| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 13:21
- Nahlásit
Fajka
esli sem to ešče nezapomněla, tak oni jen přeprodávají a ptají se,zdaliž jim dáš nějakou provizi. Si tak myslim
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 13:26
- Nahlásit
PetraK
jj díky sem nepsala parohatej
přeprodávají a ptají se,zdaliž jim dáš nějakou provizi
no logicky si taky myslím že chtěj nějakou slevu ale tak abych ze sebe neudělala debila většího než su... znám to spiš jako rabat nebo discount ale commission teda vidim poprvý
dík
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 13:46
- Nahlásit
Mathea
Bat bat!
Batynku mi do svejch alkehůlickejch dýchánků netahej!!! Ještě není plnoletá.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 13:49
- Nahlásit
Fajka
nepsala parohatej
tak rači s náhupkem teda
no von nechce slevu, von chce provizi pro sebe, von nejni ten konečnej, kdo to od tebe bude brát, on to přeprodá dál a chce provizi. si myslim.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 13:50
- Nahlásit
PetraK
byla jak Bárbína blbá!
Blondata! To chapu, ze zlata prcina je mnohem lepsi
bože proč zrovna já musela fásnout erotomana
Tak rika se, ze jakej pan, takovej peef, ne?
jak dlouho už?
Od 10. ledna myslim. Nutno se teda prizna,t ze jsem zaznamenala par uletu - 2x s Fifinou (jednou pri vitani navrativsi se kamosky z Anglie, podruhy ted s Dy, jak jsme s ni jely k dochtorovi) a pak parkrat s kamosem jednim - pruser proste je, kdyz ma nekdo zeleny Viceroy, u jinejch cigar to bazeni nemam. V tu sobotu jsem si treba potahla od kamose nejakej normalni kentus a kdyz mi po hodine (a nekolika panacich ) nabizel, tak sem s diky odmitla.. a to i pres to, ze sem fakt uz tolik tu realitu nevnimala. V hospode sedim treba uz i vicemene bez ty elektroniky, doma ji nehulim vubec, nemam potrebu. Kdyz si od nekoho takhle vemu zelenou, nemam pak chute jit a koupit si krabku. Tak nevim no, co to ma znamenat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 13:50
- Nahlásit
Mathea chlastala tak, že z toho Fajfka zrůžověla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 13:51
- Nahlásit
PetraK
von nechce slevu, von chce provizi pro sebe
dyk je to ale ve výsledku stejný ne?
mu dám nějako cenu a at si to potom prodá za koli chce..klidně za melouna když to někdo koupí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 13:55
- Nahlásit
Mathea
Tak nevim no, co to ma znamenat.
to znamená, že to ešče nejni vono. že sama ešče nechceš, nejsi rozhodnutá. Když seš, tak se přepereš. Já jsem to takhle zkusila předtím asi dvakrát a nevyšlo to. Až když jsem si fakt řekla, že to nechcu, páč mi smrděj vlasy a vůbec a viděla jsem že bych mohla dopadnout jako moje máteř, kterážto si nutně musela jít zapálit NA BENZÍNCE, když Brtnik bral benzín, protože jsme přeci jeli už půl hodiny!!!!!! a když jsem viděla Ričrda, kterak už už abych dojedla, aby si mohl zapálit, tak sem se tak stekla, že taková bejt nechci, že to šlo. Nechci bejt hyn z toho, že něco nemůžu, ne, ne, nechci, aby mě něco takhle mělo v pasti.
e zlata prcina je mnohem lepsi
je! Zvlášť, když sou "dvě"
Tak rika se, ze jakej pan, takovej peef, ne?
budu dělat, jako že ti nerozumim cos tim myslela. ale rozhodně, rozhodně se nevrhám v parcích na cizí chlapy, že aby si se mnou hráli na taťku a mamku, nebo automechanika podvozků!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 13:58
- Nahlásit
Fajka
dyk je to ale ve výsledku stejný ne?
no já to neumim vysvětlit, jakej je v tom rozdíl sakra. Sleva je tak jako povšechně a provize může být pro každýho jiná, provize je za prodej, sleva je na konci řetězu, nebo jak to říct.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 14:02
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Hlásím že žiju , ale jsem v nějakém fofru,asi jsem chytila Fajfkytýdu, páč vůbec nic nestíhám ...teda mimo spaní, to stíhám naprosto všude
U nás nic nového... mladej bojuje s češtinářkou, aby ho vůbec pustila k maturitě, mladá pro změnu s angličtinou, aby zvládla poslední zkoušku, Brůůůtíkovec začal odpočítávat metr, páč příští týden jede domů. Svinííí zase někde chytila blechu a plesnifcí objevili u cikánů malé černé štěňátko, které vůbec nemá strach a nádherně hopsá. Takže mám většinou při venčení o zábavu postaráno.
No a aby to bylo ještě pestřejší, tak se chystá vystěhování našeho souseda debila, takže se máme na co těšit.... přemýšlím, jestli nahonem ještě nepojistím barák proti požáru ze vzteku nebo na něco podobnýho, páč u něj člověk nikdy neví, jak moc mu v hlavě hrábne a co vyvede
Jinak koukám, že tu nic nového... jen slečna Dydýýý chce být letost extra zajímavá, když k tomu všemu chytá i hotspoty... už neví, co by si vymyslela, můra jedna. Tak držíma palce a drápky, ať je co nejdřív ok a nemusí nosit fusky ( ještě ke všemu neznačkové a plonkové), ale hlavně aby měla zádička brzy ok.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 14:04
- Nahlásit
PetraK
to znamená, že to ešče nejni vono. že sama ešče nechceš, nejsi rozhodnutá.
Hele mozny to je, ale fakt nevim. Protoze by bylo hrozne jednoduchy si ted dojit pro cigara a fakt tu potrebu nemam, necejtim, nechci. Uz jen proto, ze vim, ze na to konto bych hulit zase zacala, coz se mi teda prici. A na nekoureni nachazim ohromny pozitiva, uz treba "jen" to, ze leky namisto 2x denne potrebuju tak jednou za 2-3dny a dyse se mi skvele. Ale s tou pasti mas pravdu, to kdyz si promitnu zpetne, ze mi treba v 11 vecer dosly cigara a ja sedla do auta, protoze bych proste tech par hodin nevydrzela, tak je mi z toho uzko. Tesi me, ze ani nemam uz potrebu ty elektroniky, vzala sem si ji s sebou v tu sobotu a fakt i tam sem ji vytahla asi 3x. No jsem na sebe zvedava.
ale rozhodně, rozhodně se nevrhám v parcích na cizí chlapy,
Ja vim, na ty se vrhas jen na sjezdovkach
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 14:08
- Nahlásit
brut
Ahoj paniiiii
Brůůůtíkovec začal odpočítávat metr, páč příští týden jede domů.
Slava, slava, slava! Mam radost
Dy uz vypada, ze zada jsou fakt v pohode, ale zatim jeste dodrzujeme klid, uvidime, co udela postupna zatez, ale klepu, klepu na svoji dutou hlavu, snad to bude ok. Hotspota nechapu, jak na nej prisla, ale dobre teda, kdyz chce mit na noze vosklivou fusekli, ja ji to milerada dopredu.. myslim, ze ona se svym estetickym citeni pri zrani hoven, si to fakt rychle rozmysli
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 14:08
- Nahlásit
Fajka
provize je od toho, aby jsi navnadila někoho, k tomu, aby prodával tvůj výrobek a je v podstatě vyplácená jednorázově ( popř. po dohodě dlohodobě). Sleva je něco, co může a nemusí být, ale je to jen v menších procentech a většinou si to účtuje konečný prodejce nebo někdo, kdo se zboží potřebuje zbavit nebo upoutat pozornost... a je dočasná
Alespoň takhle to chápu já...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 14:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Mathea
potrebu nemam, necejtim, nechci
jo ták, tak to zní gůt. Já jsem se bála, že nejhorší to bude v bilijárovým klubu, ale šlo to dobře, nejhorší paradoxně na chalupě, kde se mi ještě dnes chce jít si někde jen tak dřepnout v prostoru a dát si kafe a cígo. A nebo když vidím někoho s chutí bánit, jako že ne takový to běžný hulení, ale že si to cígo fakt vychutná
uz treba "jen" to, ze leky namisto 2x denne potrebuju tak jednou za 2-3dny a dyse se mi skvele.
parádička, parádičká,páč tělo si oddychne tím pádem dvojnásob.
za sedum let budeš mít čistý plíce. se řiká. Od poslední cigarety teda.
Ale s tou pasti mas pravdu, to kdyz si promitnu zpetne, ze mi treba v 11 vecer dosly cigara a ja sedla do auta, protoze bych proste tech par hodin nevydrzela, tak je mi z toho uzko.
debilní co, takhle zpětně na sebe kouknout , jo to mi taky pomohlo s tím švihnout, v tom sem fakt už dál jet nechtěla.
Na jednu věc tě připravím - nemusí ale může bejt, že si tělo začne při nedostatku nikotýnu vymejšlet békoviny různý /potvrzeno od dvou dochtorů/, že třeba jako klouby, nebo se něco kapek zhorší. Tak jen že to může být od toho. A plus můžou dásničky krvácet neb paradoxně jak člověk hulí, tak tim zabíjí hodně bakterií v puse, což posléze musí dohánět větším čištěním žubůch, aby se ty svině vytloukly, konzultováno s mojí šikovnou paní žubažkou.
Ja vim, na ty se vrhas jen na sjezdovkach
ofšem ne za účelem užití si sexu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 14:16
- Nahlásit
brut
si jsem chytila Fajfkytýd
. mladej bojuje s češtinářkou, aby ho vůbec pustila k maturitě, mladá pro změnu s angličtinou, aby zvládla poslední zkoušku,
tak že oběma držím palce
Brůůůtíkovec začal odpočítávat metr, páč příští týden jede domů.
kde hned v zápěstí vyrazím na pochod praha prčice, aby dochodil to co nestačil nachodit teď
No a aby to bylo ještě pestřejší, tak se chystá vystěhování našeho souseda debila, takže se máme na co těšit
toho co spadnul ze stromu?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 14:16
- Nahlásit
Mathea
Slava, slava, slava! Mam radost
já taky, je mu dobře a zase místo chůze "běhá", takže je vše ok .... teda samo v rámci možností, ale i tak je na tom super. Jen asi já nebudu na tom super až se vrátí domů a zjistí, že nebude smět nic dělat...teda bude zase Vilémem, co peče housky, ale to je asi tak vše a jestli mu dají jen omezené vycházky, tak mu hrábne...a mně taky- z něj
ze zada jsou fakt v pohode, ale zatim jeste dodrzujeme klid, uvidime, co udela postupna zatez,
tak to je vynikající zpráva, mám ohromnou radost a věřím, že bude holka ok i v zátěži
Hotspota nechapu, jak na nej prisla, ale dobre teda, kdyz chce mit na noze vosklivou fusekli, ja ji to milerada dopredu.. myslim, ze ona se svym estetickym citeni pri zrani hoven, si to fakt rychle rozmysli
to víš, prostě letos chce být evidentně opečovávaná a taky by jsi se mohla chvíli nudit, což ti nemůže dopřát
Jinak chválím a držím pařátky, aby jsi nekouření opravdu ustála a byla z tebe další ovečka bez cigárka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 14:19
- Nahlásit
PetraK
brut
no jasně já vím co je provize ...ale to je právě to že provize se dává , pokud je výhled na dlouhodobější spolupráci či odběry a podepisuje se smlouva s přesnejma detailama... pokud se jedná o jednorázovej obchod od naprosto pro mě cizího zákazníka tak po mě může chtít u jednorázovýho nákupu maximálně slevu a ne provizi a nebo to prostě koupí za kolik mu nabízim já a pak si přirazí k tomu koli chce aniž bych mu do toho já mohla kecat ...tož tak to zas vidim já...no uvidíme s čím se ozve
bez tak je to celý nějaký pošahaný
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 14:20
- Nahlásit
brut
a zase místo chůze "běhá", takže je vše ok
jéé tak že ho pozdravujem a at se šetří bo se v životě ještě namaká a naběhá až mu nebude milo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 14:23
- Nahlásit
Fajka
no jasně já vím co je provize ...ale to je právě to že provize se dává , pokud je výhled na dlouhodobější spolupráci či odběry a podepisuje se smlouva s přesnejma detailama... pokud se jedná o jednorázovej obchod od naprosto pro mě cizího zákazníka tak po mě může chtít u jednorázovýho nákupu maximálně slevu a ne provizi a nebo to prostě koupí za kolik mu nabízim já a pak si přirazí k tomu koli chce aniž bych mu do toho já mohla kecat ...tož tak to zas vidim já
jo ano, ano, ano. to je ono
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 14:26
- Nahlásit
PetraK
ofšem ne za účelem užití si sexu
u tebe je možné všechno, takže ti můžeme a nemusíme věřit
tak že oběma držím palce
vyřídím... myslím, že to zvládnou... mladá má ještě čas, ale mladýmu se po Velikonocích uzavírá klasifikace a rozhoduje se o tom, jestli k matuře půjde nebo ne. Ale řekla bych, že to ustojí, protože moc chce
kde hned v zápěstí vyrazím na pochod praha prčice, aby dochodil to co nestačil nachodit teď
byl by toho schopen , páč těch 11km jsem s ním šla včera a málem jsem nedošla ( a to je fakt rovina, kde si i ty kopečky snad musej vždycky vyrobit nebo vymyslet), jak mě bolely nohy a jeho jen trochu záda ( ovšem, to je tím držením těla)
toho co spadnul ze stromu?
jj, toho ... prodal před čtyřma rokama barák v hospodě za velmi směšnou částku a nemá tam ani užívají právo, prootže to taky prodal. No a už jednou se tam pokoušel právoplatnej majitel dostat, jenže debil zavolal policajty a nějak se to zamotalo. Takže teď si myslím, že se poučili a počíhají si na to, aby ani debil a ani jeho manželka nebyli doma, vyměněj zámky a vystěhujou je.... nebo to opravdu bude vystěhování za doprvodu policajtů...a on se vztekne
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 14:29
- Nahlásit
Fajka
ale to je právě to že provize se dává , pokud je výhled na dlouhodobější spolupráci či odběry a podepisuje se smlouva s přesnejma detailama... pokud se jedná o jednorázovej obchod od naprosto pro mě cizího zákazníka tak po mě může chtít u jednorázovýho nákupu maximálně slevu a ne provizi
nj, ale to víš... on chtít může, vše záleží na tom, jak se k tomu postavíte vy. A taky to může být někdo, kdo si plete slevu s provizí, což by mně vůbec nepřekvapilo
bez tak je to celý nějaký pošahaný
a musíte do toho jít? Jestli máš blbej pocit, tak bych si hodně ověřovala, co je to zač atd, aby to nebyl další nelatič nebo prudič
tak že ho pozdravujem a at se šetří bo se v životě ještě namaká a naběhá až mu nebude milo
vyřídím, bude volat, až bude na prochajdě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 14:31
- Nahlásit
brut
u tebe je možné všechno, takže ti můžeme a nemusíme věřit
tak to prrr. má to vždy jednu podmínku
. myslím, že to zvládnou..
zvládnou! Nejsou to žádný másla dvojky za vosmičku
byl by toho schopen
voni některý chlapi, dámy přiznejme si to, sou schopný naprosto fšeho
..a on se vztekne
aha, tak to jo, to bych to pojištění asi udělala. Držím palce, ať to proběhne v klidu.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 14:45
- Nahlásit
Che, ta cuba fakt chce veskerou moji pozornost, nebo ja uz nevim.. ted v ni pro zmenu zacalo hrkat a letela se napast... Ale treba to bylo jen z ty nevkusny fusekle?
PetraK
bilijárovým klubu,
Jee pockeej, ty stouchas rada do kouli?
ale že si to cígo fakt vychutná
Haajzl
debilní co, takhle zpětně na sebe kouknout
Ale fakt jakoze moc
že si tělo začne při nedostatku nikotýnu vymejšlet békoviny různý /potvrzeno od dvou dochtorů/, že třeba jako klouby
No on prej jako nikotyn v malejch davkach naopak telu svedci, treba na bolesti zad je prej hodne dobrej (samozrejme bez tech milionu dalsich sracek, co cigara obsahujou), takze to muze mit spojitost, ze se pak nejaky bolesti zhorsej. Mne teda zada bolej vic, ale nevim, jestli to neni hlavne od toho, ze sem ted tomu pohybu fakt moc nedala a furt sem byla bud v aute nebo za pc pracovne ci pak odpocinkove. prochazky s coklama samozrejme fungujou, ale ty zada mam tak nejak pomrveny. Coz me zas privadi k tomu, ze zacinam mit i vetsi touhu se sebou neco delat v ramci toho nekoureni... pac do ty doby, co sem hulila, sem si stejne nakonec rekla, zej e to zbytecny... Takze az mi vyndaj stehy, tak chci aspon 2x tejdne do bazenu a ted si projizdim ruzny weby o ruznejch formach cviceni. A chci proste jako vytvaret i trochu jiny "hodnoty"
brut
teda bude zase Vilémem, co peče housky,
Helejd, tak proste nakup hodne mouky, pecte i chleba a prodavejte po znamejch, at ma co delat Ale jinak ti teda tuhle nastavajici situaci nezavidim, pac je mi jasny, co to pro chlapa musi bejt za hruzicku. Je teda fakt ,ze ja jak tehdy mela tu dlahu a mela sem omezenou hybnost, tak sem z toho byla notne f perdeli.
Jinak chválím a držím pařátky
Diky, diky Ale tak nejak si uz trochu verim, ze by to mohlo klapnout, byt pres ty ulety.. protoze neco se proste zlomilo ve mne, coz za tech 8 let vubec neprislo..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 15:09
- Nahlásit
Mathea
. ted v ni pro zmenu zacalo hrkat a letela se napast...
esli z těch práškůch? a nebo fakt z tej fusekle
Jee pockeej, ty stouchas rada do kouli
jistěže, s velikou oblibou. Jenže už teď skorem moc nehrajeme, tak mi to nejde tak jako dřívějc,kdy jsme hráli i hlášenej.
Haajzl
a pak si říkám ..... budeš smrdět,smrdět a já ne!
Ale fakt jakoze moc
no ale zas má člověk berličku takovou. vysoce funkční
u svedci, treba na bolesti zad je prej hodne dobrej (samozrejme bez tech milionu dalsich sracek, co cigara obsahujou), takze to muze mit spojitost, ze se pak nejaky bolesti zhorsej.
ahá, to jsem netůchala takovouhle věc
vetsi touhu se sebou neco delat v ramci toho nekoureni...
jo chápu, ono je to i dobře, páč tím jak tělo nemusí plýtvat energii na vlastní detoxikaci, nespotřebuje / nespálí tolik kalorií, takže i kdyby vyloženě ty cíga ničím nenahrazoval, tak přibírat může. Já si teď jedu každý ránko takovou krátkou sérii od protažení až po posilování a záda si chuchraj.Plavání mi chybí, chodila bych, člověk si tam i vybuší hlavu a nezničí se jak když běží.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 15:55
- Nahlásit
PetraK
esli z těch práškůch?
Prasky prave vubec nebere, napasla se, dostala cinsky zeli a zatim ok, tak snad.. My se byli protahnou s Balousem chvilku jen tady v parku a potkali jsme pana s hodnym malym tibetanem... akorat prej jak to ted vsude ve vokoli hara, tak ho mel na flexine, ale kluci by si jako i hraaali.. akorat kdyz jsme je dosli a optali se, zda muzeme cuch, tak se pak ptal, jestli je to mladoch.. ze tak rok maximalne by mu tipoval Rikam, no jo, von je zakrzlej a jeste ten jeho mirne retardovanej projev, to je pak hned, co?
jistěže, s velikou oblibou. Jenže už teď skorem moc nehrajeme, tak mi to nejde tak jako dřívějc,kdy jsme hráli i hlášenej
Ty vogo, ty vogoo.. to musime nekdy zajit.. mne to teda jako moc nejde, slo mi to i lip, kdyz sem hravala vic, ale ted se k tagu dostanu tak jednou za pul roku a to jeste jenom, kdyz je dobra konstelace hvezd Sic budu za jelito, ale me ta hra hroznatanansky bavi
ahá, to jsem netůchala takovouhle věc
Ja tkay ne, rikal mi to bratr, kterej se pak podivoval, ze kourim naplne bez nikotinu (na ktery sem presla behem 2 tejdnu) s tim, ze je prave jako docela prospesnej no. Teda ve velkym mnozstvi je to jedovaty jak prase
Plavání mi chybí, chodila bych, člověk si tam i vybuší hlavu a nezničí se jak když běží.
Bych jako napsala, ze budem plavat spolu (a pripadne s Fifajz), aaaleee ma to asi takovej malej hacek, co? Behani ja tuze nesnasim prave, vostrou chuzi bez problemu, ale beh je mi tak nejak podvedome neprijemnej, malokdy dobiham i ujizdejici vlak, i kdyz bych ho tim behem stihla No proste secteno a podtrzeno, chci zacit fungovat celkove trochu zdravejc, byt stale verim tomu, ze telo ma jit do hrobu zhuntovany
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 16:03
- Nahlásit
Chaa a ten vyzkum, na kterym sem od rijna makala, je ukoncenej Sesbirano o trosku vice jak 6000 dotazniku, takze mise v ramci toho mezinarodniho srovnani splnena Mam radost A i sem rada, ze budu mit chvili odfrk a musim se pustit rychle do bakalarky.. ble
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 16:17
- Nahlásit
Mathea
Prasky prave vubec nebere, napasla se, dostala cinsky zeli a zatim ok, tak snad..
aha, no tak ať už si nevymejšlí madam Punčoška a funguje
akorat prej jak to ted vsude ve vokoli hara,
o tom mi ani nemluv, u nás ve vchodě jedou dvě fenky, ta jedna je teď v nejlepším - moc prima - to hovado má vybušenej mozek ,
tak se pak ptal, jestli je to mladoch..
fšak ale je mlaďoch
ale ted se k tagu dostanu tak jednou za pul roku a to jeste jenom, kdyz je dobra konstelace hvezd
no přesně. Ale musím se přiznat, že jak mě to právě už tak dobře nejde, a vím že to šlo líp- tak mě to po pár hrách přestane bavit. Dřív jsme v klubu vydrželi do ranních hodin a jeli furt.
tim, ze je prave jako docela prospesnej no. Teda ve velkym mnozstvi je to jedovaty jak prase
naja, halt zase všeho s Mírou no
aaaleee ma to asi takovej malej hacek, co?
dva! vzdálenost a můj gezicht, díky kterýmu právě do baséna už nemožu, páč chlor mi dobře nedělá
Behani ja tuze nesnasim prave
já jo, ale jako všechno - vždycky dost přepálím start (taky jsem závodně běhala hlavně krátký tratě, dlouhý běhala ségra, která je taková pomalejší ) , takže to vždycky napálím, letím jako blázen, až nemůžu popadnout dech a tím se zabiju a strhnu jak péro v hodinách
malokdy dobiham i ujizdejici vlak,
mně se tady jeden ředitel smál, že doběhnu i tramvaj, která mi už dávno ujela /páč jezdil ze stejný stanice jako já a já každý ráno lítám jako pometlo, aby mi to neujelo /
ze telo ma jit do hrobu zhuntovany
však jo, ešče máme ten chlast a sex D
takze mise v ramci toho mezinarodniho srovnani splnena Mam radost
šikovná baba, šikovná, chceš kulatou sušenku? Jkao medajlu?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 16:20
- Nahlásit
šiš vy toho nasmolíte, jen se čék chvíli vzdálí
sem si nutně musela dojít do města pro něco dobrýho..koblížek s nutelkou bude
šéf vodjel tak se můžu futrovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 16:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
..koblížek s nutelkou bude
bože, bože já mám, hlad. a...... tak sem si dala aspoň mandle, jako že teda "mlsáme zdravě" ale hlad to teda nezahnalo
šéf vodjel tak se můžu futrova
tak to sem ale nepiš! to tě vodhalí. Teda jako ne vodhalí, jako že vodhalí, ale vodhalí.
šiš vy toho nasmolíte, jen se čék chvíli vzdálí
sme musely dokouřit, ne? a dohrát biloš
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 16:32
- Nahlásit
PetraK
tak to sem ale nepiš! to tě vodhalí. Teda jako ne vodhalí, jako že vodhalí, ale vodhalí
nevodhalí....nezapomen že jsme tu u grafomanů
sme musely dokouřit, ne? a dohrát biloš
šmááánkote...ještě že neprovozuju ani jedno...a tak si můžu dát ten kolížek ..mňááááááááááááááááááááám
|