| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 16:56
- Nahlásit
aaaaa volal ouřad !!
mám donést druhý účet z veteriny za ošetření Fáji... majitel pyrenejky se musel dostavit prý ho to celé velmi mrzí... (hmmm akurát pooza pro ouřad ale co už) ale hlavní je to že opravu bude muset oba účty za veterinu zaplatit
aneb nejde mě o prachy ale o princip!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 19:50
- Nahlásit
Ste sileny pisalisti.
Fajka
ale hlavní je to že opravu bude muset oba účty za veterinu zaplatit
Supeer!
PetraK
sme musely dokouřit, ne? a dohrát biloš
Tomu rikam fajnej pracovni proces...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 20:29
- Nahlásit
Fifi
Ste sileny pisalisti.
Jsou to šílený pisálisti..fak to číst nestíhám
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 20:50
- Nahlásit
PetraK
hovado má vybušenej mozek ,
A to je jako nejaka zmena, mi chces naznacit? Ale jinak je to na pendrek no, to jako v tomhle sem desne rada, za za aaa bydlime na malomeste v rodinnym domku a za bbb je Balous vuci haravkam relativne ok.
tak mě to po pár hrách přestane bavit. Dřív jsme v klubu vydrželi do ranních hodin a jeli furt.
Pani je souteziva ) Hele ja u toho vetsinou popijim a s mejma vocima je to vesely, takze tak pri 3., maximalne 4. hre uz je to jedna velka potupa
taky jsem závodně běhala hlavně krátký tratě, dlouhý běhala ségra, která je taková pomalejší ) , takže to vždycky napálím, letím jako blázen, až nemůžu popadnout dech a tím se zabiju a strhnu jak péro v hodinách
To me ale jako u tebe kupodivu vuuuubec neprekvapuje, vis? Ale s tim bazenem ti to teda nezavidakuju a gezicht se do igelitu do bazenu bali blbe, co?
však jo, ešče máme ten chlast a sex D
A jo, na tyhlety dve skvely veci bych malem zapomnela.. je videt, ze z toho chlastu mam vymletej mozek
Medailu nechci, bude mi stacit, kdyz mi proplatej vsecko, co mi jeste dluzej. Akorat musim dodelat spoustu papiru a uz bych se do teho mela pustit vzhledem k tomu, ze to zejtra musim poslat
Fajka
majitel pyrenejky se musel dostavit
Huraa, huraaa! Tak aspon ze neco proste
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 21:24
- Nahlásit
Fajka
nezapomen že jsme tu u grafomanů
HOspůdka u grafomanů to zní slibně
a tak si můžu dát ten kolížek ..mňááááááááááááááááááááám
čuně, ešče dostaneš tetanus!! Nežer to je to fůůůj! dostaneš na prdel!
ale hlavní je to že opravu bude muset oba účty za veterinu zaplatit
juchechééé
aneb nejde mě o prachy ale o princip!
no jistě, páč jedině tohle lidi donutí, aby byli za svý psy zodpovědní, jinak nic.
Fifi
Tomu rikam fajnej pracovni proces...
to víš, hulení nemá ešče v čechách vybudovanou tradici, tak na tom někdo halt zapracovat musí
Mathea
A to je jako nejaka zmena, mi chces naznacit
no je, páč tetkon bere už fšecko a šmahem
haravkam relativne ok.
no ono u háravek taky relativně ok. horší je to proháraný prostředí, to s ním cvičí mnohem víc.
Pani je souteziva
to ani tak ne, ale ..... sem byla pyšná, že mi to kdysi celkem šlo a tetkon kulový, vymyslím si majstršťouch a .... kulovaný
no a moje tupozraký očko tomu taky teda nepomáhá, to ne a následně ani ten stříček , to je fakt
To me ale jako u tebe kupodivu vuuuubec neprekvapuje, vis
takhle jsem se zabila , když mě trenér poslal na čtvrtku a řek, že tuhle jednu holku nesmím pustit před sebe. No v cíli jsem upadla s křečema v obou nohouch, páč jsem to fakt napálila
gezicht se do igelitu do bazenu bali blbe
a tak ani ne, jen je to pak hnusný, pro vostatní, když tě vytáhnou a ten igelit rozbalej
je videt, ze z toho chlastu mam vymletej mozek
uz bych se do teho mela pustit vzhledem k tomu, ze to zejtra musim poslat
ejch tak hodně zdaru.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 22:04
- Nahlásit
Fajka
Mathea
Fajka
majitel pyrenejky se musel dostavit
Huraa, huraaa! Tak aspon ze neco proste
Tak, tak, alespoň něco
Jinak hospůdka u grafomanl se mi líbí Co se točí?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 22:09
- Nahlásit
Hyena
Co se točí?
mně třeba žaludek hlady
jinak navrhuju Bernarda, Božkof, domácí slivovicu, a žampuňský
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 22:11
- Nahlásit
jo a dneska jsme klikatili venku - na kanálu, že tam jako má dát ty zadní nohy, bože to bylo jako cvičit se steklym velbloudem. řval a plival asi na sto kilometrů Ale jednu haxnu tam máme
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 22:11
- Nahlásit
Huraa, huraaa!
jojo třikrát hurá bo já myslela že se to jako většina věcí u nás v tomdle kocourkově zametlo pod stůl bo pán je "vážená" osoba
JInáč dneska mám naprosto luxusní pocit na duchu..duši..duché..juchééé po moc moc dlouhý době jsem vzala voba chlupáče na společnou prochajdu a vyrazili jsme směr les s pocitem že krom toho že oni ochrání mě ale můžu i já je bo mazlík elektrický výkonný se nesl v kapse s náma
NO dorazila to pruhatice na dvoře bo když jsem začala cvičit s jelitem tak najednou kde se vzala tu se vzala přispěchala a byla dabl poslušnost dovršila to tím když se společně s jelitem narvala do tunelu bo vona přece nezůstane pozadu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 22:16
- Nahlásit
Fajka
dovršila to tím když se společně s jelitem narvala do tunelu
Miluju jí!!! Naprosto už je jí dobře, to je dooobře, doobře
JInáč dneska mám naprosto luxusní pocit na duchu..duši..duché..juchééé
moc ti to přeju páč si to potřebovala víc než ten koblich
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 22:21 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
už je jí dobře, to je dooobře, doobře
jo je vrátila se jiskra do oka a hlááááád
co mě teda ještě hodně příjemně překvapilo jak bylo očividný že voba plyšáci byli rádi že jdou spolu ťapkali vedle sebe a tiskli se k sobě přečůrávali po sobě keříčky až tak že jelito mělo počůranej čumec a Faja nohu
moc ti to přeju páč si to potřebovala víc než ten koblich
dííííík...kobliha teda byla jedna moje..jedna čífa... ale že prej to nechce to nejí.. sem se já chudák mušela objetovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 22:24
- Nahlásit
Fajka
jak bylo očividný že voba plyšáci byli rádi že jdou spolu
páč voni jsou ta smečka . a není dobře když je smečka dlouho pryč.
ale že prej to nechce to nejí..
jo todle taky řikal Brtnik nad tou dobrůtkou co jsem dostala od Čííífa a pak sem jí musela zalehnout a hájit vlastním tělem,aby mi to nesežral
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 22:27
- Nahlásit
Dělej kozo dem!
Už to de.
Puči kosti.
Už sem deeš Kostičik.
Řikalajs Kosti
Bohužel dále přišel Brtnik s tím, že jest již půldenáctý a že už stačilo. HOdil na Kostižera lajntuch se slovy: "Už zastaf ten slovní průjem!"
a ta utajovaná hláška z minulýho týdne zní:
NECH TY ZUBY!!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 22:29
- Nahlásit
PetraK
a není dobře když je smečka dlouho pryč.
jo jo ..už mě jich bylo líto vobou že se to tak táhne šecko ..
Brtnik nad tou dobrůtkou co jsem dostala od Čííífa a pak sem jí musela zalehnout a hájit vlastním tělem,aby mi to nesežral
no jo no hošíci no co naděláme ale číf to nestih bo já byla rychlejší
Hyena
Jinak hospůdka u grafomanl se mi líbí Co se točí?
j sem pro Božkov asi pudu brzo nakupovat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 22:31
- Nahlásit
PetraK
NECH TY ZUBY!!!!
čí měl na hraní?? tvoje nebo Brtníka?
Bohužel dále přišel Brtnik s tím, že jest již půldenáctý a že už stačilo
šiš todle mě dělá číf taky..a my jsme kolikrát v 11 v noci s jelitem v nejlepším cvičebním rozmaru akurát číf po nás nehází lajntuch ale xichtíky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 22:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
už mě jich bylo líto vobou že se to tak táhne šecko ..
kdy by sis to byla pomyslela, viď?
ale číf to nestih bo já byla rychlejší
Brtnik zlotřile využil situace, kdy jsem byla mimo prostor.
asi pudu brzo nakupovat
a nezapomeň si koupit taky na tu zmrzku
čí měl na hraní?? tvoje nebo Brtníka?
to nevim, já svoje měla ve skleničce
my jsme kolikrát v 11 v noci s jelitem v nejlepším cvičebním rozmaru
no znám. Proto jsem dnes přešla ke cvičení na kanálech , páč kdo to napomínání má furt poslouchat
edit - jdu chrápat, ráno zas nefstanu, ani se nevotočim celá, to abych zas jela do Pelhřimova dooobrou
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 22:36
- Nahlásit
Fajka
j sem pro Božkov asi pudu brzo nakupovat
jj, Božkov a ještě Jindřichohradeckej a pro dochucení nějakej ten vaječňák
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 22:37
- Nahlásit
PetraK
kdy by sis to byla pomyslela, viď?
jo před rokem určitě ne
nezapomeň si koupit taky na tu zmrzku
jo taky a tirák míšu..potřebuju ty nervy zas drobátko vobalit
no znám. Proto jsem dnes přešla ke cvičení na kanálech , páč kdo to napomínání má furt poslouchat šade stejný prostě
jj taky du su mrkvolnéé..brou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 22:57
- Nahlásit
PetraK
utajovaná hláška
Připomnělas mi dnešní Lucku. Vždycky jí odříkám básničku a ona jí po mně opakuje.
Jedna z nich je: Běžel tudy zajíček, nesl pytel žemliček, počkej na mně zajíčku, dej mi jednu žemličku.
Když jsme došli k "jednu žemličku", Lucka říká "stačí půlka"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 08:34
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
Lidijové drazí, já bych furt chrápala. Asi mě hryzla moucha cece Dneska ráno mě pobavil Hošikus. Učí se teď, že když seběhne schody, měl by se sám od sebe pod nima zastavit, sednout si a čekat , až se sesápu dolů. Je potrhlej, takže někdy prostě zapomene a řítí se jak velká voda, doběhne k vchodovým dveřím a nic. Já zůstanu nahoře, ani nePüpnu. Tak slyším, jak tam stepuje, furt se nic neděje neděje, tak to s ním škubne, letí zpátky, kouká nahoru CO JE?????? a v tom mu to secvakne, hodí smyka a zastaví se. Čumí nahoru, CO JEEE? proč jako nejdu a pak mu to dojde celý, v hlavě to blikne - chybí jen to plesknutí se přes čelo tlapou. AHA JO, JÁZAPOMNĚL. A učiní rychlej dřepkins a radostně začne šmrdlat ocáskem, že JO, TODLE VONA CHTĚLA!"
kachna_
pomooooooooooooooooooct pomooooooooooct. Hláška roku okamžitě jí to zapiš někam do deníčku. tohle nesmí zapadnout do víru dějin
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 12:51
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Tak jsem zjistila, že když na městě pohrozím přímým přenosem v telce, tak se vše dá do pohybu a horu bordelu nebo-li skládku, co máme skoro u baráku najednou začnou uklízet a to tak důkladně, že nezbyde ani troška
Jen doufám, že naši nepřizpůsobivý to zase brzy nezahází bordelem
Fajka
super zpráva, že se úřad "pochlapil" a majitel pyrenejky bude muset zaplatit Fáji ošetření. Snad se poučí a dá si pro příště větší pozor
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 13:01
- Nahlásit
PetraK
HOspůdka u grafomanů to zní slibně
doufám, že tam budou i takové lahůdky jako ovocný čajík ( bez medu), bylinkový čajíky a pak dobrá hustá, horká čekuládka a navrch horké maliny nebo jahody ... mňááám ... ostatní si nechte a pijte nebo jezte na zdraví
Musím konstatovat, že Kosťa je ukecanej až hrůza a jeho plynulá "řeč" odpovídá tomu, když já napůl spící s někým rozprávím nebo telefonuju...taky všichni "okamžitě" chápou, co jsem tím vlastně chtěla říct
Fajka
NO dorazila to pruhatice na dvoře bo když jsem začala cvičit s jelitem tak najednou kde se vzala tu se vzala přispěchala a byla dabl poslušnost dovršila to tím když se společně s jelitem narvala do tunelu bo vona přece nezůstane pozadu
jupííííí, to zní naprosto úžasně a je to přesně podle toho o čem jsme mluvily... žádná změna a hlavně láskyplné přivítání a stesk po jelitu
my jsme kolikrát v 11 v noci s jelitem v nejlepším cvičebním rozmaru akurát číf po nás nehází lajntuch ale xichtíky
kdyby na vás házel lajntuch, tak by vás ještě podnítil k větší aktivitě a to nechce, páč ho už takhle evidentně rušíte
kachna_
chytrá holčina... už takhle malá je spořivá a zbytečně nerozdává
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 13:08
- Nahlásit
brut
Jen doufám,
bych to viděla spíš jako marnou lásky snahu ale, třeba se mýlím.
doufám, že tam budou i takové lahůdky
no ty vado, takovýho crcání s jednim apstinentem
no co naděláme, to víš, že bude
odpovídá tomu, když já napůl spící s někým rozprávím nebo telefonuju...
jo, takže až mi řekneš do telefonu : "Nech ty zuby!" tak to mám brát, že to je cajk, že to tak má být.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 13:11
- Nahlásit
Ramštááájn,
probíííháááám...nestíhám záftra su v řiti..pardon v Německu
PetraK
jakej abstinent??? na vlastní voči sem jí viděla vyžahnout 2 flaši Balentínky a jednu si nesla domu !!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 13:23
- Nahlásit
Fajka
na vlastní voči sem jí viděla vyžahnout 2 flaši Balentínky
no vida ju tichou vodu, co semlela břehy
probíííháááám...nestíhám
a ....... neni fakt náhodou už DUBEN?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 13:26
- Nahlásit
PetraK
neni fakt náhodou už DUBEN
JE
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 13:51
- Nahlásit
PetraK
bych to viděla spíš jako marnou lásky snahu ale, třeba se mýlím.
taky doufám, že se mýlíš... ovšem, něco mi říká, že tyhle typy se nemění
no co naděláme, to víš, že bude
mňááááám, mňáááám, to budu ráda a budete mě mít často, přečasto
jo, takže až mi řekneš do telefonu : "Nech ty zuby!" tak to mám brát, že to je cajk, že to tak má být.
ne, až ti řeknu, že na obloze jsou čtyři mraky a bude lejt jak z konve, tak prostě spím a nevnímám
Fajka
probíííháááám...nestíhám
neříkala si, že to bude jen do konce března? A teď máme co? Přece Duben!!!! Jinak jsem asi chytila tvojí nemoc zvanou Fajfkytýda, páč taky nestíhám
jakej abstinent??? na vlastní voči sem jí viděla vyžahnout 2 flaši Balentínky a jednu si nesla domu !!
si ale zapomněla dodat, že to bylo ve dvou dnech
PetraK
no vida ju tichou vodu, co semlela břehy
tssss , sem včera přišla na objev století .... mám tak nízkej tlak, že se mi dělá občas blbě ( to je částečně to spaní) a tak jsem si dala mini kafíčko z automatu a hle, ono se mi spát nechtělo. Nevím, jak bylo kvalitní, ale nehledala jsem po cestě kadibutku, takže bych řekla, že žádná sláva to nebyla,páč, když si dám kafíčko jednou za rok doma, tak potřebuju buď pojízdnou kadibutku nebo pemprzy, jak moc se mi chce čůrat. Ovšem účel světí prostředky a i ta špetka kafe zabrala
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 13:55
- Nahlásit
brut
neříkala si, že to bude jen do konce března
já mám ještě březen..dělám resty z března
nemoc zvanou Fajfkytýda, páč taky nestíhám
šiš dyjagnoooza má už jméno
ale zapomněla dodat, že to bylo ve dvou dnech
pak se nedif že kulháááš!!! kdyby sis dala do vobou nohou najednou tak to budeš mít vyrovnaný a zahodíš berle jak číf!
.... mám tak nízkej tlak, že se mi dělá občas blbě ( to je částečně to spaní) a tak jsem si dala mini kafíčko
jo piju kafe taky hlavně kuli tlaku občas pomůže i na bolest hlavy..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 14:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
JE
a je mu to prt platný
brut
tak prostě spím a nevnímám
ne, tak si prostě magor, no
sem včera přišla na objev století
to brzo děfčico, to brzo nízkotlakaři bez kávičky ani ránu
Fajka
občas pomůže i na bolest hlavy.
vobčas se s nim člověk vožere.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 14:31
- Nahlásit
hergot proč se někdo musí činit zajímavým zrovna pod mýma voknama :smirk.
Usalašil se tu nějakej dárce orgánů a dělá tu bordel se svým prdlostrojem. Asi pudu natočit do kýble vodu. Studenou
|