| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2012 21:16
- Nahlásit
vlk
to má taky něco do sebe.....
to si piš, páč to kouzlo sněhu!!!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2012 21:29
- Nahlásit
PetraK
...myslim, že Fajfka nám dá do budky voběma....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2012 21:32
- Nahlásit
vlk
Fajfka nám dá do budky voběma
prostě vždycky, když si chce ověřit, že mě má na dálkový ovládání... prostě vždycky, když si chce ověřit, že mě má na dálkový ovládání... prostě vždycky, když si chce ověřit, že mě má na dálkový ovládání...
prooooooosim Tě, vona než se dokohátá, sme na další stránce a to vona už to číst zpátky nebude
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2012 21:41
- Nahlásit
PetraK
vona než se dokohátá, sme na další stránce a to vona už to číst zpátky nebude
... a i kdyby, já su daleko a takže maximálně chytneš jednu ty...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2012 22:03
- Nahlásit
vlk
PetraK
...myslim, že Fajfka nám dá do budky voběma....
Omyl, pošle vás vobě vošahat Fifijový stračenu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2012 22:05
- Nahlásit
vlk
a i kdyby, já su daleko a takže maximálně chytneš jednu ty...
srabe, necháš mě v tom samotnou??
musím ešče kouknout na rajče!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2012 22:06
- Nahlásit
Hyena
vošahat Fifijový stračenu
ty vole todle esli nevymažou, tak nevim!!!!!!!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2012 22:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
berany berany
- důůůc
ty vole!! Podvedli vás!! Prodali vám vofčáka!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 07:32
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Hlásám, že Fajfkytýda je šílená choroba a nějak se běžným způsobem neléčí, drží se jak hounou boty. Takže nestíhám, nestačím, nesvačím a netančím... zkrátka za chvíli odjíždím prozkoumat kemp na speciál - návrat neznámo kdy. Tak držte palce, ať se s pánem dá domluvit a vše klapne.
Přeji krásný den a hlavně buďte hodné, nezlobte babičku Ešusku, nečmárejte, nepočůrávejte se. No a snad večer zdar a sílu
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 09:54
- Nahlásit
Rumštáájn
Koukám, že fora lehla na Fajkytýdu kompletně, bo je skorem 10,není zatopeno a nikde nikdo, krom Brutice, která už je někde v řiti.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 11:27
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
Hyena
a nikde nikdo,
asi chcíply fšecky dobrý víly
není zatopeno
a šak jo taky. už škrtám sirkou
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 14:00
- Nahlásit
MUSÍM TO SEM DÁT ! http://irskyvlkodav.cz/psi/311-beranci
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 14:17 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Sem back..já sem tu nebýýýýl bo jsme byli až až až fprahéééé. A sem byl opět pochválenej u žubaže..prej je mám pěkně žahnutý nahoooru ..takže bacha
Eire
MUSÍM TO SEM DÁT
strašný strašný strašný
PetraK
pani sem měla slabej signál takže ste mě vypadla..doufám že jste upadla do měkkýho a nenabacala ste si hlavišku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 14:22
- Nahlásit
Eire
kur*a!!!
Hele a neuvažuje se o podání TO za týrání??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 14:24
- Nahlásit
Fajka
doufám že jste upadla do měkkýho a nenabacala ste si hlavišku
copak hlaviška, tam už je to fučik, horší by bylo padnout na zadek,
Ešče, že sem ale vypadla, páč sem zapomněla na něco co jsem měla udělat, páč mám upracovanej mozek po víkendu a nefunguju skorem vůbec
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 16:28
- Nahlásit
PetraK
Tak mám info,že to řeší PČR i KVS..
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 20:32
- Nahlásit
nazdar ženský,
omlouvám se za svoji absenci, mám blbý období, tak nějak není chuť psát ... nebojte, Berni je OK.
těším se na Pecku, už se to blíží!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2012 22:03
- Nahlásit
Já nevím, šla jsem dneska, že jen tak na chvílu, rekreačně, zlehýnka, že po víkendu jsme oba mrtvoly. A stejně jsem se vrátila až za dvě hoďky, páč velení jsem předala psoj a Hošikus musel provést důkladnou rekognoskaci terénu 3/4 Prahé 6. A ešče jsme potkali kámoše, a ešče sme museli jít přivítat bloncku a ešče, a ešče...... a doma jsme zas byli až před sedmou.
Janiii
co se děje? Kdybys chtěla, cinkni.
nebojte, Berni je OK
hooooooooodná, žes to takhle specifikovala
těším se na Pecku, už se to blíží!
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Eire
Tak mám info,že to řeší PČR i KVS..
tak snad úřady předvedou nějakou smysluplnou činnost. Snad.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2012 08:28
- Nahlásit
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrramštajn,
nezatopeno, nevyvětráno, neuklizeno ...to je bordel tadyk
sem to měla fčéra nějaký našlapaný celej den a vrátila se domu až za tmy a padla za vlast ..no spíš na hubu
Máme domácí úkol ze cvičáku..naučit psa první trikovou dogdancingovou sestavu ... ale jako kdo to má naučit nedříf mě to už se jako neřeklo ..takže si nepamatuju jak to mělo jít po sobě to zas bé vostudička ...
jináč se nám konečně podařilo celkem solidně doučit otočky a naučit couvat..posledně si sedal nebo dělal panáčka a včéra už fakt couval jak velkej pééf
ted jsme začali slalom..kterej chápem ale jde ho jak rozšafný pán ...takže bych ho potřála nějak zrychlit ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2012 11:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
nezatopeno, nevyvětráno, neuklizeno...to je bordel tadyk
sim tě já furt někde dneska lítám!!!!
a na tu hubu jsem včera padla taky, po cvičáku - teda po cvičení, jsme zase posilovali jako magoři s činkama a ve spolupráci s údržbou zahrady mě to totálně zabili
a .......... dneska................sem............tu co???
SAMOOOOOOOOOOOO!!
Takže: už to jede
http://www.youtube.com/watch?v=HVKsiJZDRiY
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2012 11:50
- Nahlásit
PetraK
sim tě já furt někde dneska lítám
to sis spletla má tam bejt koště ale na to máš ještě čas do třicátýho
sim vás slyšelste už někdo o jihokavkazským psu??? sem googlila anic nenašla..tao zas bé nějakej blut...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2012 12:05
- Nahlásit
Fajka
spletla
náájn, kucí měli leteckej den, tak sem se musela vopičit
jak jsem tu sama, na tři židle, tak se to vždycky vaří,
jihokavkazským
znám jenom jihoruskýho ofčáka. Což ale neznamená, že to třeba nejni, páč jednak nejsem Nadbůch, abych věděla šécko a druhak ty vemena se dneska děsně množej, někdo něco nakříží, dá tomu hned jméno a už je to tu. Od určitý doby už nikdy nepředpokládám, že ten pěknej voříšek, je fakt voříček . ale myslím, že to spíš bude záměna a das Blůůůt
Dnešní hodina germánštiny byla moc veselá, pan náč účitel se zase ptal co jsme kdo dělali, tak já sem vyprávěla, jak sem psala svůj emil do germánska. Pak se mě zeptal, ešivá mi jako vodpověděli, sem řekla, že PCHÉÉ! Schon gestern habe ich ihre Antwórt bekomt!! A bylo . I jsem mu řekla, co nám Chrissy s Hogerem napsali a jak to vyřešej. Jen si u toho dycky připadám jako Džíponec, páč voni při mluvení taky vypadaj , jak dyš tlačej, jak ze sebe ty slova soukaj
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2012 16:42
- Nahlásit
Zdařte.... chjo, přišla, jsem nahlédla jsem, zvedl se mi nad odkazem kufr a jdu zasejc radši makat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2012 18:10
- Nahlásit
Hyena
jdu zasejc radši makat.
Napadobne, a to zadny odkazy radsi neotviram.
Takze jen zdravim a zase padam, madam.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2012 20:38
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Včera to bylo skvělé .. kemp se nám s kamarádkou líbil, takže jsme spokojené a lidi taky..... myslím, že i psi budou nadšení, protože tam mají kozičky kamerunské a muflony
Jinak já byla dneska naposledy v Poděbradech na skvělých horkých malinách, páč zítra co? Zítra jede Brůůůůtíkovec domůůůů
No a aby se to nepletlo, tak jsem měla od nedělního večera o "zábavu" postaráno Naštěstí je problém snad vyřešen a mladej se může soustředit na poslední dny školy před maturou, mladá na dodělání absolventky a já na odpočinek, páč jsem mrkef.....
Jo a plesnifcííí jsou ok, jen jsem zvědavá, jak budou zítra vítat páníčka. Doufám, že mu nic neudělají, aby zase nikam nemusel...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2012 20:44
- Nahlásit
Jsme si odpolko dali takový to hraní od Susan Garrett, Hošikus byl nadšen a pádil jako zběsilý, dobré to bylo. BAví.
brut
protože tam mají kozičky kamerunské
tam by se líbilo panu Agroškoj
Zítra jede Brůůůůtíkovec domůůůů
máš připravenej průvod, mávatka, lampijouny a tak?
já na odpočinek, páč jsem mrkef
si ho ešče nestihla?
pozdavuj Brůtikofce
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2012 22:37
- Nahlásit
PetraK
tam by se líbilo panu Agroškoj
nejen jemu
máš připravenej průvod, mávatka, lampijouny a tak?
nemááám, ale mohla bych mávat rovnou v lázních, aby to bylo efektní ?
si ho ešče nestihla?
ani trochu a mám toho fakt až dost
pozdavuj Brůtikofce
vyřídím mu to
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2012 23:04
- Nahlásit
rumštááájn
dorazila jsem dom, nalila si vínko, požila v poklidu a jdu se zvráti do pééélííííškuuuu.... na akutní Fajkitýdu lepší lék neznám. Bedem mušet asi zasejc udělat venčení, abysme si aspoń trochu pokecaly
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2012 23:59
- Nahlásit
A je to tuu, jiz se stridaj zenichove u plotu, Ag ma ten svuj smilny pohled a strka jim buchtu pres plot. Bud zabiju vyjici sakaly u plotu nebo knikajici Ag, mela jsem vas rada, bdete! Jako ja.. "Dobrou" noc.
Bedem mušet asi zasejc udělat venčení, abysme si aspoń trochu pokecaly
Esli doziju, budu se tesit.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 08:45
- Nahlásit
Fuuuuuj tam je chnusněěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě
Fifi
Bud zabiju vyjici sakaly u plotu nebo knikajici Ag
sim těěěě co máš proti končertýýno dela peso vořechoido ????
neni nad to dyž Broček zaveje..zavej Bročku zavej !!!
Dyž tak vytáhni bolíček poslední záchrany..byl tam aj pytlík (fakt byl )se čpuntama do uší
Sem se dneska ráno zas bavila... ty dva sou fakt dementi... jak Fája nesnášela když se jekejkoliv peéf přiblíží prudce přímo proti ní, tak jelito je ten nejlepší lék na tudle fobii..Fája již jest zcela vyléčena... dneska jí ovád sundal takovým způsobem (bo prostě letěl tak že nestihl zastavit bo jak to bylo moký tak se mu to smeklo )že voba leželi na zemi a čučeli na sebe jak dementi , hvězdičky ve vočích ... ne nezabilaho jen se společně voklepali a pokračovali v prochajdě bok po boku...
|