| Autor |
Zpráva |
Mathea
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 16:07
- Nahlásit
PetraK
no jo, ti vsichni nam hrozne stezujou praci... jedna pani v jedny maly vesnicce, kde uz byl prede mnou tazatel a ona ho odmitla, se na me tak zvlastne koukala... pak se podivala na moji filcku.. a pak se pta "A to mate co? Plyn?".. Rikam "Ne, kdepak, naftu".. A ona ze ale naftu vubec nepouzivaj Jinde na me zase chteli volat policajty, na mnoha mistech na me kriceli, mnoha mista byla vice nez podivna.. jen to znasilneni nikde nevyslo
takže bakalářka odsunuta, tůchám správně?
Na par chvil jeste jo no.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 16:20
- Nahlásit
Mathea
mnoha mista byla vice nez podivna..
takže pobyt zde na fóře tě vlastně pracovně otužuje
Na par chvil jeste jo no.
a tak.... šak to neuteče
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 17:06
- Nahlásit
Byla sem s jelitem na pravidelným vočkování.... sestřička tam měla svojeho pudlíka starýho vobšourníka.... nejdřív ho chtěla před jelitem uklidit..tak sem jí uklidnila at je nechá že to bude v pohodě..no nebylo ty dva kreténi si hráli takovým způsobem že málem zbořili ordinaci a porazili veterinářku na zem uj uj to jsme si poplakaly když se malej pudlík snažil nakrej jelito ten seděl nehnul brvou a vypláznutej jazyk a zasněnej výraz... v očích .....ještěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 19:32
- Nahlásit
PetraK
a blula jsi?
Blila, jen pan starosta zvracel..
vlk
MIXAR ??
Tys hlava pomazana, z bozi vule nejchytrejsi!!
Fajka
dva kreténi si hráli takovým způsobem že málem zbořili ordinaci
Hezkyy, bukvice jedny. jinak jste uz nití proste?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 20:17
- Nahlásit
Fajka
ten seděl nehnul brvou a vypláznutej jazyk a zasněnej výraz... v očích .....ještěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě
no....... ehm....... neřiká se...... teď to tady někdo nedávno řikal, že....... JAKEJ PÁN TAKOVEJ PÉF? hm.
Fifi
Blila,
hm tak to nebyla jen tak skoromigrýna, co? Chudero.
Tys hlava pomazana, z bozi vule nejchytrejsi!!
hele, brzdi, brzdi, jo?? Ať nám moc nenaroste z tolika chvály
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 20:26
- Nahlásit
PetraK
Ale me tohle dela i krk, kdyz se blokne, a tim, jak furt drepim a klapu, tak to spis vidim na nakej blok krcni spis.
brzdi, brzdi, jo?
Dobraa, tak hlava oblemcana....
Myslis, ze nam vlk este povyroste? Ja myslela, ze kdyz je pametnice, ze se spis zacne postupne scvrkavat...
JAKEJ PÁN TAKOVEJ PÉF? hm.
Ta te zabije.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 20:42
- Nahlásit
Fifi
jinak jste uz nití proste?
neee my máme níítě co se nevyndávaj co se rozpustěj a nevyndavaj ..
PetraK
to tady někdo nedávno řikal, že....... JAKEJ PÁN TAKOVEJ PÉF
Fifi
Ta te zabije
nééé nezabiju..už je prakticky mrtvá hlavně že mě to povídá někdo kdo má doma zrzavýho erotomana
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 20:49
- Nahlásit
Fajka
Takze sou uz rozpusteny a vypusteny?
hlavně že mě to povídá někdo kdo má doma zrzavýho erotomana
Ja nevim teda, tu ma falesku Kremyl a uz i Skritek, stylem jemnym, knikavym.. Ja mivam maximalne nasratozni pms, takze klid, vyjimka tvori pravidlo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 20:52
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=mGWFTcTRoLE
THIS IS DOJČ This IS DOJČ
Pes Stromówy
Joo ohař, to je pááán
Domov důchodců na výletě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 20:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Ale me tohle dela i krk,
já vím, si tehdá říkala právě. jak jsme spolu hovořily a pak nehovořily náhle, páč jsi musela volat do potrubí
proto jsem se ptala.
tak hlava oblemcana....
tak to bezpochyby
fůůj má chrchle kolem celý hlavy
scvrkavat
no... dokud si nebude cvrkávat, tak dobrý
Ta te zabije
pro mě hraje vzdálenost
Fajka
už je prakticky mrtvá
kulovaný, někdo kdo ztratí pytlik mezi vočima , si do pecky nebude pamatovat nic
hlavně že mě to povídá někdo kdo má doma zrzavýho erotomana
ale HETERÁČE, ne bukvu :
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 20:58
- Nahlásit
PetraK
Ta prostredni foto je naprosto lukcus.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 20:59
- Nahlásit
Fifi
Takze sou uz rozpusteny a vypusteny
jo jooo asik joo bo nejni ničehoš nic viděět
a náladička víc než výborná..dneska žduchala do jelita a vyloženě ho provokovala jelito točilo kolečka kolem vlastní osy a pruhatice se náramně bavila
takze klid, vyjimka tvori pravidlo
jooo slyšíííš to Ešusovááá ..no joo noo von je trošku zabržděnej noooo si myslel že je to nějaká nová hra co ještě nezná noooo
ale HETERÁČE, ne bukvu
vo*e
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 21:00
- Nahlásit
Fifi
Ta prostredni foto je naprosto lukcus
jo jo a ta v tom stromě je taky háááskááá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 21:00
- Nahlásit
Fifi
a tadle?
ten pes nechodí, normálně lítá, von má furt všechny nohy v luftě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 21:02
- Nahlásit
PetraK
dokud si nebude cvrkávat, tak dobrý
Nejhorsi, az se zacne scvrkavat a aj si cvrkavat.. No holt ceka nas to vsechny, co nadelas.
Nadelas...
někdo kdo ztratí pytlik mezi vočima
Eeech, ja asi zase radsi pudu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 21:18
- Nahlásit
Fifi
No holt ceka nas to vsechny, co nadelas.
já dneska díky Klárčiný díře byla už hodně moc blízko
Nadelas...
ale ustála sem to, ešče ne
Eeech, ja asi zase radsi pudu.
nechoď, chci mít svědka (Jehovovi neberu ), až mě bude vraždit
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 22:03
- Nahlásit
Tak uz sem celejch 10 minut doma.. a zejtra z vesela zase..jen dopol si jeste odskocim do HK, aby mi vytahli stehy.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 08:54
- Nahlásit
Ramštááááááj..
DO PRD.... ztratila jsem jednu ze svých oblíbených náušnic ach jooooooo vzhledem k tomu že nevím jak dlouh ji nemám ji asik nenandu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 09:37
- Nahlásit
# Zasláno: 5 Dub 2012 08:27 - Změnil/a: PetraK
Citát - Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
Počasí nic moc teda. Sice neleje, ale hásky taky teda nejni, škoda, škoda. A tu zimní bundu ešče uklízet teda nebudu, se šikne. Včera jsem koupila Hošikusovi nový balonek na šňůrce. Je měkkej, moc se mu líbí, tak jsem ho hnedle zase schovala , aby se mohl těšiti. Doufám, že to hned nerozbijeme. Dnes budu zase vyrábět svou vynikající zmrzlinku. Hodlám do ní přistrouhat hořkou čekuládu Máma jí dostane místo narozeninovýho dortu.
Velikonoce sou za dveřma.... škoda, že nemůžu zas udělat svůj vynikající mazanec
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 09:38
- Nahlásit
Fajka
ztratila jsem jednu ze svých oblíbených náušnic
prohledej aspoň postel a kópelku a místo , kdy sundaváš ošacení.
pani hele myslíte, že bych mohla pootravovat s pár fotkama z loňský apaluchy? jen něco málo ukrást Čííífoj
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 13:05 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Sem zpět z ouřadu krzevá tu mojí stížnost... výsledek je ten že dostunu peníze vod pojišťovny... majitel akresívního psa nezaplatí z kapsy ani korunu .. ale budiš mě utěchou že na něj bude nahlíženo mnohem hůře v případě že by se situace opakovala nebo stala někomu jinému... Jináč teda su nadšená z jednání úřednice na obecním úřadu. Jak prostě policajt s kterým jsme to sepisovali byl DEBIL (bez pardonu) tak ona byla opravdu žena na svém místě, hodně dlouho jsme debatily, i se mnou volala na tu pojišťovnu, a to i přes to že když jsem přišla ona byla oblečená ve dveřích že odchází na oběd... chtěla sem přijít za hodinu ale ne ne vzala mě hned a oběd odložila
Naprosto mě ohromila svým jednáním a chováním.. a taky tím co všechno měla zjištěné... výsledek a její doporučení je : v žádným případě si nenechat sr*t na hlavu a nahlásit to !
PetraK
prohledej aspoň postel a kópelku a místo , kdy sundaváš ošacení.
jo joooo čííf ji našeeeel !!! mám juuuu už se mě to stalo podruhý..předtím byla na zemi v garáži a tentokrát pod polštářem
pani hele myslíte, že bych mohla pootravovat s pár fotkama z loňský apaluchy? jen něco málo ukrást Čííífoj
jo to můžete to už nějakou dobu děláte ale my furt PRD ho skusim nějak donutit už nooo , já už po nich koukala ale vůbec nevim kde je má zkusim ho nějak přes ty velikonoce donutit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 13:24
- Nahlásit
Fajka
Naprosto mě ohromila svým jednáním a chováním.. a taky tím co všechno měla zjištěné... výsledek a její doporučení je : v žádným případě si nenechat sr*t na hlavu a nahlásit to !
jo takhle má vypadat státní, ne stádní , úředník že před paní úřednicí smekám.
Hele a jak to, že von nemusí platit nic?
i a tentokrát pod polštářem
dyk to řikám, postel je první místo kam jít a pak štryptejzoví místo. A Číííf je šikula. Dostal piškotu?
po nich koukala ale vůbec nevim kde je má
žiš ten je utajenej jak my tady
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 13:29
- Nahlásit
PetraK
jo takhle má vypadat státní, ne stádní , úředník
však jsme před ní fakt smekla
Hele a jak to, že von nemusí platit nic?
no poněvadž má to pojištění...kdyby ho ale neměl tak ho úřad donutí zaplatit z vlastní kapsy
řikám, postel je první místo kam jít a pak štryptejzoví místo
no já to zjistil když sem se vrátila z venčení a protože sem nevěděla jak dlouho ji nemáme tak sem si tak řikala že bé u klik...
pičkotnechtěl no bo prej nejí slatký
žiš ten je utajenej jak my tady
jo zkusim na něj nějak zatláčit víc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 13:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
no poněvadž má to pojištění...kdyby ho ale neměl tak ho úřad donutí zaplatit z vlastní kapsy
jo takhle. no . a podali si ho tam kapánek, maníka jednoho?
no já to zjistil když sem se vrátila z venčení a protože sem nevěděla jak dlouho ji nemáme tak sem si tak řikala že bé u klik.
to sice jo, ale je nejpravděpodobnější, že to člověk semele buď v tý posteli nebo při štriptejzu no.
pičkotnechtěl no bo prej nejí slatký
lhát s nená, ale kdyby na tom trval tak mu di hodit balonkem
jo zkusim na něj nějak zatláčit víc.
a dyby bylo nejhůř, jo, tak za nim di s ....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 13:42
- Nahlásit
PetraK
takhle. no . a podali si ho tam kapánek, maníka jednoho?
no myslím že pro ně největší potupa musela bejt že ouřad dal za pravdu 100% mě a celou dobu se mě ouřad zastával..už to samo pro něj muselo bejt dost hrozný ...bo paní ho poslala pro kliku za jeho argumentaci že jejich pes vylít protože se s těma svejma procházím furt vokolo a tím toho jejich dráždím...a za béé prej muj pes lítal na volno a to toho jejich dráždilo....hajzl
tak mu di hodit balonkem
spíš traverzou a měla bych přesně mířit
dyby bylo nejhůř, jo, tak za nim di s ....
vo*e..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 13:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
pes vylít protože se s těma svejma procházím furt vokolo a tím toho jejich dráždím.
no to je kretén , to si vopravdu pomohl , s tímhle argumentem
spíš traverzou a měla bych přesně mířit
a kdo by ti pak hledal ty náušničky? no?
vo*e..
no , sem netušila že místo na japko je na traverzu no a pak.... účel světí prostředky, se řiká
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 14:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Prooooooooooooč proč nemůže pršet dopoledne, kdy tu sedim na zadnici a je jedno, že nemám deštnik, proč se musí rozpršet tetkon, když za hoďku jdu dom a nemám ani kapucku ani deštnika?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 15:16
- Nahlásit
PetraK
Prooooooooooooč proč nemůže pršet dopoledne
Abys hezky promokla
Vsem preju pekny Velikonocky, dneska si pri uplnku pekne zalitejte.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 19:14
- Nahlásit
Tak asi bych si měla jíti postěžovat do nasratých ale rači si ulevim tu...
tenhle tejden už sem podruhý přistihla jak se nám po pozemku a okolí a prochází vesnicí pes jako hovado, podle mě taky pyreneják ...ale jinej než nás potrhal..vím přesně od kud je vím že se toulá opakovaně...už od podzima... tenle týden fakt už podruhý..se teda přiznám že už se nepejskařům vůbec nedivím že pejskaře nesnáší... jestli vás něco napadne co s tím tak sem s tím... krom teda toho aby jim šel člověk domluvit..bo s nima je domluva stejná s tím kuli kterýmu jsem byla dneska na ouřadu...tzn žádná
PetraK
proč nemůže pršet dopoledne
tu ani kvapka
Fifi
Vsem preju pekny Velikonocky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 19:33
- Nahlásit
Fajka
jestli vás něco napadne co s tím tak sem s tím...
Zavrit psy domaci, cokla odchytit (pokud to jen trochu pujde) a nahlasit na MP ze pes ohrozoval bezpecnost silnicniho provozu, ze ses malem vybourala, at si pro nej prijedou a odvezou do utulku. Pokud neodchytnes, nahlasit to samy a at si ho prijedou odchytnout nalakat do zahrady, aby nemohl prchnout. A at si panickove zacalujou pobyt v utulku, pokud si ho teda uvedomi, ze jim cokl treba par dni chybi.
|