| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 14:38
- Nahlásit
Fajka
já mám ještě březen..dělám resty z března
s tvým nasazením a celoročním "nestíhám" , budeš mít březen i v říjnu
šiš dyjagnoooza má už jméno
jj, to víš, zdravotník se nezapře .... jak to nemá jméno, tak je to podezřelý
pak se nedif že kulháááš!!! kdyby sis dala do vobou nohou najednou tak to budeš mít vyrovnaný a zahodíš berle jak číf!
což pak o to, já bych si dala i druhou, ale to by jste mě pak museli odvést domů a to jsem Vám nemohla udělat, když jste už v poledne byli utahaní jak koťata Číííf má u mně jednu berličku schovanou na památku, když je tak rád zahazuje
jo piju kafe taky hlavně kuli tlaku
jenže mně nechutná
občas pomůže i na bolest hlavy..
tak na mojí na stoprocent ne.... leda bych ho vypila kanystr a pak k tomu měla i další potíže, které by pomohly přehlušit hlavobol
PetraK
ne, tak si prostě magor, no
se divíš? Kdybych nebyla, tak sem nechodím Jak říkávala babička: "svůj k svému"
to brzo děfčico, to brzo nízkotlakaři bez kávičky ani ránu
to víš, nejsem zběhlá v těchto praktikách
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 14:40
- Nahlásit
brut
jenže mně nechutná
pak tě zvu k nám do řípy do McCafé na suprlukcusní KaféFrapé, budeš ho milůvat.
dybych nebyla, tak sem nechodím
dyk sem nechodíš skorem - seš tedy jen poloviční magor
to víš, nejsem zběhlá v těchto praktikách
doškolíme
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 14:43
- Nahlásit
PetraK
kde tam u vás dělá bordel? Já myslela, že za vámi už nic není
Asi pudu natočit do kýble vodu. Studenou
asi nezná "Postřižiny" a omééévání přirození studenó vodóó
Jo, jinak jsem milé dámy našla nové ubytko na speciál a je to domluvený tak, že budeme mít areál pro sebe Takže jdu napsat omluvný dopis majitelům australáčků., že místo je přeloženo a mám snad to nejhorší za sebou ... teda doufám. Jinak si hodím mašličku okolo trámečku na půdičce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 14:45
- Nahlásit
brut
kde tam u vás dělá bordel?
tady zezadu u nějaký garage , má tam bloncku, tak je důležitej. teda byl, už odmajznul
ny" a omééévání přirození studenó vodóó
no, v tomdle případku doslova
že budeme mít areál pro sebe
tak to je paráda, to myslím, není ani omluvy potřeba, to budou všichni rádi.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 14:47
- Nahlásit
PetraK
pak tě zvu k nám do řípy do McCafé na suprlukcusní KaféFrapé, budeš ho milůvat.
a dávají kk tomu i pemprzy zdarma? abych pak dojela domů bez ztráty květinky Ale jinak ráda ochutnám
dyk sem nechodíš skorem - seš tedy jen poloviční magor
můžu za to, že je Fajfkytýda velmi nakažlivá? Nemůžu ....... ale už se mi povinnosti krátí a zase tu budu častěji ( snad)
doškolíme
nějak podezřele se u toho chcechtáš, to abych si připravila zásobu pemprzů a pak ještě teplé prádlo, protože noci jsou ještě chladné
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 14:51
- Nahlásit
PetraK
tady zezadu u nějaký garage , má tam bloncku, tak je důležitej. teda byl, už odmajznul
aha, tak jsem si to myslela dobře... ufff, jsem si říkala, že můj postřeh se v poslední době nějak zhoršil
no, v tomdle případku doslova
tak to je paráda, to myslím, není ani omluvy potřeba, to budou všichni rádi.
pevně v to doufám, protože fakt není vůbec snadný něco takhle na poslední chvíli sehnat , kor, když potřebuješ,aby to splňovalo alespoň nějaký podmínky .....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 14:53
- Nahlásit
brut
u i pemprzy zdarma
to nedávaj, ale....... je to výýborný - je to ledový, je to se šlehajdou - je to to ............. panebože už slintám. sem si jistá, že ti to chutnat bude. A dělají to i jako čekuládku , mmmmmmmmmmmńaaaaaam! Když jsme vezli ségru z nemocnice zastavili jsme cestou na tohleto a jak si pochvalovala.
ase tu budu častěji (
v dubnu
nějak podezřele se u toho chcechtáš
ne , to jen, že ještě chvíli tady a bude z tebe alkoholik závislej na kafi ,
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 14:55
- Nahlásit
brut
protože fakt není vůbec snadný něco takhle na poslední chvíli sehnat , kor, když potřebuješ,aby to splňovalo alespoň nějaký podmínky .....
jo to vím, tedy ne já, ale vím, jaká to byla šichta sehnat nějakej takovej prostor pro Zvířetnický srážení. a stejně se člověk nezavděčí všem, bude blbý jídlo, nebo divný támhleto.......... smekám před každým,kdo se do něčeho takovýho pustí a nezabije pak ty co si stěžujou, já bych to dělat nemohla, páč po prvním pokusu bych šla sedět za vraždu z nasrání
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 15:24
- Nahlásit
PetraK
to nedávaj, ale....... je to výýborný - je to ledový, je to se šlehajdou - je to to .............
dobře, když nedávaj, tak mně budeš mít na svědomí a budeš mi prát prádlo, kdyby náhodou došlo k nehodě
A dělají to i jako čekuládku , mmmmmmmmmmmńaaaaaam! Když jsme vezli ségru z nemocnice zastavili jsme cestou na tohleto a jak si pochvalovala.
tak teď už slintám taky.... mňááám, mlask
v dubnu
kdybych to brala podle Fajfky, tak nevím v kterém a kdy vlastně ten duben bude nebo je ....ale já to beru podle počtu rehabek a cest do Prděbrad, takže tu brzo budůůůůů
to jen, že ještě chvíli tady a bude z tebe alkoholik závislej na kafi
tato kombinace nehrozí..... alkehůůůl zatemňuje mysl a kafe je mooooc močopudné a já často cestuju
smekám před každým,kdo se do něčeho takovýho pustí a nezabije pak ty co si stěžujou, já bych to dělat nemohla, páč po prvním pokusu bych šla sedět za vraždu z nasrání
já si to nepřipouštím a většinou říkám, že to můžou příště taky zorganizovat, aby věděli, kolik času, peněz a nervů do toho člověk vloží a pak musí poslouchat rejpaly, co jsou věčně nespokojení a nevyhovoval by jim ani pokoj v Alkronu S tím odcházím a mám klid
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 15:28
- Nahlásit
brut
dobře, když nedávaj, tak mně budeš mít na svědomí a budeš mi prát prádlo, kdyby náhodou došlo k nehodě
no tak než odjedeš domů,uděláme čůrací mezizastávku u nás a nebooo si můžeme to kafčo taky vzít přímo k nám, páč ho dávají i ssssebou.
tak teď už slintám taky.... mňááám, mlas
je to fakt jako lábuš, moc a moc a moc a nikdá by mě nenapadlo že u mekáče. ale musí tam být napsáno McCafé.
alkehůůůl zatemňuje mysl a kafe je mooooc močopudné a já často cestuju .
ále to sou enem výmluvy nepoučený, počkej, až tě doškolíme
S tím odcházím a mám klid
no já bych s tím odešla taky, ale bez klidu, byla bych fakt jako nasraná moc a strašně.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 16:33
- Nahlásit
PetraK
tak než odjedeš domů,uděláme čůrací mezizastávku u nás a nebooo si můžeme to kafčo taky vzít přímo k nám, páč ho dávají i ssssebou.
ok, tak to nějak vymyslíme, abych dojela za holčičku a ne za prasátko
je to fakt jako lábuš, moc a moc a moc a nikdá by mě nenapadlo že u mekáče. ale musí tam být napsáno McCafé.
je vidět, že nesleduju mekáč a ani nic podobného, protože jinak bych to věděla
ále to sou enem výmluvy nepoučený, počkej, až tě doškolíme
budeš jako jezdit se mnou a tahat se s pemprzama nebo mi budeš nosit přenosný hajzlík?
já bych s tím odešla taky, ale bez klidu, byla bych fakt jako nasraná moc a strašně
od tý doby, co jsem prskala poprve si už jen brblám pod nosem, páč tyhle lidi budou prudit už jen z principu .... další rok je pak nezveme a máme klid
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 19:11
- Nahlásit
Jsem mrkefa, ale mám co? Mám navěšený všechno prádlo v šatně
Jupíííí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 19:15
- Nahlásit
kachna_
Jsem mrkefa a mam co? Fajfkytitidu!!!
Tak jen prolitavam a zdravim.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 19:23
- Nahlásit
Fifi
mam co? Fajfkytitidu!!!
tak to máš štěstí, že je duben a je volnějc
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 20:20
- Nahlásit
Jen prolítávám,mám poněkud hektické období a přiznám se,že by "stačila půlka"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 21:48
- Nahlásit
Kdosi budiž pochválen za dobu, kdy už je dlouho vidět jsem se dneska dovalila v šest ze cvičení (dneska nás pan trenér strhnul, byly jsme tam jen dvě, takže jsme si daly bench pressy, různý mučidla a tak, vyhrál si s náma, takže zejtra se nehnu ) , popadla Hošikuse a vyrazila courat, cestou jsme se stavili v Mekáči na moje oblíbený vychvalovaný supr kafíčko a pak jsme pokračovali v park, kde jsme byli pochváleni páníčkem od háravé JRT, že u ní hošíček (čirou náhodou ) poslouchal. Pěkně jsme si to užili a dovalili se domů až v půl devátý, cestou jsme si klikatili, hráli si a vůbec tak jako podobně. moc dobře bylo, miluju dny, kdy je to potrhlo schopný vnímat tichej hlas.
Fifi
Tak jen prolitavam a zdravim.
Eire
Jen prolítávám
dámy, ráda bych vás upozornila, že slet máme až za necelý měsíc
kachna_
Mám navěšený všechno prádlo v šatně
Jupíííí
jéééééééééééééééééééééééééééééééééééé!! taky bych moc chtěla!! Šatna je můj největší sen , dovedu si představit, jak sice schvácená, ale uchvácená svým dílem jsi. gratuluju.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 21:51
- Nahlásit
brut
protože jinak bych to věděla
já to taky nevěděla, jen díky kolegovi co je šílenec do kafe a když mi začal vyprávět o kafi od Mekáče, poslala jsem ho rychle do ...... pro kliku, jenže mě vyvedl z omylu, navnadil a už sem chycená. Není to v každém Mekáči, ale musí tam být ten koutek McCafééééé. Jeden je u nás, další na Zličíně, pak na Pavláku a v Průhonicích, o dalších nevím, ale určo jsou. Možná že ho zavedli i v tom Mekáči na dálnici k vám - u Rudný, tam číhni, až pojedete kolem
budeš jako jezdit se mnou a tahat se s pemprzama nebo mi budeš nosit přenosný hajzlík?
ne, vožeru tě na prach a ráno budeš chtít dobrovolně kafe
.... další rok je pak nezveme a máme klid
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 21:52
- Nahlásit
Zdar lidi, hlásím, že žiju a nezanevřela jsem na vás, ale to je tak všechno,co při akutní Fajkytýdě stíhám. Tímto jmenuji Brutici svým tiskovým mluvčím, bo s ní eště nějak stíhám hovořit aspoň po skypu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 22:02
- Nahlásit
Hyena
se asi strhnem fšici jak péro v hodinách . Jsem myslela, že se Ti to v práci už kapek uklidní.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 22:10
- Nahlásit
PetraK
Jsem myslela, že se Ti to v práci už kapek uklidní.
No nějak se to netváří, ale ve čtvrtek se jedu vyčistit hlavu na trek na Moravu a práci nechávám daleko za sebou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 22:11
- Nahlásit
Hyena
vyčistit hlavu na trek na Moravu a práci nechávám daleko za sebou
tak hlavně nezapomeň vzít druhou nejdůležitější věc po Hyeně. A tou je?? Tou je??? No? kdo to ví? dostane jedničku!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 22:13
- Nahlásit
PetraK
RUUUUUMMMMMMMMMM
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 22:16
- Nahlásit
Hyena
zde jednička s mnoha hvězdičkami za vyčerpávající odpověď
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 22:26
- Nahlásit
PetraK
mńááám,mňáááám
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 22:28
- Nahlásit
Jdu zdechnout do houští- brou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 22:28
- Nahlásit
Hyena
dej si, ať obalíš nerf.
Já musím spát, cvičení mě zbombardovalo - činky byly převelice těžký, zítra budu zase chodit jako Golem
Doobrou. a jestli se tu už nestihneš otočit, tak přeju dobrý počasí a ať si to obě užijete.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 22:41
- Nahlásit
teď jsem našla jedny stránky a říkám si, konečně zajímavej text. Vlezu k sobě, abych ho dala na stránky a von je to můj text
(podotýkám, že vkládám jen odkazy a přesto jsem byla označená za plagiátora )
http://kralik.plivnik.cz/vzornik/ccp.html
Napadlo mě, že přidám ke každému standardu zajímavé odkazy, tak už tu měsíc po večerech hledám odkazy.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 22:56
- Nahlásit
PetraK
ráda bych vás upozornila, že slet máme až za necelý měsíc
A furt nějaká birokracie...v tom případku jdu za "OVERÁLEK S ČEPICÍ"
A kdyby to nevyšlo,tak už vlastním tohle spřežení
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 23:06
- Nahlásit
Eire
"OVERÁLEK S ČEPICÍ"
tuhle mě Lucka paralyzovala větou "Kačenka žužlá overálek" v jejím batolecím slangu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2012 23:57
- Nahlásit
Jdu vam dat dobre noce, a ach boze, otevrela sem zas Houskovou, ja na ni uz ani nemam, abych ji poslala do prdele. Akupunktrura na artrozu, jojo, mile deti, ze se serete s nakyma jinyma resenima!!
Jdu pokracovat v praci, zdravim golemy a ty une jsou kraasne!
|