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 15:14
- Nahlásit
kachna_
Tak jsem urvala zrcátko na autě
To je hned,je to jen drobnost,nenervuj se
brut
Hlásím, že Brůůůtíkovec je doma a já totálně odpadla, takže místo aby se on válel, tak jsem spala jak mrně já Nějak mi totiž došlo, že je konec všemu cestování, strachu atd a holt tělo řeklo:"spííííím"
Gratulejšn a stejně jako Fifi Viléme vítej doma
Včera jsem šlechtila posledního jorka,paní jede z Ostravy kus za nás na chalupu a tak dělá zastávku na stříhání u mně. A do toho mi tam vlítne chlap,že Teddýšek už během hodiny počtvrtý bluje a prý hrozně naříká...torze to bude zahlaholil.tak jsem ho uklidnila,pesana dodělala,paní o nějaké torzi nemá šajn..takže ještě drápečky,ouška vytrhat...
Teddynka gerontíka jsem prohmátla na levou stranu zabubnovala a OK,tak napřed jsem musela resuscitovat chlapa,pak nakšírovat slepýho,hluchýho Teddyho do auta a už jsme jeli.
Asik nějakej bličkovej bacilus to byl,dneska na kontrole mnohem lepší,takže pigarko už jen jedno a v pondělí na kontrolu.Ovšem v ordinaci předvedl záchvat stařecké senility a demence,rozplácnul se jak žaba a ještě u toho naříkal.Jen co jsem ho vysmýkala na ulici,postavil se,oklepal a krokem šviháka lázeňskýho vykročil k tomu pravýmu autu.Tak ten zmetek asi trochu vidí,jen to na nás hraje
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 21:24
- Nahlásit
zdar baby,
kdybyste se v rámci hnusnýho počasí, co na zítra hlásej, chystala některá z vás na FOR PETS do Letňan (teda je to tam krom jinýho, je tam For family, for kids, atd. ...) tak se stavte na kafe, budu makat ale jen zítra.
|
Falco
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2012 22:11
- Nahlásit
PetraK
Půjčila jsem si tvůj članek o loveni na FB, nevadí? Je uveden zdroj i autor
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2012 17:26
- Nahlásit
Rumštáááájn
Sfiň pruhatá háravá se dnes pochlapila- máme 3 místo na závodech ....ovšem samo mě musila drobet nasrat, páč na obraně pouštěčky 100% ovšem v okamžiku,kdy se měla přiřadit ke mě si musela po každé na rozloučenou ňufnout do rukávu.....Ale je to broučínek
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2012 13:39
- Nahlásit
Hyena
Sfiň pruhatá háravá se dnes pochlapila- máme 3 místo na závodech ....
gratulujem!!
dělám dneska sousedku Fajkýšovcům, sníh tu nemaj, ale jinak pěkně hnusně, fičí vichr a zimáááá
večer zas jedu dom
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2012 10:12 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
rumštajn ve spolek
teda, du se sem kapku vohřát v týhle kose a vono nezatopeno.....
jak je možné, že zděz ještě neplanou ohně ???
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2012 10:33
- Nahlásit
kde jste vsichni?clovek se sem jde rozveselit a nikde nikdo...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2012 11:08
- Nahlásit
kde jste vsichni?
Janiii
Fora vymřela na epidemii fajkytýdy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2012 13:18
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek!!
my jsme byli mino... teda to jsme furt ale na služebce.
Vidim že Fajkytýda je snad horší jako mor
A kde je vůbec Ešuska????????????
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2012 13:19
- Nahlásit
Janii
Vlk
Fajka
co si čék sám neudělá.....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2012 13:29
- Nahlásit
Hyena
náááádhera.... nám totiž došlo dřevo na topení a další várku přiveze soused až koncem týdne.... takže kosa jak sfiň...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2012 13:31
- Nahlásit
Rumštajn
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2012 13:47
- Nahlásit
Hyena
co si čék sám neudělá.....
děkujem...!
u nás teda taky zima jak blázen, venku 2 stupně a opět sněží
No jináč já měla pátek 13... jak vyšitej takže sem sem rači nelezla bo bych vám jen kazila náladu..tak doufám že jste na tom líp...
Co ta Ešuska????????????????????
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2012 14:12
- Nahlásit
Rrrrrrrrrrumstajn,
fajkytytyda mne konecne opustila!
Zato matheu schvatila anginytytyda preukrutna, chude moje nemuze ani mluvit, je ji moc cpatne!
Kde sou vsici? Esuska emigrovala? Brutice spi? Hipikovic foti buchticky?
Ag zvesela doharaava, zamiloval se do ni tentokrat sousedovic chlupatec Ben. Ben je hodny pes, nevyje pod okny.
Fajka
pátek 13... jak vyšitej
Copa, copa??
|