Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1827 . 1828 . 1829 . 1830 . 1831 . 1832 . 1833 . 1834 . 1835 . 1836 . 1837 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 14:02
- Nahlásit

vlk
no a když tě nikdo neuvidí, nikdo ti ani nedokáže, žes to byla zrovna ty.... za dva dny zavoláš na úřád že se někde válí mrtvej pes a máš klid

nejni to mrhání dyž barfujeme ????
dyž to zkmim tak ušetřim ouřadu veřejný finance a starosti a já ušetřim za žrádlo pro smečku

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 14:10
- Nahlásit

Fajka
nejni to mrhání dyž barfujeme ????
... a sežerou čokloidi jiného čuklíka ???

dyž to zkmim
a dokážeš to stáhnout a vykuchat ???? nebo jim ho předhodíš vcelku i s kožuchem ????

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 14:14
- Nahlásit

vlk
a sežerou čokloidi jiného čuklíka
troufám si říct že Fája s radostí

nebo jim ho předhodíš vcelku i s kožuchem
fcelku..at maj nějakou zábavu

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 14:17
- Nahlásit

Fajka
no jo, nějak jsem opomněla plemeno.... šibiska by si taky daly...

fcelku.
když pozoruju šiby s jakým gustem kuchají plyšáky, asi bych taky nabídla celý zvíře ....

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 14:19
- Nahlásit

vlk
šibiska by si taky daly...
vidiš těm by to vydrželo i dýl..maj malý žaludečky

pozoruju šiby s jakým gustem kuchají plyšáky, asi bych taky nabídla celý zvíře
jo na todle je expert zas jelito..poslední plyšák byl mrtvej za dvě minuty

taky u vás tak hnusně sněží????????

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 14:20
- Nahlásit

Fajka
prostě dyby něco tak to do něj našiju a bé po ptákách
Jo no, co jinyho s takovym hovadem. Teda ja pri svy sikovnosti bych zelektrizovala sama sebe nebo svyho psa, se obavam...
A hele, kdyz by byli v sobe psiska zakousnuty a ty dala ranu tomu jednomu - neprobije to do druhyho??

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 14:26
- Nahlásit

Fifi
ja pri svy sikovnosti bych zelektrizovala sama sebe nebo svyho psa, se obavam...
jo taky mám vobavu do tý kapsy v který je vůbec líst

hele, kdyz by byli v sobe psiska zakousnuty a ty dala ranu tomu jednomu - neprobije to do druhyho
jako vyzkoušený to nemám ale píšou že nééé, že prej kdyby byl agresor třá člověk a držel tě v kravatě za krk a nebo pes zakouslej do tebe tak prej ne.. prej je to bezpečný... budu tomu věřit eventuelně mířit na místo který je dál od místa zákusu.. prej ten proud jde jen mezi těma elektrodama a i tak z toho má to tělo šok..

Co bolehlav? už lepčí?

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 14:27
- Nahlásit

Fajka
.maj malý žaludečky
..no Pinďa je velký chlupatý žaludek na štyrech nohách...obávám se, že předhodit mu větší sousto, přežere se do bezvědomí....

jo na todle je expert zas jelito
..a u nás opět Pinďa, vraždí plyšáky, který Arčí opatrovala deset let.... čas se dá počítat spíš na vteřiny než na minuty....

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 14:30
- Nahlásit

vlk
no Pinďa je velký chlupatý žaludek na štyrech nohách...obávám se, že předhodit mu větší sousto, přežere se do bezvědomí....
hošíček nooo

Pinďa, vraždí plyšáky, který Arčí opatrovala deset let....
jo tak místo pindi dosaď jelito a místo 10 let 6 a je to jak u nás

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 14:36
- Nahlásit

Fajka
prej ten proud jde jen mezi těma elektrodama a i tak z toho má to tělo šok..
Jo takhle... tak to pak jo, ja mam z tehle trpasliku strach, jednou me nakopala lednicka, az sem odlitnula na zadek.

taky u vás tak hnusně sněží????
Fuuuj, neke, ze mate chumelenici? Tady se ochladilo a mrholi jen.

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 14:39
- Nahlásit

Fifi
nakopala lednicka, az sem odlitnula na zadek
Fifi udělala hačačáááá přiznej se že si ji pak nakopla taky ??

neke, ze mate chumelenici? T
no třikrát fuuuuj!!! fakt tu sněží vod rána a je kolem nuly chystám se na delší prochajdu s jelitem ale furt nějak doufám že přestane tak čakám ale myslim že stejnak pudem ve vánici

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 14:43
- Nahlásit

Fajka
přiznej se že si ji pak nakopla taky ??
NE! Posedela sem si na zemi, rozklepana a pak sem se odplizila od certova stroje. To pak videl opravar, rikal, ze sem mela z prdele kliku, se tam uvolnilo cosik u regulatoru, obnazilo - prej to jako bylo dost nebezpecny..
fakt tu sněží vod rána a je kolem nuly
Ble ble bleeeeeeeeee.

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 15:37
- Nahlásit

Fifi
ze sem mela z prdele kliku
essi byla ta lednica fprdeli tak chápu že tam byla aj ta klika

nesněží ! dem ven !

Eire
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 18:01
- Nahlásit

Opět jen tak proklusávám a zasílám pozdrav velikonoční

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:03
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

Tak jak ste se dneska dařily? My jsme jeli na otočku na chalupu nařezat dlažky a já jsem při té příležitosti zcela, zcela vycídila malinový záhon. Dočista dočista. Byla to fuška, páč se tam uhnízdily kopřivy, jsem mrkev, mrkev mrkev.

Hošíkus hrál fotbálek s baskeťákem a vykopával metro, tetkon leži , taky mrkev, mezi kelímkama od šlehačky, který dostal za úkol vyčistit. taky dočista dočista. A prej šlehajda lepší kysanky, o 100 % . Zítra má máteř narozenky i vyrobila jsem jí kýbl stračatelový zrmsky

Fajka

kde co jak??

teď v tývý - Smrtonosná past

vlk
Fajka

a sežerou čokloidi jiného čuklíka

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:09
- Nahlásit

PetraK
Materi tedy vse nej, hlavne zdravi!!!
kýbl stračatelový zrmsky
Z mixaru? a mlaask, straciattella, boze, na ty sme si dycky v Italiji ujizdeli.
zcela vycídila malinový záhon. Dočista dočista.
To je pred nebo po?

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:18
- Nahlásit

PetraK
v tývý - Smrtonosná past
jj my už kukenzííe

zcela vycídila malinový záhon. Dočista dočista. Byla to fuška, páč se tam uhnízdily kopřivy,
to dybych měla dělat já tak především vyškubu ty maliny

já stihla proťápkus jelitem mezi dvouma vánicema a na chvilku vysvitlo i slunko dali jsme si lesík, město, silnicu a dokonce jsme navštívili v sousední vsi i fotbalovej zápas ..jelito bylo drobátko zmatené a po deseti minutách se začal bud nudit nebo fandit hlasitým řevem tak jsme rači šli dál aby nás nevypískali

Mám dotaz..co NEJLÍP dělat dyž ten debžoun řve na hlasitý motorky, traktory, hlučný náklaďáky, houkající hasiče???
jako Fája to jako mladá jelitoidní taky dělala a pak jí to nějak pomalu postupně přešlo..nebyla by nějaká učinná velkokynologická rada aby ho to přešlo co nejdříf? minimálně dříf než ho přizabiju?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:21
- Nahlásit

Fifi
To je pred nebo po?

to je po, zemina nakopána, aby byla načechraná. Záhon byl plnej starejch malin, vyšších než já, musela jsem to vystříhat, prorostlý kopřivama jako sviňa. Tohle je proti tomu nádhera.

Z mixaru?

ne, ne. Jedno salko, tři šlehajdy (se ušlehaj) a jeden pytlik vanilkovýho cukříka a nastrouhaná čekuládička hořká. Promíchat, zmraziti. Sežrati a mňááááááám.

Materi tedy vse nej, hlavne zdravi!!!

vyřídim díkuju.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:23
- Nahlásit

Fajka
.co NEJLÍP dělat dyž ten debžoun řve na hlasitý motorky, traktory, hlučný náklaďáky, houkající hasiče???
Jako na vychazce, kdyz jeci? nebo doma?PetraK
PetraK
Jedno salko, tři šlehajdy (se ušlehaj) a jeden pytlik vanilkovýho cukříka a nastrouhaná čekuládička hořká. Promíchat, zmraziti. Sežrati a mňááááááám.

Slintajici smajl

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

jj my už kukenzííe

to dybych měla dělat já tak především vyškubu ty maliny

no oni tyhle jsou vynikající

nebyla by nějaká učinná velkokynologická rada

přemýšlím, esli teda může mrkef přemýšlet
přes žrádlo a nejdřív z větší dálky, pak to zkracovat.?

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:30
- Nahlásit

Mamince Ešusový!

od nás pruhovanejch přejeme vše nej a prosíláme:

kytku:

něco praktickýho na zahradu

tríčo:

k tomu kalhoty

no a něco na žup:

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:32
- Nahlásit

Fajka
Mamince Ešusový!

od nás pruhovanejch přejeme vše nej a prosíláme:

to je výborná zérije vyřídím.

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:35
- Nahlásit

Fifi
Jako na vychazce, kdyz jeci
no jako na proťápce..dem po chodníku u silnice projede řvoucí motorka a von řve jak protrženej

je úpá mimoň v tu chvíli je mu žrádlo šumák a abych stihla někam uhnout to nestihnu když se to přiřídí vod zadu vzzzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
nevím jak adekvátně reagovat, ignorovat to a dál si jít svoje, zastavit nechat uklidnit pamlskovat až když se na mě soustředí a je vyklidněnej..dát mu do držky rovnou když vím že začne řvát nefim

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:38
- Nahlásit

PetraK
žrádlo a nejdřív z větší dálky, pak to zkracovat.?
jo to když se na to cíleně zaměřím že to potrénuju ....ale co když někam potřebuju dojít přemístit se a vím že du po silnici kde todle jezdí?

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:40
- Nahlásit

PetraK
je výborná zérije vyřídím

jo a tu je recepis na tu buchtu..vypadá jedle

http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=125642

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:42
- Nahlásit

Fajka

a nemáš šanci jít cíleně za traktorem, šak tam někde musejí jezdit, zvlášť teď zjara, tak bych si tam šla hásky právě proto stoupnout ať se vochodí.

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:45
- Nahlásit

PetraK
a nemáš šanci jít cíleně za traktorem, šak tam někde musejí jezdit, zvlášť teď zjara, tak bych si tam šla hásky právě proto stoupnout ať se vochodí
no joo dyž tu jsou samý louky nic vobdělávanýho...ale zkusim popřemejšlet kde by se na něj dalo natrefit a asi s nim někam popojedu..bo todle mě sejří

mi ted tak napadlo..ještě že sem to pojala jako od pruhovanejcho bo buchta od plesnivejch by asi nebyla nic moc

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:47
- Nahlásit

Fajka

ale co když někam potřebuju dojít přemístit se a vím že du po silnici kde todle jezdí?

tak nic, prostě jdu a nic a ty jdeš taky a bašta fildy. Prostě jdu jak buldozer

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:49
- Nahlásit

Fajka

..ještě že sem to pojala jako od pruhovanejcho bo buchta od plesnivejch by asi nebyla nic moc

no mohla bys vod plesnivejch poslat sejra nějakej třeba
recept vypadázajímace.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2012 21:50
- Nahlásit

Fajka
Tak asi ty slysis? ze se naky vzzzzzzzuuuuuum blizi? Esli to nejde trenovat z dalky, jak radila esuska.
Baz tohle delala taky, v rusnym provozu ji sou auta, traktory sumak, sly jsme po opusteny ceste, projelo vyjimecne vozidlo - a spustila rev (na voditku samo) a stylem, ze by ho i honila snad nebo co. Neresila sem, max - sem rekla "si blba, vid" a slo se dal. Proste mela povel privolani pri zvuku bliziciho se vozidla, prisla, odmena, na voditko, sedni - pochvala, esli si zajecela po tom hlucnym krapu, bylo mi to jedno. Proc bych ji za to davala do tlamy, to nevim, asi ji ten zvuk je neprijemnej... Takze proste bych to vzala nejak v klidu, ignoraci, pes ti splni znamy povel, pochvalis.

<< 1 ... 1827 . 1828 . 1829 . 1830 . 1831 . 1832 . 1833 . 1834 . 1835 . 1836 . 1837 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání