Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1827 . 1828 . 1829 . 1830 . 1831 . 1832 . 1833 . 1834 . 1835 . 1836 . 1837 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
vlk
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 14:25
- Nahlásit

Fajka
No jináč já měla pátek 13... jak vyšitej takže sem sem rači nelezla bo bych vám jen kazila náladu..tak doufám že jste na tom líp...
já měla výplatu a volníčko, takže bezmála šťastnej den....
v sobotu jsme byli na srazu kavkazanů, vzali jsme sebou neprozřetelně Yumču a ta si tam vzala do hlavy, že je asi taky kavkazan a doteď se tak chová....

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 14:30
- Nahlásit

vlk
srazu kavkazanů
A jak se libil, Ashok medvedi? Dmula ses pychou?

vlk
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 14:35
- Nahlásit

Fifi
A jak se libil, Ashok medvedi? Dmula ses pychou?
no vzhledem k tomu, že sraz tvořili převážně jeho sourozenci, tak jsme tak nějak vypadali všici stejně.....
Nějaký fota ze srazu jsou na rajčeti....

brut
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 15:47
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Já si od pátku střihla výcvik a moc mi nejen pomohl, ale i se mi líbil. Jen s náporem ohledně synkova postupu z češtiny k maturitě se to trochu střetlo a skončilo migrénou.
Jediné pozitivum to přineslo v tom, že synek jde k maturitě sice ze 4 z češtiny, ale jde. Takže 24.4. dělá praktickou maturitu !!!

vlk
na fotečky se juknu později, až nebudu mít bolehlav...

Jinak počasí stojí za houbeles ... tyhle výkyvy mi taky nedělají úplně nejlíp.. jdu zase do pelíšku.

Hledejte Ešusku, někam nám zmizela a nejen že netopí, ale zároveň tu chybí jako spojovací článek k nám všem

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 18:42 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

brut
Tak to mladasovi drzim palce!!!!! A huuf, aspon tak, ze ho pustili k mature, to je dulezity! Na potitku se vzpamatuje a este jim to tam vsem pekne natre!!

vlk
vypadali všici stejně.....
Bych teda nerekla, on je s tema podkolenka nezamenitelnej! A hele, zda se mi to nebo je z tech stenat nejvetsi?? A hezky se zubil, broucek.

edit - jooo a velka gratulace Hyjenee!.
Podle ceho jste sly a co to bylo za zavod?

vlk
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 18:49
- Nahlásit

Fifi
A hele, zda se mi to nebo je z tech stenat nejvetsi?
je, von už byl o 15 deka těžší oproti ostatním když se narodil....a jinak všichni krmí granulema jen my barfujem, asi to má taky něco do sebe....

A hezky se zubil, broucek.
to pochytil od Pindi....ale jinak se choval slušně a ožužlával své sestry a bráchu...

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 19:11
- Nahlásit

vlk
už byl o 15 deka těžší oproti ostatním když se narodil....
Takze 15 deka pri narozeni = o 15 kilo v dospelosti?? A jen barfujte, kor kavkaz potrebuje preci krvavy maso, aby byl pak velkej trhac!

vlk
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 19:27
- Nahlásit

Fifi
Takze 15 deka pri narozeni = o 15 kilo v dospelosti??
... to netušim, no snad z něj nebude poslední číslo psa....

kor kavkaz potrebuje preci krvavy maso, aby byl pak velkej trhac!
ano hodně syrovýho masa a krve aby z něj byla krvelačná šelma psovitá...to huš sme zaslechli i v hospůdce... je zvláštní, že tyhle nesmyly razej hlavně letití psékaři...

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 19:46
- Nahlásit

vlk
že tyhle nesmyly razej hlavně letití psékaři...
Fakt? Ja to slysela zatim jen od naprostych nepejskaru, nebo pejskaru z uleknuti. A taky sem musela vysvetlovat nedavno jednomu typkovi, ze uvareny kosti se opravdu psovi lip nekousou.

nebude poslední číslo psa....
Ashock XXXL.

vlk
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 19:52
- Nahlásit

Fifi
Fakt? Ja to slysela zatim jen od naprostych nepejskaru, nebo pejskaru z uleknuti.
U nás ve vsi to fakt razej dva dlouholetí pejskaři, prej granule jsou nejlepčí, bo obsahujou všechno, co pes potřebuje ( hlavně Tesko granule) a když pes žere syrový maso, tak je pak agresivní... a melou to furt dokola....

Ashock XXXL.
... no a nebo první číslo mastodonta....

Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 20:06
- Nahlásit

A taky sem musela vysvetlovat nedavno jednomu typkovi, ze uvareny kosti se opravdu psovi lip nekousou

jináč brej večír všem . tak kde to vázne???

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 20:16
- Nahlásit

Fujtajbl ve polek !
to je furt zima kde je to JARO!!!!????????

Janiii
jináč brej večír všem . tak kde to vázne???
zamrzl Ešus

Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 20:22
- Nahlásit

Fajka
fčéra jste u vás měli teda pěkně hnusně. ne že by tady bylo dneska líp nebo tepleji
zamrzl Ešus ¨
nebo Ešuska, estli trávila víkenda s tukanem ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 20:27
- Nahlásit

Janiii
fčéra jste u vás měli teda pěkně hnusně. ne že by tady bylo dneska líp nebo tepleji
to je taky nerozum jezdit k nám na studenej sever

byl hroznej fičák studenej jedinej den kdy se dalo trochu něco dělat venku byla sobota ale stejnak jsme promrzli ...rozváželi a rozhrnovali štěrk na příjezdovce ke garáži a k baráku... 10 tun jsme přetahali v kolekču a v lopatách...se vod tý doby nemůžu hnout a včera sem byla ouplnej invalida

nebo Ešuska, estli trávila víkenda s tukanem ...
essi jo tak jí zamrzl mozek

Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 20:35
- Nahlásit

rozváželi a rozhrnovali štěrk na příjezdovce ke garáži a k baráku... 10 tun jsme přetahali v kolekču a v lopatách...se vod tý doby nemůžu hnout
ale fuj
to je taky nerozum
no joo, když já mušela

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 20:36 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Fajka
zamrzl Ešus
asi jo.

Janiii
Ty se smejes, ale on na to sel zcela logicky - ze kdyz jemu se lip okusujou chrupky z kurete peceny, tak ze psovi ta kost taky bude lip kousatelna uvarena!

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 22:10
- Nahlásit

brut
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 22:26
- Nahlásit

Tady něco od Ešusky pro Kachnu .... jinak všechny zdraví a nebojte, objeví se tu

http://www.novinky.cz/koktejl/264935-nadseny-kacer -aportuje-pantofle-uplne-jako-pes.html

JInak ještě dole na odkazu je králík, který pase ovce Koukejte a bavte se

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 08:14
- Nahlásit

Ramštáááááááááááááááááááááájn,

je frišno, přituhlo ale svítí slunko..aspon že tak dneska je zas cvičák tak by sem nerada zmokla...
moc jsme toho za ten týden nestihli nacvičit takže bé zas vostuda...

Jináč se mě v puse udělala nějaká difná bakule...asi mě už rašej rohy...ale teda uplně na divným místě....

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 10:32
- Nahlásit

Kraaasne rano, slunicko vylezlo! A trava roste, ble, sekackovy silenstvi brzo zacne.
Fajka
asi mě už rašej rohy
Sem cetla nohy. Bys mela zajimavy image, z pusy rovnou nohy...

brut
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 11:51
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Hlásím, že ráno tu bylo pěkně namrzlo a zábly mně ušiska. Ale svítí sluníčko, takže se plesnifcííí vyvalují a hlavně Al si vyhřívá kožíšek

brut
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 12:03
- Nahlásit

Fajka
aspon že tak dneska je zas cvičák tak by sem nerada zmokla...
tak tady se to začalo trochu mračit a doufám, že pršet nebude

moc jsme toho za ten týden nestihli nacvičit takže bé zas vostuda
ale nebude, to zvládnete a když ne, tak se alespoň odreaguješ a pobavíš

Jináč se mě v puse udělala nějaká difná bakule...asi mě už rašej rohy...ale teda uplně na divným místě....
u zubu nebo někde jinde? Já jen abych se tě nelekla, až tě uvidím, páč bakule by mohla vyrašit v roh a pak by jsi mohla být jako přírodní úkaz ..... já jsem si jen odřela jazyk o uštípnutej kus zubu, moje zubařka je dlouhodobě mimo a tak si musím počkat na její návrat. Pevně doufám, že brzy bude zpět, jinak nebudu moct jíst, jak mám jazyk rozedřený

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 18:11
- Nahlásit

Tam je kraaaaaaaasne prdi, sice chladno, ale slunicko konecne! Prvni sekani travniku je za nama, nejak to destem prili popovylezlo. Libecek od Erin prezil zimu venku a leze mu prvni stvol. Jo a videla sem dneska motyla!! Takze proste uz je jaro a basta fifi!

brut
si jen odřela jazyk o uštípnutej kus zubu,
http://www.youtube.com/watch?v=ZsncI-EMNC8
moje zubařka je dlouhodobě mimo
Nejen ona...

brut
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 20:20
- Nahlásit

Fifi
Nejen ona...
njn, to víš, nějak nestíhám ..... fajfkytýda je šílená nemoc

A navíc stále čekám na Aluščino hárání.... nevím, jestli se to teď nepoštěstí, když tu byla háravá Hyena ( Brut od té doby myslí kuličkama a ne jednou mozkovou buňkou, kterou někde má, teda, pokud jí nevytrousil )

Hyena
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 07:59
- Nahlásit

Rumštááájn

Je kosa jak sfiň, tož topím hnedlinko po ránu,když už jsem zašla
Jinak Sfiň háravá začíná myslet pod ocáskem, příští týden bude halt veselý. Musím jí zapřáhnout, aby řádně makala, to jí pak veškeré vilné myšlenky přejdou

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 08:42
- Nahlásit

Ramštááááááááááájn,
tyjo...co ste kdo udělal Ešusce? nejni na nás načtvatá? nebo má poslední definitifní stádium Fajkytýdy??? že ji mám já tak to je normoš ale už aj Ešuska?

Jako já dlužím furt ty fotky od čífa.. ale má tu někdo nějakej větší hřích vůči Ešusce? Přiznejte se dobrovolně? Kdo jste jí poslal růžový psaní?

Jináč boule z který neraší noha (Fifino ) ale roh...nemizí spíš navopak.. budu mušet k dochtoru bo tem můj doma mě asik nepomůže

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 10:40
- Nahlásit

Rrrrrrrrrrumstaajn.
Fajka
nejni na nás načtvatá?
Nejni, neboooj.
nemizí spíš navopak..
A to mas nekde u zubu, nebo kde ti to raší? Vono je jaro, no...
Hyena
Jinak Sfiň háravá začíná myslet pod ocáskem
Ag se buchta zvolna splaskava a mozek navraci. Ale do konce tydne to jeste potrva.

brut
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 11:12
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Dneska jedu na poslední třídní schůzky v životě mých haratííků. Budou se projednávat maturity, tak si to nemůžu nechat ujít.
Jinak u nás nic nového není. Mladej je šťastnej, že je připuštěn ( k matuře samozřejmě), mladá dělá absolventku a nic okolo jí nezajímá, Viléma bolí záda a od toho i hrudník, tak doufám, že mu brzy napíšou masáže, aby se mu ulevilo. Chudák se při každém otočení budí No a já se plácám mezi tím vším jak nudle v bandě..

Hyena
Je kosa jak sfiň, tož topím hnedlinko po ránu,když už jsem zašla
hodná jseš, tady v tuhle hodinu svítí konečně sluníčko, takže je už příjemně.

Jinak Sfiň háravá začíná myslet pod ocáskem, příští týden bude halt veselý
od vaší návštěvy Brut myslí kuličkama, tak doufám, že ho to brzo přejde, jinak brzo budu mít dva Brutíky

Fajka
co ste kdo udělal Ešusce? nejni na nás načtvatá?
nene, ona se tu ukáže, ale momentálně nestíhá, tak vydrž

má poslední definitifní stádium Fajkytýdy??? že ji mám já tak to je normoš ale už aj Ešuska?
to mám já taky... když nespím, tak nestíhám

Jako já dlužím furt ty fotky od čífa.. ale má tu někdo nějakej větší hřích vůči Ešusce
neboj, já jí taky dlužím fotky z apaluchy

Jináč boule z který neraší noha (Fifino ) ale roh...nemizí spíš navopak
že by další zub?

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 14:48
- Nahlásit

Fifi
mas nekde u zubu, nebo kde ti to raší? Vono je jaro, no
no jooo dyž todle beďár fatk nejni..nebolíto ... jak popsat kde to je...no prostě dyž vodhrnu dolní pysk(hubu ret tak zhruba v půlce mezi bradou a rtem mám něco velikosti hrášku ..nejni to vod kousnutí nejni to beďár... nebolíto je to divný hejbe se to...fak jak dyž mě tam někdo implantoval kuličku hrachu bud to může bejt prej ucpanná sliná žláza..nebo nějaká cysta nebo nádor..někde píšou nechte bejt to se vstřebá..někde leťte hned k dochtoru..tak nevim... dyž to nezmizí tak pudu příští tejden...

Nejni, neboooj.
jo už sem s ním mluvíla... tak napůl měli jsme tu jednání... sákra ..večer jí písnu...

brut
to mám já taky... když nespím, tak nestíhám
mám stádia dvě..bud spím anebo nestíhám

tadyk jedna na dobrou chuť
http://www.stream.cz/peklonataliri/675505-peklo-na -taliri-gronska-pomazanka

jo a sestavu na cvičáku jsme včera s Dokýšem dali a i se prta prta vešli do limitu jenžééééé nám vysvětlovali další level a to už nedáme..ne kvůli Dokýšoj ale kuli mě...bo sem to nějak nepochňápla... spíš to včera vypadalo jak hodina matematiky než dogdancingu a na matiku já byla dicky slabá

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 17:38
- Nahlásit

Fajka
nebolíto je to divný hejbe se to...

nebo, ze by?

Bych teda pro jistotu necekala do pristiho tejdne, osobo! Predstav si, ze se ti ucpe slinna zlaza - a kudy pak budes slintat?
S tim tancem ste tuze siskovny, obdivuju. Tesim se na kuldurni vlozku na Pecce - coz mi pripomina, ze sem mela Janiiiiiii nejhodnejsi pripomenou, aby s nama pocitala pres noc ze soboty na nedeli - ja + mathea nekam upichnout na spani.. Cimz padem to pripominam a vubec se netesim.

<< 1 ... 1827 . 1828 . 1829 . 1830 . 1831 . 1832 . 1833 . 1834 . 1835 . 1836 . 1837 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání