Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1827 . 1828 . 1829 . 1830 . 1831 . 1832 . 1833 . 1834 . 1835 . 1836 . 1837 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Mathea
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 10:48
- Nahlásit

Rum a bez stajnu dneska :P

Jdu vas odzdravitit, jsem nemocna, neschopna, k nicemu, tak jsem si rekla, ze se stavim za vama.. Jak zijete?

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 11:17
- Nahlásit

Mathea
Jak zijete?
jak se dá
Otázka je, jestli u Fajků už je duben

Mathea
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 11:50
- Nahlásit

kachna_
Otázka je, jestli u Fajků už je duben
Ony jim tam furt padaj ty bily veci??

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 12:06 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Mathea
Ony jim tam furt padaj ty bily veci??
to nevim, ale v dubnu má prý mít volnějc

Hyena
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 12:53
- Nahlásit

Mathea
Jdu vas odzdravitit, jsem nemocna, neschopna, k nicemu
no ideální stav pro požívání rumu v pravidelných dávkách.....

Mathea
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 14:05
- Nahlásit

kachna_
ale v dubnu má prý mít volnějc
Ach taak.. ja sem ted hroznej bystron totiz Tak aby ten dubenec nepropasla teda.

Hyena
ideální stav pro požívání rumu v pravidelných dávkách.
Ti nevim, na antibiotika se prej pit nema? Mozna by ty jatra.. no, ale co Jsem si predevcirem pustila pohadku Jak vycvicit draka a je kouzelna

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 16:22
- Nahlásit

kachna_
Michalovi se podařilo navíc přišroubovat zrcátko,
Sikovnej muziceek!
Mamča je z Bebinky nadšená
To je bezva, bude tam mit vic klidu a mamina se dvema psiskama min casu na dumani a tak. Chytre ste to vyresili!

Mathea
odzdravit, jsem nemocna,
Jak jako odzdravit?? Jen si nech, ty svy hlenicky, soplicky, anginecky sama pro sebe!

brut
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 16:26
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Sem mrkef .... ráno do Práglu, pak obídek s Ešuskou ( kdyby nepospíchala, tak tam sedíme ještě teď a krafeme), nákup a honem do vlaku směr domů. Vyvenčit plesnifcééé, ohlásit se a upadnout do mdlob...takže se tu zatím mějte krásně, opatrujete fóru a hlavně nezlobte, víte, že čert a Ešuska nikdy nespí

Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 17:15 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Fifi
brut
Ahoj holky, hlásím se s lepší zprávou -už mám od 31.3. novou "Bordžínku" -je ze stejné chovky,trochu krve tam je,tak se to snad povede,držte mi palce ,prosím. A mrkněte na moje rajče pod forgie2
http://samanka.rajce.net/

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 17:38
- Nahlásit

Neessi
Ahooj pani! Teda, Forgie = Orgie, at se s ni dari, je nadherna!! A kor, kdyz si nese tu spravnou krev, tak hodne zdraru a velky zuby zahnuty nahoru, at da fikum poradne zahulit. Krasna barva, bystry pohled, to bude trhacka, koukam, jak sverepe bojuje s mopem. A co vy paninko, darite si dobre? S Fordžínou se asi nenudíš, jak ji rikas?

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 18:03
- Nahlásit

Neessi
jee, další namakaná pani vofčáková

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 18:11
- Nahlásit

kachna_
Sem koukala na ty prasky a nevim, zkus to jeste hodit semka http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_8687_41.html , treba se nekomu bude neco z toho pro nemocnyho psa hodit..

Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 18:38
- Nahlásit

Fifi
Stejně jí říkám Borka,je to zatím čertice ,zoubky trhají moje ruce. O cvičáku zatím nepřemýšlím, čekám jak se já trochu "rozběhám" -pořád pajdám.Ale od července už ordinuji -sice jen od 7 h do 12, mozek a ruce fungují ,nohy trochu horší, jedno vidoucí oko je problém,autem jezdím opatrně....atd.prostě se snažím žít a uživit

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 18:40
- Nahlásit

Fifi
Sem koukala na ty prasky a nevim
hodím. Jinak se nic neděje, zkusíme je nabídnout ještě Naději nebo nějakému podobnému sdružení a nebo prostě půjdou do lékárny

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 18:57
- Nahlásit

Neessi
jak se já trochu "rozběhám" -pořád pajdám
Tak vymyslelas naprosto idealni rehabilitaci! Cvicak pocka, ono to urcite pujde, jak zlej vrrcak poroste. Uvidis, jak se ti zvedne fyzicka - to mas: stopicku naslapat, s aportem potahat, chuzi odchodit, reviry naucit behat, prekazky skokem vpred, na obranach Borku udrzet atd - co myslite, uvezu to, pane Lorenc? At se dari, moc a moc, podrb ji za nas poradne, tupice posila slizsky blemc ovcackymu poteru.
prostě se snažím žít a uživit
Ses bojovnice prevelika! Sem koukla i na jiny fotky, jak povyrostla Julinka - fesanda kudrnata a i to druhy prte se ma k svetu, bourak ma teda bezvadnej.

Hyena
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 19:04
- Nahlásit

Neessi
Psíková je krásná, a´t přinese hodně radosti a pohody

brut
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 23:13
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem si udělala "výlet" do Prahy a přijela úpně hotová. Ale mluvila jsem s Ešuskou, probraly jsem všechny možný a nemožný věcičky, lidičky, psíčky a skončily, prosím, kde? No přece u výcviku, poslušnosti, lese, apaluše a odpočinku ... zkrátka to bylo takové klasické naše pokecání po dlouhé době, co jsme se neviděly Moc příjemné

Neessi
jééééé, zdravím ... maličká je krásná a já ti přeju moc a moc radosti s ní a hlavně spoustu energie, protože vypadá, že utahá i koně, natož lidičky

jí říkám Borka
jak jinak... má stejný kukuč a řekla bych, že bude i stejná uličnice šmrcnutá ze závislákem

čekám jak se já trochu "rozběhám" -pořád pajdám
to já taky stále , ale ona tě prožene,takže budeš mít přirozenou rehabku ... fakt jí z očíček kouká rošťárna

od července už ordinuji -sice jen od 7 h do 12, mozek a ruce fungují ,nohy trochu horší, jedno vidoucí oko je problém,autem jezdím opatrně....
mám radost za tebe a držím palce, ať je ti čím dál líp Hodně jsem na tebe myslela a věřila, že se dáš do pořádku

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 05:44
- Nahlásit

Hyena
brut
Děkuji moc ,snad to zmáknu a doufám,že bude líp.

Hyena
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 09:49
- Nahlásit

RUMŠTÁÁÁJN
Bo Ajšuska je ještě stále neschopná, tak po ránu něco na zahřátí

a do kafe

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 09:55
- Nahlásit

Kujva...žádnej výkřik tady...tak teda já...

Rááááááááááááááááááááááááááámštááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááájn!!!!!

no ale uznávám že tak jako ešuska to nikdo neumí

Tak milé děti..já zjistila že u mě se ani žádenj duben letos konat nebude..pravděpodobně přecházím rovnou do května klidnější vobdobí se jako nekoná

Aleee máme tu páááteček a záftra jdeme s kámoškou na pochoďák turistíícky...jdeme do skal mooooc se těšáááákuju Beru jelito tak doufám že ho zmrtvím a bude alespon v neděli hodný unavený péf

Jo a včera sem po zimě vlezla poprvý do skleníku..sice je rozbitý jedno sklo ale..našla sem tam cca 20 již docela vzrostlých salátů zásrak a hezké překvvapení tak sem to trošku pouklidila vytrhala plevel a mám saláti bez práce skoro
dneska muším ještě zasejt nějaký kytí abych nemušela nic moc kupovat.

Neessi
křááásnýýýý miminkooooooooo, úúúplnej trhač aligátor v mimi kožuchu

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 11:36
- Nahlásit

Rrrrrrrrrrrrumstaaaaajn.
Fajka
našla sem tam cca 20 již docela vzrostlých salátů zásrak
Jak je to mozne?? Se ti tam vysemenily ty lonsky? Ja chci takyyy!
Zitra si to uzijte, my mame naplanovano na nedeli, snad klapne pocasi.
Co boule?

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 11:44
- Nahlásit

Fifi
Jak je to mozne?? Se ti tam vysemenily ty lonsky? Ja chci takyyy!

jo přesně se vysemenily a vyrostly upá bez dozoru ! a mám je úplně bez práce akurtát sem je včerá drobátko přesadila, zalila a pohnojila a tak za dva tejdny bém sklízet

Zitra si to uzijte, my mame naplanovano na nedeli, snad klapne pocasi.
aaaa dík se stráášně těším na to ťapkání ,hlavně ty skaliska a ták

Co boule je tam furt nebolí spíš brní...nemizí ale možná se zas nezvětšuje..ale blbý je že mě f tom míst děsně ale děsně sejří se pudu zeptat co s tím bo do konce života s tímdle v hubě chodit nechcu

my mame naplanovano na nedeli, snad klapne pocasi
tááky doufám že bude konenče alespon slušný počasí..stačí dyž nebude pršet su skromné

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 11:58
- Nahlásit

Fajka
tak za dva tejdny bém sklízet
Mnam, domaci salat, krehouckej, cerstve utrzenej - toho sem schopna se prezrat, dam hlavu na posezeni.
pudu zeptat co s tím
To bez, bez, sem zvedava na rozuzleni, coze ti to tam vyklicilo.
stačí dyž nebude pršet
Jop, to by stacilo, aspon by nikde necaraly davy lidi.

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 12:09
- Nahlásit

Fifi
Mnam, domaci salat, krehouckej, cerstve utrzenej - toho sem schopna se prezrat, dam hlavu na posezeni

jj nejlepší je utrhnout omýt a hned zpracovat a sežrat ..!!! Mńáááááááám

sem zvedava na rozuzleni, coze ti to tam vyklicilo
jo to sem taky a doufám že to neklíčí hláfka salátu..

Jop, to by stacilo, aspon by nikde necaraly davy lidi.

nám teda budou bo jdem turistický pochod ale to nám neva, bo s tím počítáme v rámci socializace to bé dobrý trénink

Hyena
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 12:14
- Nahlásit

Fifi
Mnam, domaci salat, krehouckej, cerstve utrzenej - toho sem schopna se prezrat, dam hlavu na posezeni.
To mi o tom povídej....proč nemám zahrááádkůůůůůůů

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 12:47
- Nahlásit

Hyena
o tom povídej....proč nemám zahrááádkůůůůůůů
noo když na ní dřu a mám strhaný ruce a záda tak si naopak řikám proč MÁM zahrádkůůůůůůů
ale u sklizně si to samo neříkám

brut
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 14:03
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem si dopoledne dovolila odpočívat, spinkat. Teď půjdu vymyslet oběd, uvařit oběd a pak jdu venčit plesnifce. Uvidíme jaký bude odpolko...

Neessi
Děkuji moc ,snad to zmáknu a doufám,že bude líp
nemáš vůbec za co, určitě bude o hodně líp

brut
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 14:16
- Nahlásit

Fajka
..já zjistila že u mě se ani žádenj duben letos konat nebude..pravděpodobně přecházím rovnou do května klidnější vobdobí se jako nekoná
koukám, že Fajfkytýda pokračuje a tak začni uvažovat o apaluše v červnu...to aby jste měli dost času na přípravu odpočinku

máme tu páááteček a záftra jdeme s kámoškou na pochoďák turistíícky...jdeme do skal mooooc se těšáááákuju Beru jelito tak doufám že ho zmrtvím a bude alespon v neděli hodný unavený péf
jéééé, to je krásný odpočinek ... hlavně si odpočiň a odreaguj se

našla sem tam cca 20 již docela vzrostlých salátů zásrak a hezké překvvapení tak sem to trošku pouklidila vytrhala plevel a mám saláti bez práce skoro
téééda, máte zázračný skleník a v tom vašem počasí nepočasí je to skvělá zpráva. Vidíš, konečně máš něco bez práce a bez námahy Zůročilo se to

akurtát sem je včerá drobátko přesadila, zalila a pohnojila a tak za dva tejdny bém sklízet
to je skvělá zprávička .... vidím, že funguje systém nestarání se ... jinak jsem ti zapomněla ohlásit, že lozíčci přežily zimu bez ztráty květinky a ten menší má dalšího mrňouska vedle sebe, mám z nich radost ... jen Orchideje se mi už nevejdou na okno

se pudu zeptat co s tím bo do konce života s tímdle v hubě chodit nechcu
vyříznout

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 18:26 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

brut
Orchideje se mi už nevejdou na okno
Ja mam jen jednu, a ta je naprosto silena. Jedna lodyha ji kvete - a to, prisaham, nekecam!! uz rok! Dycky ji na konci vyrasi novy poupata, ta nejdelsi cast mela asi 20 kvetu, lodyha je metr dlouha a kvetinacek musi byt necim podepren, jinak by prepadnul.
A mas i modrou orchidej? Ja je dneska prvne videla v zahradnictvi, teda barva neskutecna, az se nechtelo verit, ze to je pravy. A ta cena teda..

A Fajfko, netes se, netes se na vylet, tady probehla slusna bourka a vypada to, ze chcati bude i nadale. Tlak poklesl velmi, asi mi pukne hlavka. Jo a sehnala sem ceskej cesnek, to sem teda zvedava, zitra ho prubnu, zdali budu plakati po jednom strouzku.

Hyena
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 19:56
- Nahlásit

Fifi
já už mám dvě- jednu jsem dostala a jednu zachránila- byl výprodej v zahradnictví...takové chudinky zasćhlé, na umření. Tak mi to nedalo

<< 1 ... 1827 . 1828 . 1829 . 1830 . 1831 . 1832 . 1833 . 1834 . 1835 . 1836 . 1837 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání