| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 17:51
- Nahlásit
Rumštajn
jsem grogy, naprosto. Dneska byl pohřeb, Lucka celou noc profňukala, páč má rýmičku (nejdýl jsem spala v kuse hodinu) a ještě jsem viděla bratrance. Z mýho hezkýho, "tak akorát" bratrance se stává vyhublá troska a mě nenapadá nic jinýho, co by za tim mohlo bejt, než chlast nebo něco horšího
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 17:55
- Nahlásit
kachna_
Chjo, snad uz bude lip... vsude. Zase naky podivne hnusny obdobi.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 18:44
- Nahlásit
kachna_
chjo..to je naprd, tak sna už bude líp, jak píše Fifi...myslím, že by se nám to tady šiklo většině...... Až se jaro trochu rozjede a začne být tepleji, tak bude všem líp na dušičce.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 18:54
- Nahlásit
brý odpoledne
Fifi
jojo, myslim na vás! ale dobře že se připomínáš, čiň tak i nadále
to je naprd, tak sna už bude líp, jak píše Fifi...myslím, že by se nám to tady šiklo většině......
mně rozhodně ... ale já si za to můžu sama, tak si nesmim stěžovat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 19:06
- Nahlásit
Janiii
Hyena
Smarja, zensky neblbnete! Pekne si od plic zahulakejte Hipikovic ocistny song, reknete to, reknete TO!!!! a bude dobre!!!
http://www.youtube.com/watch?v=89VJG5qd8fE
dobře že se připomínáš, čiň tak i nadále
To nevim nevim, esli si vzpomenu, ze ti mam pripomenout...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 20:54
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Poslední třídní schůzka skončila šampáněm Takže musím konstatovat, že i rodiče propadlých odcházeli v docela povznesené náladě
Fajka
nebolíto je to divný hejbe se to...fak jak dyž mě tam někdo implantoval kuličku hrachu bud to může bejt prej ucpanná sliná žláza..nebo nějaká cysta nebo nádor..někde píšou nechte bejt to se vstřebá..někde leťte hned k dochtoru..tak nevim... dyž to nezmizí tak pudu příští tejden...
tak tuhle bouličku mám v puse už skoro půl roku a zubařka říká, že se postupně vstřebá... má pravdu, je o polovinu menší. Prý se to stává, když člověk baští moc sladkého, má hodně nervů atd. Je to nějaký ucpaný kanálek
mám stádia dvě..bud spím anebo nestíhám
koukám, že je to všude stejný
sestavu na cvičáku jsme včera s Dokýšem dali a i se prta prta vešli do limitu
pašááááácíííí a příště to zvládnete též
kachna_
taky nic moc období Ale bude líp a to brzo. Hlavně aby bratránek nespadl do nějakého průšvihu, to by ti nepřidalo
Janiii
já si za to můžu sama, tak si nesmim stěžovat
mno, myslím, že si za Fajfkytýdu můžeme všechny sami
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 22:19
- Nahlásit
brut
Janiii
já si za to můžu sama, tak si nesmim stěžovat
mno, myslím, že si za Fajfkytýdu můžeme všechny sami
No jasně , že můžem, bo sem nemáme co lézt, když víme, že je tady infikovanej člověk
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 22:25
- Nahlásit
brut
Poslední třídní schůzka skončila šampáněm
Tyjo, tak to musely byt heezky. U nas se tomu rikalo rodicovska schuzka - ble, tenhle nazev sem dycky nesnasela, jeste ted mam husinu.
Hyena
bo sem nemáme co lézt, když víme, že je tady infikovanej člověk
Ma pravdu, to devce. Ale ja uz mam trochu volneji, tak verim, ze i u ostatnich fajfkytyda jiz dosahla vrcholu a nyni zacne ustup ataku teto infekcni choroby!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 22:29
- Nahlásit
Fifi
nyni zacne ustup ataku teto infekcni choroby!
jaj , též se na to těším...zatím léčím pilně bílým vínkem
Sfiň mi dneska potěšila i nepotěšilana stopě- potěšila přístupem, čuchala, e to bylo slyšet na kilák a něpotšila kondičkou.... je vidět, že potřebuje po zimě pořádně oprášit frňák
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 22:32
- Nahlásit
Hyena
Ani nemluv, ja dneska "jen" protahla cuby poradne dukladne po lenivem obdobi zpusobenem fajfkytydou a funely jak lokomotivy a ja taky A to jim zadnej frnak ani oprasovat nezkousim.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 22:41
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek !
Hyena
co lézt, když víme, že je tady infikovanej člověk
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu se mnou si nechce nikdo hráááááát mě nemá nikdo rááááááááááát
brut
Fifi
to je přesně vono.. jedna píše honem s tím běž a druhá to nic nejni to se vstřebáááá a ted babo poraď
se z vás picnu
Já ani nemluvim...u nás blázinec jako dycky...někdo mě ten čas krade asi....bo furt dělám...a pořád nemám nic hotovo
jediný co mě momentálně dělá radost je pruhatice...bože jak ta blbka vobživla upá novej péééf...hravá akční žravá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 22:48
- Nahlásit
Fajka
bože jak ta blbka vobživla upá novej péééf...hravá akční žravá
Nerikala sem toooo? (touhle vetou, teda ve stylu "ja ti to rikala!" me dycky rozdrti mamicka. )
ted babo poraď
Dej si tam piercing a mas to.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 22:52
- Nahlásit
Fajka
mě nemá nikdo rááááááááááát
Se nediv, dyk se podívej, si málem rozvrátila a vymřela foru...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 22:53
- Nahlásit
Fifi
Nerikala sem toooo?
joooo ale nebyl tam údaj že je to na 290%
ja ti to rikala!" me dycky rozdrti mamicka
jo moje taky...pak drtím já ji...anebo spíš vlastní žuby jak s nima skřípu
Dej si tam piercing a mas to
pírsink vedle boule jo????????????? no zas nemuším bejt šecko...titul čarodějnice první kategorie vám někomu klidně přenechám
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 22:58
- Nahlásit
Fajka
pírsink vedle boule jo?????????
Skrz!!! Abys mela cim slintat!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 22:58
- Nahlásit
Hyena
nediv, dyk se podívej, si málem rozvrátila a vymřela foru
a tak můžu já za to že mušíte mít všecko?????
tak nezáviďte a sežeňte si nějakou jinou ouhylku než je Fajkytýda..já ji na vás neprskla ...ste si jí mušeli nalejt samy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 23:02
- Nahlásit
Fifi
Skrz!!! Abys mela cim slintat
tsssss slintat zvládnu aj při ucpaný dírce
stačí hbitý pracky na klábosnici a psofská fora
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 23:09
- Nahlásit
Fajka
slintat zvládnu aj při ucpaný dírce
To... si troufam rict.... ze ja taky.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 23:14
- Nahlásit
Fifi
To... si troufam rict.... ze ja taky
tááááák je šikovnááááááá....dostane piškůůůteeeeeek aspon f tom nejsem sama ....ale f tom jako f tom ..ne f tom jako f tom ..jasný jo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 23:18
- Nahlásit
Fajka
Ale ja psala skrz, to je pak jasny, ze by nebyla ucpana! Naopak by to byl takovej jako dreníček slintíček.
jasný jo
Jasny je, ze se taky vuuubec netes na pecku. Protoze to bude velmi vyzivny, si myslim.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 23:22
- Nahlásit
Fifi
ja psala skrz, to je pak jasny, ze by nebyla ucpana! Naopak by to byl takovej jako dreníček slintíček.
jo tak psát si (atááákže vlastně slintat na netu ) si můůžeš co chceš ale jáááááá do sebe ani svý blbý boule žádnou díííírku dělat nehodláám
Jasny je, ze se taky vuuubec netes na pecku. Protoze to bude velmi vyzivny, si myslim.
jo to bude zatím mám pocit že tam upadnu do spacáku a budu tři dny dospávat deficit ... a taky se na vás vůbec netěšim
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 23:35
- Nahlásit
Fifi
Fajka
tsssss slintat zvládnu aj při ucpaný dírce
ježkovy voči..te´d trpím nějakou utkvělou představou o jakou ucpanou dírku jde
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2012 23:35
- Nahlásit
Fajka
vlastně slintat na netu ) si můůžeš co chceš
To joo, zaplatbuh.
jáááááá do sebe ani svý blbý boule žádnou díííírku dělat nehodláám
Dobra, dobra, nenech se perforovat, mas recht.
Pohlazeni babofce a tanecnikovi, nastudujte naky labuti jezero minimalne, s dostatecnyma rekvizitama
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 00:31
- Nahlásit
Hyena
te´d trpím nějakou utkvělou představou o jakou ucpanou dírku jde
no prosím tě kterou dííírku máš jako na mysli?
Fifi
Dobra, dobra, nenech se perforovat, mas recht
jo dobrovolně bych do toho nikdá nešla !
Pohlazeni babofce a tanecnikovi, nastudujte naky labuti jezero minimalne, s dostatecnyma rekvizitama
jodík..labutí jezero bude v našem podání vypadat jak dyž potrefená husa padá do rybníka
Sem se zadrhla na účetní foře..ale teda jako nejni tam žádná zábava..samý čísla a zákony ...fuj...a du ráno muším brzo z kanafasu ...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 07:43
- Nahlásit
RUMŠTÁÁJN
Zas...tracený ráno..taka spoň trocha tepla
a trocha kafe...vytuňte si ho sami dle libosti a omžností
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 08:15
- Nahlásit
Rumštááájn
večerní boj s Luckou za účelem vykapáí nosu se vydařil, takže jsem se vyspala, jupíííí
Michalovi se podařilo navíc přišroubovat zrcátko, takže mu sice funguje jen naklápění vlastního zrcátka, ale nemusíme investovat do nového, jupí jupí šálalá. Ještě tam ty šrouby zalepíme a bude to.
Taky už nám od pondělka stojí tee-pee z proutí, tak ho dneska zkusím vyfotit.
A koupila jsem na aukru krásnou hrací deku s hrazdičkou na hračky.
Mamča je z Bebinky nadšená (zná ji od šťěňátka a hlídávala jí, já tam se psama normálně jezdívala) a radovala se, že její pes se ve dvou na procházce míň bojí (Mili má strach z výstřelů a večer nechtěla chodit na procházky, páč na lodích dělají ohňostroje ). Besinka jí vítá, tak snad se jí tam taky líbí, když nic jinýho, tak její prapodivná obranná strategie - budu sedět a vrčet zabírá na sousedovic divnou dobrmanku.
Hyena
Fifi
a nic nám tu nehárá
Fajka
labutí jezero bude v našem podání vypadat jak dyž potrefená husa padá do rybníka
když to není kachna...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 08:20
- Nahlásit
Jo, zbyly nám nějaké nepsí léky, kdyby z toho ale nějaký útulek něco využil, tady je seznam, rádi pošleme, předáme:
plendil ER 10mg
Silfenadil Teva 100mg
Furon 40mg
Ciprinol 500
Formano (inhalátor)
lescol XL
Euphylin CRN 300
Neurol
Miflonid 400
Predison 20
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 08:26
- Nahlásit
A ještě trochu přitopíme ve stylové barvě:
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 08:57
- Nahlásit
kachna_
A ještě trochu přitopíme ve stylové barvě:
Ty jo, neblbni, to se bude Ešuska v hrobě vobracet
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 09:03
- Nahlásit
Hyena
jo jo, kdo si nehlídá fóru, tomu se může snadno přesnadno stát, že mu fóra zrůžoví
|