Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1827 . 1828 . 1829 . 1830 . 1831 . 1832 . 1833 . 1834 . 1835 . 1836 . 1837 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:52
- Nahlásit

PetraK
nic, prostě jdu a nic a ty jdeš taky a bašta fildy
jo takže tak nějak podobně jako u Fáji..doufám že jelitu to dojde dříf
Prostě jdu jak buldozer
buldozer je větší než traktor !to by možná mohlo fungovat

no mohla bys vod plesnivejch poslat sejra nějakej třeba
ajooo to mě nedošlo..já bych tam cpala furt slatky dyž je to k narozeninám

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:59 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifi
ze se naky vzzzzzzzuuuuuum blizi
u něčeho jooo ale někdy prostě klasika projedou tři nákladáky který podle mě maj zvuk stejnej a von řve jak blbej na jeden z nich ale proč na tendle zrovna ... kdo ví ..jen on

Proc bych ji za to davala do tlamy
páč malý hystorický..ehm hysterický jelito se hodí do tranzu a vypadá jak smyslu zbaven a je k nezastavení ... tak přemejšlim jestli nějak nevošéfovat aby do toho stavu vůbec nepřišel ...

Takze proste bych to vzala nejak v klidu, ignoraci, pes ti splni znamy povel, pochvalis.
jo to sem dělala s Fájou a přišlo mě že to trvalo hodně dlouho tak sem myslela jestli sem to nedělala blbě a nebyla by nějaká zkratka ku výsledku ...
jináč teda Fája mě řvala hlavně na auta s vozejkem ..a úpá nejvíc dyž v tom vozejku něco bylo a rachotilo to jak vozejk jel po tvrdý díratý silnici..a to zas jelito neřeší vůbec..řeší podle mě hlavně ten kravál

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 22:12
- Nahlásit

Fajka

buldozer je větší než traktor !to by možná mohlo fungovat

no. hlavně tak jako klidná síla sem myslela. jako že jdu a prostě jdu.

jo takže tak nějak podobně jako u Fáji..doufám že jelitu to dojde dříf

hele mám dojem, že v, určitým věku (kolem puberty) psi začnou řešit krávoviny, který dřív neřešili,tak bych to neurychlovala, nehrotila, a řešila to v poho.

ajooo to mě nedošlo..já bych tam cpala furt slatky dyž je to k narozeninám

no von takovej hromadůůůr nejni vůbec marnej

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 22:13
- Nahlásit

Fajka
tak přemejšlim jestli nějak nevošéfovat aby do toho stavu vůbec nepřišel ...

Vzit ho v ramci desenzibilace debila senzibila na zavody trucku.

přišlo mě že to trvalo hodně dlouho tak sem myslela jestli sem to nedělala blbě a nebyla by nějaká zkratka ku výsledku .
Hele, ja sem pozitivni vuci psum hodne, ale proste kdyz me s necim dlouhodobeji prdej, tak strucne jasne a je klid... Ale tos asi slyset nechtela, kdyz si psala, ze by ti i tak vyvadel. Bych to zkratka vzala postupne jako trenink v rusivych podminkach, pes ma delat neco, co zna, treba chuzi u nohy - vylitnes? - korekce.. jdes spravne, cikula. a tak no.
A nektery psove jsou citlivejsi na hluky, treba mu je to fakt do usi neprijemny, moc mu rozumim. Ja se malem pozvracela ve stredu, kdyz sem sla kolem nadrazi a spustily se sireny po celym meste v poledne, jedna na vezi nadru. Fakt sem si tam sedla na lavicku a drzela si dlanema usi a jiny lidi si tam chodili a pohoda.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 22:16
- Nahlásit

Fifi
Fakt sem si tam sedla na lavicku a drzela si dlanema usi a jiny lidi si tam chodili a pohoda.

to mi připomnělo kdysi v Germánsku, seděli jsme v kavárně na ulici, pohodička..... spustily zvony a já myslela, že zešílím a rozletí se mi hlava na miliardu pikomilimetrů

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 22:19 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifi
Vzit ho v ramci desenzibilace debila senzibila na zavody trucku
ty jo to nejni marný to by číf ani neprotestoval a jel by taky

me s necim dlouhodobeji prdej, tak strucne jasne a je klid... Ale tos asi slyset nechtela,
ale jooo já když už mě fakt naserou tak jim dám taky klidně na budku..a vono to pak někdy jde jak mávnutím kouzelnýho proutku

ale právě přesně jak píšeš s tím hlukem možná že je fakt citflifka na tohle větší než sem doufala a snadno ho to rozhodí... a pak tou ráno asi nadělám víc škody než užitku ... hmmmmm zkusim nějaký místo s nákladákama nebo traktorama a přibližovat se až se přiblížíme ... zkusím se na to zaměřit s tím blbečkem ...
dneska mu proťápka asi dala zabrat bo tu chrní jak dudek už víc jak štyry hodiny skoro bez hnutí

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 22:25
- Nahlásit

PetraK
spustily zvony a já myslela, že zešílím a rozletí se mi hlava na miliardu pikomilimetrů
Hrozny, vid??! A nic s tim nenadelas, proste nekdo je citlivejsi a nekomu je to sumak.
Fajka
hmmmmm zkusim nějaký místo s nákladákama nebo traktorama a přibližovat se až se přiblížíme ... zkusím se na to zaměřit s tím blbečkem ...
Zkus, nebo mu porid totok, by mu to slo do barvy.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 22:37
- Nahlásit

Fifi
Hrozny, vid??!

jo , bylo mi thedy asi patnáct, pamatuju si to doteď. a nebylo kam se schovat, brrrr, blebleble

Fajka
najdi u vás nějakou stavbu, tam je bordelu až až. taky kolotoče se hoděj-jsem tu nedávno psala někde, jak jsme s Esšálkem trávili podzimní podvečer při stavbě kolotočů

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 10:02
- Nahlásit

šiš já zas fčéra usnula jak špalek

Fifi
Zkus, nebo mu porid totok, by mu to slo do barvy
stračenooooooooooo

PetraK
najdi u vás nějakou stavbu, tam je bordelu až až. taky kolotoče se hoděj-jsem tu nedávno psala někde, jak jsme s Esšálkem trávili podzimní podvečer při stavbě kolotočů
jo zkuším zkušim... někde ve městě něco najít... tutaj u nás je to zabitý bo tu cííp péééf

Taky vám napadlo 10 cenťáků sněhu jako tu u nás
my čekali jaro a zatím přišel mrááááz a fuuuuuurt to padá a padá ...grrrrrrrrrrrrrr

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 11:25
- Nahlásit

PetraK
prosím tě, nemáš nikde pěkně sepsaný, jak učit pejska - ohaře, od štěňátka chovat se u zvěře?
Kamarád - začátečník si pořizuje českýho fouska (vysněný pes, nic neuváženého). Už jsem mu tam hodila tu diskusi přivolání bez pomoci eo, ale nemůžu najít nic o tom, jak pracovat s pejskem nezkaženym, nepopsanym a jako začátečník to chce, aby nemusel moc odvozovat. Díky
ne, ale jinak je to u nás všechno na pytel

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 11:33
- Nahlásit

kachna_
Copa se u vas deje? Snad ne zadny choroby..

Fajka
fuuuuuurt to padá a padá ...grrrrrrrrrrrrrr
Blebleeeeeee.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 13:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

asi abych přiložila ne?

To jsem si hezky pospala. Jen teda ty záda, ty jsem si včera namohla v těch malinách dokonale, asi bych potřebovala spát na sudu, aby se to protáhlo , mám je tuhý jak desetiletej bejk

Fajka

depa, depa ,
tady je hycuňk, já chodim v tukanovi, namazala sem se grémem ŮVÉ padesát, aby mě to nevošlehle.

kachna_

jinak je to u nás všechno na pytel
co se dějete

Zde článek - ale řekni kamarádovi, že pokud by chtěl se psem zkouškovat, měl by si zkonzultovat, jestli tam není něco, co by později při výcviku dělalo rotyku. Já jsem s Ešusem úplně hned a od malička cíleně za tou zvěříi chodila jí pozorovat a učit ho, že se díváme v klidu, sedíme a nejančíme. Vhodné jest pole, kde se chodí pást srnky.

http://naszviretnik.net/2011/02/07/psi-abeceda-%e2 %80%9el%e2%80%9c-lovim-lovis-lovime/

nedávno jsme zjistla, že si tenhle můj článek lidi mezi sebou doporučujou , sem ani netůchala

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 13:56
- Nahlásit

PetraK
Hezky sepsano, na oharoidy to fungat musi.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 14:07
- Nahlásit

PetraK
tady je hycuňk, já chodim v tukanovi, namazala sem se grémem ŮVÉ padesát, aby mě to nevošlehle
tukane !!! NESER!!

já zas přemejšlím jestli stihnu protápku mezi vánicema

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 14:12
- Nahlásit

Milé dámy - sděluju že stračetelová domácí zmrzka je

AAAAAAAJNFACH GENYJÁÁÁÁÁÁÁÁL!! bože to je dobrota!!

Fajka

tukane !!! NESER!!

:

potápku mezi vánicema

no vidiš! CO si stěžuješ? Já tady jen v plavkách a ty se rovnou potápíš!!!

Fifi
Hezky sepsano, na oharoidy to fungat musi

děkuji pani.
Myslím, že v určitý míře by to - zvlášť pokud je to praktikováno od malička - mělo fungovat obecně. Vím o jagyně, kde to - jo byla to prej hodně dlouhá fuška - zafungovalo taky.A že jaga sama o sobě je oříšek, a tahle už bylo dospělá a rozlovená.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 14:36
- Nahlásit

PetraK
Kdyz s tema terosema to je tezky. Pokud to zabralo na jagosku, tak smekam.
Samas videla, ze nemam problem v lese se Skritkem, presne na ni poznam, kdy neco nacmuchne a privolavaci povel mame spolehlivej (nebudu samo psat, ze na stopro). Ale na otevrenym poli, kde vidi x km daleko, to je jina - cuka to s nima, zastavovaci povel mame tez, nicmene si netroufnu do prostranstvi polniho bez snury - pobliz jsou velmi rusny vypadovky, a kdyz jim vyskoci neco pod rypakem, sly by. V tomhle jsou jiny, nez ohari, chybi jim ta vterina, kdy oharoidi strnou. Neco se hne a HNED jdu po tom (teda krom strapce na coursingu ) , teprve pak premyslim.
A i me uz hrisne napadlo, ze by to vyresil prekrasne veselej obojecek, verim, ze by stacilo pak uz jen püpat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 14:49
- Nahlásit

Fifi

a tak jasný, že teroš je něco jinýho než ohař, ale i tak tam někdo pod diskuzí psal, že u erdela mu podobný přístup zafungoval. Ono je tohle - teda aspoň pro mě lajku to bylo - docela na dlouho a hlavně, to si myslím, že je fakt úplně nejdůležitější a co člověka - nemá-li vyloženě lovečáka - nenapadne - dát tomu základ už od štěněte. Jako u každýh jinýho povelu, že se s tím štěnětem, dobře ovladatelným ještě, za tou zvěří chodí a buduje se tam to sebeovládání. Já jsem tomu fakt věnovala nejvíc času z celý Ešusí výchovy. A hlavně tuhle bojovku vlastně hrajeme pořád při našich procházkách. Takže mu to není vzácný. A taky - mám jen jednoho psa, se dvěma a více, je to pozornost už někde jinde.
Hehe teď jsem si vyvzpomněla jak to první jaro sedmiměsíční Hošíkus lítal prostorem pole na chalupě a....... ejhle čáp. Byl daleko, daleko, byl malinkatej ptáček takovej, že jo. A tak smeták vyběhnul.... inu nechala jsem ho, nebojsu , ať optika udělá svoje a udělala běžel, běžel..... zpomaloval, zpomaloval......brzda, zastavil .............. ty vole ! a ve vteřině byl u mě . To jsem si tehdá poplákla

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 15:00
- Nahlásit

PetraK
Tak ja taky odmala chodim s cuzama (jednotlive) za zveri, schovavacky, srandicky, privolavacky, sebeovladacky - fakt se v lese nebojim, ze by vzaly roha (tuk tuk tuk). To jen na tom volnym prostranstvi zdejsim, polabskem, urodnem - vidi zver x km na dalku, pracujou jak nosem, tak hodne zrakem.
Pokud vezme roha - u Ag se mi to stalo 2x za jejich 8 let (zajic vyskocil metr pred ni), je behem minuty, dvou zpatky - jen vybehne a meteleskum zpet, neni to, ze by krouzila hodiny po stope. Ale i to mi va. Byl by to ideal lovecak, perdel jedna. A kdysi jsem u sebe na webu psala clanky, kde jsem upozornovala na to, ze perdele jsou skutecne prapuvodne lovecaci - do te doby se o tom decentne mlcelo. Hodne lidi to resi snurou, jiny obojkem, jiny nechaj psa vybehnout a pak se modli... No nic, jdu zase cvakat, uzijte si oslavicku matickovskou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 15:08
- Nahlásit

Fifi
ze perdele jsou skutecne prapuvodne lovecaci

fšak já je tak taky beru, ostatně beru tak většinu terošů teda, páč v nich ta megarychlá reakce ve všech je do dneška si myslim.

jdu zase cvakat,

překladýruješ?

uzijte si oslavicku matickovskou.

díky, chystám se tam po zástěrkou doručení prádla, nevím že jdem potřetí s gratulací -ve středu ta véča, fčera v předvečer jsem jí přivezla pugýtek s gratulací z chalupy a dneska dostane místo dorta velkej kýbl stračetlový zmrsky bude mít radost.

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 16:54 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Zdařte
Tak jsem zpátky z treku Bylo to fajné, akorát mi v půlce odešlo koleno...nejspíš vyrazilo napřed a zabloudilo. Takže jsme nedokončily ale zasejc jsem si pořádně užila sobotu v basecampu pokec, dobrá bašta, spousta rumíčku a večír kapelka a prasátko...

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 18:47
- Nahlásit

Hyena
Juu, pani, kde ste byla slapkovat?
Takže jsme nedokončily
Byla Fisule nasrata? nebo spokojena, ze se trosku prosla aspon?
pokec, dobrá bašta, spousta rumíčku a večír kapelka a prasátko...
Ohooo, ono to koleno vedelo, proc slo napred...

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 19:34
- Nahlásit

Hyena
akorát mi v půlce odešlo koleno...nejspíš vyrazilo napřed a zabloudilo. Takže jsme nedokončily

xindl jeden , vyhodit, vyměnit

tak aspoň, že to okolo se podařilo

spousta rumíčku a
prasátko

jo, to je dobrá náplast, dobrá.
No hlavně ať koleno ozdraví.

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2012 10:15 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ramštáájn !

zima jak v Rusku

http://www.novinky.cz/domaci/264276-velikonocni-za jicek-zamrzl-na-jizerce-namerili-22-stupnu-pod-nul ou.html

Hyena
Bylo to fajné, akorát mi v půlce odešlo koleno...nejspíš vyrazilo napřed a zabloudilo. Takže jsme nedokončily
moje zkušenost je že jarní první trek bejvá nejhorší

je to ale chyba pořadatelů bo měli napsat do povinný výbavy : náhradní koleno sebou !

ale zasejc jsem si pořádně užila sobotu v basecampu
nooo dobráá náplast

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2012 11:52
- Nahlásit

Rumštájn
tak jsem udělala alespoň základní vykydávku bytu... máme tu krásný klídek..všichny vypadli na velikonoce ven Opdoledně pojedem vyvynčit koňoucha, tak se těším.
PetraK
Ty si v africe, bo kde? My jsem včera zapadly sněhem a na tukana to rozhodně nebylo

Eire
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2012 18:39
- Nahlásit

Já se tady už vůbec nechytám....strašnej fofr a hlavně laviny textu...

Takže všem co došly,pekly,procházkovaly,hlavobrn překonaly...tleskám

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2012 19:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

Dám sem stýlovej obrázek pro dnešní den.

RRRÁÁÁMŠTÁÁÁJN! To byla dneska kosička milý Albertíci. což???

Udělali jsme si neplánovaný výlet na chalupu se dvěma čoklima. Za odpoledne jsem naučila Aischu "Táč!" do dlaně ruky a "Skrrrrz!" mezi nohama proběhnutí. Byla celá radostná, jen u toho nemusí tolik hlučet, krafka . A s Ešusem se třikrát "servali" o mechače a jednou to byla řežba na život a na smrt jen tak . Hásky se na to koukalo, páč von si Hošikus nějak moc se psema nehraje /když odmyslím hry úchylný /. Všechny zuby krát dva byly venku, hlína a tráva lítaly vzduchem a řev takovej, že to rozjelo čoklidy ve vesnici

Zmlátili vás? Mně ne

Fajka
zima jak v Rusku

Fajfko!! Todle neni zima jak v Rusku, to by sis teprf totiž rozpínala kabát, řikali to tudle v Tak při pátku!, víš? a ty asi nejsi místní horal nebo co, páč právě v tydlevízi řikali, že místní ty mrazy vůbec jako nezaskočily a pán tam stál v tričku a povidal že SOU ZVYKNUTÝ!! TY SNAD NEJSI ZVYKNUTÁ???

Hyena
Ty si v africe, bo kde?

pani, vy ste asi nechala mozek někde na trati, ne? to byl FTÍÍÍÍP. Co kouleno?

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2012 20:20
- Nahlásit

rumštajn ve spolek....

PetraK
To byla dneska kosička milý Albertíci. což???
i prd velebnosti, ráno sice kapku pod nulou, ale jinak slunko valilo jak sedlák cepem.... sme normálně pili kafe na zahradě a proháněli psistvo.... jsem do rajčete přihodila pár AšopsoSamycoidních fotek....

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2012 20:26
- Nahlásit

PetraK
pani, vy ste asi nechala mozek někde na trati, ne? to byl FTÍÍÍÍP. Co kouleno?
No u vás pani čék nikdy neví..nikdy...
Jinak kouleno drží- po letech jsem vytáhla ortézku a hupla na kůň ....valach byl opět nabušenej , ale vypadá to, že koulenu se na kůň líbilo a vrátilo se ke starému fungování

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2012 20:38
- Nahlásit

vlk

ale jinak slunko valilo jak sedlák cepem.... sme normálně pili kafe na zahradě a proháněli psistvo....

pššššt!! Pšššt! My taky, ale bylo mi to žinantní vůči Fajfce, která je zapadaná a u nosu má umrznutou důdli
Bylo hásky, to ne že ne, ale na krátkej rukáf to nebylo. Seděli jsme na zápraží a čokli nám lezli do klína a loudili koláče.
Na Koláče loudili koláče

Hyena
No u vás pani čék nikdy neví..nikdy...

že koulenu se na kůň líbilo a vrátilo se ke starému fungování

vono se odpružilo, bych řekla, vyklepalo nějak.

....valach byl opět nabušenej

joo jaro, je jarooo, zlátnou pupenceeeeee

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2012 21:04
- Nahlásit

PetraK
ale bylo mi to žinantní vůči Fajfce, která je zapadaná a u nosu má umrznutou důdli
... no jo... já zapomíla, že Fajfkovi bydlí v kraji, kde když ostatní už chodí na houby tak voni ještě vyhrabávají garáž a když ostatní ještě chodí na houby, tak voni huš zase vyhrabávají garáž..... ale určo to má taky něco do sebe.....

<< 1 ... 1827 . 1828 . 1829 . 1830 . 1831 . 1832 . 1833 . 1834 . 1835 . 1836 . 1837 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání